Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@zuzanat mna na tuto dietu nahovorila kamoska.ked som si to precitala tak som neverila ze to vydrzim a tie jedla, no nedavala som si velke sance.ale, na moje velke pocudovanie, vacsina jedal mi chutí! nahovorila som na to aj maminu a ta zase tatina, teraz chudneme vsetci spolu.tie zelerove hranolky nas najviac prekvapili, je to mnamka.a bryndza s bielkami a uhorkou, odpadavam, mnam.ja som kazdy den jedavala sladkosti a pri tejto diete s tym nemam problem, jednoducho som na to nabehla a vobec nemam neovladatelne chute.treba urcite vyskusat! 😉
no moja dieta v haji začinam mat stresy kvoli robote :(
@dominika147 to prave ze mna uz chyta chut na sladke davam si zvačša ovocie s madom hoci aj večer ked pracujem bo vtedy je to najhorsie ale tak občas mam c hut ze keks :( alebo čoko
Dievčatá poprosím vás , má niekto link na jedálniček na SEMAFOR ? Existuje také niečo ?ďakujem 😉
http://www.week.cz/semafor-schudkova-metoda-hub...
prvy link neviem prečo nefunguje, neviem ako tento, ale cez delenu stravu sa treba preklikat na druhu stranu, kde je tato schudkova metoda
ingrids-dakujem,mám to 🙂
baby čo si mam dať miesto bryndze s bielkami?? mi to vrcholne nechuti a v piatok na obed to mam☹ 😖 😝 😝
@martinka1981 tak ide tam o tie bielkoviny nie, cize napr keby si das mozzarelu, hm?
@dominika147 však jasne,inak to aj mna napadlo že mozzarelu a upečiem si bielko k tomu?? 😀 😀
@martinka1981- uvar si vajíčko a vyber z neho bielok
@kamilkak a čo k nemu?? tu mozzarelu? či bryndzu 😀 😉
ja paradajku dám k tomu 😀
@martinka1981 -už som sa domotalaaa xi-xi
samozrejme - mozzarelu
@kamilkak takže bielko a mozzarelu ano?? 😉
podla mna ano
ahoj baby, drzim detox uz treti tyzden, no mam pocit ze som cim dalej tym viac hladna🙂 a to si davam aj jogurt na olovrant a nesetrim porciami...Vy ste syte cely den?...
@kamilkak ano ideme dalej. aby sa mi to vsetko lahsie drzalo a varilo aj pre mm ( chodi na kamioe tak mu varim ppredu ) tak mam na chladnicke kalenar a tam si do jednotlivych dni pisem jealnicek na dany den a tak si viem aj nakupit kazdy tyzden dopredu veci, co budem varit. a znie to zaujimav, ale za ten mesiac co sme rdzali 28 dnovku sme minuli o csi cez 100 € menej ak ine mesiace na potrvainy 😉 takze mam aj lepsi prehlad 😀 . uz vlastne dnes som prvy den semaforu.. ale torksu to prisposobujem chuti a tomu co mame v spajzi.. cize niekde je nar 3 dni po sebe kuracina najcastejsie prsia a to ma nebavi jest kuracie prsia 3 dni p sebe tak som si to zamenila, ale stale podla pravidiel... 😉 v knihe je jedalnicek ukazkovy na dalsich 28 dni semaforu. ten len obmenim a budeme sa tak stravovat co najdlhsie.. kedze to je uz plnohodnotna strava. mozno p 3 mes sa zas mm da na detox, ale to uz pdla toho kolko bude mat vtedy kil. ja uz detoxovat nebudem.. mozno zas na rok po sviatkch..
Ahojte babenky tak ja zajtra zacinam treti tyzdne .Na zhrnutie: Vacsina jedaj je ozaj chutnych , problem ma z cukinou a borscom ,akosi tomu neviem prist na chut. Pitie vody mi nerobi problem ale ako pisete aj ja chodim stale na wecko. 😀
Citim sa lepsie ,a vcera som normale bola o siedmej vyspana a svieza ako rybycka.
Som rada ze som sa rozhodla spravit si tento detox a odporucaj aj ostatnym
@dadkag1 mne zas cukina velmi chuti 😉
celkovo ked porovnam chute z prveho detoxu a teraz tak mi chuti niečo ine 😀 a prišla som na chuť aj tomu pšenu na ranajky. mne robi problem bryndza s bielkami 😝 ale inak mi všetko chuti.
@martinka1981 bryndzu milujem len teraz druhykrat sa mi troska viac bielko zrazilo dlhsie som robila bo som mala zmrznutu bryndzu som zabudla vybrat z mrazaka :D ja zase pseno ee :( dala som muzovi dačo mi tam chybalo orechy nemozem a take vodnate mi to bolo bez chuti hoc tam boli slivky a med

tp://www.week.cz/28-denni-ocistny-program-podle-anto...