Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
A už naozaj končím, ste ma zdržali, ráno skoro vstávam, spomeniem si na vás 😠
Ahojte a dobrú 🙂
idem aj ja tak ahojte 😀
Ahojte,
baby, ja som z tej delenej stravy debil 😒 Grahamový rožok (obilnina) patrí medzi sacharidy? A sojové mlieko asi medzi bielkoviny, že? To znamená, že ak nemôžem sacharidy kombinovať s bielkovinami, tak si nemôžem dať na raňajky grahamový rožok so sojovým mliekom? Je to tak?
Mala by som sa presunúť do témy Delená strava, ale to vám neurobím, už zostanem tu strašiť 😅
A v podstate ani neviem, či môžem grahamové rožky, podľa skupiny (A) 😒
Ahoj kočky !
Mám kúpenú knihu od A.M. úž asi rok, tak už by bolo na čase sa podle nej aj začať stravovať, keďže leto sa blíži. 🙂 Som rada, že som tu našla takúto tému, ja to teda odštartujem od zajtra a určite mi bude pomáhať, keď tu budem môcť každodenne písať ako mi to ide, čo som zjedla, čo zhrešila a pod. 🙂)
V lete som vážila 65kg, čo bolo pri mojej výške 171cm taký normal, teda pred tehu v good období som mávala okolo 60kg, ale po tehu aj tých 65 je veľmo dobré 😎 , ale od Vianoc to išlo dole vodou a do dneska som to vytiahla na 70,5kg čo je riadne vidieť. Ja keď priberiem, tak rovnomerne všade 😖 Milujem sladké, bez toho ani deň, ale zase mám rada aj pohyb. Takže teším sa na to, ako za dva mesiace,keď budem baliť kufre na dovolenku sa budem tešiť spolu s vami, že mám dole snaď tých 8kilo 🙂 😉 😉 Kočky, ktoré ste už "v procese", tak vám držím palčeky a prajem pevnú vôľu, lebo tej mám ja pramálo...
ryza su sacharidy a maso bielkoviny, sprav si maso s zelerovymi hranolkami alebo s dusenou zeleninou 🙂 😉
@m.a.r.t.i.n.a hor sa dotoho, nebudes lutovat 🙂
@martinka1981 ja začnem až od zajtra 😔 ráno som vstala so strašnými bolesťami žalúdka, mala som obavym či som niečo nechytila od staršej dcéry, týžden som ju mala doma kvôli hnačkám a teplotám ... ale už je to preč, takže zajtra začínam a ináč sa aj veľmi teším 😵
@m.a.r.t.i.n.a tak veľa šťastia, neboj, nič to nie je a výsledky sú perfektné. Na dovolenke budeš už štíhla ako ľan 😉
@emanka no ono je to dost na figu. v podstate rozok s maslom a sunkou je zle..taka klasika. ja sa vam ale priznam ze kombinujem aj fresh diet 😉 a krvnu skupinu. snazim sa nemat velke hriechy proti macingovej vzorcom, ale doprajem si 😉 zatial nepribeam...tak..uvidime.
no a ak sa nam nepodari otehu, tak zopakujem detox aj ja, ale tak najskor o mesiac aj cosi...
inak mam krizu. vobec neviem co mam jest. jedina moznost tu v restike je sopsky salat a divna pradajkova polievka...ach zase asi daka objednavka - donaska- bude 😖
@majka35 Majka super, že budeme začínať spolu 😉
@m.a.r.t.i.n.a tiež začneš od zajtra?
ináč baby, ja som tento týžden zhodila dve kilá a to len preto, že mala musela držať diétu, tak som jej varila diétne jedlá a jedla ich s ňou 😀
@majka35 Ano, dneska som si ešte dala slávnostne na ukončenie prežieracieho obdobia Farárske rezne, doplním to niečim sladkým a zajtra hurá do toho 🙂 Normálne sa teším, keď je nás viac, bude to jednoduchšie...aspoň pre mňa teda 😉
@majka35 Majka a koľko potrebuješ dať dole?
@m.a.r.t.i.n.a ja mám výšku 174cm a váhu 73 kg ... nikdy som toľko nevážila, som sa pekne vypapkala po večeroch 😀 môj sen je ísť na 65 kg, toto je moja normálna váha ... samozrejme, že pri detoxe toľko nedám dolu, ale aspoň mi to zmení stravovacie návyky
jeeej..ahojte..mozem sa k vam pridat? 😀 tu knizku som si tiez kupila nedavno..aspon sa nebudem citit v tom tak sama.. 😉
@m.a.r.t.i.n.a -super! 😀 a vy uz ste zacali? ja zacnem teda buduceho tyzdna od pondelka..este si ju musim troska nastudovat a pokupit potrebne veci do noveho jedalnicka.. 😉 velmi sa tesim,ze tu takato tema vznikla.. 😵 😀
Ja idem na to OD ZAJTRA
@m.a.r.t.i.n.a -a sa ti to nebude pliest,ked tam mas vsetko napisane presne podla dni..? inak drzim ti palceky.. 🙂
@majka35
@m.a.r.t.i.n.a -takze budete o par dni popredu.. 😉 😀

@mamisqva no ja tiež, ja som už rozmýšľala, že si zopakujem detox, nech to ide rýchlo dole, ale to už by nemalo taký efekt, škoda 😒