Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
ja mám rada odšťavenú cviklu, s jablkom a mrkvou, a dať na chvíľu do chladničky, toho by som vypila litre. Asi si to dnes dám fakt s jablkami, idem si uvariť ten strukový zázrak 😀
aj vám tak vzdulo brucho?? Vyzerám ako tehotná 😠 😠 😠 😠
ten luskový zázrak je náhodou veľmi dobrý, aj s tou škoricou 😀 😀 😀
Ja si ten luskový zázrak už robím inak. Osmažím na panvici cibuľu a pridám tam struky. Za stáleho miešania ich restujem, pridám aj rozmarín alebo č. korenie. Keď už sú mäkké, pridám jedno vajco a miešam, dokým nie je urobené, čo je v podstate hneď. Je to takto lepšie, aspoň mne to chutí viac a aj menej riadu zašpiním 😉
@limoncino ...nepodvádzam len som zachraňovala situáciu...lebo som nezohnala cviklu... 🙂 Ale dnes som si uvarila až 3ks, že na dvax... ale nabudúce ju už nebudem variť v šupke dve hodky..ale normálne na kocky alebo nastrúhanú...bude skôr...ale asi sa z nej to zdravé vyvarí trošku...
No a struky dnešné...tak to mi zase nechutilo..ja to akože všetko jem nasilu...omieľam to v puse...a dolu krkom mi to asi nechce ísť 😀 ...ja mám struky rada, ale tak po svojom: normálne na cibuli opraženej podusiť, trošku papriky, korenia... to som normálne jedávala... mali sme v záhrade, ale nie takejto divokej zelenej farby, ako mám teraz kúpené, ale žltučké... mňaaaaaaam... a olivový olej som tiež nepoužívala.
Neviem, či s tým neseknem ☹ . Ja osobne akože keď treba, tak sa viem zaťať a vydržať, ale toto mi akosi nevyhovuje... ...dopíšem pozdejšie...došiel drahý s malým..tak idem..
@tiffanka ja som zo začiatku tiež jedla všetko nasilu, premáhala som sa, premielala v ústach a horko-ťažko prehltla, ale neskôr som si zvykla a už to bolo v pohode, už mi to dokonca chutí a urobím si to hocikedy. Olivový olej používam normálny, extra panenský mi nechutí a aj mi smrdí. A už ani do tých strukov a nikde nedávam veľa oleja, ale tak akurát. Neboj, nevzdávaj to, za chvíľu si zvykneš a hlavne ti bude lepšie a aj cm pôjdu dole.
@emanka ja som si presne kúpila olivový olej, mám rada panenský, ale tak na šaláty, akonáhle sa zahreje smrdí a zhorkne. Ale v Bille mali akciu, olivový olej za necelé dve eurá, no nekúp to, hoci keď som videla tú plastovú fľašu, váhala som 😀 😀
mňa popadol hlad, tak som si dala biely jogurt s hrozienkami, orechami a medom a zasýtilo ma to a nehoní ma mlsná 😀
@tiffanka keĎ s tým sekneš, tak Ti seknem ja, takto sa vzdať po prvom dni, to si žena??? 😠 😠 (dúfam, že som Ťa povzbudila 😀 )
@emanka nechcelo sa mi strúhať orechy, tak som to tam len nasekala, a na tú škoricu som zase zabudla, ale v tých luskoch bola vynikajúca... 🙂 🙂 A normálne mi ten biely jogurt s medom chutí, trochu som sa toho bála, med mi veľmi nechutí, ale toto mi chutí, aj na raňajky. Syn si čítal jedálniček, mám ho na chladničke a hovorí mi no maminka, to sú ale lahôdky 😀 ešte že tam máš ten zázvor, to je na Teba 😀 😀
@emanka ...presne! Ten olej smrdí aj mne 😠 ...dnes som dávala voňať drahému...bleeeeee...
Baby? Je tu niektorá z vás aj dojčiaca? 🙂
@limoncino ...tak ja s tým asi trošku seknem 😀 ...lebo dnes si môj výkyv nálady odniesli domáci predvečerom, že som sa okrem včerajších a dnešných raňajok nenajedla...bola som mierne zúrivá 😠 😀 ..a to mi nechýba. Možno je to tým kojením ešte , ja neviem. Aj keď mi p. Mačingová písala, že to môžu praktizovať aj dojčiace maminky. Som sa na ňu obrátila ohľadom tých vyplavujúcich sa toxínov.
