Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@tinika ja ked vidim uz cviklu tak mi dviha zaludok 😖 A po detoxe prechadzate na tu normal stravu ci aku?
@martinka1981
@martinka1981 ani mne, ja chodim furt či pijem či nepijem akurat rozdiel ze nečurknem ale ide potokom :D:D:D a ako vravis, rano nestihnem potom dospavam noc ked pracujem a tak uz idem po maleho do skolky, nakupit a po tata to su tak 2 hodky min. ato ja nevydrzim, kolkokrat idem pred odchodom 3x a pridem do skolky a uz mi ide močak roztrhnut
ja som na poslednom tyzdni a chcem sa spytat ako mam drzat ten semafor?som si to neofotila, ale mozem sa vlaste drzat stravovania podla krvnej skupiny a delenej stravy?
@tinika ako mne nevadi ak mi kila nepojdu.. kludne moze ist aj kilo za mesiac..najma cm aby sli dolu a aby som videla ze stracam tuk... nasla som dnes na nete kalkulacku pre vypocet tuku v tele ( odmera sa obvod pasu, krku , bokov , uda sa vyska a vaha ) a mam tam dost blbe cislo ze 23 % tuku.... aby som bola ze uplne ako to ma byt mala by som mat 18 %
@dominika147 semafor je vlastne taka delena strava 😉 a ked pridaš krvnu skupinu to je len tvoje plus 😉
@tinika ja presne tak isto 😀 x krat ked idem preč a ked niekam dorazim hned hladam wc 😝
teraz spavam s malou poobede 😀 a normalne si neviem pospať lebo po pol hodke mam tak plny mechur že mi to nedovoli spať 🙄 🙄 🙄
@dominika147 ano.
Srdečne vás zdravím 🙂 mám 24.deň detoxu .Cítim sa skvele 🙂
Asi som tu omylom...
@kamilkak preco omylom ?? 😅 ja mam dnes 27 den detoxu a tiez mi je supar.. pridla sm aj cvicenie. od 2 januara len take lahke, kedze pri detoxe sa neodporuca cvicit nejake zatazove cvicenia, ale teraz som uz treti den zaradila cvicenia z treningiveho planu. no tesim sa na vysledky.. aj ke duz nejake su. nikdy to nebude ono. kolk si dala dolu v cm ?
@zgurkaa no mam 56.. na samom vrchu mam z vcera prispevok.. 😉 ja mam v kalendari jedalnicek stale nastaveny pdla macingovej, trosku som pomenila podla domacich zasob potravin, ale inak pokracujem v delenej. 😉 takze najblizsi mesiac sa budem pridrzat knihy a jej jedalnicka, len dni si pomeni a receptury prisposobim pdla chuti,ale zaklad bude rovnaky stale..
dnes som treti den cvicila od jullian michaels 1 level, + dva dni za sebou vecer 35 minutove kardio, kde si idem dusu vyplut.. dnes mam dva " treningyô za sebou , a akasi som nabita energiou, este si vecer ked maly zaspi zacvicim kickbox cardio, a mozem byt spokojna 😀 inak ja som sa minuly tyzen aj oftotila aj z boku aj spredu aj zozadu v spodnom pradle. tak vidim nedostatky.. v zrkadle t neukaze tak ako na fotke.. ked o 3 mes zlepsim postavu, mozno naberiem odvahu to sme aj vycapit... to je taka moja motivacia, lebo do jednej sukromky som to vycapila a by som sa hambila jak pes, keby sa za 3 mes nevypracujem , lebo som si to slubila 😉
ja mam tiez 56 kg, viac chudnut ani nechcem ale svalova hmota by bodlo 😉
ahojte, prosim vas, kde najdem jedalnicek k tejto diete? dakujem!

ahjte. tak ja som dnes 26 den detoxu.... ( k tomu som zacala dva tyzdne intenzvnejsie cvicit )
hlasim na vahe ubytok 3,5 kila ( 6% z celkovej vahy )
obvod pasa - 9 cm dolu
obvod stehna v najsirsej casti -1 cm
boky ( zadok ) - 1 cm
😵
pridavam aj vysledky mm, ktory je teraz par dni prec, takze pviem posledne vazenie
ubytok na vahe - 6 kg ( 6,5 % z celkovej vahy )
obvod pasa - 7 cm
😵
no a to som sa chcela opytat.. pokracujeme v semafore.. akym tempom ste chudli v semafore ? ako vam sli kila dolu. pomalsie ?? ja som si pridala fitness cvicenie, tak uvidim. pretoze este potrebujem dat tak 7 % tuku dolu z toho co mam teraz a ptom uz len posilnovat... 😉