icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

emanka
20. apr 2012

@zgurkaa dnes si sa pekne rozšupla 😅 Že slaninu 😀 Ale aj ja by som si veru dala. Rozmýšľala som, že by sme si zajtra grilovali, no ale neviem - neviem, veď by ma porazilo, neviem, či by som odolala. A neviem ani, čo budem zajtra jesť, prázdna chladnička, prázdna špajza.
No nič, idem radšej spať, nejaká som hladná.

dena10
21. apr 2012

Mne váha už dlho stála - nič sa nedialo, naštvala som sa (pri toľkom odriekaní) a dala som si na striedačku bielkovinové dni - kura, šunka bol aj pečený bôčik 🙂 a ide to dole - dnes 4 deň čo to striedam a mínus 2 kg 😵
Takže dokopy je to -7,5 kg 🙂

zgurkaa
21. apr 2012

@emanka grilovane je zdrave, preco vahas?

emanka
21. apr 2012

@dena10 aj ja som už rozmýšľala, že zmením diétu, sakra, nech to ide aj mne dole.
@zgurkaa jo, jo, grilované je zdravé, ale ja mäso nemôžem, len výnimočne. No ale ja by som si dala najradšej obyčajné špekačky, slaninu. To mi najviac chutí. Ale keďže prší, grilovať sa nebude.

zgurkaa
21. apr 2012

@emanka u nas este neprsi, ja si idem dnes spravit vyprazany syr (nizkotucny syr si nastruham, zmiesam s vajickom a akurat rozmyslam v com obalim 😒 skusim v mletych orechoch) k tomu hranolky z zeleru asi a polievka cesnakova 🙂 Mne inak vcera pomohlo ze som trocha doplnila nezdrave jedlo, dnes uz nemam ziadne chute. Asi si to uz telo ziadalo po 2 mesiacoch zdraveho stravovania 🙂
@dena10 super ze sa ti to pohlo smerom dole. Ja chcem uz len posledne kg zhodit a potom si budem uz len udrziavat hmotnost 😉

emanka
21. apr 2012

@zgurkaa hmm, aj ja by som si dala taký obed 🙂 A okrem tohto svojho budeš aj famílii variť? Mne by sa to nechcelo. Ja si radšej urvarím struky a hotovo.
Mne tá pizza tiež včera pomohla, už som mala normálne depresie, telo to asi fakt potrebuje raz za čas.
Budem musieť ísť do Billy dnes, lebo fakt nič nemám, len štvrťku zeleru.

emanka
21. apr 2012

A akurát raňajkujem soj. mlieko s pohánkovými vločkami, dnes sme spali až do deviatej. Takže aj obed bude neskôr.

zgurkaa
21. apr 2012

@emanka deti su u babicky a manzelovi som doniesla obed z roboty, takze budem varit len pre seba
🙂 Ja som po dlhom case ranajkovala jogurt s medom hrozienkami a orechmi 🙂

zgurkaa
21. apr 2012

Inak ja som sa chystala si urobit placky ale tekvica este nie je a cuketa je neskutocne draha a ja zemiaky nemozem 😒

emanka
21. apr 2012

@zgurkaa no tebe je dobre, sama doma, paráááda, ticho závidím 🙂 ja budem mať kuracie prsia na prírodno a zeleninový šalát. Ale je to pekne na h..., nemôžem kapustu, žiadnu, rajčiny, papriky....tak čo mám jesť? Na večeru si robievam nastrúhanú uhorku, nastrúhanú cuketu, nakrájané reďkovky a mladú cibuľku. Niekedy si do toho nakrájam sojovú párku a niekedy mozzarellu. Celkom je to dobré, len sa mi to nechce robiť.

emanka
21. apr 2012

ani ja nemôžem zemiaky.

renab
22. apr 2012

@emanka keď vás tu tak čítam, tak je mi nevoľno. ste prežili 28 dní a ďalšie dva mesiace sa stravujete podľa semaforu a ešte aj krvnej skupiny a nič?????
a ja som bola včera na oslave a nič som nemohla jesť!!!!!! to má byť akože odmena, že moja váha dole nepôjde?
o to jedlo by ani nešlo, ale vysvetľovať celej rodine, prečo sa napchávam strukmi mi naozaj dalo zabrať. a to si minimálne polovica za mojim chrbtom klepala na čelo ☹ . a po tom všetkom táto vaša diskusia ☹

emanka
22. apr 2012

@renab presne ako hovoríš, aspoň u mňa je to tak....ale asi nie som sama. Počas detoxu som schudla 4 kg a aj cm išli dole, 2 týždne po detoxe išli dole 2 kg, ale tie raz mám a raz nie. Proste, žiadna motivácia. Keby som schudla za tie 2 mesiace aspoň 6 - 7 kg, nepoviem pol slova, naďalej žerem struky, mrkvu a aj tú blbú cviklu. Ale takto? Aj mne sa oco smial, že sa stravujem ako koza. Akurát som sama doma a rozmýšľam nad tým, som znechutená, zdeprimovaná. A už ma ani nebaví variť také somariny. A hlavne, keĎ nič z toho. Čítala som si teraz aj o Dukanovej, aj som si vytlačila jedálniček, ale nechce sa mi do toho, už ma fakt nebaví odriekať si a stále niečo nakupovať. Neviem, možno skúsim tú dukanku pár dní, nech niečo zhodím a potom sa budem zdravo stravovať, t.j. jesť všetko v malých množstvách. Myslím, že to je pre telo najlepšie. O Dukanovej sú aj veľké negatíva, veľa žien, hlavne v zahraničí má vážne zdravotné problémy, proste, žiadna diéta nie je zdravá. Asi to chce pohyb, keď mne sa taaak nechce. Pri detoxe som sa bola párkrát korčuľovať (som začiatočník), ale potom mi to počasie neumožňovalo. No a tento týždeň mi jeden z našich psov roztrhal korčule 😠 Takže si budem musieť kúpiť nové a fakt začať športovať.

