Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@kamilkak dakujem 🙂
kočky ahojte, chudnete aj po detoxe? ked drzite semafor?
@zgurkaa ahoj.. viac menej dodrziavame zasady v semafore, ale inak normalne jeme. mm stale dava kila dolu.. ja uz nie.mozno tym, ze kazdy den hodinu cvicim a spevnujem.. ale teraz som mala tyzde pauzu, kedy som sa nafukla, amla som teploty a bolo mi blbo. vaha mi stale stoji na 56 +- par gramov . za to mm od 2 januara dal dolu uz 9 kil 😕
Ahojte rada by som sa k vám pridala. Dnes som si nakúpila potraviny a od zajtra idem do toho. Dúfam,že vydržím aspoň týždeň. 😒 alebo dám aj 28 dni.
@ zgurka ďakujeme, no som zvedavá ako to zvládnem, nie som veľmi zeleninová, ale mám dosť zdravotné problémy.tak dúfam to pomôže. obdivujem vás ako ste to zvládli.ja nemám pevnú vôlu.
@ zgurkaa prosím ťa musia byť tie orechy v raňajkách pomleté, dala som si dnes v celku, len či to má nejaký dôležitý význam prečo musia by pomleté.ďakujem
baby, tie, ktore mate po detoxe, ako sa drzite? lebo ja sa snazim jest podla semaforu /vyberam si co mi chuti/, ale akosi sa mi zvacsuje chut na sladkee...snazim sa jest pravu cokoladu, ale sak asi polku z nej nemozem zjest za cely den?🙂 neviem ci mi nechybaju dajake mineraly bo akurat po detoxe som dostala menstruaciu a ked mi skoncila citim sa furt unavena..
Ahojte dievčatá.. tiež som sa včera dala na 28 dňový detox... 🙂 bolo to úplnou náhodou kolegyne v práci sa začali stravovať podľa 28 dňovky a zlákali aj mňa.. a som rada . veľmi ma to zaujalo.. myslela som že budem mať problém s mrkvou v surovom stave pretože tú moc nemusím ale na raňajky s jabĺčkom je to perfektné a vôbec nie som hladná.. 🙂 a ten mrkvový perkelt čo som mala včera na večeru nemal chybu 😀 potom by som určite chcela pokračovať v stravovaní podľa semaforu.. od pondelka som začala aj cvičiť podľa Jillian Michaels a poviem vám cvičenie nikdy nebola moja silná stránka ale toto ma hrozne baví.. odporúčam.. 🙂
ahojte babym uz som pisala na inej teme, ale chcela som sa opytat aj tu, lebo mi napisala len jedna babenka, ako to je s detoxom ked kojim? robila to niektora, musim sa na to surne dat, ale neviem, ci to je dobry napad
@boka79 Ahoj.. na nejakom fóre som čítala, že to neškodí..ale neviem.. pretože z tela sa vyplavujú toxické látky ktoré sa z tela von dostanú potom,močom a samozrejme aj v mliečku.. skús sa poradiť s pediatričkou..
@isabel11163
ved to, myslim, ze to co jes je pre dieta perfektne, same zdrave ajplnohodnotne veci, ale mliecka sa bojim..
problem je , ze budem este dlho dojcit, takze smola, ..
@boka79 Tak si len uprav stravu..jedz každé 3 -4 hodinky menšie porcie a zaraď aj pohyb a uvidíš že to pôjde 🙂
@isabel11163 ň
hej jasne, len mm s tym zacal, som chcela evtl. s nim
@boka79 skús sa ešte opýtať toho pediatra a možno povie že to je v pohode.. 🙂
@isabel11163 teray som skonzultovala s laktacnou a vraj mozem
Ahojte, Idem sa pridat, ak mozem. 🙂 Ja som uz asi 3x (raz rocne) robila detox podla Macingovej, ale vzdy iba 2 tyzdne No od zajtra by som chcela skusit 1 mesiac. Chcem sa spytat, riadite sa presne podla knihy (myslim ze ma to najstarsie vydanie), ci aj nejake dalsie recepty? Ja bezne brokolicu, mrkvu, fazulove lusky, bryndza s bielkami, zapekana cuketa, aj zeleninova polievka a tie vsetky rozne salaty plus cviklovy. Akurat ja ranajky nezvladam, musim kombinovat kazdy druhy den jednu bielu nizkotucnu activiu. A este myslite ze na veceru nemozem kyslu kapustu? Nieco tym mozem pokazit? Teraz v tomto chripkovom obdobi mi to akosi pasuje. Dakujem.

ahojte babulky a kde najdem čo všetko sa može jesť (receptiky) proste všetko o tej magingovej ??????