icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

kamilkak
1. máj 2013

@engie35 - kúpiš v Tescu 🙂

kamilkak
1. máj 2013

@engie35 - ja som pila kávu od začiatku do konca , nemalo to vplyv na chudnutie a pila som ju dokonca s mliekom

engie35
1. máj 2013

Do štvrtiny hrnčeka vsypem sojové mlieko so Zajacom, pridám 1 lyžičku instantej kávy a zalejem vriacou vodou. 🙂 😉

simona26
1. máj 2013

@salo skús to vydržať - výsledok bude stáť za to - uvidíš. Ja som už po detoxe - v týchto dnoch idem podľa schodíkovej metody, ale tiež ma v 1. týždni detoxu bolela 2 dni v kuse hlava a bola mi stále zima. Potom to ustalo. Treba stále piť vodu a aj s pocitom hladu sa to upraví - neboj. A ak si moc hladná medzi hlavnými jedlami jedz tak ako ti radí @zgurkaa - tiež som to tak robila.

fazulka1512
2. máj 2013

ahojte
ja koncim s detox mam to uspesne az sebou ale este by to cchelo viac kg a cm spustit dole.... teviem ci si dat teraz semafor alebo este jeden detox a tak to potom ukoncit semaforom...poradte

zgurkaa
2. máj 2013

@fazulka1512 dalsi detox sa odporuca zopakovat az po 3 mesiacoch, takze semafor 😉 🙂

lucula73
2. máj 2013

@fazulka1512 ja nemám knižku....ten semafor je o čom?to je asi delená strava,nie?
a koľko si zhodila,už vieš? 😉
ja ešte dva dni,ale už ma to nebavííííííííí.......každý večer do 23h v kuchyni,čo si varím pre seba jedlo 😝

daniette
2. máj 2013

@lucula73 schodíková metóda - klikni na: http://www.lahkechudnutie.sk/clanok/schodikova-...
stravovanie podľa semaforu - klikni na: http://www.lahkechudnutie.sk/clanok/stravovanie...

lucula73
2. máj 2013

@daniette ďakujem,poppozerám 😉

engie35
2. máj 2013

Tie bezvaječné cestoviny so špenátom si prosím ako pripravíte? Dávate mrazený špenáť alebo normálny? Ďakujem

engie35
2. máj 2013

Dievčence, kde dostanem kúpiť už naporcované kúsky kurčaťa? A k tým kuracím karbonátkam so zelerom aký ste si robili šalát ako prílohu? Ď.

juditkak
3. máj 2013

ahojte baby tak sa hlásim aj ja na dieetu držte palce. ja som raz schudla za 1 a 1/4 kg 26 kg ( 🙂 motivácia svadba a to formou kvazi delenej stravy .tak a teraz skusit toto a potom podla toho semafotu to sa podoba tej oddelenej. držte palce. teraz by som chcela dat dole cca 14 kg .

bronka92
3. máj 2013

Ahojte dievčata, ja som detox už raz skúšala, ale veľmi rýchlo som s ním prestala, keďže šalát z repy mi nespravil dobre a chytila som z neho neskutočne kriče do brucha. No, chcela by som ho vyskúšať po druhý krát a tak by som sa chcela spýtať, že či nepoznate nejaku nahradu za tento šalatik. Ďakujem krásne za rady a tipy 🙂

emmuska8
3. máj 2013

babeny ako som uz pisala, tak som detox vzdala po tom co mi bolo zle z repy... nezvladala som tolko zeleniny, kedze zelenina nie je moc moja kamoska....knihu som si s nadsenim kupila aj s CD za 15,90eur. ... rada by som ju predala, kedze ju uz nevyuzijem.... samozrejme za nizsiu cenu... ak by mal niekto zaujem. piiiiste a drziiim palce zienky ktore drzite detox 🙂

lucula73
3. máj 2013

@bronka92 no repu asi nenahradíš..........tam ide o tie jej čistiace účinky 🙂
ja som tiež ten šalát nemohla...........tak som si ho všeliak vylepšovala.......najviac mi to potom šlo ,ak som vynechala ten hrášok,mrkvu som dávala surovú,nie sterilizovanú............a niekedy som si zmiešla tú cviklu s postruhaným jablkom,to sa celkom dalo........a teraz posledný týždeň som jedla iba zaváranú,už som na to nemala nervy 😀
zajtra končím,sa odvážim,odmeriam a som zvedavá 🙂 🙂

