Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@mailey no ja som dnes "uz" 4 den ... akurat ze nejem napr. tie struky lebo ma strasne bolel zaludok z nich tak som povedala ze uz ich do ust nedam ..nahradila som ich brokolicov.. 😝 musim vydrzat tento tyzden a na dalsi to uz bude trosku pestrejsie ..tak uvidim ako sa mi bude darit..no viidi sa mi ze mam take pevnejsie brucho aj ked po 4 dnoch sa to neda povedat ...ale ked si tak uvedomim ze vlastne 4 dni jem len zeleninu a vela pijem tak hadam to musi byt dakde vidno 😅
@mailey no ja som sa dnes postavila na vahu a mala som o 1,5 menej co som bola az prekvapena no uvidime ci to bude naozaj pravda alebo nie a nedodrziavam to uplne presne ale podla toho ake jedla mi chutia..vcera som si urobila tu cuketu na obed a dala som si k tomu uhorkovy salat ... na veceru som si spravila brokolicu so syrom ...
cez vikedn budem jest len kralicky salat a urobim si mrkvovy perkelt.. tie struky jest nebudem ,..ono je to v pohode lebo v podstate obmedzujes upolne cukok a sladis len medom..vsetko ..takze ono to musi mat efekt..na ranajky j elen zelenina a ovocie... napcahvas sa len slivkami, hrozienkami a tak takze si myslim ze efekt tam je...
inak vcera som dost chodila na wecko po tej brokolici tak si myslim ze to ma precistujuci efekt... ono na konci tej diety treba ostat pri tej delenej strave..ja som uz davnejsie zistila ze to prepchavanie a kombinacie zemieky maso mi nejkao dobre nerobia ale ked varim tak sa mi nechcelo oddelovat maso od zemiakov a tak ..nemala som volu... a povedala som si ze ja skusim podla tych krvnyhc skupin sa stravovat..u mna ostava vylucienie bravcoveho masa uplne ... aj ked az taka striktna nebudem ale mne napr. bravcovina zvysuje kyselinu mocovu v tele ... a nevedela som ze z coho to je a uz viem.. 🙂 tak ono vsekto postupne treba ale povedala som si ze uz pomaly sa leto konci ..zasa nabehneme na rifle a nohavky lebo pride pomaly jesen tka som povedala ze musim schudnut aby som vosla do rifli..ja som strasne pribrala z hormonov ...ani nevies ako a ani nic nejes..je to svinstvo ...tak budem chudnut pomalicky postupne 🙂 ked pondelok zacnes tak sa ozvi mozeme si pisat a navzajom sa povzbudzovat lebo ako pozeram je to tu nejake prazdne .. 😀 ale som sa rozpisala 😀 😀
@zibi jasnee ved ti poviem ako to bude pokracovat 😀 dufam ze kilecka pojdu dole 😀 len sa pekne rozpisuj aby som vedela ako co 🙂 hlavne pevna vola je najdolezitejsia takze do schudnutia 😀 a mala mi dneska hovori ze maminka aj ja budem drzat tu dietu lebo ocko mi povedal ze budem tucna ked budem jest tolko sladkosti 😀 😀
ja som dnes zacala tiez s detoxom,drzte palce lebo ja neka extra pevnu volu nemam 🙂
@slniecko510 musíme sa navzájom podporovať ja tiež pevnú vôľu nemám ale som si povedala že to musím vydržať potom to bude stáť za to dúfam 😀
@mailey tak urcite to bude stat za to 🙂 len horsie je to ked vidim ze manzelk si da na obed vyprazany syr alebo rezen a ja ako zajko nejaky 🙂)
@slniecko510 no ja som ten vikend dajako porusovala....do kelu ..vikendy su najhorsie..uf
@slniecko510 ja pijem dost vela 3 litre denne a hlavne v tomto teple som strasne smadna ... inak si robim teraz taky napoj ze cista voda do toho dam medovku zazvor a citron nakvpakam a je to super take osviezujuce aj malej to chuti 🙂
aj ostatné píšte ako pokračujete 😎
@mailey vies co ja po tom vikendovom fiasku radsej prejdem na 90 dnovu dietu...ta sa mi osvedcila..asi pred 2 rokmi som z nej schudla asi 8kg a citila som sa super..akurat pootm prisla stimulka na ivf a pribrala som to spat.. 😖 tak idem asina tu dietu..nehladuje sa pri nej a je podobna ako tato detoxikacia.tiez sa pri nej nekombinuje... ja tuto nei som asi schopna dodrzat 😝 😀
a ty si uz zacala?
