Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
Takže zdravím všetky chudnúce ženy. Ja som začala dnes. Už som 28 dňovku držala tak som sama zvedavá ako my to pôjde. Neviem kde som si založila recept na ten cviklový šalát ak môžete poradte my prosím.
Vďaka 🙂
@ana82 Ahoj, nájdeš ho, ak klikneš na tento link: http://www.lahkechudnutie.sk/clanok/recepty
ahojte som rada ze tu niesom sama a ze sme na rovnakej vlne.. dufam ze sa budeme podporovat a pomahat si. 😉 😉 😉
@fazulka1512 Mám na pláne ísť na detox.kúru 29.4.2013, držkaj sa 🙂
@daniette no dufam ze ja uz ju vtedy budem uspesne dokoncovat
dakujem
@sjusiquatro Po detoxe si sa stravovala ako? Podľa Mačingovej alebo podľa seba? A ešte otázka - ako rýchlo sa ti vrátilo tých 6-7 kg naspäť?
@simona26 podla seba ...dalo sa to v pohode udržat kebyže jedavam normalne len v novembri a decembri mi chutilo hrozne jest...a hlavne na sviatky...som jedla jedno cez druhe a aj vecer kolačik sem kolačik tam...no a potom nepriber.. 🙂 .ale už mi to bolo jedno dopriala som si konečne všetko...ved potom to dam dole....no a tak teraz idem na to 😀
@sjusiquatro no by som bola aj ja, ale radsej by som bola, keby sli dolu cm 🙂 😉 snad to nejako vydrzim 😉 zatial je to celkom pohoda a citim sa dobre.
@sjusiquatro júúúj tak to je docela škoda, lebo tých mínus 6-7 kg po detoxe bol podľa mňa veľmi pekný výsledok 🙂 Ak by to takto vyšlo aj mne, tak by som bola veľmi rada. Ja som dnes začala 3. týždeň detoxu a zatiaľ sú dole 2 kg. Tak držím palce 🙂
mne to zase lepsie chuti studene,ale dnes som uz mala problem ten salat zjest,ale musim vydrzat.Dufam,ze niesom jedina ktora ma problem s touto stravou.
Ahojte, tak ja dnes začínam.....sestra toto držala a úžastne schudla... a hlavne cítila sa skvelo...
dúfam že vydržím....ste tu niektorá čo kojíte?...prajem pekný deň!!!!!!!
@ivet2011 a koľko schudla,ak sa smiem opýtať?
ja som dnes 5 ty deň, ale asi končím,chcela som to vyskúšať,no za 5 dní som bola iba 2x na wcku,čo píšu,že by sa malo chodiť častejšie a mám pocit,akoby som bola total nafuknutá.čo by sa možno upravilo,ale z toho cviklového šalátu mi je vyslovene zle 😠
prvý krát schudla 8 kg, ale vypadala akoby schudla omnoho viacej telo mala krásne vytvarované...teraz znova držala tak schudla 6 kg- ale tam už nebola taká dosledná- robila si jedlá podľa chuti, nedržala sa plánu- ale jej to stačilo..ona zase vŕaví že chidila na wc aj 3 krát.....ja tiež potrebujem upraviť črevá, mám s tým problém......
a tá 90 dňovka je dobrá?
ahojte , ja koncim v nedelu s detoxom. Aj ja som mala problemy s nafuknutim, citila som sa ako lopta. Treba si dat kyslu kapustu, najlepsia by bola len stava z nej. Hned mi bolo po nej lepsie, doda bakterie na travenie. Treba vydrzat ako to tu bolo pisane a vysledky sa dostavia 🙂
@lucula73 Skopírované z jednej stránky: Skúste prírodné preháňadlá
Sušené slivky
Sú úžasným liekom proti zápche. Kúpené si pred konzumáciou poumývajte, aby ste odstránili oxid siričitý, ktorým môžu byť
ošetrené. Hrsť skonzumovaných sliviek zapite aspoň dvomi-tromi pohármi vody. Naviaže sa na nestráviteľnú vlákninu v nich, a tak zväčšia svoj objem. Z črevného obsahu sa vytvorí väčšia mäkšia masa, ktorá naštartuje vyprázdňovanie.
Ľanové semienka
Jednu až dve lyžice semienok zamiešajte do jogurtu, neskôr zapite dvomi pohármi vody a potom už len čakajte. Výsledok sa dostaví, ľan je nabitý vlákninou. Protizápchovým prostriedkom je aj lyžica tekvicového, slnečnicového či olivového oleja ráno nalačno. Aj v nich sa nachádzajú látky, ktoré môžu črevami pohnúť.
Voda z kyslej kapusty
Kyslá kapusta aj voda z nej prinášajú rovnaký účinok. Kyslé prostredie podráždi črevo, upraví mikroflóru a všetko sa na dobré obráti.
Pozor! Pri prírodných preháňadlách buďte opatrní. Nenakŕmte sa všetkým naraz a v obrovských množstvách, aby ste nakoniec neskončili na chirurgickej pohotovosti s nepriechodnosťou čreva. Sprevádzajú ju nesmierne bolesti, vracanie a brucho je tvrdé ako doska.
@ivet2011 ahoj. Ja som zacala treti tyzden, tiez kojim. S jedlom problem nemam (okrem prekladanej cukety a dnesneho psena 🙂 ) ale vypit tolko vody...tak to je nad moje sily. Tak 2 - 2,5 l dam, ale viac nie. Pred tym som pila mozni liter, aj menej...s vodou je to katastrofa u mna. Zatial som neschudla nic moc, mozno kilo, tak som trochu sklamana a mam pocit, ze vysledok nebude az taky pozitivny ako som cakala. Ale tak planujem k tomu pridat cvicenie a ked sa konecne otepli aj beh, tak to hadam pojde.
@simona26
@daniette juj kočky ste zlaté,naozaj,vďaka za všetky rady,dačo skúsim vymyslieť...ak vydržím,tak vám napíšem..... 🙂 🙂
Inak vodu pijem vlažnú,na ráno nalačno tie 3 dcl aspoň,sušené slivky nemusím,ale skúsim zajtra zohnať a kapustu ja milujem,len neviem,či ju možem ten prvý týždeň jesť 😉
a vody síce 4l nevypijem,ale 2,5-3 určite.....
držím vám tu všetkým palčeky....... 😉

@lenitta007 ahoj aj ja som zacala v piatok...tak hadam vydržim....pred velkou nocou som mala tiež taky jeden týžden ale potom som si dala šalat aj udene ved len raz za rok je ta velka noc tak nedaj si 🙂 a teraz som v piatok zacala tak ideme na to!!!a inak aj v lete som držala detox a celkom fajn dole išlo asi 6-7 kg....ale zase tie iste musim dať dole 😠