Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@emanka sunku vobec nemozem, ale vzdy si uchytim 😉 udene by som tiez nemala, ale striedam to 2-3 dni bielkovinove jedlao na obed a potom 😉 pride sacharidovy den, aj zajtra mam cestoviny s kalerabom a cestoviny by som vobec nemala 😒 Ja by som skor bielkovinove na veceru, alebo cisto zeleninove, nejaku polievku, ci salat a tak
holky chcem sa spytat, v piatok zacinam treti tyzden a idem nakupit veci...nejde mi do hlavy ze na ranajky je kakao so zajacom...to je co??????
A ja som sa dnes tešila na zapekanú cuketu. Hovorím chlapovi, ak nebudú mať cuketu, tak kúp tekvicu alebo baklažán. Doniesol mi maslovú tekvicu. Viete aký hnus - to sa nedalo jesť pečené. Bolo to sladké, ako keby som upiekla melón - len na slano. No humus! Ešte som sa to snažila zachrániť syrom a soľou 😝 Musela som to vyhodiť. Keď som kukla na bloček skoro ma odvalilo - kus vychádzal na cca 2 eurá (to som mohla mať mrkvy a brokolice).
@emanka ale jasne to takto možeš 😉 len večer by som ich asi nejedla na kila.
Inak baby ja som dnes v prdeli aj s detoxom 😔 zomrel mi brat 😔
@martinka1981 jemine,uprimnu sustrast ti prajem 😢
ani ja netusim ako moze chutit... 😕 a ja asi takeho zajaca ani nezozeniem,lebo u nas ho tu nemaju.... 😅 a uz par dni zohanam cviklu cerstvu a nikde u nas nemaju,tak nakoniec som kupila zavaranu 😝 ja viem,ze je pisane ,ze taka sa nesmie jest,ale co mam robit ked som nezohnala 😕 😔
@matamisi dakujem.
Pozeram že zhanaš cviklu.Ja kupujem v rakusku v Spar už hotovu uvarenu a ošupanu.V chladiakoch pri zeleninovych šalatoch 😉
alebo na SVk v Bille maju tiež taku.je bez pridaneho cukru ,nie ako zavarana.
@martinka1981 vidis to ma ani nenapadlo pozerat v chladiarni...ja som bola v penny,billa,zielpunkt a hofer...a v spari a v merkury som nebola a tam urcite maju... 😝 len to nemame na blizku tak preto som nebola... 😕
@matamisi v billa maju tiež na SVK tak myslim že aj u vas bude 😉 😉
@martinka1981 úprimnú sústrasť ☹ A čo sa stalo, ak sa smiem spýtať?
Mačingová robí perkelt z kg mrkvy pre celú rodinu a ja to zošrotujem na 2 krát ako nič 🙂
Baby prosim poradte, co mozem jest namiest cvikly??? Je mi z nej uz na grc, uz pri predstave je mi zle. Od pondelka zacinam treti tyzden, zatial to ujde, ale ciklu uz priam nenavidiiiiim. Fuj. 😠 😝
@martinka1981 tak to mi je luto,a co sa stalo s bratom?ja ze nakuknem a taka sprava aj som na teba myslela ze ako sa drzis,uz aj t& koncis ze ?
tak babenky ja zajtra mam posledny den detoxu,uvidime co povedia cm lebo kg uz asi priblizne viem kedz som neposluchala a vazila s dost casto,ale citim sa super tak dufam ze to cez Velku noc nepokaslem,chcem si ale trocha pomaskrtit a od utorka idem na jedla od Tonky.
čaute baby,pozeram že vas tu dost pribudlo,nestiham čitat...ja držim 5.den,citim sa super,až na to že od začiatku mame same komplikacie,myslim malinka je chora,nič jej nezabera a vyzera to že pojdeme do nemocky,tak to budem musiet prerušit..a potom pokračovat,ked sa vratime,alebo začat odznova??neviem
@monikapalo už 3. ?super...veru ta cvikla je otras,aspon žže sa to posype syrom
@tamichloe zatial 4 kg ale to je asi aj koniec,a cm uvidim a citim sa aj ja super,az na to ze mala bola tiez chora,najskor chripka potom angina a teraz nejaka crevna viroza stale ju od pondelka prehana aj mala teploty a vracala,to preslo ale este ju aj teraz prezenie,a co jr tvojej malej,ked az do nemocnice?
@mamisqva pekne 4kg,
moja malinka mala kašel,zzaočkovali ju,že to nevadi,dostala horučky,zhoršil sa kašel na totalne silny aj v noci,dostala antibiotika,teplota raz hore raz dole,potom vyskočili zase,dostali sme štvrtok a stredu injekciu na zniženie taploty,dnes sme mali posledne antibiotikum a zase nam vyskočili teploty,tak už som zufala a neviem čo jej da lekarka,aspon že už v noci nekašle..uvidim čo bude ☹
@tamichloe joj chudatko nech jej to coskoro prejde,no veru by sa nemalo ockovat ked je i trocha chora,no skoda,ale snad bude v poriadku.Ja som schudla celkom dobre ale svagrinka co to so mnou drzala ta nic moc zatial nejake dve kg aj to sa jej stale kolise hore dole,tak uvidime v nedelu ked sa budeme vazit a slavnostne ukoncime detox 😀 😀 😀
@mamisqva dakujem,
od toho štvrtka jem len blbosti 😖
ale zajtra sa snad k tomu vratim aj ked vysledky nečakam bohvieake.Čo už.
@emanka
@mamisqva
da sa povedať že brat sa zabil sam.Ale inak ako by si človek myslel.
pred 7r urobil niečo čo mu totalne zničilo pečeň a skoro vtedy zomrel.Žial nepoučil sa a pokračoval v piti alkoholu atd.
To sa mu stalo teraz osudnym,popraskali mu cievy/žily a dostal vnutorne krvacanie.Ked si nezavolal,resp.jeho priatelka niekolko dni sanitku tak stratil vela krvi a nepodarilo sa ho zachraniť.pečen mal total odpisanu a aj napriek tomu že mu davali novu krv jeho telo ju odmietalo a proste ten boj vzdalo 😔
Lekar povedal neskor druhemu bratovi že bol v tak kritickom stave že by ho nezachranilo už nič 😔
Takže tak.
Ospravedlnujem sa všetkym tu pritomnym že tu pišem take veci ale fakt sa mi nechce všetkym zvlašť vypisovať to iste 😔
prepačte...

@martinka1981 ďakujeeem 🙂 Takže tie sojové rožky nebudú až tak dobrý nápad....no ja jedávam 1-2 za týždeň, niekedy si aj celý týždeň nedám. To si dávam vtedy, keď sa mi nechce nič robiť na raňajky alebo keď som už moc hladná 😝 Urobím sojové mlieko, zoberiem rožok a raňajky sú hotové...a aj dobré.