Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@tinika ja mam tiež rada bryndzu ale nie s bielkami 😀 😝
ano je to take cele vodnate a bez tych orechov by to asi bolo bleeee. Maš alergiu na orechy?
@martinka1981 neviem či alergiu ale ked zjem tak sa mi urobia take akoby vyrazky na jazyku a mam blby pocit tak radsej nepapam surove, este tak v kolači sa da upečenom ale len vlasske nemozem :D mandle si dvam na ovocie .D len posledne dva dni detox riadne flakam :((( rozmyslam čo bude dalej, ako budem pokračovat, idem začat aj cvičit snad budem stihat
ja dnes ryba a zelerove hranolky celkom fajne su len mam ich este dva dni tak snad mi nepolezu krkom :D
@tinika baby ja dnes pizza špenatova so syrom 😀 😀 😀 😀 🤐 🤐 🤐 🤐
@martinka1981 to aj take tam je?
@tinika praveže NIEEEEE!!! Porušila som detox 😝 😝
@martinka1981 aha tak ja dnes mala cicerovu pomazanku :D zabijem sa? :D a pootm stukam ze nechudnem .D
@tinika 😀 😀 😀 aspon som neni sama 😎 čo porušuje,chi.
@martinka1981 ja mam strasnu chut na jablkovy alebo nejaky kolač :(
dievcata ja koncim 6.2. a zatial to islo zo 68 kg na 64 kg....sa tesim....uz len pokracovat dalej do ciela..moj vysnivany 57....ideal 54 😝 ..mam trosku obavy ze telo sa stopne...no ale chcem sa zacat i hybat....len akosi nebolo casu doteraz
@tinika ani mi nehovor,ja mam celkovo absťak na pečivo,chlieb a kolačiky 😝 😝 teraz som si dala kustik makovnika 🤐
porušujem tu moralku 😀 😠 😝 som hroznaaaaa
@martinka1981 hehe ja som chlebova, masova a kolačova
@tinika no ja hlavne kolačova 😎 a na ranajky milujem rožky s obyč.masloooom 😎 to mi zostalo z tehotenstiev,ked mi nič nechutilo pri babach len rožky s maslom 😀 😀
@avanka paradny ubytok 😉 fakt super!!
@martinka1981 jo a ked su čerstve mnaaam :D
@avanka nemam pocit ale doma som v teplakoch a myslim ze tak netlačia hehe ja len rifle ked idem do skolky po maleho a tie mi su kus velke ale boli volne aj predtym ked som drzzala dukanovu tak za 1,5m som 8,5kg dala dolu, som nove rifle kupovala č omi tie čo mam boli velke a teraz tamtie ak zapnem tak fest tlačia nemala som ich dlhsie na sebe
ahojte,moje výsledky po detoxe :
-6kg
-pás- 6cm
-boky - 7cm
-stehná - 4cm
-prsia - 7cm
a idem ďalej na Semafor 😉
@kamilkak gratulujem 😉
ja som uplne pokazila detox 😝 včera sme boli na oslave tak som pila biele vinko,no nebudem vam pisať ako mi dnes bolo 😎 takže prve jedlo až o 14tej a to krajec chleba s maslo a poobede jaternica 😀 😖
takže hruuza,ale ubytok bude neaky,zajtra rano sa odvažim ,ale miery nedam kedže som sa nemerala na začiatku 😝
a tiež chcem pokračovať v semafore,tak hadam sa mi podari 😉
Ahojte kočky
tak hlasim moj ubytok na vahe 1,8kg 😖 😖 aj pri prvom detoxe mi zišli len 2kg ale vidno to dosť na bruchu 😉
tak hadam ešte dačo pojde dole 😝
pekny den vam kočky 🙂

@dadkag1 ja som akosi zmenu nepocitila a to koncim treti tyzden .( nevyspata som furt hehe spim tak 5-6 hodin