Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
Do štvrtiny hrnčeka vsypem sojové mlieko so Zajacom, pridám 1 lyžičku instantej kávy a zalejem vriacou vodou. 🙂 😉
@salo skús to vydržať - výsledok bude stáť za to - uvidíš. Ja som už po detoxe - v týchto dnoch idem podľa schodíkovej metody, ale tiež ma v 1. týždni detoxu bolela 2 dni v kuse hlava a bola mi stále zima. Potom to ustalo. Treba stále piť vodu a aj s pocitom hladu sa to upraví - neboj. A ak si moc hladná medzi hlavnými jedlami jedz tak ako ti radí @zgurkaa - tiež som to tak robila.
ahojte
ja koncim s detox mam to uspesne az sebou ale este by to cchelo viac kg a cm spustit dole.... teviem ci si dat teraz semafor alebo este jeden detox a tak to potom ukoncit semaforom...poradte
@fazulka1512 dalsi detox sa odporuca zopakovat az po 3 mesiacoch, takze semafor 😉 🙂
@fazulka1512 ja nemám knižku....ten semafor je o čom?to je asi delená strava,nie?
a koľko si zhodila,už vieš? 😉
ja ešte dva dni,ale už ma to nebavííííííííí.......každý večer do 23h v kuchyni,čo si varím pre seba jedlo 😝
@lucula73 schodíková metóda - klikni na: http://www.lahkechudnutie.sk/clanok/schodikova-...
stravovanie podľa semaforu - klikni na: http://www.lahkechudnutie.sk/clanok/stravovanie...
Tie bezvaječné cestoviny so špenátom si prosím ako pripravíte? Dávate mrazený špenáť alebo normálny? Ďakujem
Dievčence, kde dostanem kúpiť už naporcované kúsky kurčaťa? A k tým kuracím karbonátkam so zelerom aký ste si robili šalát ako prílohu? Ď.
ahojte baby tak sa hlásim aj ja na dieetu držte palce. ja som raz schudla za 1 a 1/4 kg 26 kg ( 🙂 motivácia svadba a to formou kvazi delenej stravy .tak a teraz skusit toto a potom podla toho semafotu to sa podoba tej oddelenej. držte palce. teraz by som chcela dat dole cca 14 kg .
Ahojte dievčata, ja som detox už raz skúšala, ale veľmi rýchlo som s ním prestala, keďže šalát z repy mi nespravil dobre a chytila som z neho neskutočne kriče do brucha. No, chcela by som ho vyskúšať po druhý krát a tak by som sa chcela spýtať, že či nepoznate nejaku nahradu za tento šalatik. Ďakujem krásne za rady a tipy 🙂
babeny ako som uz pisala, tak som detox vzdala po tom co mi bolo zle z repy... nezvladala som tolko zeleniny, kedze zelenina nie je moc moja kamoska....knihu som si s nadsenim kupila aj s CD za 15,90eur. ... rada by som ju predala, kedze ju uz nevyuzijem.... samozrejme za nizsiu cenu... ak by mal niekto zaujem. piiiiste a drziiim palce zienky ktore drzite detox 🙂
@bronka92 no repu asi nenahradíš..........tam ide o tie jej čistiace účinky 🙂
ja som tiež ten šalát nemohla...........tak som si ho všeliak vylepšovala.......najviac mi to potom šlo ,ak som vynechala ten hrášok,mrkvu som dávala surovú,nie sterilizovanú............a niekedy som si zmiešla tú cviklu s postruhaným jablkom,to sa celkom dalo........a teraz posledný týždeň som jedla iba zaváranú,už som na to nemala nervy 😀
zajtra končím,sa odvážim,odmeriam a som zvedavá 🙂 🙂
Ja som uz drzala ten detox pred vianocami,vydrzala som poctivo 2tyzdne potom treti pomenej a stvrty vobec.Ale bolo vidno na objeme ze islo dole.Prisli vianoce a ja som to com zhodila naspat pribrala.Ja mam velky problem vipit 3l vody, moja slabost je kava a sladke.Prve dva dni detoxu mi mala strelit hlava a nohy ma hrozne boleli potom to slo len som nevydrzala do konca skoda,ale od pondela zacinam znova snad vydrzim
Idem ku vam po radu🙂 ja som druhy tyzden detoxu a cítim sa super, prvé dni má veru bolela hlava poriadne ale preslo to na váhe 3 kg dolu, cm som nemerala ale cítim na oblecku ..dufam, ze to este pôjde pekne dolu ....chcem sa opýtať kde si kupujete a aký tvrdý nizkotuc.syr?
baby,čo sa týka toho šalátu,ja už jem len varenú strúhanú repu,lebo s tou sterilizovanou zeleninou je to fakt humus.Ja si ale plánujem upraviť aj tie kuracie karbonátky,pri deťoch a vyváraní pre rodinu a ešte aj sebe zvlášť ozaj nemám čas sa s tým piplať,takže miesto kuraťa so zelerom si zeler len udusím a k tomu si na grilovacej panvici osmahnem kur.prsia.A brynzu so si veru tiež nerobila s bielkami,lebo tých vajec je na mňa nejak moc a ešte k tomu,keby som si dala ešte 4 bielka,tak to asi nezvládnem,tak som si dala čistú bryndzu s uhorkou.Pomaly končím druhý týždeň,jupí a dnes ráno sa po dlhom čase moja váha začína číslom 6 😀
Dievčence kurča na tie kuracie karbonátky so zelerom najprv obvaríte alebo ho také surové nakrájate na menšie kúsky a dáte marinovať. A v akom oleji olivovom alebo klasickom? Ďakujem za radu.

@engie35 - kúpiš v Tescu 🙂