icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

zgurkaa
11. jún 2012

@lucula73 Ahoj tu ivanabb predava, kukni 6. prispevok nad tvojim. 😉
@katla ano borsc sa da zmrazit 😉

lucula73
11. jún 2012

@zgurkaa no vidíš,som to prehliadla ,dnes som v meste kúpila už 😒

sjusiquatro
12. jún 2012

ahojte kočky tak po týždni som sa postavila na váhu a 2 kg dole taka som stastnáááááááááá.......len aby mi to vydržalo a isla ta vaha este dole a dole 🙂

janulienka01
14. jún 2012

Ahojte chystate sa niektora este dat na tuto dietu, lebo ja mam stale pochybnosti ci to vydrzim.

lucxy
14. jún 2012

ahojte, hlasim sa,,,konecne mam dneska jeden den volna tak som si spravila komplet jedlo na dva dni do misiek a mam svaty pokoj,,,,pred dvoma dnami som mala trocha krizu ale prekonala som ju,,,,jaj dneska mam na veceru ze morcacinu no nikde ju nemali tak mam kuracinu,,,,do schudnutia aby sme boli stastne sami so sebou hlavne 😵 tak piste piste

lucxy
14. jún 2012

janulienko01 ked chces tak to vydrzis hlavne si povedz ze to robis preseba 😵

janulienka01
18. jún 2012

Ahojte tak dnes som sa uz na to dala.Na ranajky som to ledva do seba natlacila asi som si urobila toho vela.Obed celkom chutil a este ma caka vecera - no neviem.Teraz som si dala jogurtik.Stale mam s toho obavy ked vydim bagetu so sumkou mam sa co premahat.

veverina
20. jún 2012

@janulienka01 ahoj aj ja sa stale odhodlavam ist do toho znova,prvy krat som vydrzala,ale teraz sa nie a nie odhodlat a este potrebujem do ideal vahy dat dole 5 kg..neviem preco mi nejde zacat,drzim ti palce a uz najblizsie dni aj ja musim ist do toho,lebo o mesiac ideme na dovcu a neviem neviem co s mojim bruskom 😅 prvy krat som pekne schudla 4,5 kg a na cm -5 boky a -4 pas 🙂

zgurkaa
20. jún 2012

@veverina tak zacni so mnou od pondelka 😉 nebudem aspon sama.
@janulienka01 ako pokracujes?

zgurkaa
24. jún 2012

zajtra zacinam druhy detox, skor kvoli manzelovi, kto sa prida? 😉 😨

evita860
24. jún 2012

@mucilienka ahoj chcela by som sa opytat ako ta dieta dopadla? a co nastalo po nej? 🙂 dakujem za odpoved 🙂

veverina
25. jún 2012

@zgurkaa ja uz som chcela zacat,ale nemam nakupene na dnes 😅 rano som si dala jablko,na obed si dam cestoviny ..dnes si dam lahsi den a od zajtra sa pokusim k tebe pridat 😉 drzim ti palceee

zgurkaa
25. jún 2012

@veverina ja som dnes tiez nabehla na jablckove ranajky a potom som sedela na wecku asi som nieco vcera pojedla, tak mam prirodzeny detox, ale pokrajucem vecerou 🙂

kvetka58
25. jún 2012

ahojte kocky, ja som tiez dnes zacala detox, zatial som v pohode verim, že až do konca 😉

veverina
26. jún 2012

@zgurkaa tak ja zas nic,vcera som piekla pernik s cokoladou...neviem to zvladnut ked mm sa na to nedal.Vtedy s nim mi to islo super...

zgurkaa
26. jún 2012

@kvetka58 drzim palceky
@veverina ja som to prvykrat robila bez manzela, teraz s nim 🙂 Dufam ze vydrzi 😉

mucilienka
autor
26. jún 2012

@evita860 ahoj, no ja sa tak stravujem nadalej - myslim tym podla krvnych skupin, schudla som 2 konvekcne velkosti 🙂 nosim 38 🙂 co bol moj sen a som chudsia ako ked som sa vydavala 🙂

evita860
26. jún 2012

@mucilienka DAKUJEM ZA ODPOVED 🙂 A ZA AKU DOBU SI TAK SCHUDLA?CIZE AK BY SOM CHCELA TUTO DIETU POTREBUJEM TU KNIZKU?KDE JU KUPIM A KOLKO STOJI NEVIES MI PORADIT?

zgurkaa
27. jún 2012

@evita860 knizka sa da stiahnut na www.ulozto.sk Ja som prvy detox zacala vo februari, vtedy som za mesiac schudla 4 kg, za dalsie 3 mesiace som sa podla macingovej stravujem som schudla dalsie 2 kg a teraz zacinam 2 detox. Zisla som z konfekcnej velkosti 38 na 34 😉

evita860
27. jún 2012

@zgurkaa no tak to je pekne 🙂 a co mam dat do vyhladavaca na uloz to? ako mylsim nazov chudni podla marcingovej alebo co?

zgurkaa
27. jún 2012

@evita860 najedzte sa do stihlosti je to zip subor

evita860
27. jún 2012

ok dakujem krasne 🙂 uz stahujem 🙂 a inak je to tazke sa podla toho stravovat?

zgurkaa
27. jún 2012

moj manzel zacal teraz v pondelok prvykrat a z pasa 104 cm ma za tri dni 99 cm. vobec nie je hladny nevladze tie davky zjest. A to bol velky jedak, 3 vecere, same klobasky a podobne.... 😉

zgurkaa
29. jún 2012

aaaaaaaaaaaaa 😠 ja zase ako pri prvom detoxe za tyzden +1 kg 😠 😠 😠

mucilienka
autor
30. jún 2012

@evita860 trvalo mi to tak 4-5 mesiacov a ta knizka to je zaklad, naozaj, stoji za to.. hlavne necakaj, ze sa zazrak stane po 4 tyzdnoch dodrziavania, je to o preorientovani sa uplne na inu zivotospravu. Ta knizka tusim nestala ani 10 eur, maju ju takmer vsade, co som videla.drzim palce

ivanabb
30. jún 2012

...ak máte niekto záujem , mám na predaj túto knihu...A.Mačingová Najedzte sa do štíhlosti +DVD...

tocikova
8. júl 2012

ahojte pridam sa k vam ak mozem , je tu niekto kto chce zacat teraz od pondelka ? zacinaM NA VAHE 100 kil ,uz som ju pred casom drzala aisla som za tyzden dole 5 kilo ,lenze potom vzdy pride nejaky ten prehresok a opat som tam kde predtym , tak dufam ze teraz uz vydrzim , nakupene mam tak s chutou do chudnutia !!!! 🙂 🙂

sjusiquatro
8. júl 2012

@tocikova aho ja idem od pondelka....

tocikova
10. júl 2012

@sjusiquatro ahoj tak ako to zvladas ? ja zatial celkom v pohode , len som nejaka unavena ,ale hladna niesom ,strasne som smadna , a ty na akej vahe zacinas ? som rada ze sa niekto ku mne pridal , tak drzim nam palceky aby sme vydrzali

sjusiquatro
12. júl 2012

@tocikova Ahoj aj ja v pohode uz som to raz drzala ...pred 2 týždnami som skoncila...teraz idem trosku este skusit... 🙂