Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
a to mna ina delikatesa dnes caka bryndzicka s bielkami mnam mnam mnam
pochybujem ze mi rozum dovoli takto bryndzu znicit 😅
@renab vsak esteze tak, ze sa je s kym poradit tu 😅 😅 inak ja dost polemizujem nad tymi krvnymi skupinami ci ano alebo nie, uz som pocula aj to ze je to hlupost ale aj to, ze sa ludia tym vyliecili od roznych chorob, takze to stoji asi za zvazenie 😕 ja som B takze ziadna hydina mi nehrozi
Ahojte, takze mam detox za sebou, priznam sa, ze som ho dodrziavala tak na 80 % 😖 , ale inak sa nedalo 😀 Vysledok: ubytok na vahe 2,2 kg, v pase -7cm, boky -5cm, stehno -3 cm. Ten pas ma uplne sokoval, v podstate som zhodila z miesta, kde bolo najviac tuku.
Teraz pokracujem schodikovou metodou a tesne pred dovolenkou si asi este dam aspon prve dva tyzdne detoxu, pretoze som na sebe pozorovala, ze prave za tie dva tyzdne som zhodila najviac.
@kika58 ...to akože faaakt??? 😨 ...po 10 dňoch??? 😅 Tak to je pecka... ja viem, nejdem sa vytešovať...každý organizmus je iný...ale znie to suprovo...
Takže ja mám dnes prvé zdravé raňajky úspešne za sebou 🙂 a menej úspešne aj obed 😀 ...tá brokolica mi nejako nešmakovala ☹ ...tri ružice som už nevládala...a to som bola patrične hladná...od 9:30 12-tej som sa motkala po vonku, kosila a taak...s drobcom. Na večeru by mala byť cvikľa... lenže manželík s ňou dorazí pozdejšie, tak si spravím mrkvový perkelt. Ktorý spôsob prípravy obľubujete najviac na cvikly? Kdesi som tu čítala, že je aj chutnejší, ako ten učebnicový 🙂 ...
raňajky za mnou, chutili mi, zabudla som na škoricu, koza, obed som mala pred chvíľkou, chutilo mi to a o chvíľku si idem uvariť cviklu, zrazu som ju nikde nemohla zohnať, až napokon v Bille som objavila posledných ár sieťok a úplne plesnivé, ale našla som aj také schopnejšie 😀 😀 😀
@tiffanka helouuu tak si sa dala na tuto drahu? 😉
ahojte tak ja dnes zacinam ddruhy tyzden zatial mi vsetko chuti a nic mi nechyba 🙂
@zgurkaa no veď áno, ja som si neskoro uvedomila ten diagram. A pre mňa je to málo, v podstate je to len také udržovacie.
Kašlem aj na dukanovú, už sa nevládzem obmedzovať. Začínam jesť všetko, teda, skoro všetko, v malých množstvách a neskoro večer už nejesť. Raz som takto schudla 7 kg za mesiac a v živote sa mi nevrátili.
@monikapalo ja som 5 týždňov po prvom detoxe začala druhý detox a nič sa neudialo. Vydržala som vyše týždňa, ale začala som skoro, je lepšie, ak sa budeš držať Mačingovej a detox zopakuješ až o 3 mesiace.
@limoncino ...no, jo..dnes som sa do toho vrhla 😀 😀 😀 ...ale perkelt mrkvový čo som mala na večeru, chutil viacej mladšej dcére 😀 ...že mňaaaaaaaaaam...mami , keď si budeš robiť nabudúce urob aj mneeeeee 😕 ...a to som si len 400g mrkvy očistila... Tak som zvedavá,ako nám pôjde 😉.
@martinka1981 jéééj, cawík Mati 😅 ...aj ty si tuuu? Kde sa už nachádzaš??? Tak skúsila by som akúsi očistnú kúru... ale Norbík je lepšíííí 😀 😀 😀 , že?? Vidíš už aj nejaké výsledky?? Daj dáku "motivkuuu"! 😀
@emanka ...dakujem krásne..už to mám zaznamenané 😉 ...a cvikľa asi stačí jedna..trošku menšia ako grep, či? 😕
ja mám dnes prvý krát mäso a nejako sa vôbec neteším. dala by som si kyslú kapustu. ozaj, prečo sa nemôže jesť kyslá kapusta? nenašli ste to niekde v knihe? asi sa konečne odhodlám a celú ju prečítam. 😀
@tiffanka no ja som už skončila v 3.tyždni a neakom 3.dni,potom mi zomrel bracho a som sa na to ....
Ale ja som dala dole len kilo ale vidno že som štihlejšia,aj brucho neni take velke 😀
začiatok je ťažky ale potom to ide 😉 ja sa dam asi zas na to.Celkom ma to bavilo papať podla rozpisu.Potom dodržiavam 😀
@limoncino nechala si ten cviklovy šalat trošku postať v chladničke? Ak nie,tak nabuduce tak urob,potom je lepši ako sa chute spoja 😉
@renab myslim že kyslu kapustu možeš,je dobra na nafuknute brucho,baby to tu pisali niekde 😉
@tiffanka mne osobne mrkvovy perkelt nechutil 😉 radšej cviklu by som si dala 😀 to je aj Mima a potom ked cikala mi leplo že aky ma červeny moč 😀 ale potom ma napadlo že jedla tu cviklu 🙂
@martinka1981 to akože aby sa mi ešte viac nafúklo? lebo mňa po nej dosť "duje", ale napriek tomu mu chutí a mám chuť na niečo kyslé. rozmýšľam, či by som si ju nemohla dať miesto zeleninového šalátu k tomu kuraciemu karbonátku.
@renab nie že je dobra na travenie 😀
@martinka1981 ja som bola taká hladná, že som to zožrala hneď... 😀 😅 😅 dnes mám tie fazuľové struky na obed, som zvedavá na tú "lahôdku" 😝 😀
@limoncino 😀 neboj sa da to všetko zjesť 😉 len ja som si nedavala škoricu ako sa tam piše,neviem si to vobec predstaviť s nou 😝 😎

@renab tak tak s usmevom a s ruzovymi okuliarmi to dalej dotiahneme 😀