icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

martinka1981
1. apr 2012

Ahojte baby,
tak ja končim dnes 3.tyžden.Panečku ani sa to nezda 😕
No ja som si nie ista či sa u mna neake vysledky dostavia 😖 brucho mam pomaly horšie ako ked som začala tak pochybujem že so mna niečo zlezie. Išlo dole len kilo ale aj to pomaly ide späť 🙄
čakam aj menzes,neviem či je to tym ale vobec ma to neteši.....

ivka12
1. apr 2012

ahojte baby, ked mi nikto neodpisuje....tak sa aspon chcem spytat ako hodlate zvladnut velku noc????lebo ja netusim...asi si z niecoho ustipnem 🙂 som 10den ale urcite vidim vysledky.....ale merat a vazit sa budem nakonci aby som nebola sklamana 🙂

dena10
1. apr 2012

@ivka12 Ja teraz chodím každý víkend niekde na rodinnú oslavu - čaká ma aj dnes. Sem tam si niečo zobnem aby to nevyzeralo a potom doma pokračujem veselo ďalej 🙂 Lebo keby že to dodržiavam do bodky tak ma asi mrdne a aj napriek tomu idú kilečká pomaly, ale isto dole 🙂

lili10
1. apr 2012

tak vcera skoncil detox,dnes som sa vazila a merala....no schudla som len 2,5 kg 😖 ale som vdacna aj za to 🙂 a miiery:prsia -2,5cm,pas-2,5cm,brucho-1,5cm,boky -2 cm,stehno-3cm....tak asi som od toho ocakavala viac,ale nevadi.myslim si ze mozno aj preto mi to slo pomaly dole lebo som bola skoro cely detox nachladnuta a unavena...alebo koli mojej znizenej cinnosti stitnej zlazy....nevadii urcite pokracujem dalej este tuzim dat dole 6 kg 🙂 🙂 tento tyzden sa budem stravovat podla semaforu a krvnych skupin a po velkej noci pokracujem druhym detoxom 🙂 🙂 baby ktore mate krvnu skupinu 0 poradte prosim nejake dobre recepty 🙂))

martinka1981
1. apr 2012

@lili10 no ja budem na tom ešte asi horšie 😝 neverim že za tyžden sa udeju zazraky 🙄 🙄

vodnarky
1. apr 2012

@matamisi -noooo..aj ja mozem tie cestoviny s kalerabom..mnam.. 😵 a co vravis na tie ''zelerove hranolky''..?myslim,ze uz ine ani robit nebudem..neskutocne mi chutia.. 🙂
@lili10 -ja normalne bryndzu milujem,ale s tymi bielkami mi to teda nechutilo.. 😝 😉

lili10
1. apr 2012

@martinka1981 neboj 🙂 co mi veaveli zname ktore to drzali tak mi vraveli ze im sa to rozbehlo az ku konci a dokonca aj po detoxe..tak uvidime 🙂 🙂 aj si sa uz vazila?

lili10
1. apr 2012

@vodnarky ja mam tiez radsej s brindzou halusky ako bielko 🙂 🙂 ale oproti tej repe so slivkami orechmi a cesnakom to bola mnaaaamka 😀 😀

martinka1981
1. apr 2012

@lili10 jasne,ja to nevydržim bez vahy 😝
najmenaj som mala 58,7 som sa tešila a teraz tušim v utorok som mala 59,2 😝
No sama som zvedava.... 😖

lili10
1. apr 2012

a zacinala si akou vahou?

lili10
1. apr 2012

@martinka1981 a akou vahou si zacinala?,

ivka12
1. apr 2012

@dena10 jej super, zo zaciatku som to brala fakt vazne :D.....teraz sem tam nieco zobnem,ale nie vela.....no a dnes som si skusala saty co som mapala ako popolnocky na svadbe a bez problemov :D a v lete som v nich bola ako jaternica...takze asi to die dole....

