icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

emanka
3. apr 2012

@martinka1981 ďakujeeem 🙂 Takže tie sojové rožky nebudú až tak dobrý nápad....no ja jedávam 1-2 za týždeň, niekedy si aj celý týždeň nedám. To si dávam vtedy, keď sa mi nechce nič robiť na raňajky alebo keď som už moc hladná 😝 Urobím sojové mlieko, zoberiem rožok a raňajky sú hotové...a aj dobré.

zgurkaa
3. apr 2012

@emanka sunku vobec nemozem, ale vzdy si uchytim 😉 udene by som tiez nemala, ale striedam to 2-3 dni bielkovinove jedlao na obed a potom 😉 pride sacharidovy den, aj zajtra mam cestoviny s kalerabom a cestoviny by som vobec nemala 😒 Ja by som skor bielkovinove na veceru, alebo cisto zeleninove, nejaku polievku, ci salat a tak

ivka12
4. apr 2012

holky chcem sa spytat, v piatok zacinam treti tyzden a idem nakupit veci...nejde mi do hlavy ze na ranajky je kakao so zajacom...to je co??????

kathrin17
4. apr 2012

@ivka12 :D zajac je nazov sojoveho mlieka 😀 ak nezozenies zajaca, kup si hocijake ine 😀

matamisi
4. apr 2012

@ivka12 a ja v sobotu zacinam treti tyzden a tiez som sa cudoval,ze akeho zajaca to mam kupit 😀 😀 😀 nadarmo som neni blondina 😀

dena10
4. apr 2012

A ja som sa dnes tešila na zapekanú cuketu. Hovorím chlapovi, ak nebudú mať cuketu, tak kúp tekvicu alebo baklažán. Doniesol mi maslovú tekvicu. Viete aký hnus - to sa nedalo jesť pečené. Bolo to sladké, ako keby som upiekla melón - len na slano. No humus! Ešte som sa to snažila zachrániť syrom a soľou 😝 Musela som to vyhodiť. Keď som kukla na bloček skoro ma odvalilo - kus vychádzal na cca 2 eurá (to som mohla mať mrkvy a brokolice).

martinka1981
4. apr 2012

@emanka ale jasne to takto možeš 😉 len večer by som ich asi nejedla na kila.
Inak baby ja som dnes v prdeli aj s detoxom 😔 zomrel mi brat 😔

matamisi
4. apr 2012

@martinka1981 jemine,uprimnu sustrast ti prajem 😢

ivka12
4. apr 2012

@matamisi 😀 rozmyslala som tuho ze zo zajacom ....haha...ja mam melir blondaty tak asi preto 🙂 ...no som zvedava ci ho muz zajtra kupi 🙂... vazne netusim ako chuti sojove mlieko....da sa to nevies?

matamisi
4. apr 2012

ani ja netusim ako moze chutit... 😕 a ja asi takeho zajaca ani nezozeniem,lebo u nas ho tu nemaju.... 😅 a uz par dni zohanam cviklu cerstvu a nikde u nas nemaju,tak nakoniec som kupila zavaranu 😝 ja viem,ze je pisane ,ze taka sa nesmie jest,ale co mam robit ked som nezohnala 😕 😔

martinka1981
4. apr 2012

@matamisi dakujem.
Pozeram že zhanaš cviklu.Ja kupujem v rakusku v Spar už hotovu uvarenu a ošupanu.V chladiakoch pri zeleninovych šalatoch 😉
alebo na SVk v Bille maju tiež taku.je bez pridaneho cukru ,nie ako zavarana.

matamisi
4. apr 2012

@martinka1981 vidis to ma ani nenapadlo pozerat v chladiarni...ja som bola v penny,billa,zielpunkt a hofer...a v spari a v merkury som nebola a tam urcite maju... 😝 len to nemame na blizku tak preto som nebola... 😕

dena10
5. apr 2012

@matamisi Ja keď som nezohnala, dala som tiež zaváranú cviklu 🙂

martinka1981
5. apr 2012

@matamisi v billa maju tiež na SVK tak myslim že aj u vas bude 😉 😉

emanka
5. apr 2012

@martinka1981 úprimnú sústrasť ☹ A čo sa stalo, ak sa smiem spýtať?

dena10
5. apr 2012

Mačingová robí perkelt z kg mrkvy pre celú rodinu a ja to zošrotujem na 2 krát ako nič 🙂

matamisi
5. apr 2012

@dena10 a to preboha ako zvladnes,ja si robim s jednej strednej mrkvy a aj to tazko bolestne zjem co som uz plna 😕

monikapalo
6. apr 2012

Baby prosim poradte, co mozem jest namiest cvikly??? Je mi z nej uz na grc, uz pri predstave je mi zle. Od pondelka zacinam treti tyzden, zatial to ujde, ale ciklu uz priam nenavidiiiiim. Fuj. 😠 😝

mamisqva
6. apr 2012

@martinka1981 tak to mi je luto,a co sa stalo s bratom?ja ze nakuknem a taka sprava aj som na teba myslela ze ako sa drzis,uz aj t& koncis ze ?