Ináč ja mám pevnú vôľu, @martinka1981 vie, o čom hovorím, však? 😀 Od júla minulého roka, do konca októbra sa mi podarilo zhodiť 11 kíl istou metódou a to oveľa šetrnejšou. Jasné, to sa nemôže porovnávať s detoxom, ale chcela som ho vyskúšať, v tom zmysle, trošku prečistiť organizmus... o nejaké kilá mi ani nejde. Z tohto mi však vyplynulo, že asi spravím kompromis 😅 , nebude to očisťujúca kúra, ale to jemne prepojím. Raňajky zostávajú mačingovské, obed čo varím ostatným / samozrejme žiadne extra porcie 🙂 /, no, a večera sa bude tiež niesť v mačingovej štýle.
@limoncino ...ináč som sa normálne musela zasmiať 😀 😀 😀 na tom tvojom povzbudení...díky si zlatááá 😲 ...keď to tebe vyhovuje, tak len pokračuj...budeš mať zo seba skvelý pocit. 🙂 Možno, keby som aj ja veeeeeeľmi chcela, tak sa to dá...ale asi to až tak veľmi nechcem, čo je mne na škodu, ja viem... držkaj sa...možno sem-tam ešte k vám zavítam.... pa, pááá zatiaľ
A tu čo, už sa nedetoxikuje???
😀 😀 😀 😀 macinguje 😉
@zgurkaa pochopila som 😉 Ja sa už stravujem normálne. Teda, snažím sa zdravo. Napríklad dnes : raňajky - celozrnný chlieb, šunka, veľa rajčín a veľa uhoriek. Desiata - biely nízkotučný jogurt. Obed - grilované kur. prsia, zeleninový šalát. Olovrant - uhorka, rajčina, mozzarella. Večera - sojové mlieko, pohánkové vločky. Tak v takomto duchu sa stravujem od pondelka, kašlem na krv. skupiny, to je veľké obmedzenie. A teraz mám omnoho menšie brucho, nie som vôbec nafúknutá, je mi dobre. A už som mala aj zemiaky, ryžu. A veľa vody pijem, veľa zeleniny počas dňa.
@zgurkaa no super, za chvíľu máš dobojované 🙂 Mňa čaká ešte dlhý boj 😝 Najhoršie je, že musím ísť na jeden zákrok, po ktorom sa nemôžem 3 mesiace fyzicky namáhať 😖 Takže, skončila som s bicyklovaním, korčuľovaním a asi aj plávaním v lete. Musím ešte zistiť, čo všetko môžem. Ale nebude toho veľa, keďže mi povedali, že ani ťažký nákup nemôžem 3 mesiace nosiť. Porazí ma. Neviem, ako schudnem, teda, hlavne kedy. Stravujem sa zdravo a kg už nejdú dole, chce to pohyb. No a na jeseň asi len do posilky, čo moc nemusím.
aaaaaaaaa, nervy mám 😠
mne pomaha delena strava, ked nekombinujem sacharidy s bielkovinami, uz raz som s nou schudla dost vyrazne, hlavne ze sa nemusim obmedzovat v jedlo, to nie je pre mna 😉
Ahojte baby ako pokracujete? 🙂 😉
ahojte...ja som uz druhy tyzden u rodicov...takze dieta je v prdely ,ale v nedelu idem uz koncne domov,tak od pondelka zacinam od znova... 😉 a dufam,ze sa mi podari tak stravovat... 🙂
ahojte tak ja mam uz posledny tyzden a 5kg dolu.-)
Ahojte som tu zas mám jednu otázku dá sa vdaka tejto diete schudnuť už za mesiac?
@dominika443 Da od 2-6 kg ako kto 😉
ahojte, pridavam sa k vam, dnes koncim 11 den a mam dolu 4 kila aj volaake drobne 😉 cm neviem, nemerala som sa...
jedla mi chutia, akurat teda med skoro vobec nepouzivam, jablka s mrkvou mi ppridu sladke dost...a jem len ranajky, obed a vecera..ziadne orechy ani jogurty, nepotrebujem to
dnes som mala na veceru bryndzu, akurat teda som si zle precitala rozpis, tak som zjedla 250 g s cibulkou a troskou mlieka...bez bielkov, tak snad to nevadi
@zgurkaa stale mam 4 kila dolu, aj nejake drobne, len teda uz to flakam v tom zmysle, ze sa nedrzim uplne jej predpisov, akosi nestiham teraz v lete varit...ale stale mam 3 jedla denne, priznam sa, niekedy aj menej, lebo necitim hlad 😅 viacmenej striedam brokolicu, mrkvovy perkelt a fazulky, to mi chuti + na veceru mavam rajciny s cibulkou a cottage, tak kazdy 3 den

no tie struky sami zdali s tou skoricou lepsie ako bez raz som ich tam nedala ale aj tak to nie je moje oblubene jedlo radsej brokolicu a perkelt je mnam zatial mi chutilo vsetko okrem tych strukov 🙂