Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@millada aj ja som sa konecne nastartovala od pondelka... zatial dobre... isla som podla tohto programu aj pred rokom v maji ... jedla mi chutili ahj vysledky sa dostavili... potom som sa nevedela dlho znova nastartovat,ale teraz to ide tak dufam, ze to dotiahnem do konca...
@kingstonka , drzim palce 😉
ahojte
ja som tiez dnes 7 den jedla mi chutia a ked nieco tomu chyba tak dosolim a dokorenim.vodu sa snazim pit co najviac nie vzdy sa podari 3 litre vypit.a ked mam chut na sladke tak papam slivky, aj ked chodim na prechadzky s kociarikom tak slivky v kapsicke schovane.
mam otazku? to aj vy zjete celu brokolicu? lebo tu pisu ze jest do syta a mne to tak chuti ze napapam sa do syta 😀 😀 😀
@fazulka1512 ja zvyknem zjest tak polku. Viac sa neda 🙂 ale musim povedat, ze som trochu sklamana. V porovani s mojim doterajsim jedalnickou je toto zmena o 180 stupnov, kopa namahy a nevidim velmi vysledok. Mozno nejake to cm, ale nic zasadne sa nezmenilo, iba kilo dole. Tak som smutna, uz mi hadam nic nepomoze... :(((
@evicka_po no ja celu aj fazulky mne to velmi chuti ja si davam viac cesnaku
no ja este neviem posudit co a ako este skoro ale nevazim sa vobec
a vcera ked som sa oblikala vonku boolo mi do placu ked som sa videla v zrkadle
@fazulka1512 jasne aj mne to vsetko velmi chuti. Okrem prekladanej cukety, to je jedna katastrofa 🙂 ja som mala asi velke ocakavania ked som chcela za mesiac zhodit tri roky systematickej prace - prezierania sa 🙂
@evicka_po no ja som tiez taky zrac a uz sa neviem dockat ked to skonci a dam si nejake fajne grilovane masko 🙂 🙂 🙂
ja som si toho vedoma ze nezhodim na modelku
ale keby ze aspon nemam take ovisnute brucho po porode.. pouzivam aj pas. ale asi cchem este skoro aby som vyzerala fajnovo
@fazulka1512 ja som skoro dva roky po porode, este kojim a stale priberam...uz to bolo neunosne, tak aspon uz teraz jem zdravo ked uz to nema taky efekt na vahe...pred porodom som mala cca 52 kil a teraz mam 62...katastrofa
ahojte kočky, tak ako ste na tom? ja mam dnes osmy den a po prvom tyzdni mam na vahe 2,5 kg dolu, ale na sebe to moc necitim..... dufam, ze na konci detoxu to bud eopacne 😀 radsej cm nech ubudaju.... ale samozrejme ani kilecka nie su zle... akurat si varim borsc na veceru, som zvedava ako bude chutit. co ste ho uz mali, ako chuti? inak sa citim fajn, len este obcas nafuknuta od zeleninky. 😉 🙂
kočky, ako mozem uskladnit borsc? mala som ho dnes na veceru, a mam ho strasne vela, kedze tam ide vela zeleniny, chcela som uvarit len jednu porciu, ale pri tolkej zelenine sa to neda... inak mi veeelmi chuti, je to mnamka, no dalsi je az v stredu, moze sa to zamrazit? je mi ho velmi luto vyhodit, kedze mi ho tak vela zostalo. dakujem za rady 🙂 😉 🙂
@lenitta007 aj ja som to riešila zmrazením, lebo toho boršču bolo strááášne veľa. Inak celkovo mám pocit, že su to obrovitánske porcie - asi aby sa aj chlapi najedli do sýta- aspon tí, ktorí idú s nami 🙂 Napr. môj 🙂
asi sa na to dam, nikdy som nedijetovala, ale je najvyssi cas zacat.. 🙂 uvidime ako to pojde, kedze nerada varim a varit pre rodinku aj pre seba .. :( ale vyskusam.. chcela by som dat dole aspon 15kg. :D
Ahojte chcem to tiež skusit kde najdem čo jest a vlasne všetko o tom....dakujem
Ahojte...ja som od včera na detoxe...a som rada že tu pozbieram neaké infošky, prosím vás, tých kníh od nej je viac, aké máte vy? Vodu pijete len čistú, žiadne jemne perlivé ☹ ?ˇ...držím všetkým palce 🙂
@dorkaterka napr. na www.lahkechudnutie.sk sú o tom všetkom info, ale recepty čerpám z knihy od Mačingovej "Najedzte sa do štíhlosti". Možno sa dá aj niekde na nete stiahnuť - neviem - skús popátrať 🙂
@marianna168 ja idem podla knihy "Najedzte sa do štíhlosti" - je tam všetko čo potrebuješ a vodu iba čistú z vodovodu 🙂 Ak chceš, môžeš si do nej dať citron alebo med alebo zázvor - všetko je to v knihe popísané. Držím palce 🙂
@lenitta007 ja som si cast borscu odobrala a zmixovala, akoby na zahustenie a spat dala do polievky. Bolo to potom este chutnejsie. Tiez mrazila, ked toho je vela.
