Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@monikapalo mna tiež obchadzaju všelijake chute 😖 čakam menzes 😝
ahojte dievčatá! môžem sa pridať? Dnes som začala prvý deň z 28. Prestala som fajčiť a neskutočne rýchlo som pribrala cca. 7 kg. Musím sa ich zbaviť, lebo ma fakt nebaví striedať furt dvoje gate, lebo ostatné neoblečiem 😢 Ide leto, sukničková sezóna... čo dodať? Ako sa Vám darí?
@simonkazga jasne, určite budes s detoxom spokojna 🙂
ahojte...aj ja by som sa k vam rada pridala...teda ak mozem 🙂 ja mam dnes 7 den a som so sebou velmi spokojna,lebo za cely tyzden som nejedla ziadnu sladkost a ani nic ine okrem jedalnicka podla tejto diety... 😎 a to je u mna velky vykon,lebo ja som zavisla na sladkostiach...kazdy den som musela mat aspon jednu cokoladu 😝 😝 a teraz nic...uplne mi sladke ranajky stacia 😀 som zvedava kolko cm mi pojdu dole po 28 dnoch.... 😕
chcela by som sa vas opytat kolko syru si davate do jedla,lebo ja syry strasne zboznujem a davam si ho dost....mala by som len malinko,alebo si mozem dat kolko chcem.... 😕
dievcata, no ja som stale chora. nic sa nekona, ziadne kone, nic ☹ moje stravovacie navyky su v kybli... jem naozaj vsetko, hocijak... 😝 no toto musi prehrmet, lebo nech sa pani Macingova nehneva, ale v takejto hnusnej chripke (este k tomu bez liekov) nemam silu stat pri sporaku a miesat mrkvovy perlekt... 😝
@matamisi ahoj ja som dnes 9ty den a tiez sa citim super...myslim ze minuly tyzden som mala strasnu chut na cokoladu...ale to asi preto ze som dostala svoje dni no a dala som si kocku a uuuplne mi stacila :D...kdezto predtym by som ju zjedla asi celu......trosku uz citim na satach ze mi zacinaju byt dobre 🙂...ale vazit sa nevazim lebo nemam vahu...az ked skoncit pojdem k nasim 🙂 tiez sa snazim dodrziavat......len neikedy prehadzujem jedla ked nemam ingrediencie.....
ahojte..rozhodla som sa,ze dnes namiesto mrkvoveho perkeltu si spravim tie kuracie karbonatky s celerom..strasne sa na to tesim a zajtra ich tam mam tiez napisane k obedu.. 😀
dnes to budem mat veru tazke,lebo moja rodinka si vypytala,aby som im spravila jahodovu bublaninu a ja sa budem na nich len tak pozerat,ze ako si ju vychutnavaju.. 😅 ☹ 😉
ahojte,takže dnes posledny 28.den 🙂 🙂 rychlo to ubehlo..len teraz neviem co dalej,ci si detox zopakpvat alebo pokracovat podla semaforu...este by sa mi zislo schudnut..baby isli vam kila dole aj po detoxe???
@matamisi ahoj no uz to mam za sebou..neboj to rychlo ubehne 🙂 🙂 nie neporusila som to vobec,az dnes rano ked som nemala pseno som si dala namiesto toho pohankove vlocky...no citim sa celkom fajn aj ked som bola skoro cely detox nachladnuta,nadcha ale brutalna,a nie a nie sa toho zbavit a bola som niekedy dost unavena...ale uz je fajn 🙂tak dufam ze sa aj ja budem citit plna energie ako to opisuju ine baby..jasne dam vediet zajtra ,som zvedava.... 😀 😀
@lili10 ja sa citim velmi dobre,aj mi velmi chuti sa takto stravovat,len ten dnesny borsc mi nechutil,tak som si teraz dala este raz dneskajsie ranajky-biely jogurt.... ☹ takze prvy prehresok mam za sebou 😖 no co uz,ale mne to naozaj nechutilo,nabuduce si hned nieco ine uvarim... 🙂 tebe ta polievka chutila... 😕
@matamisi no mne borsc nejako nevadil..jedine co som nedokazala zjest bola cervena repa,susene slivky orechy a cesnak..no to bol hnus...tak som si to zamenila so salatom z cervenej repy..a potom mi kamoska ktora ma slovensku verziu knihy povedala ze ona to tam vobec nema a namiesto toho tam ma brindzu s bielkami...tak raz som skusila namiesto toho aj tu brindzu..a to bolo ovela lepsie 🙂 🙂
a dnes na obed som mala cestovin s kalerabom...to bola mnamka 😵 😵 😵

Mam neskutocnu chut na chlieb ☹ , ale neskutocnuuuu 😀