Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@m.a.r.t.i.n.a s akou vahou zacinas, ak sa smiem spytat? 🙂
@m.a.r.t.i.n.a "chorobou" váženia sa každý deň trpím aj ja a aj môj mm 😀 😀 😀
ja som dnes mrkvový šalát konzumovala pozeraním sa z okna, až kým som ho nedojedla ... 😵
@majka35 super že ti to ide dole 😉
ja som sa včera odvažila a mala som rovnako ako v pondelok 😀
ale neva,čakam ubytky aspon v pondelok 😉
Inak baby mna zatial vobec neprehana a ani nechodim často na velku 😀 ja asi nemam čo detoxikovať 😀 😎
@martinka1981 a ja detoxikujem v 4 tyzdni 😀 😀
Ako dlho varíte cviklu? Nepofarbí mi to všetko? Som pevne rozhodnutá začať od pondelka - nech to mám po celých týždňoch. Nie takto v strede....
A ako dlho?
Neviem či som zle kukala, ale 2 hod. je veľa nie?
Ahojte ešte som tuto temu nenavštívila a bola mi teraz doporučená potrebujem dat pár kíl dolu mám problémové partie s bruchom a stehnami mierne, vážim 56 kíl a výška je 170 cm potrebujem niečo osvedčené na úpravu aj trávenia dost sa mi nafukuje brucho.Máte osvedčené dietky či cvičenia dakujem pekne.
@dena10 zavisi od velkosti ale cca 1,5-2 h, skus dotoho pichnut niecim a ked je to makke tak to uz odstav 🙂
@silviamk123 detox je osvedcení na ubytky v problemovych partiach, treba skusit 🙂 😉 😉
Baby a za kolko ste kolko schudli ? ja cvicim a vsetko mozne robim ide mi dele co chcem ale chcela by som to kusiscek zasa nastartovat,,,,, oplati sa mi to drzat? nebudem hladna ? ...dakujem za odpovede :D ak to je dobre hned dnes idem kupovat knizku :D
@zgurkaa Však možno hej len vôbec neviem kde a ako začat a s čím.
@silviamk123 kupit si alebo stiahnut knizku a hor sa dotoho
@zuzu8888 detox trva 28 kg, a da sa schudnut 5% z vahy, ale skor to ide dole z objemov, aspon u mna, hladna som este nebola a to som uz na 24. dni
baby a co hovorite na pohankove vlocky?Zajtra ich mam na ranajky...neviem na co sa mam nachystat 😀
a uvarila som si perkelt na večer, ochutnala, no tak to je neskutočná mňamka ... sa normálne teším na večeru
kto rozmýšľa, či začať, zahodiť okamžite obavy ... urobíte pre svoje zdravie a aj postavu dobrú vec, ja som len tretí deň a už tu lietam ako holubička ... v jednom kuse by som niečo robila 😀
@bonaquaba ulozto.sk , alebo www.ulozto.cz
@zgurkaa V pondelok ráno som mala 70,4kg
Ja som bola dneska v posilovni, dala som si 30min. na orbitreku a potom hodinku s trénerom posilovačky, dneska na brucho,zadok a ruky, zajtra idem druhé kolo. Tréner mi povedal, že vzhladom k tomu, že budem aj posilovať, tak váhu nemám moc sledovať, pretože sa mi bude premieňať tuk na svaly, takže váhovo to moc neuvidím, ale objemovo ano. Tak nech už dačo vidím 😀 Ja od pondelka chodím pravidelne každé ráno na wécko a veru asi sa "čistím" 😀
Tak držím pelčeky baby do zajtrajšieho dňa 😉
@majka35 no vidiš,prišla si mu na chuť 😀 😀
Pojdem si pomaly nachystať večeru,mam cuketu...
ked uložim deti tak si ju spapam, a ked tak rozmyšlam ešte mam vypiť 1 l vody 😝
najhoršie je to v noci,mam plny mechur a nemožem vstať kvoli mladšej,lebo ta sa hned zobudi a začne jačať 😖
@m.a.r.t.i.n.a tuk sa ti nemeni na svali :D ale tvori sa ti svalova hmota :D aj ja chodim do posilky a tiez som si najprv myslela ze sa tuk premiena na svali ale je to ze sa len tvori svalova hmota :D a na vahu sa radssej nepozeram lebo popar tyzdnoch som este aj pribrala na vahe ale zasa na centimetre to ide krasne dole :D ....

@mirka1986 Mirka ja bývam priamo v Nitre.
@majka35 Super Maji, ja som sa zvykla vážiť úplne každý deň a každý pondelok som si to zapisovala do kalendára,takto som frčala 2roky 😅 Ma bavilo sa spatne pozerať ako mi tá váha lietala alebo som porovnávala kolko som mala v tom istom období pred rokom, dvoma. To je už asi určitý druh magorizmu 😀
Inak dneska mrkvové raňajky veľmo ťažko išli dole krkom a to som pri tom pozerala teleráno, ale ani to nepomohlo 😒