icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

m.a.r.t.i.n.a
12. mar 2012

@vodnarky Prvý týždeň idem podľa knihy...raňajky sú každý deň rovnaké... potom si budem denné jedlá vyberať, nepojdem porade ako je to tam napísané. V lete som to tak vydržala cca 3týždne a efekt bol super

majka35
12. mar 2012

@m.a.r.t.i.n.a takže už máš skúsenosti s týmto programom?

vodnarky
12. mar 2012

@m.a.r.t.i.n.a -v podstate aj tak sa da..ale vystriedas vsetky jedla,co su v danom tyzdni..nie? 🙂 lebo tam ide o to,aby organizmu nic nechybalo..nejake tie jedla som aj ja vyskusala..napr.ta hrachova polievka nema chybu..doteraz ju robievame a jeme ju cela rodina.. 😀 😉 urcite sa od pondelka pridam.. 😎

martinka1981
12. mar 2012

baby tak som dnes začala,ale taku mam migrenu od včera som si švihla 2 ibalginy ☹ viem že nič moc ale inak sa neda...mladšia ma 6.chorobu a okrem toho je strašne mrzuta ,uplakana,upišťana,v noci sme poriadne nespali tak des....
ale zatial sa teda držim,vypila som už asi 2l vody+čaj ....

m.a.r.t.i.n.a
12. mar 2012

@majka35 Takú menšie ano, nič dlhodobé
@vodnarky Jasné, budem sa snažiť všetky jedlá vystriedať

zgurkaa
12. mar 2012

@martinka1981 mna tiez prve 3 dni bolela strasne hlava a zila som na ibalginoch 🙂

martinka1981
12. mar 2012

@zgurkaa lenže mna už od včera večera,podvečera.
Mladšia v kuse reve a pišti a ja som total k.o.Ešte aj nespala poriadne v noci tak dnes to vyustilo až do migreny.Bez ibalginu by som nemohla fungovať.
Zaučinkoval ale dosť neskoro,ale predsa len pomohol.
Hned mi je lepšie 😉
Inak sa citim fajn,dala som si teraz jogurt a už mam cviklovy šalat hotovy.Už sa mi chysta na neho aj drahy 😀

kathrin17
12. mar 2012

babulky prosim vas neviete preco musi byt bryndza iba s bielkami?Je mi luto vyhodit zltka a zrovna zabal na vlasy sa mi z toho nechce robit...bleeee 😀 fakt tam nemozu ist aj zltka?

zgurkaa
12. mar 2012

@martinka1981 nie je to lahke s deturencami, hlavne ked su chore, na moju tiez nieco lezie, trochu ma to vykolajilo aj travit mi prestalo, teraz ma brucho boli 😒

zgurkaa
12. mar 2012

@kathrin17 zo zltkou sprav manzelovi prazenicu 🙂

zgurkaa
12. mar 2012

zltkov som chcela napisat 😀

kathrin17
12. mar 2012

@zgurkaa ked ten je na sluzobke...do prcic....dam teda asi havakovi nech ma peknu srst 😀

zgurkaa
12. mar 2012

@kathrin17 a kedy pride so sluzobky? Inak ja nevidim dovod preco nedat cele vajicko 😖 Ale v ceskej verzii knihy je varena cvikla s orechmi a slivkami, ktory si den?

kathrin17
12. mar 2012

@zgurkaa ja som dnes zacala treti tyzden....akurat sa chystam varit zeleninovu polievku a nastruhat si mrkvu a jablka na zajtra do prace....je to na nic, ked si to musim robit den dopredu, ale co uz, ked som sa dala na boj musim pokracovat 😀 a inak muz pride az v piatok, takze to by som sa obavala az potom robit tie zltka 😀

zgurkaa
12. mar 2012

@kathrin17 no to potom tie zltka radsej nie 😀 Ja si tiez vsetko pripravujem den dopredu, zajtra by som mala mat pohankove vlocky na ranajky, uz teraz rozmyslam cim to nahradit, pseno a vlocky mi akosi nejdu dole krkom. ☹

martinka1981
12. mar 2012

@zgurkaa no veru,ešte aj to nam dava zabrať.Ale čo už,snad to čoskoro prejde 😉

martinka1981
12. mar 2012

Ozaj baby,jablka si šupete na ranajky??

mirka1986
12. mar 2012

@martinka1981 ja si supem 😉

kathrin17
12. mar 2012

@martinka1981 ja si davam aj so supkou...jablcka mam domace a tesne pod supkou je najviac vitaminov, takze ja si davam radsej aj supku...
@mirka1986 Mirka ako ti to ide....ty si tusim tiez dnes prvy den tretieho tyzdna, ze?CI sa mylim?Ja som akurat dovarila zeleninovu polievocku...vyzera celkom dobre....cviklovy salat mi ostal este od minula, tak zen dorazim zajtra 😀

kathrin17
12. mar 2012

@zgurkaa ozik ako tie pohankove vlocky vyzeraju?To mysli tym klasicku vylupanu pohanku?Alebo co?A pseno nie je dobre?Ja sa nan tesim, tak dufam, ze ma nesklame....v stredu ho mam na ranajky....mne uz zase mrkva a jablku idu hore krkom ☹ ale nevadi, musim vydrzat

mirka1986
12. mar 2012

@kathrin17 ano, ja som rovnako ako ty... ja som si dnes tu bryndzu nerobila, spravila som si tu zeleninovu polievku na zajtra, ale dala som si z nej aj na veceru... mne zase ranajky velmi chutia a mrkvu a jablko milujem 😉

kathrin17
12. mar 2012

@mirka1986 ja tiez mam rada mrkvu a jablko, ale kedze je to tak strasne casto, tak uz mi to akosi nejde dole krkom....mne zase ta bryndza s bielkami velmi chuti, ale absolutne nemozem do seba dostat fazulove struky...zajtra si beriem iba polievku a cviklovy salat....struky do mna nikto nedostane....takze asi tak....a vecera mozzarelka...to mozem...mnaaaaam 😀

mirka1986
12. mar 2012

@kathrin17 na veceru sa uz aj ja tesim 😉

lili10
12. mar 2012

ahojte baby prosim vas, co su to jáhly ranajkuje sa to 17.den.mam ceske vydanie knihy a nejde mi to prelozit.

mamisqva
12. mar 2012

@m.a.r.t.i.n.a
@vodnarky ahojte tiez zacinate?ja mam dva dni za sebou a som rada ze sem vecer nakuknem a podporujeme sa takze smelo do toho a vodnarky pod do toho hned ja tiez este nemam knihu je na ceste ku mne a nastudovala som len prve dni a sup na nakup a hned dotoho 😉 😉 😉

mamisqva
12. mar 2012

@martinka1981 matka tak sme na tom rovnako mna tiez dnes desne bolela hlava ale teraz uz trocha lepsie aj to pocasie je tu nic moc tak aj preto asi 😖

mirka1986
12. mar 2012

@lili10 jahly su pšeno 😉

majka35
13. mar 2012

dobré ránko, tak dnes začínam ... pomeraná, odvážená, mrkvový šalát zjedený ... tak uvidíme, akú mám sebadisciplínu 😵

martinka1981
13. mar 2012

@mamisqva snad to bude dnes lepšie 😉

Inak dobre ranko všetkym 🙂

mirka1986
13. mar 2012

dobre ranko vam prajem aj ja, akurat idem struhat, co mi pod ruku pride... ale nie, pekne poctivo mrkva a jablcko... len furt len struham a struham kadeco, ze uz sa mi aj deti smeju 😅