Postava sa po tomto detoxe velmi pekne tvaruje. U mna zmizli hlavne tie problemove partie, brucho, boky, ramena... cca 3kg za mesiac, ale v cm to bolo uplne super. Velmi som bola spokojna, po porode zacnem opat. 😉
Vydrzte dievcata, a pozor davajte aby ste sa neprejedli napriek tomu, ze sa v knihe odporuca jest vela a do sytosti. Mne sa to podarilo pri fazulke, od vtedy ju nemozem ani citit....a cukinu som raz velmi dochutila,skor ,,prechutila,, potom nasilu jedla, tak tiez ju velmi uz nemusim. Robim si ju teraz na pare uz ☹
@marianna168 perlive nie, tie sa neodporucaju vobec pri ziadnych dietach. Ja som si zvykla na cistu z vodovodu, alebo prevarenu pijem normalne teplu namiesto caju.... pre niekoho nepochopitelne, ale mne to nerobi problem. Po teplej vode lepsie travi, nie je zapcha a je super na lacno pit. Treba skusit, uz par znamych to zacalo praktizovat. 😀
Kup si tu uplne prvu, ktora obsahuje recepty na 28dni a popis k nim. Ja mam recepty skopirovane na chladnicke. Casom som si ich vylepsovala podla chuti na udrzanie kg.
@dorkaterka ak chces, poslem ti celu knihu, mam ju v P*DFku v PC. 🙂 urcite do toho chod, ja mam deviaty den dnes a vidim vysledky, ktore samozrejm veeeelmi motivuju 😀
kniha sa da stiahnut aj na ulozto.sk
@dorkaterka
ahojte dievčatá - našla som túto vašu diskusiu, lebo hľadám infošky, či sa v tehu môže dodržiavať 28-ka alebo radšej iba stravovanie podľa semafóru.
Neviete ako to je? Tuším kedysi som na stránke Mačingovej zaregistrovala, že sa aj v tehu môže dodržiavať detox, ale nejak to teraz neviem nájsť. 😖
Ja sa podľa nej stravujem od januára - teda mám za sebou 1.detox a o 2 týždne končím 3.mesiac podľa semafóru. Dokopy od januára som dala dole 9 kg, 😅 čo som nesmierne rada, lebo som dlhé roky mala problém s váhou, vyskúšala predtým kopec kadejakých diét, ale nikdy som neschudla viac ako 2 kg a aj tak som ich potom nabrala - nehovoriac o tom, že som si takto spomalila metabolizmus.
Ale odkedy sa stravujem podľa Mačingovej, tak sa omnoho lepšie cítim a badá to na mne aj moje okolie 🙂
@lenitta007 ahoj bola by som velmi rada 🙂 🙂
@dorkaterka stoji to za to, neboj, zvladnes, ja som velky papkac a labuznik, ale drzim sa a zajtra mam uz 10ty den 🙂ˇ
inak dnes som mala na veceru hrachovu polievocku a veeeeelmi mi chutila, mnamky 🙂
ahojte kočky
chcem sa opýatť,ak vám v danom jedle neičo nechutilo,vynechali ste to??
ja neviem,bojujum s tým cviklovým šalátom,neviem,ako ho urobiť,aby mi chutil............ach jaj.všetko ostatné sa dá,ale toto nezvládam,cviklu ako takú 😒
@zlatat ja som to tu niekde videla,že sa detox može v tehu......ale teraz neviem či v tehu alebo počas kojenia. 😕 😕 .......najlepšie je asi priamo napísať mačingovej a ona povie....... 🙂
chceš ešte jeden detox,po tých troch mesiacoch?a koľko si schudla za tých 28 dní? 🙂
@lenitta007 tešim sa ako si to prečitam ked mi to pošleš 🙂 🙂
@dorkaterka uz som ti posielala, nie? alebo neprislo?

Ahojte,
ja som začala od pondelka a som nadsenááááááá 🙂 🙂 🙂 Ja vobec nemam pocit, ze drzim nejaku dietu, kuru, detox. Vsetky jedla mi veeelmi chutia. Ale tak mne chuti vsetko. U mna asi neexistuje jedlo, ktore by mi nechutilo 😅 😀 Teda ešte sa take nenaslo 😀
Vobec nebyvam hladna, poobede sa vzdy tesim na ten jogurt s medom a orechami, to milujem 😵 Pijem hadam dost, presne to neratam, ale takych 10-11 3dl poharov vypijem. Ale nie teplu, taku izbovej teploty väčšinou.
Len mam tiez trošku zapchu, musim viac tych sliviek asi a aj tu teplu vodu s medom a citronom, hadam pomoze. Drzim vsetkym palce, nech vam to chuti ako mne 😉