icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

emanka
26. máj 2012

@zgurkaa ahoj, aj ja plánujem druhý detox 🙂 Ale asi skôr ako 18-teho, uvidím, ako mi to vyjde. Mám teraz toho veľa, obidve s malou sme boli dlho choré, brali sme atb a ešte ma čaká nemocnica v júni na 4 dni, tak neviem, ako to zosúladím. A ani nemám čas ísť na poriadny nákup.

veverina
26. máj 2012

@zgurkaa Ahoj,no veru by som mala,ale neviem sa nakopnut ☹ uz som aj zacala a vydrzala som 2 dni ☹ hned mi bolo super,vaha hned zacala klesat a ....ani neviem preco,ale zas som porusila a teraz uz som zas poriadne rozozrata..dnes som robila raznici,take riadne s klobaskou aj slaninkou,teraz vecer sme mali navstevu,dala som si vinko a este som to dorazila klobasou+ 2 krajce chleba,syr 😅 a este ako keby to nestacilo som teraz dojedla kofilu....no takto to u mna vypada uz dost dlho a vahu mam stale fajn,ale som taka nafuknutejsia..no musela som to sem napisat,ako sa prezieram,mozno si konecne uvedomim co robim ☹ a preco az od 18-teho ???? Ja by som rada zacala od 1.6 🙂 Leboo 15.7 ideme na dovcu a to musim mat dole 5 kg do vtedy 🙂 🙂

veverina
26. máj 2012

Tak som si este zatial stale neuvedomila co robim,prave padol za obet veternik 😅

zgurkaa
26. máj 2012

@veverina preto az 18.6., lebo to budu presne 4 mesiaco co som zacala s detoxom. To znamena 1 mesiac detoxu a 3 mesiace delena strava 🙂 a neboj klobasku a slaninku aj ja jem, len si k tomu nedam chleba 😉 @emanka dufam ze nemocnica dopadne dobre a potom hor sa na detox 😉

zgurkaa
26. máj 2012

@veverina hihi 🙂

emanka
26. máj 2012

@veverina
@zgurkaa no ja som sa posledné 2 týždne tiež riadne rozožrala, dovtedy som sa držala. Ale počas choroby som skoro nič nejedla, mala som vysoké horúčky, nechutilo mi. No ale potom som sa nemohla dožrať, piate cez deviate a bolo mi to jedno 😝 😢 Ja som nikdy nebola na sladké, no ale posledné 2 týždne mám každý deň niečo, večeriam zas neskoro, no otras so mnou. Musím niečo so sebou robiť.

katussska24
27. máj 2012

jeeej baby caute, nakukla som sem a pozeram, ze stale tu svieti ta stabilna zostava ked som este drzala detox 😀 tak ja sa k vam vraaaatim, ale tak skoro asi nie... 😀 my sme momentalne zacali 4.mesiac a pomalicky sa plazim na svoju vahu pred detoxom 😅 z povodnych 56kg mi uz svieti 61,5kg 😢 ale co uz...
a ako tam citam... @veverina mne prave padla za obet puncova kocka karamelovy veternik 😝 pomoc.... 😎

emanka
27. máj 2012

@katussska24 jeeeej, tak predsa sa podarilo? Gratulujem 🙂 Naposledy ti meškala menštruácia a len si mala tušáka, tak super, teším sa 🙂

katussska24
27. máj 2012

@emanka dakujem 🙂 no dlho predlho som tomu sama neverila 😎 no brusko mi uz vidiet a tie kilecka na mne...ach jaj. budme mat co davat dole 😝 to bude chcet maxi detox 🙂 🙂 🙂 ale tesim sa velmiiiiii 🙂 nevieme sa uz dockat nasej malej bublinky 😵

lucxy
28. máj 2012

ahojte baby,,,mozem sa pridat? dneska zacinam,,pevna vola je tak uvidime,,,, 😵

zgurkaa
28. máj 2012

@lucxy Jasne, pevne nervy 😉
@katussska24 jeeeeeeeeeeeej super sa tesim s tebou, a mas fotecku aj s bruskom hod nejaku 🙂

