icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

kamilkak
6. feb 2013

@grenka -ahoj,ja mám Najedzte sa do štíhlosti ZHUBNETE JEDNOU PROVZDY .Dobre rozumiem,začínaš 28dnový detox ?

martinka1981
6. feb 2013

@grenka ja som teraz dala počas detoxu dole 1,8kg ale viac to vidno na bruchu. Ale su kočky čo dali viac dole 😉
či počas tehumožeš netušim ja by som sa v tehu neobmedzovala 😀

grenka
6. feb 2013

@kamilkak tuto mi radila kamoska len v slov preklade neni na sklade...detox asi nejdem skusat...skor by som tu stravu teraz momentalne...mozu aj tehulky ze...detox si dam niekedy 😉

grenka
6. feb 2013

@martinka1981 citala som komentare aj kamoska vravila ze vaha ide pomalu ale na cm to vidno riadne...

kamilkak
6. feb 2013

@grenka -http://www.week.cz/semafor-schudkova-metoda-hub...
tu máš nejaké receptíky ,ale ak si tehotná, papkaj všetko zaradom , zhadzovat budeš potom 😉

grenka
6. feb 2013

@kamilkak to este v zaciatkoch som ale zdrava vyziva neuskodi 🙂...

kamilkak
6. feb 2013

@grenka - chápem ťa , nechceš veľa pribrať 🙂))

grenka
6. feb 2013

@kamilkak presne 😀 a potom po porode ajk stastlivo sa pustim ostro do toho ako vy 😉 a tebe sa dari?lebo na tuto knihu pocujem same chvaly

kamilkak
6. feb 2013

@grenka - no ja som dala dolu 6 kíl ,aj cm úbytky mám krásne,tuším som to písala na 72 strane

grenka
7. feb 2013

@kamilkak a to si za aky cas dala dole?

kamilkak
7. feb 2013

@grenka počas detoxu,dnes som 6den po detoxe - a zas mám -1kilo - stravujem sa nadalej podla Mačingovej ...
ale už by som si dala aj chlebík celozrrnný s maslom

lucanka49
7. feb 2013

http://www.martinus.sk/?uItem=100617 nemá niekto zaujem mám uplne novú nepoužitú aj s DVD.ďakujem

dadkag1
7. feb 2013

Tak hlasim mam ze sebou treti tyzden neodolala som a sem tam som sa aj odvazila ,ale ako pise v konzke pani Antonia nevazte sa, viem aj preco ,lebo isto sa to zda ze tie kila neubudaju ale pribudaju. No do dnesneho dna som schudla 1,5 kila nieje to vela ale na nohavicich vidim ze centimetrov islo dole poriadne ,aj brusko mam mensie a to som ho mala stalle ako v 6 stom mesiaci 😀
Drzim palceky vsetkym co ste tu

kamilkak
8. feb 2013

@dadkag1 - dakujem 🙂

denisahagarova
9. feb 2013

Ahojte ak sa možem pridať k vám tak tiež som začala s dietou podla p.Mačingovej. Dnes som začala 4 týždeň 28-dňoveho detoxu. Z váhy mam dole 3,9 kg ale čo bolo neuveriteľne tak z brucha mám 8 cm dole. Urcite tu dietu odporučam 🙂

janqua86
10. feb 2013

ahojte, dnes som skoncila detox, mam take zmiesane pocity, sice som schudla cca 3 kg, ale uz sa mi ziada "normalne" jedlo...chute uz asi nemam ziadne, bo ani neviem co by som jedla...pozerala som ten vzorovy jedalnicek, no uz nechcem vidiet cviklovy salat, struky a tak, vadi mi hlavne ze casto je v receptoch ze opecieme cibulku abo cesnak na oleji /aj ked si chcem dat brokolicu, sa mi to tam nehodi/ aj tych orechov je tam az veeela...ak budem jest 5x denne, neprezierat sa, ale nie podla tych bielkovinovych a sacharidovych zasad myslite, ze opat priberiem? taka tazka otazka...mal tu uz niekto jo-jo efekt ak po detoxe zacal jest "normalne" a nie delenu stravu?

