Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
Baby cafte,tak ja som dnes urobila vazny preslap,zozrala som celu mliecnu cokoladu 😔 mam stres,uz zajtra pride ta kuchyna a potrebovala som nieco na ukludnenie 😀 potom uz zacinam so semaforom lebo vieeete cooo,pribrala som 😅 vsak sa ani necudujem,kapustnica,chlieb,dnes cokolada,malo pijem...hrozne,ale uznajte,bez kuchyne a s dvojkami sa to ani inak nedalo 😅 ale ja na to nabehnem a do leta mam 55 aj keby co bolo !
@kathrin17 mna 5 krat naplo a potom som tie vlocky odlozila. odvtedy sa k nim nepriznavam. ale vsak mozes ich nahradit ovsenymi..uvidis ako ti budu chutit 😉
@veverina do leta casu dooost, neboj. ja mam tiez furt dake preslapy ale bojujem. vahovo sa drzim aj cm...tak uvidim 🙂 dnes som mala cviklu s cibul a tuniakom, zajtra spenatove cestovinky na obed...
a pridala som opat troska pohybu, dnes plavanie a port de bras, zajtra idem jazdit na hodinkiu 😀 😵
baby nesmieme sa dat !!! co do leta...do prvej sutaze miss budeme mat rovnake postavy ako sutaziace ! 😀
aj ja sa kludne pridavam
ahojte baby 🙂nemožem zohnat sojove mlieko , vsade maju iba sušene sojove napoe 😒 moze byt aj to? a ako vam to sojove mlieko chutilo?
@veronca00041 Tak už 3 🙂
@zuzu8888 Zuzka, písala som to "skrátene", či už svaly alebo svalová hmota, podstata bola napísaná 😉
@martinka1981 Maťka, ja môžem najneskôr hoďku pred spaním niečo vypiť, ináč by ma v noci tiež tlačilo 😅 Ale snažím sa dať cez deň aspoň 2,5L, lenže to sú tiež stále behačky na záchod.
Kočky,ja idem dneska na oslavu, neviem čo tam budem pojedať 😒
Dobre ranko,
@m.a.r.t.i.n.a však toto,že aj cez den lietam na wc ako raketa 😝 ale snažim sa aby som cez den vypila čo najviac a večer max.0,5 l
Ja použivam 0,5l pohar aby som vedela kolko som dala...
Som v živote nevypila tolko vody 😀
Inak som sa dnes odvažila a? že minus 200g 😀 😀 ja už to vidim že zo mna to pojde ťažkoooo...
@martinka1981 Maťka, voda je dobrá aj na pleť 🙂 . Neboj, telo si zvykne a rozbehne sa, presne ako písala Maťka, našťastie ešte máme čas...na leto. Len my ideme koncom apríla na svadbu a to som si chcela niečo feši kúpiť a ohúriť family že aha jaká schudnutá 😎 😀 , tak uvidím 😖 TREBA VYDRŽAŤ !!!
@m.a.r.t.i.n.a tvoj obľúbený mrkvový šalát 😀 😀 😀
ja ho práve jem a chlpy sa mi ježia
prajem krásne ráno: 2,3 kg dolu ... zo mňa to ide neskutočne, nechápem 😕
ja pijem z 3dcl pohára a robím si čiarky na chladničke
@majka35 MAJKA SUPER ! Veď ty budeš za 14dní na vytúženej váhe ! 😎
@m.a.r.t.i.n.a skôr si myslím, že sa to niekde zastaví ... to ani nie je možné toľko za tri dni, ani dobré, podľa mňa .. ja pijem neskutočne veľa vody, viac ako tri litre a teplej
potrebujem zhodiť 7-10 kg a to neverím, že sa podarí za 28 dní ,,, len sa obávam, že ked skončím detox, pochytí ma vlčí hlad 😎
@zgurkaa
@martinka1981
@majka35 ahojte tak mna vcera konecne nebolela makovica a dostavila sa aj ta spominana energia 😎 cely den som fungovala jak sidlo poupratovala som skoro cely dom ,akoze nie ze by som neupratovala ale tak ze aj okna prezliekla paplony a tak,az som sa sama seba bala ze co to je somnou,tolko akčnosti vo mne... 😀 😀 😀
@majka35
@martinka1981 ej ej baby a co tak respektovat Macingovu a nevazit sa ! noooo ale ta prava sa ohlasila aj ja som sa vazila a za 4 dni minus 1kg ,cakala som asi viac ale ideme dalej,Majka a ty si teda inak dobra ved ty nas tu vsetky schovas do vacku ze aky ubytok...
no nic babenky idem ja lebo tu zapustim korene a to nieje dobre idem cosi porobit,dufam ze este nejakekj energie mi zostalo 😀 😀 😀
Maji, šak to musíš nehať stále na záchod cikať, nie?!? 😀 Ešte že sme doma, v práci si neviem predstaviť neustále behať na wécko a to ja som nesedela v kancli ale veľa času som trávila v aute,takže to by som stála za každým stromom 🙂)
Mne to nedá nevážiť sa 😀
ja vypijem do 16.00 3 l, mam v robote 1,5l flasu, takze sa mi to lahko odsleduje a potom sa snazim este doma ten liter 🙂
joooj a včerajší mrkvový perkelt jedla aj moja mladšia dcéra a tiež sa ho nevedela dojesť ... staršia ako vždy komentovala, že fuuuuj 😝
baby, neviem isto ci je to dosledok toho, ye som yacala bzt po mcdonaldovzch naletoch na seba prisna, ale bliyim sa k hodnote 55kg. je tu take slabe odhlodlanie bojovat aspon na 54kg 😀
@katussska24 no moj sen je 56 kg, ale mne sa vaha akosi nehybe ☹ Aka si vysoka?
@zgurkaa 170cm. pockaj kt. den detoxu si? ja uz mam po a teraz si to regulujem sama 🙂
@katussska24 25. den 🙂
@katussska24 no super, kašli na mcdonald, je to humus 😝 😀 Ja sa držím, pekne ukážkovo sa stravujem, ale mäso vôbec nejem, asi by som mala nejaké kura si dať. Vôbec nemám na mäso chuť a ani sa mi to nechce robiť. Od nedele som schudla necelé 1 kg, nič moc, ale aspoň to ide dolu. Na víkend idem k našim, tak si zostavujem jedálniček, aby to bolo čo najrýchlejšie a najjednoduchšie. Tam si dám pravdepodobne aj to kura so zeleninou. No, ešte mám čo robiť, aby som sa dostala na vysnenú váhu 😝 😢
Snáď tým pohybom (korčuľovaním) to urýchlim.
@zgurkaa hej aj aj sa chcem pytat kolko si dala dole zatial 🙂
@emanka no ja som nepoucitelna..ale ked sa mi podari prebojovat sa cey tieto yakliate tri kila...budem disciplinovana uz 😉 vcera som bola plavat a super pocit, ze normalne sa za seba nehanbim..a zadok vyzera celkom dobre...dokonca brucho mam ploche celkom.. pre mna sok 🙂 prijemny

dneska som si kupila tuto knizku som teda zvedava od pondelaka s tym zacnem :D