katussska24
28. máj 2012

@zgurkaa heh mam, musim sa odfotit na wc v robote, potom vam aktualnu hodim 😀 a dakujem, si zlata 🙂

katussska24
28. máj 2012

tu ma mate v plnej krase 😀

emanka
28. máj 2012

@katussska24 teda vieš čo, ty a priberáš? Veď si krásna, štíhla, super 🙂

katussska24
28. máj 2012

@emanka dakujem 🙂

zgurkaa
29. máj 2012

@katussska24 Pani super vyzeras, krasne stihlunka 😉 🙂

katussska24
29. máj 2012

@zgurkaa joooj, naozaj dakujem. lebo som a uz aj napocuvala, ze aka som pribrata a taketo veci... ale dnes mam rifle koselu a v tom vyzeram veru pevnejsie ako vcera 😅

zgurkaa
29. máj 2012

@katussska24 Co 😕 ? ved mam pocit, ze ta rukami obopnem, taka si chuducka
🙂

katussska24
29. máj 2012

@zgurkaa ze rukami obopnem 😀 😀 😀 to je vazny kompliment, ale zial, nerealne 😉 ale dakujem, ozaj ! 🙂

lucxy
1. jún 2012

ahojte, tak dneska 5ty den zatial sa drzim,,,hladna ani nie som,,,drzi to teraz niektora z vas?necitala som diskusiu tak neviem teda nemam prehlad 😅

lucxy
2. jún 2012

hallooo hallo 🙂

veverina
3. jún 2012

@katussska24 No krasna postavicka,krasne brusko..... 😉 skoda,,ze aj tvar ti nie je vidiet 🙂

katussska24
3. jún 2012

@veverina ostavam v anonymite 🙂 tver ti poslem na mail. no a ta postavicka..ach jaj.....kazdym dnom daco pribuda..pomooooc 😝 uz mam 6kg plus, som uplna rekordmanka. to som v 15.tt iba

veverina
3. jún 2012

@katussska24 🙂 tak ale apon Ti neni zle..ja som cele tehu prevracala,pribrala som len 16 kg,co je na dvojicky malo..aj som ich hned nechala v porodnici,ale nebolo prijemne stale vracat ☹ uz som jeden krat az krv vracala ☹ tak si uzivaj,ze pekne papas,ved ty to zhodis-teta Macingova to isti 😀

zgurkaa
4. jún 2012

@lucxy ako pokracujes?

@katussska24 6 kg ved to nie je vela, ja som pri prvej dcerke pribrala dokopy 22 kg pri druhej 13 kg 🙂
@veverina este pokracujes v receptoch Macingovej, ci vyjedas navecer chladnicku? 😀

katussska24
4. jún 2012

@zgurkaa tak baby co su po 22.tt pribrali tolko co ja, alebo aj menej 😅 ...no ja taham na dake vysoke cisla 😉 inak dnes mam kontrolu, ta mi drzte palce.

katussska24
4. jún 2012

@veverina fuha, no to mas pravdu...mne nastastie nic neni take dramaticke, tak snad to udrzim 😉

zgurkaa
4. jún 2012

@katussska24 ale zase musis vziat do uvahy aj ich zaciatocnu vahu. Ked mali nadvahu 10 kg samozrejme ze nepriberu tolko, ale ty si bola chuducka 😉

katussska24
4. jún 2012

@zgurkaa no uvidime co mi dnes povie ujo doktor 😅

veverina
4. jún 2012

@zgurkaa Aaale,ja uz som zas v piatok zacala macingovu a uz v sobotu na obed som porusila,kedze muz s babami pri mne tlacili pecene kura a ryzu...ja tie protivne lusky som ledva prezuvala 😢 tak sa mm nadomnou zlutoval a nakrmil ma 😀 a potom navsteva priniesla tortu no a co ti budem hovorit,bola vyborna 😀 ja neviem co somnou...dnes som chcela zacat..ale stale sa neviem donutit k struhaniu tych ranajok..stale som neranajkovala,lebo mi to nejde na chut a uz vyvaram obed a tak to tu rozvoniava,ze mi je az mdlo.Preco tie jedla musia byt take hnusne..aj to kura,ked tam je,ale mne to proste bez prilohy nechuti