icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

sjusiquatro
8. apr 2013

@lenitta007 ahoj aj ja som zacala v piatok...tak hadam vydržim....pred velkou nocou som mala tiež taky jeden týžden ale potom som si dala šalat aj udene ved len raz za rok je ta velka noc tak nedaj si 🙂 a teraz som v piatok zacala tak ideme na to!!!a inak aj v lete som držala detox a celkom fajn dole išlo asi 6-7 kg....ale zase tie iste musim dať dole 😠

ana82
8. apr 2013

Takže zdravím všetky chudnúce ženy. Ja som začala dnes. Už som 28 dňovku držala tak som sama zvedavá ako my to pôjde. Neviem kde som si založila recept na ten cviklový šalát ak môžete poradte my prosím.
Vďaka 🙂

daniette
8. apr 2013

@ana82 Ahoj, nájdeš ho, ak klikneš na tento link: http://www.lahkechudnutie.sk/clanok/recepty

fazulka1512
8. apr 2013

ahojte som rada ze tu niesom sama a ze sme na rovnakej vlne.. dufam ze sa budeme podporovat a pomahat si. 😉 😉 😉

daniette
8. apr 2013

@fazulka1512 Mám na pláne ísť na detox.kúru 29.4.2013, držkaj sa 🙂

fazulka1512
8. apr 2013

@daniette no dufam ze ja uz ju vtedy budem uspesne dokoncovat
dakujem

simona26
8. apr 2013

@sjusiquatro Po detoxe si sa stravovala ako? Podľa Mačingovej alebo podľa seba? A ešte otázka - ako rýchlo sa ti vrátilo tých 6-7 kg naspäť?

sjusiquatro
8. apr 2013

@simona26 podla seba ...dalo sa to v pohode udržat kebyže jedavam normalne len v novembri a decembri mi chutilo hrozne jest...a hlavne na sviatky...som jedla jedno cez druhe a aj vecer kolačik sem kolačik tam...no a potom nepriber.. 🙂 .ale už mi to bolo jedno dopriala som si konečne všetko...ved potom to dam dole....no a tak teraz idem na to 😀

lenitta007
8. apr 2013

@sjusiquatro no by som bola aj ja, ale radsej by som bola, keby sli dolu cm 🙂 😉 snad to nejako vydrzim 😉 zatial je to celkom pohoda a citim sa dobre.

simona26
8. apr 2013

@sjusiquatro júúúj tak to je docela škoda, lebo tých mínus 6-7 kg po detoxe bol podľa mňa veľmi pekný výsledok 🙂 Ak by to takto vyšlo aj mne, tak by som bola veľmi rada. Ja som dnes začala 3. týždeň detoxu a zatiaľ sú dole 2 kg. Tak držím palce 🙂

sumo5
8. apr 2013

mne to zase lepsie chuti studene,ale dnes som uz mala problem ten salat zjest,ale musim vydrzat.Dufam,ze niesom jedina ktora ma problem s touto stravou.

ivet2011
11. apr 2013

Ahojte, tak ja dnes začínam.....sestra toto držala a úžastne schudla... a hlavne cítila sa skvelo...
dúfam že vydržím....ste tu niektorá čo kojíte?...prajem pekný deň!!!!!!!

lucula73
11. apr 2013

@ivet2011 a koľko schudla,ak sa smiem opýtať?
ja som dnes 5 ty deň, ale asi končím,chcela som to vyskúšať,no za 5 dní som bola iba 2x na wcku,čo píšu,že by sa malo chodiť častejšie a mám pocit,akoby som bola total nafuknutá.čo by sa možno upravilo,ale z toho cviklového šalátu mi je vyslovene zle 😠

ivet2011
11. apr 2013

prvý krát schudla 8 kg, ale vypadala akoby schudla omnoho viacej telo mala krásne vytvarované...teraz znova držala tak schudla 6 kg- ale tam už nebola taká dosledná- robila si jedlá podľa chuti, nedržala sa plánu- ale jej to stačilo..ona zase vŕaví že chidila na wc aj 3 krát.....ja tiež potrebujem upraviť črevá, mám s tým problém......

lucula73
11. apr 2013

@ivet2011 no mne by stačilo aj 6kg 😀 ja som presne preto začala,že či sa mi črevá upravia,ale neviem kde robím chybu,jem som presne podľa plánu,akurát toho cviklového šalátu som vždy zjedla málo,lebo som nemohla.......no uvidím 😉
asi sa vrátim k 90dnovke 😉

ivet2011
11. apr 2013

a tá 90 dňovka je dobrá?

lucula73
11. apr 2013

@ivet2011 no mne viac tie jedlá vyhovujú.......ja som ju teraz držala 2 mesiace,od konca januára a schudla som 10kg....a pred 5 dňami som ju prerušila,reku vyskúšam toto,lebo mám kopec zdr. problémov,som to chcela ako detox 😉 😉

daniette
11. apr 2013

@lucula73 Ahoj, skús večer zjesť zopár sušených sliviek, alebo daj si ich do pohára s vodou a ráno na lačno vypi a zjedz, ja som sušené slivky jedávala

simona26
11. apr 2013

@lucula73 vydrž - upraví sa to. Ja som teraz v 3. týždni detoxu, tiež to zo začiatku bolo tak ako hovoríš, ale už sa to upravilo a to som mávala sakra problém s vyprázdnením 🙂 Vyskúšaj aj to, čo ti radí @daniette a samozrejme 3,5 až 4 litre vody pi.

