icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

monikapalo
30. mar 2012

Mam neskutocnu chut na chlieb ☹ , ale neskutocnuuuu 😀

martinka1981
30. mar 2012

@monikapalo mna tiež obchadzaju všelijake chute 😖 čakam menzes 😝

simonkazga
30. mar 2012

ahojte dievčatá! môžem sa pridať? Dnes som začala prvý deň z 28. Prestala som fajčiť a neskutočne rýchlo som pribrala cca. 7 kg. Musím sa ich zbaviť, lebo ma fakt nebaví striedať furt dvoje gate, lebo ostatné neoblečiem 😢 Ide leto, sukničková sezóna... čo dodať? Ako sa Vám darí?

zgurkaa
30. mar 2012

@simonkazga jasne, určite budes s detoxom spokojna 🙂

matamisi
30. mar 2012

ahojte...aj ja by som sa k vam rada pridala...teda ak mozem 🙂 ja mam dnes 7 den a som so sebou velmi spokojna,lebo za cely tyzden som nejedla ziadnu sladkost a ani nic ine okrem jedalnicka podla tejto diety... 😎 a to je u mna velky vykon,lebo ja som zavisla na sladkostiach...kazdy den som musela mat aspon jednu cokoladu 😝 😝 a teraz nic...uplne mi sladke ranajky stacia 😀 som zvedava kolko cm mi pojdu dole po 28 dnoch.... 😕

matamisi
30. mar 2012

chcela by som sa vas opytat kolko syru si davate do jedla,lebo ja syry strasne zboznujem a davam si ho dost....mala by som len malinko,alebo si mozem dat kolko chcem.... 😕

vodnarky
30. mar 2012

@matamisi -ja tiez syr zboznujem.. 😵 davam si ho tam tolko,aby som si ho aj troska vychutnala..myslim,ze to nevadi,ak si das troska viac,ako len jemne poprasit..ani v knizke sa nepise,ze kolko..preto sa aj tak vola..''najedzte sa do stihlosti''.. 😀 😉

zgurkaa
31. mar 2012

@matamisi syr mozes kolko chces, samozrejme tak aby sa nestalo ze jedlo ktore sa vola brokolica so syrom sa premenuje na syr s brokolicou 😀

dena10
31. mar 2012

@matamisi S tým sladkým to bolo aj u mňa tak? Čokoláda na posedenie - ako nič! A teraz - v pohode aj bez sladkostí 😀

katussska24
31. mar 2012

dievcata, no ja som stale chora. nic sa nekona, ziadne kone, nic ☹ moje stravovacie navyky su v kybli... jem naozaj vsetko, hocijak... 😝 no toto musi prehrmet, lebo nech sa pani Macingova nehneva, ale v takejto hnusnej chripke (este k tomu bez liekov) nemam silu stat pri sporaku a miesat mrkvovy perlekt... 😝

ivka12
31. mar 2012

@matamisi ahoj ja som dnes 9ty den a tiez sa citim super...myslim ze minuly tyzden som mala strasnu chut na cokoladu...ale to asi preto ze som dostala svoje dni no a dala som si kocku a uuuplne mi stacila :D...kdezto predtym by som ju zjedla asi celu......trosku uz citim na satach ze mi zacinaju byt dobre 🙂...ale vazit sa nevazim lebo nemam vahu...az ked skoncit pojdem k nasim 🙂 tiez sa snazim dodrziavat......len neikedy prehadzujem jedla ked nemam ingrediencie.....

vodnarky
31. mar 2012

ahojte..rozhodla som sa,ze dnes namiesto mrkvoveho perkeltu si spravim tie kuracie karbonatky s celerom..strasne sa na to tesim a zajtra ich tam mam tiez napisane k obedu.. 😀
dnes to budem mat veru tazke,lebo moja rodinka si vypytala,aby som im spravila jahodovu bublaninu a ja sa budem na nich len tak pozerat,ze ako si ju vychutnavaju.. 😅 ☹ 😉

matamisi
31. mar 2012

@zgurkaa to som rada hned mi vsetko viac chuti,len skoda ,ze do borsc nemozem dat syr 😝 chutila by mi urcite viac... 😀
ja som sa dnes po 7 dnoch odvazila a omerala a mam -2,7kg a s kazdej partie -1cm.... 😵 super len tak dalej a budem mat svoju postavu naspet 😎

