icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

katussska24
14. mar 2012

@m.a.r.t.i.n.a no tak tomu ver, ze sa musime udrzat 😉 dnes uz len disciplinovane, popapala som mrkvovy perkelt a brokolicu, ako dezert tvaroh s ovocim - take daco jak jogurt. inak pikoska, studovala som obaly, pribinacik ma min raz tolko kalorii, velky pribinacik cey 1200 a tento tvaroh s ovocim okolo150 🙂

teraz ma caka po ranajsek kave ten najkrajsi ritual - popoludnajsia kava 😎

m.a.r.t.i.n.a
14. mar 2012

@katussska24 Ano, Pribináčik je totálny postrach našich tukových buniek, kupujem ho malému ale aj ja som si dopriavala 🙂 Aký si si ten tvaroh kúpila?
Ja kafčo vôbec nepijem, nechutí mi.
Nakŕmila som malého, idem ho uložiť spinkať a potom idem variť brokolicu so syrom, už sa teším

katussska24
14. mar 2012

@m.a.r.t.i.n.a tvaroh...myslim ze je to tami. vyzera ako jogurt, je s ovocim, ja milujem marhulovy. ale su tam kusy tvarohu a je to strasne chutne 😝 btw pribinacik milujem, je to sialene dobre...ach, ale co uz. ako si povedala, ked uz sme tolko vybojovali...

majka35
14. mar 2012

ja mám za sebou aj struky, dali sa celkom, ale malá už ich nechcela, včerajšiu brokolicu áno, ale toto jej asi nevoňalo
už sa teším na večerný šalát 🙄 😀

majka35
14. mar 2012

@zgurkaa terezka /moja mladšia/ tu má na stole v miskách dru tyčinky a hrozno a ja len pozerám a závidím,
chipsy až tak nemusím ale bake roll so špenátom na kilá, arašidy v čokoláde, mňam ... salámy a klobásy som nejedla ani predtým a čo milujem je uhorka s gréckym syrom ... toto mi tiež chýba ..no a pečivko

dena10
14. mar 2012

No baby idem sa k vám pridať - po 2 deťoch by sa mi patrilo dať do poriadku a zhodiť 15-20 kíl.... Ale je to ťažké keď som celý deň doma, len pozerám čo by som si zobla ☹

majka35
14. mar 2012

@dena10 ja som na tom podobne, vitaj u nás 😵
tiež som doma s mladšou dcérou a kedže som cez den zobala, tak večer som sa doslova vykrmovala

dena10
14. mar 2012

Ja aj v noci hľadám niečo pod zub - naučila som sa to ako tehotná - vždy cestou na wc som niečo zobla a potom aj pri nočnom dojčení ☹
Takto si tu niečo prečítam a budem sa motivovať.

dena10
14. mar 2012

Už sa vám aj podarilo niečo pozhadzovať?

katussska24
14. mar 2012

@m.a.r.t.i.n.a wau, pozrela som si tvoj album - mas prekrasneho syna 😀 to len tak na okraj 🙂

veverina
14. mar 2012

@dena10 ahoj,len pod na to zvladnes to 😉 ja mam rocne dvojicky a uz mam dole 5 kg 😉 baby mne ta kapustnica ani moc nechutila a ja varim ozaj vybornu...aj mm mi povedal,ze ked si da taketo jedlo tak sa neciti dobre,ze budeme pokracovat v takej lahkej strave,len nech uz ta kuchyna je..

emanka
14. mar 2012

@dena10 ja som už po detoxe, aj veverina, ja som zhodila 4 kg, ale hodne z objemu 🙂

martinka1981
14. mar 2012

Babyyyy ja mam dnes kriiizu 😝 🙄 🙄 🙄
dala by som si čokoladu alebo niečo dobre 🤐 🤐

emanka
14. mar 2012

@martinka1981 len vydrž! daj si jogurt...

emanka
14. mar 2012

Viete, čo som si všimla? Keď som začínala s detoxom a aj počas neho som niektoré tie jedlá jedla nasilu, proste som vedela, že keď to nezjem, budem hladná. Musela som sa prekonávať. Teraz už mi tie jedlá chutia, veľa robí psychika. Teraz ich jem preto, lebo sa CHCEM takto stravovať a CHCEM konečne schudnúť a preto mi aj chutia. A určite je to aj tým, že ich nejem tak často ako v detoxe, je na výber viac jedál a vlastne si môžem vybrať, čo chcem. Len aby mi to vydržalo.

veverina
14. mar 2012

@emanka Luci a ty teraz pokracujes podla tej knihy ?
Co si dnes mala na obed ?