daniette
11. apr 2013

@lucula73 Ja na detox pôjdem 29.4. Ako odporúča Mačingová mala by si piť teplú-vlažnú vodu, no ja som to síce nedodržiavala ale skús, hlavne ráno na lačno vypi aspoň 2-3 dcl čistej teplej vody. Neboj zvládneš to, len si musíš veriť 🙂

lia11
11. apr 2013

ahojte , ja koncim v nedelu s detoxom. Aj ja som mala problemy s nafuknutim, citila som sa ako lopta. Treba si dat kyslu kapustu, najlepsia by bola len stava z nej. Hned mi bolo po nej lepsie, doda bakterie na travenie. Treba vydrzat ako to tu bolo pisane a vysledky sa dostavia 🙂

daniette
11. apr 2013

@lucula73 Skopírované z jednej stránky: Skúste prírodné preháňadlá

Sušené slivky
Sú úžasným liekom proti zápche. Kúpené si pred konzumáciou poumývajte, aby ste odstránili oxid siričitý, ktorým môžu byť
ošetrené. Hrsť skonzumovaných sliviek zapite aspoň dvomi-tromi pohármi vody. Naviaže sa na nestráviteľnú vlákninu v nich, a tak zväčšia svoj objem. Z črevného obsahu sa vytvorí väčšia mäkšia masa, ktorá naštartuje vyprázdňovanie.

Ľanové semienka
Jednu až dve lyžice semienok zamiešajte do jogurtu, neskôr zapite dvomi pohármi vody a potom už len čakajte. Výsledok sa dostaví, ľan je nabitý vlákninou. Protizápchovým prostriedkom je aj lyžica tekvicového, slnečnicového či olivového oleja ráno nalačno. Aj v nich sa nachádzajú látky, ktoré môžu črevami pohnúť.

Voda z kyslej kapusty
Kyslá kapusta aj voda z nej prinášajú rovnaký účinok. Kyslé prostredie podráždi črevo, upraví mikroflóru a všetko sa na dobré obráti.

Pozor! Pri prírodných preháňadlách buďte opatrní. Nenakŕmte sa všetkým naraz a v obrovských množstvách, aby ste nakoniec neskončili na chirurgickej pohotovosti s nepriechodnosťou čreva. Sprevádzajú ju nesmierne bolesti, vracanie a brucho je tvrdé ako doska.

simona26
11. apr 2013

@lia11 super - koľko kg išlo dole? Alebo sa budeš vážiť až po detoxe?

evicka_po
11. apr 2013

@ivet2011 ahoj. Ja som zacala treti tyzden, tiez kojim. S jedlom problem nemam (okrem prekladanej cukety a dnesneho psena 🙂 ) ale vypit tolko vody...tak to je nad moje sily. Tak 2 - 2,5 l dam, ale viac nie. Pred tym som pila mozni liter, aj menej...s vodou je to katastrofa u mna. Zatial som neschudla nic moc, mozno kilo, tak som trochu sklamana a mam pocit, ze vysledok nebude az taky pozitivny ako som cakala. Ale tak planujem k tomu pridat cvicenie a ked sa konecne otepli aj beh, tak to hadam pojde.

lucula73
11. apr 2013

@simona26
@daniette juj kočky ste zlaté,naozaj,vďaka za všetky rady,dačo skúsim vymyslieť...ak vydržím,tak vám napíšem..... 🙂 🙂
Inak vodu pijem vlažnú,na ráno nalačno tie 3 dcl aspoň,sušené slivky nemusím,ale skúsim zajtra zohnať a kapustu ja milujem,len neviem,či ju možem ten prvý týždeň jesť 😉
a vody síce 4l nevypijem,ale 2,5-3 určite.....

držím vám tu všetkým palčeky....... 😉

lia11
12. apr 2013

@simona26 nevazila som sa, az v nedelu sa chcem, ale podla nohavic min 1 konfekcna velkost, ale mam krasne boky a pneumatika na bruchu pekne pusta 🙂

daniette
12. apr 2013

@lucula73 Ja som nepila 4 l vody, vypi aspoň 2,5-3 l vody 🙂 Z tej kapusty najskôr by som skúsila vypiť vodu a uvidíš či to bude mať účinok - podľa mňa by to mal mať účinok - ak by sa nedostavil, tak potom zjedz kapustu, drž sa

simona26
12. apr 2013

@lia11 dúfam, že v nedeľu dáš nejaké tie motivačné čísielka sem do diskusie 🙂 ja som zatiaľ v 3. týždni detoxu, ale cítim, že naozaj z tých najkritickejších partií ako je brucho a boky - aspon pre mna - ubúda. Tak držím palce,aby si bola s výsledkom čo najspokojnešia 🙂

simona26
12. apr 2013

@lucula73 aj my tebe držíme palce 🙂

lucula73
12. apr 2013

@daniette
@simona26 kočky ďakujem...a potom hoďte aj vy číselká,nejaké pekné,motivačné 😀 😉 😉