icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

zuzik1983
9. aug 2012

@zgurkaa ja som si to rozdelila a mam 2 obedy 🙂

mailey
10. aug 2012

@zgurkaa nestiham pisat ale dnes prvy den ma nebolela asi mas pravdu ze to prejde 🙂
@zibi ako si na tom? 🙂 ja sa zatial snazim neporusovat ale ide vikend muz bude doma tak som zvedava ako sa budem drzat lebo chce vyprazany encian s hranolkami a salatom 😀 a okrem toho mam stale chut na sladkosti lebo moja mala ma plnu skrinu cokolad a cukrikov tak si vies predstavit ako ma to laaaaka 😀

zibi
11. aug 2012

@mailey men sa zatail dari celkom 🙂 az som perkvapena..a dva kg su fuc...
inak ja som si minule robila tie zelerove hranolky a chuti to naozaj ako zemiaky 🙂
ja chcem zhodit na tyzden dalsie 2 kg nech som pod 79 - teraz som schudla z 83 na 81 tak verim ze sa mi podari zhodit este 2 kg za to dalise obdobie...dnes som skroby tak idem robit zemiacky, a bielku kapustu s paradajkovym pretlakom neviemc i to poznas a muzovi k tomu spekacku...ja zjem len tak 🙂
dens idem robit strudlu - mam kopec jablk tak asi neodolam a dam si jeden kolacik - ale hlavne na zajtra si odlozim lebo na veceru mas zjest jeden zakusok 🙂 ta dietka mi viac vyhovuje..a ty si schudla uz daco?
ja som zvedava KOLKO schudnem na ten 28 den pred tym vodovym -- som si dala ciel zhodit dovtedy na 70 lebo som pocula ze najviac sa chudne ten prvy mesiac ale tak ot mam este co robit - asi pridam aj pohyb lebo len z toho ze sedim doma a necvicim neschudnem 😀
no veim si perdstavit - skus si kupit chrom potlaci chut na sladke - mne to pomohlo

mailey
16. aug 2012

@zibi tak konecne som sa sem dostala ja som schudla 2 kila zatial a musim povedat ze sa aj lepsie citim nejem sladke uz skoro vobec, nemam na to ani chut asi aj vdaka tomu ze som si kupila chrom 🙂 a teraz som zacala aj behavat kazdy vecer tak tri koliecka si dam mame blizko ihrisko takze kym je pekne tak sa da, obcas idem s malou na bicykli a cez zimu budem asi robit brusaky 🙂 a ty ako pokracujes?

zibi
16. aug 2012

@mailey no ja zatial celkomo ok..ja som teiz asi za tych cca 12 dni schudla okolo 2,5 kg ...uvidime po kramoch kolko slo dole.... ja tiez chcem zacat cvicit ale az od buducheho mesiaca si kupim permanentku do fitka a pojdem na kadrio tam ... 🙂 to dobre zabera najma beziaci pas, rotopat atd...uvidime.. 🙂 schudla som z cca 83,5 na tych 81 az 80,50 neviem presne povedat..chcela by som schudnut este aspon na tych 79 ..za tych dalisch 10 dni a potom to uz pojde... nech sa hlavne dostanem pod 80 ku 🙂 ale nie je to take jednoduche ako sa zda..ten pohyb budem musiet pridat 😀

messue
17. aug 2012

ahojte kočky, chcela by som sa k Vám pridať. Chcem zhodiť aspon 10 kg, neviete mi poradit, kde nájdem nejaké info na nete z tejto knihy ? aby som ju nemusela kupovat, ci je to lepšie ked si ju kupim?