martinka1981
1. apr 2012

@lili10 60,1kg 😝

zgurkaa
1. apr 2012

@lili10 mne velmi chutilo rizoto s kurkumou a dusenou zeleninou a s udenym tofu 🙂 ale ja milujem aj borsc a hrachovu polievku z detoxu. Vacsinou som na mase a k tomu cvikla, ale v piatok som si dala 5 koliecok udenej klobasky, a dnes dve velke tycinky, tie hrube a kupila som si 75% cokoladu. Inak sa snazim dodrziavat semafor kombinovany krvnou skupinou. Vecer uz jem bud len bielkovinove jedlo, alebo len cisto zeleninove 🙂
@martinka1981 mne to ide tiez pomaly dole, kolise to medzi 57,3-58 kg 😒

zgurkaa
1. apr 2012

@ivka12 ja sa tiez bojim velkej noci, keby sme boli doma tak v pohode, ale na navsteve si predsa nebudem varit. A to ideme na 5 dni k znamym ☹ Nastastie ja sladke nelubim, ale co to ostatne 😒 No uvidime, budem sa snazit delit aj nadalej.

martinka1981
1. apr 2012

@zgurkaa juuj keby som mala aspon tych 58kg by som bola rada.
Moj chlap mi už X rokov opakuje že bez pohybu to nepojde a žial ma asi pravdu 😖 😝
mna sa ta slanina drži všetkymi tukovymi bunkami 🤐

matamisi
1. apr 2012

@lili10 nahodou celkom dobre si schudla 😉 a neboj ked budes dalej pokracovat v tejto strave tak urcite pojdu cm. dalej dole.... 😉
@vodnarky este som nemala hranolky,ale uz sa na ne velmi tesim 🙂 dufam,ze mi budu chutit,lebo kazdy ich vychvaluje... 😉

vodnarky
1. apr 2012

@matamisi -myslim,ze urcite budu..😀 😉

matamisi
1. apr 2012

teraz sa este obavam ci zjem bryndzu s bielkami 😲 ak nie nahradim to niecim inym ako ten borsc... 😝

zgurkaa
1. apr 2012

@martinka1981 A aku vysku mas? 🙂

lili10
1. apr 2012

@martinka1981 no a ja mam po detoxe 61kg..ale tuzim po svojich 55 🙂 🙂 😀 drzkam palce 🙂 🙂

martinka1981
1. apr 2012

@zgurkaa asi 160 cm 😀

@lili10 no vidiš,každy chceme čo nemame 😀 😝 to sme my ludia,večne nespokojní 😎

lili10
1. apr 2012

@zgurkaa no tak to rizotko vyskusam 🙂 🙂 to moze byt dobre uz mi ryza vemi chybala 🙂 a idu ti kila dolu aj po detoxe?

lili10
1. apr 2012

@matamisi no dufam ze este pojdu 🙂 🙂 ale este by som chcela zacat aj cvicit uz konecne kedza som nemohla ked som bola cez detox chora...uz sa na to tesiim .. 🙂

lili10
1. apr 2012

@martinka1981 no ved mas pravdu 😀 🙂 😀

ivka12
1. apr 2012

@zgurkaa no ved to ze sladke...ale tak ako teraz som si dala tofife..no neskutocnu chut som mala...to asi pre tie moje dni....a aj trosku depka ma chyta ....

zgurkaa
2. apr 2012

@lili10 mne sa vaha po detoxe pohla za dva tyzdne len o 0,5 kg 😒

evil15
2. apr 2012

Ahojte baby potrebujem poradiť písala som na lahké chudnitoe ale neopisali mi vo štvrtok nás hospitalizovali s dcérkou v nemocke a dnes nás pustia domov len problém je v tom je tam mi nikto nerobil stravu podla detoxu 😨 😨 😨 😨 dnes by som mala začať 4 týždeň myslíte že môžem len tak začať pokračovať či začať úplne od začiatku??? strava v nemocke bola véééééééélmi dietná verte mi ani som skoro nejedla lebo sa to nedalo piť som pila 4 l denne a ráno som mala ovocie alebo jogurt ďakujem
@zgurkaa
@ivka12
@lili10
@martinka1981
@matamisi

zgurkaa
2. apr 2012

@evil15 ja by som asi pokracovala, pripadne by som si zopakovala 1. tyzden a potom skocila hned na 4. tyzden, aby sa mi zaludok precistil 🙂

martinka1981
2. apr 2012

@evil15 asi ako piše @zgurkaa 😉 ona sa viac vyzna 😉

@ivka12 ja tiež čakam svoje dni a teda chute neskutočneee mam 😒 😖 to sa neda ovladnuť,teda aspon ja sa neviem.
Sviatkov sa nebojim,nikam nechodime väčšinou takže nastrahy navštev nehrozia 😀