mamisqva
6. apr 2012

tak babenky ja zajtra mam posledny den detoxu,uvidime co povedia cm lebo kg uz asi priblizne viem kedz som neposluchala a vazila s dost casto,ale citim sa super tak dufam ze to cez Velku noc nepokaslem,chcem si ale trocha pomaskrtit a od utorka idem na jedla od Tonky.

dena10
6. apr 2012

@matamisi Mne ten perkelt chutí - na rozdiel od cvikle - tá mi už lezie krkom 😝

tamichloe
6. apr 2012

čaute baby,pozeram že vas tu dost pribudlo,nestiham čitat...ja držim 5.den,citim sa super,až na to že od začiatku mame same komplikacie,myslim malinka je chora,nič jej nezabera a vyzera to že pojdeme do nemocky,tak to budem musiet prerušit..a potom pokračovat,ked sa vratime,alebo začat odznova??neviem

tamichloe
6. apr 2012

@monikapalo už 3. ?super...veru ta cvikla je otras,aspon žže sa to posype syrom

tamichloe
6. apr 2012

@mamisqva a kolko si už dala dole??ja som začala v pondelok,naročky pred sviatkami,aby som sa už neprežierala....piekla ssom,no nič mi to nerobi,aj ked mame toho dost 😀 ,hladna nie som....citim sa v pohode

tamichloe
6. apr 2012

@ivka12 neboj sojove mlieko je vybornee....moje deti ho piju 10rokov,su alergici na BKM..je take sladšie a vodovejšie....aj zakusky som z neho robila,aj pudingy 😵 😵

mamisqva
6. apr 2012

@tamichloe zatial 4 kg ale to je asi aj koniec,a cm uvidim a citim sa aj ja super,az na to ze mala bola tiez chora,najskor chripka potom angina a teraz nejaka crevna viroza stale ju od pondelka prehana aj mala teploty a vracala,to preslo ale este ju aj teraz prezenie,a co jr tvojej malej,ked az do nemocnice?

tamichloe
6. apr 2012

@mamisqva pekne 4kg,
moja malinka mala kašel,zzaočkovali ju,že to nevadi,dostala horučky,zhoršil sa kašel na totalne silny aj v noci,dostala antibiotika,teplota raz hore raz dole,potom vyskočili zase,dostali sme štvrtok a stredu injekciu na zniženie taploty,dnes sme mali posledne antibiotikum a zase nam vyskočili teploty,tak už som zufala a neviem čo jej da lekarka,aspon že už v noci nekašle..uvidim čo bude ☹

mamisqva
6. apr 2012

@tamichloe joj chudatko nech jej to coskoro prejde,no veru by sa nemalo ockovat ked je i trocha chora,no skoda,ale snad bude v poriadku.Ja som schudla celkom dobre ale svagrinka co to so mnou drzala ta nic moc zatial nejake dve kg aj to sa jej stale kolise hore dole,tak uvidime v nedelu ked sa budeme vazit a slavnostne ukoncime detox 😀 😀 😀

martinka1981
6. apr 2012

@mamisqva dakujem,
od toho štvrtka jem len blbosti 😖
ale zajtra sa snad k tomu vratim aj ked vysledky nečakam bohvieake.Čo už.

@emanka
@mamisqva
da sa povedať že brat sa zabil sam.Ale inak ako by si človek myslel.
pred 7r urobil niečo čo mu totalne zničilo pečeň a skoro vtedy zomrel.Žial nepoučil sa a pokračoval v piti alkoholu atd.
To sa mu stalo teraz osudnym,popraskali mu cievy/žily a dostal vnutorne krvacanie.Ked si nezavolal,resp.jeho priatelka niekolko dni sanitku tak stratil vela krvi a nepodarilo sa ho zachraniť.pečen mal total odpisanu a aj napriek tomu že mu davali novu krv jeho telo ju odmietalo a proste ten boj vzdalo 😔
Lekar povedal neskor druhemu bratovi že bol v tak kritickom stave že by ho nezachranilo už nič 😔
Takže tak.

Ospravedlnujem sa všetkym tu pritomnym že tu pišem take veci ale fakt sa mi nechce všetkym zvlašť vypisovať to iste 😔
prepačte...

tamichloe
6. apr 2012

@mamisqva ved mi hovor o očkovani..ale ked ste tak malo schudli so švagrinou,tak mate asi malu nadvahu...alebo ste na cm schudli