icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

mariana0915
12. feb 2013

ahojte babulky a kde najdem čo všetko sa može jesť (receptiky) proste všetko o tej magingovej ??????

mariana0915
13. feb 2013

@kamilkak dakujem 🙂

tinika
13. feb 2013

kočky ahojte, chudnete aj po detoxe? ked drzite semafor?

zgurkaa
13. feb 2013

po dlhom case znova brokolica 😉
@tinika ja som minuly rok schudla aj pri semafore za 3 mesiace dalsie 2-3 kg

smejka
13. feb 2013

@tinika trosicku to ide dole....som siedmy den semaforu....ale vymyslam i nove recepty 😉

zgurkaa
16. feb 2013

@lucka1987 ako pokracujes?

lucka1987
16. feb 2013

@zgurkaa ahoj.. viac menej dodrziavame zasady v semafore, ale inak normalne jeme. mm stale dava kila dolu.. ja uz nie.mozno tym, ze kazdy den hodinu cvicim a spevnujem.. ale teraz som mala tyzde pauzu, kedy som sa nafukla, amla som teploty a bolo mi blbo. vaha mi stale stoji na 56 +- par gramov . za to mm od 2 januara dal dolu uz 9 kil 😕

lucka1987
16. feb 2013

@tinika ahoj ja nie. u mna to stoji, ale je pravda, ze mne ani na vahe moc netreba.. teda tak 3 kila asi.. ale mm chudne.. ono ked ma niekto startovaciu vahu vyssiu tak to ide rychlejsie, ale ked je clovek uz pri noci tak to ide tazko a pomaly, ale za to dlhodobo 😉

zgurkaa
17. feb 2013

@lucka1987 aj ja sa snazim stravovat podla delenej stravy a hlavne posilnovat brusne svalstvo 😉

lucka1987
17. feb 2013

@zgurkaa ja zacnem dnes cvicit zas. kedze som malateploty a kasel hrdlo a tak, tak som bola uplne mimo provoz, vcera uz som sa citila dobre, len som chcela nech je ta choroba uplne fuc, tak zacnes s cvicenim az dnes 😉 teda budem pokracovat

borja
19. feb 2013

Ahojte rada by som sa k vám pridala. Dnes som si nakúpila potraviny a od zajtra idem do toho. Dúfam,že vydržím aspoň týždeň. 😒 alebo dám aj 28 dni.

zgurkaa
19. feb 2013

@borja drzime palce pre bezproblemovy detox 🙂 😉

borja
19. feb 2013

@ zgurka ďakujeme, no som zvedavá ako to zvládnem, nie som veľmi zeleninová, ale mám dosť zdravotné problémy.tak dúfam to pomôže. obdivujem vás ako ste to zvládli.ja nemám pevnú vôlu.

borja
20. feb 2013

@ zgurkaa prosím ťa musia byť tie orechy v raňajkách pomleté, dala som si dnes v celku, len či to má nejaký dôležitý význam prečo musia by pomleté.ďakujem

borja
20. feb 2013

@zgurkaa prosím ťa musia byť tie orechy pomleté?

zgurkaa
20. feb 2013

@borja su lepsie pomlete, ale aj ja som ich jedla cele 😉

janqua86
21. feb 2013

baby, tie, ktore mate po detoxe, ako sa drzite? lebo ja sa snazim jest podla semaforu /vyberam si co mi chuti/, ale akosi sa mi zvacsuje chut na sladkee...snazim sa jest pravu cokoladu, ale sak asi polku z nej nemozem zjest za cely den?🙂 neviem ci mi nechybaju dajake mineraly bo akurat po detoxe som dostala menstruaciu a ked mi skoncila citim sa furt unavena..

isabel11163
21. feb 2013

Ahojte dievčatá.. tiež som sa včera dala na 28 dňový detox... 🙂 bolo to úplnou náhodou kolegyne v práci sa začali stravovať podľa 28 dňovky a zlákali aj mňa.. a som rada . veľmi ma to zaujalo.. myslela som že budem mať problém s mrkvou v surovom stave pretože tú moc nemusím ale na raňajky s jabĺčkom je to perfektné a vôbec nie som hladná.. 🙂 a ten mrkvový perkelt čo som mala včera na večeru nemal chybu 😀 potom by som určite chcela pokračovať v stravovaní podľa semaforu.. od pondelka som začala aj cvičiť podľa Jillian Michaels a poviem vám cvičenie nikdy nebola moja silná stránka ale toto ma hrozne baví.. odporúčam.. 🙂

boka79
21. feb 2013

ahojte babym uz som pisala na inej teme, ale chcela som sa opytat aj tu, lebo mi napisala len jedna babenka, ako to je s detoxom ked kojim? robila to niektora, musim sa na to surne dat, ale neviem, ci to je dobry napad

isabel11163
21. feb 2013

@boka79 Ahoj.. na nejakom fóre som čítala, že to neškodí..ale neviem.. pretože z tela sa vyplavujú toxické látky ktoré sa z tela von dostanú potom,močom a samozrejme aj v mliečku.. skús sa poradiť s pediatričkou..

boka79
21. feb 2013

@isabel11163
ved to, myslim, ze to co jes je pre dieta perfektne, same zdrave ajplnohodnotne veci, ale mliecka sa bojim..

boka79
21. feb 2013

@isabel11163

problem je , ze budem este dlho dojcit, takze smola, ..

isabel11163
21. feb 2013

@boka79 Tak si len uprav stravu..jedz každé 3 -4 hodinky menšie porcie a zaraď aj pohyb a uvidíš že to pôjde 🙂

boka79
21. feb 2013

@isabel11163 ň
hej jasne, len mm s tym zacal, som chcela evtl. s nim

isabel11163
21. feb 2013

@boka79 skús sa ešte opýtať toho pediatra a možno povie že to je v pohode.. 🙂

boka79
21. feb 2013

@isabel11163 teray som skonzultovala s laktacnou a vraj mozem

boka79
21. feb 2013

@borja

ahoj, pokial viem, mali by byt pomlete, koli enzymom, alebo poriadne pozut 🙂

zgurkaa
23. feb 2013

@boka79 myslim ze to Macingova niekde pisala ze pocas kojenia sa moze drzat detox 😉 🙂

smejkaa
24. feb 2013

Ahojte, Idem sa pridat, ak mozem. 🙂 Ja som uz asi 3x (raz rocne) robila detox podla Macingovej, ale vzdy iba 2 tyzdne No od zajtra by som chcela skusit 1 mesiac. Chcem sa spytat, riadite sa presne podla knihy (myslim ze ma to najstarsie vydanie), ci aj nejake dalsie recepty? Ja bezne brokolicu, mrkvu, fazulove lusky, bryndza s bielkami, zapekana cuketa, aj zeleninova polievka a tie vsetky rozne salaty plus cviklovy. Akurat ja ranajky nezvladam, musim kombinovat kazdy druhy den jednu bielu nizkotucnu activiu. A este myslite ze na veceru nemozem kyslu kapustu? Nieco tym mozem pokazit? Teraz v tomto chripkovom obdobi mi to akosi pasuje. Dakujem.