icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

zuul
20. jan 2013

@alexandraz stravujes sa podla krv skupin? ci podla macingovej? dakujem.

martinka1981
20. jan 2013

@zuul tak sa pridaj,ja tiež potrebujem tolko ako ty zhodiť 😉
ja sa planujem stravovať tiež podla semaforu 😉 to je ako delena strava a neskor udržiavačka 5:2 🙂

Inak som si dnes pochutila na mäsku 😎 ale ešte pred tym ako som ho robila som narychlo zjedla boršč,lebo sme neboli doma a ked sme sa vratili tak som bola hladna ako vlk 😝 ale tak snad to neni taka hruuza ako keby som si dala krajec chleba. No a teraz sa mi už nechce variť brokola tak si dam zas ten boršč 😎 😎 😎

zuul
20. jan 2013

@martinka1981 co je to ten semafor? je to niekde vysvetlene na prikladoch? a to 5ku2? dakujem.

zlotazla
20. jan 2013

@zuul ahoj 🙂 semafor je vlastne ako delena strava nekombinujes tak Vela veci,dodrzuje sa podla krvnej skupiny...a stravovanie 5:2 je take ze 5 dni jes podla semaforu a 2 dni jes ako si bola zvyknuta predtym.nemam so sebou knizku takze dufam ze som ti pomohla aspon trosku 🙂

zuul
20. jan 2013

@zlotazla prosim aka je to knizka? prestudujem a dakujem.

martinka1981
20. jan 2013

@zlotazla dobre si to napisala 😉
ja som to pisala že ako delena strava 🙂
je dobre mať knižku,ja ju mam v rukach každy den x krat 😎

tinika
20. jan 2013

asi by som nemala ale mam straaasnu chut na sladke tak radsej jablko, med a mandle ako čokolada a dezert čo som dnes dostala

martinka1981
20. jan 2013

@tinika jaaaj ani nehovor 😝
možeš si s kludnym svedomim opražiť orechy a dať si s medom,je to napisane aj v knihe 😉
inak sa verejne priznavam že hrešim každy den malym kuskom horkej čokolady 🤐 🤐 proste chuť čokolady neviem ničim nahradiť 😝

zuul
20. jan 2013

dakujem dievcata, knizku som objednala.
kolko sa vam podarilo schudnut za tych 28dni?

tinika
20. jan 2013

@martinka1981 orechy nemozem jedine lieskove tak ale nie vlasske tak som si dala mandle :D a pochutka superna :D ja horku velmi nemusim ked tak mliečnu viem je menej zdrava ale mam z nej lepsi pozitok hehe este tak horka ako kofila abo gastanky abo rumba to mozem ale čistu a vysokopercentnu ee :(

dida38
20. jan 2013

@martinka1981 hehe...ja som dnes skoncila druhy tyzden, ale tiez "uspesne" hresim 😀 😀 😀 dnes cina s hranolkami 😀 😀 a za tym zmrzka.....
ale drobnostami hresim kazdy den...ci sladkost alebo koliesko sunky, salamy 😀 😀 😀
este som sa nevazila, na giatiach trosku citim rozdiel, ze su malinko vollnejsie...tak uvidim....

tinika
20. jan 2013

@dida38 ja hresim hryzom do ranajok mojich deti ked nestiham struhat mrkvu a uz som hladna a dnes a včera par pukancov bob ola navsteva ale sladke zatial len raz som dala pernik dnes to jabko s meodm berem ako zdravu sladkost

zlotazla
20. jan 2013

@martinka1981 ja som túto diétu držala pred rokom.bola to prvá diéta čo som kedy držala a vydržala som presne týždeň 🙂 doteraz som na to hrdá !!! Sama som schudla 21 kíl a ani neviem ako.ked počujem slovo diéta tak som automaticky hladná 🙂 ale tento detox ma celkom bavil,keby mi má kto variť nemám problém 😀. Každopádne Vám kočky držím palce 😀

didda139
20. jan 2013

takze brokolica,cvikla nakupena,zajtra mozem ict na to 🙂

martinka1981
20. jan 2013

@tinika nooo ja hlavne potrebujem citiť chuť čokoladky a nevadi mi ani 72% 😎 😎

@dida38 jooooj tak ja som celkom disciplinovana 😉 😉 snažim sa dodržiavať aj ked som v krizovych situaciach hladna ako pes 😝 😝 😝 😎 😎 😎

@zlotazla ja tiež nedietujem,začala som sa stravovať podla Norbi update ale akosi to nebolo ono.Pred rokom som tiež skusila tento detox a chybalo mi len par dni dokonca.Ale umrtie brata ma zobralo a nepokračovala som 😒
teraz skušam šťastie znova a veru citim a vidim že to pomaly ide dole 😉

matriarcha
21. jan 2013

ahojte aj ja idem dnes na 28 dnovu kuru..len sa cchem spytat baby ktore ju drzite..neviete preco sa ma ta cvikla varit az 2 hodiny?????

