Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
ahojte - tak mne bezi druhy tyzden... doteraz som dodrzala tak na 90-95percent. po 9 dnoch som mala minus 2kg... kedze som to nedodrzala uplne- tak som spokojna... porusila som najma v tom, ze niektore dni som poprehadzovala - mam hekticke dni-tak som jedla , co sa rychlejsie pripravilo a co bolo skor po ruke... a cez vikend som si dala biele vinko so sodou- ale tak hlevne , ye nie som v strese- pokracujem dalej- citim sa fajn.. drzim vsetkym prsty 🙂
No ja mam 171cm a momentalne hroznych 71kg.Ja vzdy na zimu priberiě cca 4-5kg:( Mne ani tak nejde o to, kolko dam dole v kg, ale chcem pri pohlade do zrkadla povedat: Dneska by to slo 🙂) To uz som davno nemohla 🙂) Takze v pondelok STARTUJEM.
kočky prosím o radu......kura so zelerom???ako sa to pripravvuje?nemám knižku,len prefotený papier.........to sú tie karbonátky či niečo iné??karbonátky viem ako.......len toto je takto napísané a neviem čo s tým...
@lucula73 fuha presnu gramaž si nepamatam, ale viem ze to bola taka ta velka tacka hornych kurac. stehien - kupila som v tescu - vsetky som ich vykostila a svokra mi to pomlela (ja nemam mlyncek na maso), ale kludne aj tak na drobno nakrajaj. Zeleru tak 1/4. K tomu čerstva nakrajana zelenina - uhorka, paprika atd.
ahojte kocky, tak ja zajtra zacinam s detoxom. Budem rada, ak sa pripojite nech ma to motivuje a nech to hlavne vydrzim.. pridavam aj fotky ako teraz vyzeram. Viem, ze niektore to budu kritizovat, ze bez tvare, ale za svoju postavu sa fakt hanbim ☹ Mam 29rokov, 173cm /alebo 172 xixi/, a aktualne 75,6kg. 😠
Ahojte baby, dnes končím s 28-čkou, sľúbila som, že sem hodím nejaké tie motivačné čísielka. Takže úbytok na hmotnosti je -3 kg, ďalej obvod pod prsami -6 cm, pás -6cm, boky -3cm, stehná -3cm. Priznám sa, že som čakala aspoň -5 kg, ale tak nevzdávam to, pokračujem dalej v schodíkovej metode. Na druhej strane, tie ubudnuté cm ma potešili - to cítiť dosť, hlavne na oblečení, ktoré som ani nedúfala, že niekedy oblečiem. Môj manžel dopadol v ubytku hmotnosti lepšie - dal dole 7 kg.
Tak baby, ja idem do toho od ZAJTRA 😎 Posledný víkend som sa poriadne doslova nažrala, mali sme nejaké oslavy, takže s vedomím, že najbližšie obdobie si nič z tých dobrôt nebudem môcť dopriať som do seba napchala zákusky, šaláty, maso, vtáčie mlieko, cestoviny, zmrzlinu atď. Dneska som si už nakúpila potraviny na prvé dva dni, v kalendári červenou fixkou orámovala zajtrajší deň a keĎ sa ráno zobudím, začínam...Tak kočky, ktoré idete do toho od začiatku ako ja, želám pevnú vôľu a tým pokračujúcim aby to vydržali,keď už to dotiahli až tam kde sú dneska. 😉
baby pridávam sa k vám,ktoré začínate dnes..už som raz začala,ale pre zdravotné problémy som musela prestať. ale po prvom týždni som zaznamenala zlepšenie a aj moje okolie, takže teraz to dám a dúfam,že to dotiahnem dokonca. 😎
ahojte
ja dnes 17 den...
mam otazku pre tie co to maju uz sa sebou? v ktorom tyzdni ste pocitili najvacsi ubytok na vahe?