mailey
18. aug 2012

@messue ahoj jasnee mozes sa pridat tu si stiahni knihu http://www.ulozto.cz/xXiRdNb/zhubnete-jednou-pr... 😉 drzim palce 🙂

messue
21. aug 2012

@mailey
dakujem pekne už som ju stiahla, ale je to dost dlhe citanie.....🙂 ešte si to postudujem a pozriem i cenu, c isa to oplati aj kupit a listovat doma ...vyzerá to zaujímavo

mailey
27. aug 2012

@zibi ahoj no ako pokracujes my sme nemali internet tak som nemohla pisat ja sa zatial drzim 🙂

zibi
27. aug 2012

@mailey aj ja sa drzim ....tak pomalicky to ide...to chudnutie...nejde to tak rychlo cca 3 az 4 kg za 3 tyzdne...ale chcem zacat cvicit takze mozno to pojde lahsie

ivankaalenka
27. aug 2012

ja som mala po dvoch tyzdnoch dole 6 kg a aj na obvode to bolo citit 🙂 teraz sme zacali prerabat, nemala som kde varit, tak som to prerusila a zacala cpat hovadiny :( vaha sa vratila na povodne miesto ale uz sa tesim, ze az skoncime, tak nabieham a budem kraaasna 🙂 a knihu som kupila aj kamoske 🙂 a moju precitala polka rodiny 🙂

budulienka
2. sep 2012

Ahojte chcem sa aj ja k vam pridať . od zajtra začinam s očistou. verim že to vydržim.

nedockava4
3. sep 2012

Ahojte, "spolubojovnicky" 🙂
Tak, dnes je u mna den velkych zmien...dcerka nastupila 1x do skolky a ja som sa rozhodla upravit si stravu, zacat aktivnejsie sportovat a vyskusat jednu z mojich diet 🙂 prave od p. Macingovej....Som rada, ze ste vytvorili skupinu, do ktorej prispievate, motivujete a delite sa o svoje skusenosti...od dnes "bojujem s kilami" aj ja 🙂 Drzim vam a aj sebe prsty, nech to ide ryyychle dole 🙂

tibinka22
3. sep 2012

Čaute kočky, Vám sem vtrhnem..... má už aj niekto reálny výsledok, že "toľko za taký čas??" ja som hroznáá 😀

zgurkaa
10. sep 2012

@tibinka22 stačí prečítať celú temu a dozvieš sa viac. Ja som za mesiac schudla 4, 5 kg a za dalsie 4 mesiace dalšie 2 kg, ale ja som zacala na vahe 61 kg pri vyške 173 cm. Teraz si uz len udrziavam vahu 55 kg 🙂

vodnarky
11. sep 2012

ahojte..znova so tu.. 😀 😉 minule so toho musela nechat,lebo som ochorela..ale dnes uz mam 11 den a ''zatial'' sa citim super a uz aj zmeny vidim..brusko sa mi straca 😀 ..drzim vam vsetkym palce.. 🙂 este sa ozvem,ze ako to dopadlo.. 😉 😀

samada
12. sep 2012

poradíte mi niekto, či sa môžem dať na to aj počas kojenia???A či sa zelenina môže aj nahrádzať inou, napr. zeler ja moc nemusím. Dík

katussska24
24. sep 2012

@samada pocas kojenia...no neviem. je tam vela cibule a cesnaku, aj strukoviny, tak asi by som radsej pockala. nahradzat to inou zeleninou, resp zostavovat si ine menu...to podla mna nema potom zmysel 😒 ja mama momentalne 2 mesiace do porodu cca atiez sa chystam potom na detox, ale az po kojeni 🙂

samada
27. sep 2012

Tak nakoniec som sa na to dala. Dnes mám štvrtý deň a teším sa na cuketu. Raňajky sú fajn, struky otras, ani ten perkelt nebol žiadna výhra, ale zjedla som. zatial žiadnu zmenu necítim, iba na vecko chodím častejšie. Chuť na sladké fakt nemám, sama to nechápem, ani hladná niesom. Je tu ešte niekto, čo má prvý týždeň?

tamichloe
27. sep 2012

to sa už nikto nestravuje podla antonie???