kamilkak
10. feb 2013

@janqua86 - ahoj,aj mne už tie jedla začínajú íst poriadne na nervy...nechutí mi už perkelt , struky , cvikla ...asi to vzdám.
Mám za sebou 9.den Semaforu 😢

janqua86
10. feb 2013

@kamilkak no akoze vydrzat sa to da...aj by som sa mozno este premohla, ale neviem si predstavit, ze by som sa mala takto stravovat celozivotne:( z troch velkych kav s mliekom a cukrom som pocas detoxu presla na 1-2 male s medom bez mlieka - ciste utrpenie...mne islo hlavne o to, aby som si vecer po celom dni neukludnovala nervy resp. nenavodzovala pocit pohody sladkostou, chrumkami a tak...ja som ani tolko predtym nevyprazala ako pocas detoxu /tie zeler.hranolky,kur.karbonatky/, vsetko na cibule, cesnaku...mi to pripada take tazke na zaludok, takym sedliackym rozumom ked sa na to pozriem🙂 ale mam pred menstruaciou tak asi preto teraz na mna prisli take vselike chute na normalne jedla🙂

kamilkak
10. feb 2013

@janqua86 - asi som slaboch,končím ,od zajtra nabieham na iný stravovací režim , tiež vyprážané nemusím...

bonaquaba
10. feb 2013

Baby ja to prave chcem vyskusat,Bo mam velke brucho a vsetky pisete,ze brucho ide pekne dole,Len to vydrzat,este otazocka je ta kniha dobra,Co je v nej recepty,dik

kamilkak
10. feb 2013

@bonaquaba - vyskúšaj , detox som vydržala ale dnes som si uvedomila,že stačí

bonaquaba
10. feb 2013

@kamilkak idem skusat vsak ten mesiac vydrzim asp on nech trochu brucho spadne a Teraz uz as a ides stravovat normalne

kamilkak
10. feb 2013

@bonaquaba - no brucho ti určite pojde dolu,ja som sa potrebovala naštartovať a detox je na to skvelý .Pokračujem v stravovaní podla stránok Mira Veselého .Držím ti palce 😉

smejka
11. feb 2013

@kamilkak ja tiez nad tym premyslam ze pomaly prejdem na stravovanie 5x denne...len este by som take 3 kila chcela semaforom....tebe islo nieco dole za tych 9 dni?

kamilkak
11. feb 2013

@smejka - išlo mi dolu 1 kilo...včera som bola nafuknutá ako balon,dnes už je to lepšie 😉

smejka
11. feb 2013

@kamilkak ja som pred rokom a pol isla podla rad M. Veseleho a zhodila som 9 kg....potom mojou lahostajnostou som v priebehu roka a pol pribrala 3 kg...a teraz som po detoxe nastartovana....dufam ze i pohybom dam dole to co by som chcela 😉
ty aj cvicis? kolko este planujes zhodit?

kamilkak
11. feb 2013

@smejka -odo dneška začínam cvičit,chcem dat dolu aspon 10 kíl do leta . Budem jesť zdravo - 5x denne , cvičiť , snáď sa podarí 🙂

smejka
11. feb 2013

@kamilkak drzim palce...ja aspon 5...mohlo by byt i tych 10 🙂 ....tak obcas sa ukaz a pochval....budem rada

kamilkak
11. feb 2013

@smejka 😉 ok , ukážem , pochválim a aj držím palce tebe 🙂

renca99
11. feb 2013

ahojte damy.... ja mam dnes 7 den detoxu a zatial to ako tak zvladam.... pridala som si sice kavu so sojovym mliekom ale inak riadne dodrzujem..... nie je tu niekto kto neje maso, ja sa ho chystam nahradit tofu, sojovym a tak..... co myslite?