icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

tinika
31. jan 2013

@dadkag1 ja som akosi zmenu nepocitila a to koncim treti tyzden .( nevyspata som furt hehe spim tak 5-6 hodin

martinka1981
31. jan 2013

@tinika ja mam tiež rada bryndzu ale nie s bielkami 😀 😝
ano je to take cele vodnate a bez tych orechov by to asi bolo bleeee. Maš alergiu na orechy?

tinika
31. jan 2013

@martinka1981 neviem či alergiu ale ked zjem tak sa mi urobia take akoby vyrazky na jazyku a mam blby pocit tak radsej nepapam surove, este tak v kolači sa da upečenom ale len vlasske nemozem :D mandle si dvam na ovocie .D len posledne dva dni detox riadne flakam :((( rozmyslam čo bude dalej, ako budem pokračovat, idem začat aj cvičit snad budem stihat

kamilkak
1. feb 2013

@tinika -ja mám dnes posledný deň detoxu a tiež nejem orechy.Mne sa robili tiež vyrážky,na tvári,vo vlasoch.Ono to ide aj bez tých orechov 😉

tinika
1. feb 2013

ja dnes ryba a zelerove hranolky celkom fajne su len mam ich este dva dni tak snad mi nepolezu krkom :D

martinka1981
1. feb 2013

@tinika baby ja dnes pizza špenatova so syrom 😀 😀 😀 😀 🤐 🤐 🤐 🤐

tinika
1. feb 2013

@martinka1981 to aj take tam je?

martinka1981
1. feb 2013

@tinika praveže NIEEEEE!!! Porušila som detox 😝 😝

tinika
1. feb 2013

@martinka1981 aha tak ja dnes mala cicerovu pomazanku :D zabijem sa? :D a pootm stukam ze nechudnem .D

martinka1981
1. feb 2013

@tinika 😀 😀 😀 aspon som neni sama 😎 čo porušuje,chi.

tinika
1. feb 2013

@martinka1981 ja mam strasnu chut na jablkovy alebo nejaky kolač :(

smejka
1. feb 2013

dievcata ja koncim 6.2. a zatial to islo zo 68 kg na 64 kg....sa tesim....uz len pokracovat dalej do ciela..moj vysnivany 57....ideal 54 😝 ..mam trosku obavy ze telo sa stopne...no ale chcem sa zacat i hybat....len akosi nebolo casu doteraz

martinka1981
1. feb 2013

@tinika ani mi nehovor,ja mam celkovo absťak na pečivo,chlieb a kolačiky 😝 😝 teraz som si dala kustik makovnika 🤐
porušujem tu moralku 😀 😠 😝 som hroznaaaaa

avanka
1. feb 2013

@smejka nestpne, neboj, ja som to drzala od maja do juna a od septembra do oktobra a isla som dolu skoro 15 kil 😉 a medzitym som normalne jedla, ziaden semafor nedrzim a s obmedzenim jem aj sladke

tinika
1. feb 2013

@martinka1981 hehe ja som chlebova, masova a kolačova

tinika
1. feb 2013

@avanka ale počas detoxu si dala dole tych 15kil? bo ja asi len kilo a končim treti tyzden :( a pijem malo

avanka
1. feb 2013

@tinika hej, najprv 9 a na druhy krat 5. teraz sa snazim trosku menej jest a mam dolu dalsie kilo.....a co som dnes len zo srandy merala, sla som dolu 11 cm z bokov aj z prs a tusim 10 z pasa, ale pas je mozno aj viac..

tinika
1. feb 2013

@avanka tak ja som sa este nemerala tak toto neviem lae nemam pocit ze by toho ubudlo

tinika
1. feb 2013

@avanka tak 2cm mozno

smejka
1. feb 2013

@avanka vdaka za povzbudenie...krasny ubytok kg...musi to byt riadne vidno na tebe...a uz si v cieli...vysnivanom? 😉

martinka1981
1. feb 2013

@tinika no ja hlavne kolačova 😎 a na ranajky milujem rožky s obyč.masloooom 😎 to mi zostalo z tehotenstiev,ked mi nič nechutilo pri babach len rožky s maslom 😀 😀

martinka1981
1. feb 2013

@avanka paradny ubytok 😉 fakt super!!

avanka
1. feb 2013

@smejka no dlhe roky som mala na vysku 177 cm 78 kil, teraz mam 72,5, takze som spokojna....do leta by som chcela ist na 69, ale uz to nesilim, len ak nahodou 😉
@tinika a necitis ani na obleceni? to je zvlastne, ja som isla o 2 velkosti dolu

smejka
1. feb 2013

@avanka tak ti zelam aby si sa pod tu 70tku dostala...a inak da sa drzat detox s tym odsputom par mesiacov zase...neslo ti to krkom?

tinika
1. feb 2013

@martinka1981 jo a ked su čerstve mnaaam :D
@avanka nemam pocit ale doma som v teplakoch a myslim ze tak netlačia hehe ja len rifle ked idem do skolky po maleho a tie mi su kus velke ale boli volne aj predtym ked som drzzala dukanovu tak za 1,5m som 8,5kg dala dolu, som nove rifle kupovala č omi tie čo mam boli velke a teraz tamtie ak zapnem tak fest tlačia nemala som ich dlhsie na sebe

avanka
1. feb 2013

@smejka da, ja zeleninu velmi lubim 😉

kamilkak
3. feb 2013

ahojte,moje výsledky po detoxe :
-6kg
-pás- 6cm
-boky - 7cm
-stehná - 4cm
-prsia - 7cm
a idem ďalej na Semafor 😉

martinka1981
3. feb 2013

@kamilkak gratulujem 😉
ja som uplne pokazila detox 😝 včera sme boli na oslave tak som pila biele vinko,no nebudem vam pisať ako mi dnes bolo 😎 takže prve jedlo až o 14tej a to krajec chleba s maslo a poobede jaternica 😀 😖
takže hruuza,ale ubytok bude neaky,zajtra rano sa odvažim ,ale miery nedam kedže som sa nemerala na začiatku 😝
a tiež chcem pokračovať v semafore,tak hadam sa mi podari 😉

zgurkaa
3. feb 2013

@kamilkak gratulujem, ja uz idem podla semaforu tyzden a zatial pohoda 🙂

martinka1981
4. feb 2013

Ahojte kočky
tak hlasim moj ubytok na vahe 1,8kg 😖 😖 aj pri prvom detoxe mi zišli len 2kg ale vidno to dosť na bruchu 😉
tak hadam ešte dačo pojde dole 😝
pekny den vam kočky 🙂