@zibi :D ano ranajky som si robila a teraz este si idem dat obed ... ja som tu kukala aj tu 90 dnovu dietu tato sa mi zdala lepsia tak uvidim kolko vydrzim 🙂 aj tak je to vsetko o pevnej voli ja som kedysi pravidelne robila brusaky a teraz som zlenivela uplne pri malej nic sa mi nechce furt len upratujem varim zehlim a vecer som taka unavena ze som rada ze zaspim 😠
@mailey vies co ano to je pravda..ale ti poviem som si to uivedomila cez tyzden ze ked som za jeden tyzdne spratala cely sacok hrozienok ktore inak neznasam 😀 a aj sopec susenych sliviek a zacala som jest biele jogurty tak som si povedala ze to asi nie je dieta pre mna nezvladam to... najma ked nemozem zohnat nizkotucny syr len 30 perc. z lidla... a stale ma len bolel zaludok..a zacala som mat zapchu..co ja s tym problem nemam idem na zachod aj 2 krat do dna...a vtedy nic tak som si povedala ze kaslem na to .... ako asi kg dole slo ale tyzden sa trapim a nemam pocit ze by to bolo nejake ze waw ... proste po 90 dnovke je efekt viditelnejjsi tam by som mala po tyzdni drzania uz 1,5 kg az 2 dole ..tak pre mna je zatial ten detox strata casu..ja potrebujem najprv schudnut a dost 😝 a potom je detox na mieste...tak som sa rozhodla..ved uvidis ako ti to pojde..ked tek prejdi na 90 dnovku ..poroste z nej som schudla evidentne a vopchala som sa do nohavic, ktore mi boli predtym tesne a boli mi este aj velke..takze to je podla mna ubytok 😝 😀 proste ja za tie 3 mesiace viem ze schudnem uricte aspon 10 kg minimalne lebo teraz sa strasne zle citim..do vianoc musim mat o 10 kg menej ked nie viac 🙂
daj ale vediet ako pokracujes..
@zibi no tak druhy den za mnou snazim sa dodrzovat vsetko ako treba ... vypila som asi 3 litre vody na ranajky som si dala musli s mrkvou jablkom a medom na obed fazulu s postruhanym syrom a veceru som mala o siestej a to som si dala repu s vajickom zatial sa citim fajn len ma akosi pobolievala cely den hlava ale to asi z toho pocasia a ty ako pokracujes? 🙂
@mailey no ja dnes mam za sebou uz skorbovy den ..dala som si zemiaky pecene aj s cuketou ta mi zachutila ..je trochu podobna zemiakom ked sa upecie...zajtra mam uhlohydraty tak asi nejake cestoviny si spravim a potom mam ovocny dden..a od piatka zasa dookola bielkoviny atd... 🙂 nastastie mam zajtra vela roboty tak mi zbehne den a vo stvrtok chcem este zavarat 🙂 a potom sa odvazim po ovocnom dni ci som sla daco dole aspon pol kg 🙂
baby som sa chcela spytat, ked je naobed viacej chodov, tak to jete naraz, len pomenej, alebo si date druhe neskor?
a ostatné ako pokračujete ? 🙂
@mailey no urcite ano ved je to zdrave stravovanie..no ja cekom ok dnes mam ovocny den tak som si zapiekla jablcka, slivky na to trochu lekvaru a skorica s kokosom tak mnam ...rano dyna a este mam prichystanu cerstvu vyzivu ...mam jablka vela tak som si spravila taku bez cukru tak bude na veceru a zajtra na ranajky...a zajtra uz bielkoiny..no myslim ze taky 1,5 kg ubytok uricte mam 🙂

@zgurkaa ja si tiez myslim