@emmuska8 nemas sa za co hambit ja mam 170 cm a mam 82 kg.. tolko som mala ked som odchadzala z porodnice domou a tom som bola presne na nule v tehu som mala 93 kg.. chodiaca zemegula
ked som zacinala detox som sa nevazila zvazim sa az po nom uvidime ako to dopadne.. mam akurat poradnu so synom supnem si tam pekne na vahu a uvidim ako to vyzera
ale na obleceni vidim ubytky a zlepsenie
@fazulka1512 a kedy si zacinala s detoxom? ja mam prvy den a som hladnaaaa, sa obavam aby som vecer nevyzrala chladnicku 😒 dala som si aj kavu s mliekom od hladu... :(
@emmuska8 som 17 den
ked si hladna pi vodu to ta zasiti
ma prve 2 dni pobolievala hlava a vela som pila 3,5 litra kazdy den to mi pomohlo
a teraz uz sa musim prinutit pit zabudam na vodu
Ahoj kočky, tak dnešný prvý deň sa blíži ku koncu, ešte ma čaká večera, práve sa mi varí cvikla na šalátik. Raňajky boli v pohodičke, jedla som o siedmej a obed som nejak nedomyslela, nakoľko som pracovne vačšinu času v aute a v teréne, zabudla som si to zobrať so sebou, tak som si musela okolo pol 11 kúpiť sáčok lúpaných mandlí /namiesto orechov/, inak by som pošla od hladu 😀 . S pitím na cestách je to tiež zložité, ale vynahradila som si to po návrate, pijem ako dúha. Obed som mala o tretej a večeru si dám okolo siedmej, spať chodím okolo pol 10,takže hladná by som nemala byť. Tá brokolica na obed mi strašne chutila, vychutnávala som si každé sústo, ako keby to bol grilovaný losos 😀 Predsavzala som si, že každý deň /podľa možností/ si dám brušáky a cviky na prdel, tie dnešné sú už za mnou.
Dúfam, že tu nikoho neotravujem mojim "denníčkom", ale keď sa môžem takto podeliť, tak mi to ide ľahšie 😉 😅
@emmuska8 Vyddddrrrržžžžž 😉 Keď cítiš hlad, veľa pi, na chvíľu to zaplní žalúdok, najlepšie teplú vodu alebo bylinkový čaj. Musíme mať pevnú vôľu keď chceme byť pekné 😉 😅 🙂 Ja budem mať krízu určite, cítim to v kostiach, som závislá na sladkom, dneska som nemala potrebu, čo je teda nezvyklé, ale ono to príde...
babyyyyyyyyy prosím,ako si robíte to pšeno????????????????
ja som vyhodila druhú dávku do koša..........ja teda neviem aké to má byť,ale mne z toho vznikol jeden maglajz ☹
Tak kočky,pridávam sa k dnes začínajúcim.Konečne som sa nakopla a začala s touto diétou,pričom knihu mám už hádam rok,len som chcela počkať kým dokojím.Prvý deň za nou a som hladná ako sviňa,dúfam,že sa mi scvrkne žalúdok a už to nebude to až tak ,bolieť, 😅 .Musím to tých 28 dní vydržať.
Inak ja meriam 171cm a moja váha bola dnes ráno 72,1kg 😕 .Nečakám veľké schudnutie,len sa chcem aspoň nakopnúť a začať niečo so sebou robiť,lebo vždy keď mám prejsť okolo zrkadla,tak ma chytá des 😀 .Som ale rada,že v tom nie som sama.
kočky,mám len českú verziu knihy,prosím napíšte mi,v ktoré dni je bryndza a s čím ostatným v ten deň je kombinovaná?Ď
@kaara1980 Bryndza je v druhom týždni vo štvrtok večer, na obed fazuľové struky, v treťom týždni v pondelok večer, na obed kuracie karbonátky so zelerom, vo štvrtom týždni v piatok na obed, večer varené pšeno s orechmi, sušenými slivkami a medom. Bryndza je s paradajkami alebo uhorkami podľa krvnej skupiny. 🙂

@simona26 tak to je super motivacia, tiez by som sa rada zmestila do niektorych veci, ktore ani nezapnem :(