emanka
22. apr 2012

@renab ale ty vydrž aspoň ten detox, pri ňom pekne schudneš 😉

limoncino
22. apr 2012

ďakujem dobrým dušiam, vedia, ktoré to sú..

a od zajtra začínam s detoxom aj ja, tak vám sem budem chodiť nariekať, aká som hladná 😀 😀 😀

emanka
22. apr 2012

@limoncino tak vitaj medzi nami 🙂 Neboj, nebudeš hladná, dôležité je veľa piť a zjesť čo najviac, držím palce 😉

limoncino
22. apr 2012

@emanka ďakujem, budem to potrebovať 😅 😅

tiffanka
22. apr 2012

cawte baby! Žeby som sa pridala aj ja od 23-ho? 🙂 Naďabila som na túto tému, ale je už dosť pokročilá hodina , tak zajtra si vás začnem študovať. Ráno sa pomeriam a som zvedavá, či vydržím aspoň 2 dni 😀 😀 😀 ...keď sú tie niektoré receptíky také delikatesky ☹ .

renab
23. apr 2012

@emanka no veď ja som tajne dúfala, že to bude aspoň 6-7 kg. som sa tešila, aká budem "krásna". no nejdem predbiehať - uvidíme. ale aspoň na konci nebudem taká sklamaná. 😉

kika58
23. apr 2012

ahojte dievcata, no teda, co to tu citam 😒
@renab vsak nejde o kila ale najme o cm a tie idu krasne dole aj bez cvicenia, teda neviem ci si uz presla cely detox ale uz to ze si ocistis telo je vyborna vec 😅 je pravda,ze ja som tiez cely detox nevydrzala ale vsetci si vsimli zmenu uz po 10 dnoch a naozaj oblecko co som sa don nenapratala mi bolo dobre
no nic idem sa trochu motivovat s tou knihou 🙂 🙂 a drzte sa vsetky ziadne vzdavanie aspon detox musime porazit aby sme boli zdrave a krasne 😵

renab
23. apr 2012

@kika58 ja som len 13. deň - jasne, že sa cítim lepšie a detox určite zvládnem, lebo keby nie iné, tak jedno pozitívum to má - že je telo čistejšie. ale vieš, moja hlava zatiaľ hovorí niečo iné... ☹
práve sa ládujem mrkvou s jablkom....
kočky tú píšu o období po detoxe a ja som si to predstavovala trochu inak.

emanka
23. apr 2012

@tiffanka vitaj, neboj vydržíš, držím palce 🙂
@renab neboj, po detoxe budeš určite krásna 😉
@kika58 detox je super, idú aj kg a aj cm dole, ale potom sa nič nedeje 😒

emanka
23. apr 2012

@renab to až teraz raňajkuješ? A hore si určite už od pol piatej, minimálne, že?

renab
23. apr 2012

Inak ešte pred dvomi dňami som sa cítila taká už trošku spľasnutá (čo sa týka objemu), ale dnes to už tak nevyzerá. ale akurát mám "svoje dni", tak sa utešujem, že to môže byť aj tým.

renab
23. apr 2012

@emanka ja nemôžem hneď ráno jesť, to by som do seba nič nedostala. hore som od pol piatej. a ládujem sa už 20 minút. 😀
raňajkovať zvyknem okolo desiatej, obed o pol druhej, večera o šiestej...

kika58
23. apr 2012

@renab vsak uvidis co bude po detoxe mozno budes taka nadsena ze budes mat tolko motovacie,ze vsetky tie dobrotky ti naozaj zacnu chutit 😀 ja to beriem tak ze aspon cosi pre seba robim a nekysnem dalej 😅 😅

@emanka vsak treba si tu vahu udrzat aj to je niekedy fuska a potom neskor dat znovu detox ...teda mozno neviem este ako to budem ja dalej riesit, este som ani detox nepresla 😕
inak prave som zjedla misku mandli s medom ale odolala som cokine 😅 😅
ja som tiez uvazovlaa o tej dukanovej diete aj ju dost teraz v mediach prezentuju ale podla vlastneho uvazenia mi pride tento detox prirodzenejsi ako ta dieta, hlavne si nechcem zdravotne poskodit
kedysi som skusala drzat mliecnu dietu je to podobny princip tiez sa tam je vela bielkovin a teda nic moc pri tomto detoxe som schudla viac aj sa lepsie citila

renab
23. apr 2012

@kika58 😀 😀 😀 , ale až toľko optimizmu by som nemala - že mi začne chutiť brokolica so zázvorom - tak toho sa naozaj nebojím 😀

kika58
23. apr 2012

@renab vsak brokolicu so zazvorom ani ja hutat nebudem ani s tou skoricou nie 😝 😝 😝 😝
a co ten system 5:2 uz ste to skusali niektora? ze 5 dni podla Macingovej a 2 podla seba, tie dva dni by boli sobota nedela a to by ani na mna nikto nemusel kukat co to do seba tlacim 😕

kika58
23. apr 2012

@renab inak ja ked som dostala svoje dni pocas detoxu tak naozaj bez tabletky som fungovala co inokedy nie je mozne uz v tom vidim velky uspech

renab
23. apr 2012

@kika58 tak je to aj u mňa, keďže prvý deň som mala naozaj vždy bolesti a dnes nič 😀 . veď ja netvrdím, že detox je zlá vec, určite to má aj svoje pozitíva. a budem teda optimista. 😀