dominika147
21. jan 2013

@matriarcha tak asi aby zmakla.....nie? ja som ju varila tiez dlho a bola super.nerozvarila sa ani nic take....

matriarcha
21. jan 2013

dufam ze to zvladnem.............ja som len chcela ze ci by nestacilo ju aj menej varit 🙂

daniette
21. jan 2013

Ahojte, ja cviklu očistím, potom každú samostatne zabalím do alobalu a pečiem ju v rúre okolo 220°C takú hodinku, až kým nie je mäkká. Dám ich piecť viac kusov, čo nepoužijem, dám do chladničky.

suz2
21. jan 2013

baby, môžem túto dietu držať aj keď kojím?

denkalienka
21. jan 2013

@suz2 Ahoj, dobre by bolo keby zacnes v lete ked je dostatok ovocia a zeleniny cerstvo vypestovana tu v nasom pasme. Skusala som to v zime no nedopadlo to dobre lebo telo v zime sa viac zasobuje a toto je skvela potrava na teplejsie obdobie ked ides do toho 1x mas vacsiu sancu ze to vydrzis a budes pokracovat aj v zime. JE to moj nazor. Taktiez kojim a pojdem do toho az koncom jari ked si vypestujem sama (nielen)cviklu ktora sa papka vo velkom...

suz2
21. jan 2013

@denkalienka máš pravdu, znie to logicky. asi teda počkám radšej do jari, lebo to ovocie a zelenina tez v zime namá nijakú chuť.... dovtedy si ale musím dávať bacha...myslela som si, že pomocou kojenia aj schudnem,ale ja mám v žalúdku čiernu dieru :o( a nejak sa neviem stopnúť...

zgurkaa
21. jan 2013

@zuul pocas 28-cky by si mala schudnut 5% svojej vahy. U mna to boli 3 kg, co sa mi pri prvom detoxe aj podarilo a potom pocas delenej stravy este isli 2 kg dole. Knizku nemusis kupovat, da aj stiahnut z netu. 😉
@suz2 Myslim ze sa tu uz niekto pytal na kojenie a detox a Mancingova to odporucila, skus pozriet par stranok dozadu 🙂
@matriarcha mozes ju jest aj surovu nastruhanu, ale mne viac chuti varena 😉

matriarcha
21. jan 2013

@martinka1981
@zgurkaa baby a este otazocka ....kava sa moze???

martinka1981
21. jan 2013

@matriarcha pozri si podla krvnej skupiny či kavu možeš 😉 ja som Ačko a pijem ju 😉

martinka1981
21. jan 2013

@matriarcha aby zmäkla 😉
ja kupujem varenu dokonca v bio kvalite ale v rakusku. U nas mavali v Billa ale už som ju tam dlhšie nevidela. Muž mi teraz kupil v metre 😉

matriarcha
21. jan 2013

@martinka1981 tak podla skupiny mozem..som AB

martinka1981
21. jan 2013

@matriarcha 😉 super.

katussska24
21. jan 2013

@suz2 ahoj, ja tiey kojim, mala ma len 1,5mesiaca 🙂 ja som bola na detoxe tesne pred otehotnenim a chcela som nan nabehbut ynova, no este neviem kedy. pani macingova "odporuca" detox aj popri kojeni, no su nazory, ze toxiny sa mozu dostat do mlieka... 😒 pravda je asi niekde v strede, zrejme zalezi od toho ako telo zareaguje, co nikdy nevies.
taktiez tento detox obsahuje aj vela korenin a potravin, ktore mozu sposobit koliky a prdiky...takze zalezi od toho, ci uz si babo otestovala na tieto veci - cibula, cesnak, korenie, brokolica....a pod. co sa mna tyka, zvolila som zatial zlatu strednu cestu, jemne som upravila jedalnicek a snazim sa zaradovat "dojcensky upravene" recepty z detoxu - cviklovy salat, fazulove struky - tie nenafukuju !!! - samozrejme este bez cesnaku a cibule, korenia... kazda laktacna poradkyna by ti povedala, ze mozeme jest vsetko...ale tak ja radsej skusam opatrne, ako mala bude reagovat. dnes 1x brokolica, tak uvidime....
no ale na tvojom mieste si vyjmem len nejake recepty a upravim podla babatka, aby mu to nerobilo zle + ranajky su celkom vhodne tusim vsetky . ja nemam daky striktny rozpis, este je prilis skoro nato. 😉