Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@voskovaeva no to je otazka asi na p.Mačingovu 😀
@voskovaeva cvikla je tusim nenahraditelna ak som dobre citala na stranke p. Macingovej. Skus pozriet recepty na cviklu a skusit si ju pripravit inak 😉
@kamilkak blahozelam 🙂
@martinka1981 i tebe 😉
dievcata ked pojdem dla semaforu....co sa tam moze na ranajky...dufam ze nielen to co bolo v detoxe
@smejka dakujem 🙂
myslim že sa tam stiedaju tie ranajky z detoxu 😀 a tušim treti tyžden je cely tyžden jablko+mrkva..... 😎
@martinka1981 vdaka...uz som to kukla...no teda to neviem ci mm nahovorim na pokracovanie 😝
@martinka1981 -prosím ťa ,dáš mi link ? nedá sa mi to stiahnúť.Vďaka
@kamilkak ja mam knižku 😕
neviem kde sa to da pozrieť 😒
@martinka1981 😖
@smejka ked ides podla semaforu nemusis ist podla navrhnuteho jedalnicka, mozes si ho zostrojit sama. Ja ranajkujem ryzove chlebiky so sojovou omackou, alebo chlieb s rastlinnym maslom a pod, niekedy si dam aj ranajky z detoxu. Robim si jedalnicek sama a dodrziavam pri tom zasady delenej stravy len sa snazim jest sacharidy doobeda a bielkoviny navecer 🙂
@alexandraz chcem sa spýtať, či si vlastne delíš stravu na bielkovinovú a sacharidovú, ale v rámci krvnej skupiny.
a keď mám bielkovinový obed, môžem na olovrant koktail so srvátky, alebo radčšej s polotučného mlieka.
ja som držala 28 a teraz chcem pokračovať, len sa stále ešte nejako hladám..
@kamik29 som na tom presne ako ty...vcera skoncil detox....mimochodom zliezlo zo mna skoro 5 kil 🙂 ....a stale sa hladam co dalej...ako pokracovat....najradsej by som jedla 5x denne a vsetko bez priloh....na druhej strane mam obavy ze chudnutie zastavim a budem tam kde som bola
@zgurkaa dakujem za tipy....este hod par riadkov povzbudenia ze sa to da a pojdem tvojou cestou 😉
zo mňa išlo len 3 kg dole, ale je pravda, že som ten posledný týždeň dosť porušovala, teda nejedla som iné potraviny, iba tie z detoxu, ale už v poradí v akom mi to vyhovovalo, nie podľa rozpisu, podľa toho čo som mala doma, a čo mi chutilo. Ale aj tak som celkom spokojná, nehladovala som. Len teraz neviem čo, ani neviem čo by mi chutilo, ako keby som stratila chuť, ani neviem či by som chcela sladké alebo niečo slané.
Inak ja som O a podľa Mačingovej pre mňa hrúza..som bylinožravec ale mala by som hlavne mäso, lenže s toho som hladná a taká nejaká zaťažená. Skúsim zohnať presne rozpis na semafor, uvidíme...
Ja som si dnes trufla na jedalnovu stravu, zeleninova polievka a zemiakovy paprikas. Sa mi zdalo ze to by mohlo byt celkom podla delenej stravy. No zial poobede som si myslela ze umriem, tak ma pichalo v bruchu ze som myslela ze nedosoferujem domov 😖
@martinka1981 ahoj kde si kupovala tu knihu?http://www.martinus.sk/?uItem=77415 ja rozmyslam nad touto...
@grenka ja mam tuto
http://www.martinus.sk/?uItem=100617
@martinka1981 a da sa pekne schudnut?moze sa aj pocas tehotenstva aj kojenia tato strava?
Ahojky žienky ja mám knihu original o Mačingovej aj s DVD nerozbalenu ak by ste mala zaujem predám,mne je nanič 🙂)
@grenka ahoj ak máš zaujem ja ti predám mám tuto je nerozbalená uplne nová http://www.martinus.sk/?uItem=100617

babule a co ked nemam rada cviklu cim ju mozem nahradit 🙂