Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
ahojte baby, ked mi nikto neodpisuje....tak sa aspon chcem spytat ako hodlate zvladnut velku noc????lebo ja netusim...asi si z niecoho ustipnem 🙂 som 10den ale urcite vidim vysledky.....ale merat a vazit sa budem nakonci aby som nebola sklamana 🙂
tak vcera skoncil detox,dnes som sa vazila a merala....no schudla som len 2,5 kg 😖 ale som vdacna aj za to 🙂 a miiery:prsia -2,5cm,pas-2,5cm,brucho-1,5cm,boky -2 cm,stehno-3cm....tak asi som od toho ocakavala viac,ale nevadi.myslim si ze mozno aj preto mi to slo pomaly dole lebo som bola skoro cely detox nachladnuta a unavena...alebo koli mojej znizenej cinnosti stitnej zlazy....nevadii urcite pokracujem dalej este tuzim dat dole 6 kg 🙂 🙂 tento tyzden sa budem stravovat podla semaforu a krvnych skupin a po velkej noci pokracujem druhym detoxom 🙂 🙂 baby ktore mate krvnu skupinu 0 poradte prosim nejake dobre recepty 🙂))
@lili10 no ja budem na tom ešte asi horšie 😝 neverim že za tyžden sa udeju zazraky 🙄 🙄
@martinka1981 neboj 🙂 co mi veaveli zname ktore to drzali tak mi vraveli ze im sa to rozbehlo az ku konci a dokonca aj po detoxe..tak uvidime 🙂 🙂 aj si sa uz vazila?
@lili10 jasne,ja to nevydržim bez vahy 😝
najmenaj som mala 58,7 som sa tešila a teraz tušim v utorok som mala 59,2 😝
No sama som zvedava.... 😖
a zacinala si akou vahou?
@martinka1981 a akou vahou si zacinala?,
@lili10 60,1kg 😝
@lili10 mne velmi chutilo rizoto s kurkumou a dusenou zeleninou a s udenym tofu 🙂 ale ja milujem aj borsc a hrachovu polievku z detoxu. Vacsinou som na mase a k tomu cvikla, ale v piatok som si dala 5 koliecok udenej klobasky, a dnes dve velke tycinky, tie hrube a kupila som si 75% cokoladu. Inak sa snazim dodrziavat semafor kombinovany krvnou skupinou. Vecer uz jem bud len bielkovinove jedlo, alebo len cisto zeleninove 🙂
@martinka1981 mne to ide tiez pomaly dole, kolise to medzi 57,3-58 kg 😒
@zgurkaa juuj keby som mala aspon tych 58kg by som bola rada.
Moj chlap mi už X rokov opakuje že bez pohybu to nepojde a žial ma asi pravdu 😖 😝
mna sa ta slanina drži všetkymi tukovymi bunkami 🤐
teraz sa este obavam ci zjem bryndzu s bielkami 😲 ak nie nahradim to niecim inym ako ten borsc... 😝
@martinka1981 A aku vysku mas? 🙂
@martinka1981 no a ja mam po detoxe 61kg..ale tuzim po svojich 55 🙂 🙂 😀 drzkam palce 🙂 🙂
@martinka1981 no ved mas pravdu 😀 🙂 😀
Ahojte baby potrebujem poradiť písala som na lahké chudnitoe ale neopisali mi vo štvrtok nás hospitalizovali s dcérkou v nemocke a dnes nás pustia domov len problém je v tom je tam mi nikto nerobil stravu podla detoxu 😨 😨 😨 😨 dnes by som mala začať 4 týždeň myslíte že môžem len tak začať pokračovať či začať úplne od začiatku??? strava v nemocke bola véééééééélmi dietná verte mi ani som skoro nejedla lebo sa to nedalo piť som pila 4 l denne a ráno som mala ovocie alebo jogurt ďakujem
@zgurkaa
@ivka12
@lili10
@martinka1981
@matamisi

Ahojte baby,
tak ja končim dnes 3.tyžden.Panečku ani sa to nezda 😕
No ja som si nie ista či sa u mna neake vysledky dostavia 😖 brucho mam pomaly horšie ako ked som začala tak pochybujem že so mna niečo zlezie. Išlo dole len kilo ale aj to pomaly ide späť 🙄
čakam aj menzes,neviem či je to tym ale vobec ma to neteši.....