matamisi
31. mar 2012

@vodnarky ake boly karbonatky 🙂 ja prave jem borsc,ale neni to bohvieco... 😒 prve jedlo ktore mi moc nechuti 😠

vodnarky
31. mar 2012

@matamisi -mnam,super!aj nasej malej velmi chutili.. 😵 som si k tomu dala este dusenu brokolicu.. 😉

matamisi
31. mar 2012

@vodnarky jej super tak uz sa tesim kedy si ja pochutim,lebo teraz som zvladla len stavu s tej polevky zjest... 😢 ale zajtra budem mat brokolicu 😵 tesim saaaaaa 😀

lili10
31. mar 2012

ahojte,takže dnes posledny 28.den 🙂 🙂 rychlo to ubehlo..len teraz neviem co dalej,ci si detox zopakpvat alebo pokracovat podla semaforu...este by sa mi zislo schudnut..baby isli vam kila dole aj po detoxe???

matamisi
31. mar 2012

@lili10 to fakt uz mas za sebou....ja mam este 20 dni pred sebou 😕
gratulujem a aj si niekedy porusila.... 🤐 a daj zajtra vediet kolko cm ti odislo....prosim 😉
a inac ako sa citis po doetoxe...

lili10
31. mar 2012

@matamisi ahoj no uz to mam za sebou..neboj to rychlo ubehne 🙂 🙂 nie neporusila som to vobec,az dnes rano ked som nemala pseno som si dala namiesto toho pohankove vlocky...no citim sa celkom fajn aj ked som bola skoro cely detox nachladnuta,nadcha ale brutalna,a nie a nie sa toho zbavit a bola som niekedy dost unavena...ale uz je fajn 🙂tak dufam ze sa aj ja budem citit plna energie ako to opisuju ine baby..jasne dam vediet zajtra ,som zvedava.... 😀 😀

matamisi
31. mar 2012

@lili10 normalne ti zavidim,aj ja uz chcem vidiet vysledok 😀 som netrpezliva.... 😝

lili10
31. mar 2012

@matamisi ja som videla zmenu az nejako v 3 tyzdni..a ked som sa vazila zaciatkom tohto tyzdna tak som mala dole iba 2 kg..ale citim na nohaviciach ze som schudla na zadku aj bokoch aj vsade trochu...tak som zvedava rano na vahu...

matamisi
31. mar 2012

@lili10 drzim palce nech co najviac 😉

lili10
31. mar 2012

@matamisi diki 🙂 😀a ty to ako zvladas?a ako sa citis? 🙂

matamisi
31. mar 2012

@lili10 ja sa citim velmi dobre,aj mi velmi chuti sa takto stravovat,len ten dnesny borsc mi nechutil,tak som si teraz dala este raz dneskajsie ranajky-biely jogurt.... ☹ takze prvy prehresok mam za sebou 😖 no co uz,ale mne to naozaj nechutilo,nabuduce si hned nieco ine uvarim... 🙂 tebe ta polievka chutila... 😕

dena10
31. mar 2012

@matamisi Ja si to tiež niekedy zamením keď mi niečo nesadne - ten borsc som vynechala aj ja 😉

matamisi
31. mar 2012

@dena10 to si ma potesila...ten budem aj ja vzdy zamienat... 😉

vodnarky
31. mar 2012

@dena10
@matamisi -mne ten borsc docela chutil.. 😉 ja zas tie fazulove struky moc nemusim.. 😒 inak ja som biele jogurty a vobec celkovo jogurty vobec nemusela..ale teraz mi zacal akosi chutit s tym medom a orechami.. 🙂

matamisi
31. mar 2012

@vodnarky mne zas struky velmi chutia 😵 ja som ich aj predtym casto jedla 😉
ani ja som biely jogurt nemusela,ale dnes mi veru chutil 🙂 jasne ved po tyzdni s mrkvou a jablkom 😀

lili10
31. mar 2012

@matamisi no mne borsc nejako nevadil..jedine co som nedokazala zjest bola cervena repa,susene slivky orechy a cesnak..no to bol hnus...tak som si to zamenila so salatom z cervenej repy..a potom mi kamoska ktora ma slovensku verziu knihy povedala ze ona to tam vobec nema a namiesto toho tam ma brindzu s bielkami...tak raz som skusila namiesto toho aj tu brindzu..a to bolo ovela lepsie 🙂 🙂

matamisi
31. mar 2012

a dnes na obed som mala cestovin s kalerabom...to bola mnamka 😵 😵 😵