zgurkaa
2. okt 2012

@tamichloe ja este stale 😀

janka300
2. okt 2012

Ahojte, dovolím si reagovať na tému chudnutie, len dúfam, že nezdvihnem vlnu kritiky, nakoľko som za 13 týždňov dala dole 30kg. Mňa by osobne unavovalo chudnúť rok a viac. Ale každému človeku vyhovuje niečo iné. Cvičila som ráno a večer ( keď som mala čas). Ráno hodinu, večer aj dve hodinky. A fungovala som na surovej strave viac menej, zelenina. Nemám žiadne vedľajšie účinky, cítim sa skvelo a prosim nepíšte nikto o jojo efekte. Jojo efekt znamená u mňa to, že keby som sa vrátila k nekontrolovateľnému žraniu, ako predtým, tak priberiem a to som žrala a bolo mi jedno koľko je hodín. Inak šport ma tak nakopol, že teraz cvičím minimálne tri krát do týždňa a už sa nikdy nechcem vrátiť k hmotnosti, ktorú som mala predtým. Odporúčam sa krémovať a mne veľmi pomohli masáže strojčekom od avonu. Veľa zdaru všetkým 🙂

tamichloe
2. okt 2012

@janka300 za 13t 30kg????to je suuuper....no to si fakt jedla len zeleninu????

tamichloe
2. okt 2012

@zgurkaa kolko si dala dokopy??

janka300
2. okt 2012

Ano, za 13 týzdnov, na obed som mala zeleninu, odporúčam aj zeleninové polievky. Na večeru som si nastrúhala napr. kaleráb a veľaaa veľaaa som pila, to tiez zasýti. Kávu som si tiež občas dala, ale to napr. ráno.

zgurkaa
2. okt 2012

@tamichloe ja som zacinala s vahou 61 kg a teraz mam 55-56 kg ako kedy. 🙂

lenika76
4. okt 2012

ahojte, teento blog som nasla len dnes.
ja mam za sebou uz 2. detox. vv tehotenstve som pribrala cca 30kg, hned po porode odislo 7kg, potom do mesiaca este 4kg, lenze potom som pribrala naspat 7kg. potom som nabehla na macingovu. ide to velmi pomaly (po dvoch detoxoch + schodikova metoda zatial dokopy len 5kg dolu - za 5 mesiacov), ale verim, ze sa to raz zlomi a budem sa tesit z vacsich ubytkov 🙂
ale baby, chcem sa opytat, ci mate niekto skusenosti s touto stravou (prip. s delenou stravou) u dojciat a batoliat. moj maly ma o tyzden 11mes. a strasne rad papa to, co mam na tanieri aj ja. napr. taky cviklovy salat zboznuje 🙂 nedam mu kyslu uhorku a cele je to dietnejsie co do soli a korenin, ale dost mi to zjednodusilo zivot 🙂 ja totiz nekupujem malemu hotove prikrmy, vsetko mu poctivo chystam. len chcem vediet, ci mate aked tak ake skusenosti v tomto. dik 🙂

nelka22
8. okt 2012

babenky musim si kupit knihu alebo tie recepty najdem aj niekde tu na nete velmi ma to zaujalo uz so vyskusala vsetko po porode mi zostalo 10 kg navyse a nie a nie dolu zacala som aj s cvicenym ale chcem upravit aj stravu tak mi poradte dakujem

veverina
10. okt 2012

Cafte,tak ja sa k Vam znova pridavam,uz som tu raz chudla a uspesne som to vydrzala,schudla som 4,5 kg,ale hlavne isli dole pekne cm 🙂 To bolo v marci a potom som sa rozozrala a ani som teda vela na to ako som jedla nepribrala..1,5-2 kg a to som fakt jedla co mi pod ruku prislo 😀 Tak som aj rada,no lenze moj ciel je 55 kg,tak som dnes opat zacala...ranajky mam za sebou..kto dnes zacal,alebo kto je prvy tyzden? Ze by sme sa podporovali 😉

samada
10. okt 2012

ja som teraz v treťom týždni, zatial OK, až na to pšeno, čo bolo dnes ráno. To mi teda vôbec nechutilo. Viem, že vážiť sa nemá, ale mne to nedalo, no a zatial mám dole 3,5 kg, ubudlo čosi v bokoch aj pod prsiami, ale z pneumatiky okolo pásu ani nie. Ja mám čo zhadzovať, že 55kg? to by som mala možno za 5 rokov takejto stravy 😀