Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
ahojte ja som na poctivom druhom tyzdni. ta bryndza s bielkami a uhorkou-Mnam! chcem sa spytat, beriem antikoncepciu a zrazu som dostala este pred ukoncenim blistra, myslite ze to spravila tato dieta?? zeby ta cvikla??? hmm...
@dominika147 ahoj,ja som tiež na druhom tyždni 😉 ja bryndzu a bielka teda nemusiiim 😝 😝
ja som včera cely den jedla hraškovu polievku 😀 ale dnes už idem podla planu.
S tou menštruaciou ti neporadim 😝 ale myslim že by sa to nemalo stať že kvoli detoxu 😕
@dominika147 ja som dostala dnes hehe a min. mesiac az 22 ale mne poslednu dobu nejako sa skratil cyklus dakedy som mala viac ako 30 dnovy
ja mam dnes strasnu chut na pečnee zemiaky a dačo sladke .((( na obed osm mala mat cuketu ale scipla kym som ju urobila, dlho bola v spajze asi :( a teda mala som struky čo mali byt na večeru, neviem čo budem na večer papat.
Tak som nevydrzala do pondelka a uz dnes som zacala . Som zvedava ako dopadnem lebo chudnut nejako nepotrebujem najviac ma trapi iba brusko a hlavne sa citim taka znicena .Tak dufam ze vydrzim 🙂
ahojte.aj ja by som potrebovala schudnut ale moj problem je vzdy ten,že nevidržim dlho chudnut 😢 momentalne cvicím na orbitrek alebo ako sa to vola.cvicim už 3 tyzdne az som na seba hrda 😀 len som trochu smutna,že ta vaha ide pomali dole ☹ mozno aj to je problem,že by som mala zmenit stravu.uz som vymenila bieli chlieb za celozrnny,tak by som bola rada ak by ste mi pomohli 🙂 ,že co a ako?ale ako si citam vase príspevky,tak si musím kupit knihu.a kolko ste schudli za tych 28 dní. 😕
ja som sa po 45-dňoch vrátila k pôvodne strave (boli Vianoce) ... a hrôza, najmä zo zdravotnej stránky, za 3 týždne "pauzy" som pribrala len 1 kg, ale vôbec som sa necítila dobre. Mám zníženú činnosť štítnej žľazy a počas 28-dňovky som sa dala dokopy. Za tie 3 týždne normálneho stravovania (a to som sa vyhýbala sladkostiam), bola zo mňa opäť mrzutá, večne nervózna, unavená manželka, matka, šéfka ... Teraz už týždeň pokračujem tam, kde som skončila (hoci chvíľu som rozmýšľala, či sa nemám začať od začiatku). A už cítim výsledky - 1 kg, nielen na tele. Stáva sa zo mňa opäť plná energie, milá, veselá manželka, matka, šéfka ... Život je krásny !
@macinka115 určite si kúp knižku, ja som za 28 dní schudla 4 kg, potom za ďalších 14 dní 2, spolu - 6kg ( potom sa stalo to 😒 - pozri môj príspevok vyššie) ...
@alexandraz dobre sa to cita...
ja som momentalne na 18.dni... citim sa fajn, i ked mi to varenie zabera ozaj mnozstvo casu. Pracujem v skole, chodievam s detmi na obedy a stale si nosim termosku s jedlom 🙂. Uz si zvykli, ze ju stale otvorima oni kontroluju kto ma lepsie jedlo 🙂.... vacsinou prehravam. Vcera mali deti sisky s dzemom, ja zeleninou polievku 😉
Dokonca som dostala uz dva komplimenty, ze som schudla. Je to uzasne pocut 🙂 🙂
ozaj baby, mam este jednu otazocku... pisete tu o bielkach s bryndzou. V knihe som sa docitala recept, ale v jedalnicku som nic nenasla. V ktorom dni je toto jedlo? dakujem (pouzovam cesku verziu knihy)
Dnes na obed som mala fazuľku nevedela som že sa dá tak chutne pripraviť. Ja som ju vždy jedla iba v polievke.
@zade je možne že v tej českej verzii neni, inak je 11.den na večeru a potom sa ešte sem tam vyskytuje 😉 my zas nemame cvikluso slivkami-myslim že česka verzia ma toto 😀
inak ja som v 2.tyždni a mam dole 1,5kg a už to veru vidno . Brucho mam menšie 😉
a je fakt že to varenie zabera čoraz viac času 😝 😝 ale ja to robim tak že v podstate aj moja rodinka papa čo ja 😀 len im to sem tam upravim,dokonca aj moja mladšia ma chodi "vyžierať " ked ranajkujem ,ale som rada aspon sa naučia jesť aj niečo zdrave 😎
smejka, ci sa stravuje kto? manzel? bezbolestne sa tak stravujeme vsetci :D
@zade praveze mne sa zda to varenie super rychle :D bielky/bryndza su 2 tyzden, stvrty den, a mozes si k tomu dat kysle uhorky.
Dievcata dakujem... tak si to zakomponujem do jedalnicka. fakt mam v ceskej verzii cviklu so sus. slivkami a orechami - mno to absolutne nechutilo...drzim nam palce 🙂
ja mam dnes paradny nedelny obed - masko a zelerove hranolky
@alexandraz tak to som potrebovala pocut 😉 ....ze to ide nafurt takto sa stravovat 🙂 ...ja som pri konci 2 tyzdna a mam 3 kg dole....som spokojna....dufam ze i po detoxe pojdu dole
ja mam ten problem ze aj to mi chuti čo varim ale potrebujem občas aj dačo ine ze napr. zemiaky pečene, grilovane kuriatko a take menej zdrave
ako chcem sa stravovat tak ze vela zeleniny, ovocia, menej nezdraveho ale občas si dopriat aj take da sa pritom udrzat potom vaha? lebo detox beriem dočasne a delenu stravu ako tak asi tiez
ahojte dievcata, mali ste niekto pri detoxe problem s grganim? pred tym sa mi nikdy tolko negrgalo, dnes som skoncila prvy tyzden, veru po obede mi bolo aj tazko a od prveho dna sa mi dost cast grga...to je akoze ta ocista?🙂
kocky prečo maju byt cestoviny bezvaječne? ked vajičko mozeme? lebo manzel kupil s vajičkom heh som zabudla mu povedat ze bezvaječne maju byt
ahojte dievcata, rada by som sa ku vam pridala. potrebovala by som zhodit 5kg a mozno aj 7kg.
prosim co je to semafor? a stravujete sa podla receptov z knizky macingovej?
dakujem a drzim vam vsetkym palce.

@dadkag1 moc sa moze ale neodporucam to, mozno neskor po 28-cky ked sa budes stravovat podla semaforu