bronka92
3. máj 2013

@lucula73 namotivovala si ma teda, že si to vydržala aj napriek tej repe. Tak od pondelka idem do toho! 🙂 Už sa teším, lebo bude to také spestrenie 🙂 Joj, tak potom píš ako si dopadla 🙂

lucula73
3. máj 2013

@bronka92 mne trvalo veľmi dlho,kým som sa odhodlala.......práve kvoli tej repe so váhala, sničím iným som nemala problém,všetko sa dalo popapať......a zas ak ti to nechutí,tak si nedavaj veľa,proste koľko zvládneš,toľko si nalož 😉

daniette
3. máj 2013

@bronka92 Ja som si tento týždeň dala surovú cviklu a aj surovú mrkvu a ten šalátik sa mi zdal omnoho lepší ako keď bola mrkva a cvikla prevarená 🙂. Držím ti palce 🙂

lucula73
3. máj 2013

@daniette že?ja som tiež na to prišla,že so surovou mrkvou je to o moc chutnejšie,hrášok som tiež vyhodila,lebo ten neľúbim 😀

daniette
3. máj 2013

@lucula73 presne tak, ja som v stredu od rána bola v záhrade, prišla som domov tesne pred obedom, tak som to tak vyriešila ako ty, nedala som hrášok. A tuším budem robiť už len takýto surový cviklový šalát, možno niekedy si tam prihodím aj ten hrášok🙂.

viludu
3. máj 2013

Ja som uz drzala ten detox pred vianocami,vydrzala som poctivo 2tyzdne potom treti pomenej a stvrty vobec.Ale bolo vidno na objeme ze islo dole.Prisli vianoce a ja som to com zhodila naspat pribrala.Ja mam velky problem vipit 3l vody, moja slabost je kava a sladke.Prve dva dni detoxu mi mala strelit hlava a nohy ma hrozne boleli potom to slo len som nevydrzala do konca skoda,ale od pondela zacinam znova snad vydrzim

juditkak
3. máj 2013

@viludu tak si držme palce ja mam prvy den za sebou. jedlo no vselijak som gulala ocami ale zjedla- ved uvidime. zachod je moj kamarat 🙂 tusim som v zivote tolko necurala 😀 ale tak tesim sa musi to ist dole nakopla som sa tak to hadam dotiahnem do konca

caly8
3. máj 2013

Idem ku vam po radu🙂 ja som druhy tyzden detoxu a cítim sa super, prvé dni má veru bolela hlava poriadne ale preslo to na váhe 3 kg dolu, cm som nemerala ale cítim na oblecku ..dufam, ze to este pôjde pekne dolu ....chcem sa opýtať kde si kupujete a aký tvrdý nizkotuc.syr?

kaara1980
3. máj 2013

@caly8 ja som si v tescu a aj v Lidli vyhliadla 30percentný

kaara1980
3. máj 2013

baby,čo sa týka toho šalátu,ja už jem len varenú strúhanú repu,lebo s tou sterilizovanou zeleninou je to fakt humus.Ja si ale plánujem upraviť aj tie kuracie karbonátky,pri deťoch a vyváraní pre rodinu a ešte aj sebe zvlášť ozaj nemám čas sa s tým piplať,takže miesto kuraťa so zelerom si zeler len udusím a k tomu si na grilovacej panvici osmahnem kur.prsia.A brynzu so si veru tiež nerobila s bielkami,lebo tých vajec je na mňa nejak moc a ešte k tomu,keby som si dala ešte 4 bielka,tak to asi nezvládnem,tak som si dala čistú bryndzu s uhorkou.Pomaly končím druhý týždeň,jupí a dnes ráno sa po dlhom čase moja váha začína číslom 6 😀

caly8
3. máj 2013

@kaara1980 no musím to popozerať ..nejako som nemala čas tak som si len tak trochen struhla čo mám doma 45% 😒 ale efekt je tak je dobre 🙂 zajtra sa teším na bryndzu neskutočnééé

zobacik12
3. máj 2013

@caly8 ja kupujem v terne vola sa pierko syr 😀 ma 2% tuku

engie35
3. máj 2013

Dievčence kurča na tie kuracie karbonátky so zelerom najprv obvaríte alebo ho také surové nakrájate na menšie kúsky a dáte marinovať. A v akom oleji olivovom alebo klasickom? Ďakujem za radu.

caly8
3. máj 2013

@zobacik12 výýborne tak tam pojdem na záťah 🙂 ďakujeem

daniette
3. máj 2013

@caly8 syr Kleopatra 20% v Kauflande a Bille