zgurkaa
14. mar 2012

ja som si zase vsimla ze ma zacina prehanat z jedla, cakala som to v 1., max 2 tyzdni a tie vo stvrtom 😀 zeby som sa az teraz zacala cistit 😀 😀

veverina
14. mar 2012

Dnes som po mesiaci jedla chlieb..ci som si nedala 3 krajce? 😔 Ja to kaslem...zas blbnem,vobec by to nemalo byt doma,clovek len potom spekuluje..
@martinka1981 jeejda,ani nehovor,aj ja by som si dala taku figaro mliecnu 🤐

martinka1981
14. mar 2012

@emanka no už som si dala ale chute ostavaju 😔

@veverina mne by bolo jedno aka čoko len nech je 😝 😢 a o pečive mi ani nehovor 🤐 všetko tu mam pod nosom ešte aj zaviny mnamkovske 🙄 🙄 ale čo už,musim vydržať ked som sa na to dala.....

Dnes to bude ťažkeeeee,asi pojdem skoro spať 😝

Mrkvovy perkelt mam u nachystany ale ešte som ho neochutnala...

emanka
14. mar 2012

@veverina áno, idem podľa knihy, som rada, že ju mám, hlavne kvôli tým receptom, inak by som bola v koncoch, nevedela by som, čo variť, keďže som nikdy zdravé jedlá nevarila. A tie jedlá sú ľahké, chutné a rýchle, to je základ. Nejdem presne podľa dní, listujem a vyberám si recept podľa toho, čo mám doma, koľko mám na to času a či sa mi chce. Dnes som cestoviny s cesnakovou omáčkou a tofu. Bolo to veľmi rýchlo a je to aj dobré. A mala som to aj na olovrant, Mačingová tam píše, že na olovrant si môžme zopakovať obed. Takže, keď zostane z obeda, dám si na olovrant. A snažím sa mať jedno jedlo bielkovinové a jedno sacharidové.
Napr. je tam recept na adzuki fazuľu, nikdy predtým som o nej nepočula 😅 ale podľa krv. skupiny ju môžem jesť. Teda, je tam recept na adzukovú pomazánku, rozmýšľam, že ju v piatok urobím a budem mať aj na 2 dni na raňajky. Je tam proste veľa zaujímavých receptov, včera som mala cukinu plnenú, bola výborná.

emanka
14. mar 2012

@zgurkaa mňa preháňalo iba druhý týždeň prvé 3 dni, potom už nie. Prosím ťa, ty vyzeráš, že sa vyznáš 😉 , tofu je bielkovina alebo sacharid? Ja som myslela, že bielkovina, ale podľa Mačingovej to vyzerá na sacharid - sója, strukovina, sacharid 😒

emanka
14. mar 2012

Inak, ja chuť na sladké nemám, ale to som nikdy moc nemusela. Občas ma chytia chute, dám si horálku a mám pokoj na 2 týždne. Jediný môj prehrešok počas detoxu a aj teraz je to, že už si nedávam do kávy med ale cukor. S tým medom mi to moc nešmakovalo. Musím si kúpiť aspoň trstinový, to je menšie zlo.

zgurkaa
14. mar 2012

@emanka podla mna sacharid, rovnako ako tofu 😉

emanka
14. mar 2012

@zgurkaa dík, veď na to tofu som sa pýtala 🙂 No mám čo robiť, ešteže to má Mačingová farebne rozlíšené, ale aj tak mi to niekedy robí problémy.

zgurkaa
14. mar 2012

@emanka chcela som napisat ze rovnako ako soja 😀 , vidno ze dnes nie som vo forme

emanka
14. mar 2012

@zgurkaa 😅 nevadí, to robí ten detox. Ty si už dodržovala delenú stravu?

katussska24
14. mar 2012

moja dnešná večera 😵
Kuracie masko na kurkume, fazulove struky a surova mrkva 😉

emanka
14. mar 2012

@katussska24 jeeej, no ako to pekne vyzerá 😉 a určite aj chutí 🙂

katussska24
14. mar 2012

@emanka chutilo 😉 zajtra sa zase obsypam kurkumou, tentoraz na ryzi, tofu a mrkvicke 😉

zgurkaa
14. mar 2012

@emanka ano bola som uz na delenej strave zo zdravotnych problemov, mala som nabeh na vredy. No po pol roku som musela prejst na inu stravu, lebo vtedy som bola velmi chuda a este som chudla, no hruza
@katussska24 mnamky vyzera to dobre 😝