Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
pocujte ja som mala strasnu skusku sebazaprenia a to hned prvy den ale poslusne hlasim odolala som ochutnavac bol manzel 😉 . Vecer sm piekla tortu na oslavu s marcipanom. Neviem si to vysvetlit,, ale bez problemom co som pred tým nedokazala viem odolat sladkemu a to ja veru sladka huba som. A este k tomu vypekam torty 😵 . poobede som kupovala synovi fornti vonave a bez problemov. je to tou vodou ci cim?
ahojte dievcata, tak aj ja som sa dala na detox, nevyzera narocne a aj recepty sa zdaju chutne.. 🙂 no, ale chcem sa spytat, bol by veeelky prehresok dat si na desiatu grep????? lebo posledne dva mesiace nic ine nedesiatujem, tak neviem ci tu smiem alebo nie.. 🙂 🙂
Prosím na ako oleji ste robeli tie zelerové hranolčeky? Ď. 😖
@engie35 vsetko sa robi na olivovom oleji, aj hranolky. Ku karbonatkam su tusim hranolky, moze byt aj cviklovvy salat. Po 28dnoch som si robievala aj ine salaty. Pr. Rajcinovy s cibulkou,uhorkovy,kupujem si aj cerstvy baleny fresh (maju rozne druhy ) v Tescu a dochutim podla seba.
čaute kočky,
tak ja som včera skončila,som sa odvážila a odmerala......trošku som ostala sklamaná,lebo som schudla síce 5,5 kg,ale presne za tri týždne,za tento posledný s aváha absolutne nepohla.......... 🙂
a pás -7cm,boky - 6cm,pod prsiami čo som sa merala tak tiež -6cm 🙂 🙂 ...iné som nemerala,ale som spokojná,je to super vec..........
len včera sme mali stretávku,po mesiaci na zelenine a diete som pojedla všetko možné,večer po návrate domov mi bolo príšerne zle,aj nadránom ešte,mojja chyba.........ale od zajtra budem pokračovať,v tom semafore,alebo teda v delenej strave 🙂 🙂
Ahojte baby, prosím neviete mi niektorá povedať, či môžu detox držať aj tehotne? Ja držim detox 6 den a pred 2 dnami som zistila, že som tehotna, mam s tým skončiť?
@salo ahoj, ja som pôvodne chcela držať detox v tehu, ale mne je tak zle, zvraciam, že asi detox nebude - možno v 2.trimestri, keď mi bude lepšie. Zelerové hranolky som milovala a teraz stačí len cítiť vôňu, keď ich robím a už mi je zle 😒
Ale snažim sa stravovať podľa semafóru, len nie vždy sa mi to na 100% podarí 😀
Cavte baby 🙂
ja som namotala mojho milovaneho manzelika. Neveriaceho Tomasa a zaryteho sportovca, ktory tomu vobec neveril. Asi som o tom doma stale mlela, lebo som ho nakoniec prehovorila. ja som vstavala o piatej rano, aby som vsetko pochystala. On mal full servis 🙂 Prvy tyzden som mala krizu, zavraty, bolesti v koncekoch prstov, zapchu a rychly ubytok vahy( 3 dni - 2.5kg). On jazdil na bicykli a citil sa vyborne. Potom sa to upravilo. skoordinovala som si cas na varenie, pracu, deti a volny cas( cha- az 3x som bola behat)
Az na zelerove hranolky, nam chutili vsetky jedla. Ja som to dodrziavala na 100%, moj chlap si na oslave dal vino. Vysledky ma milo prekvapili: vaha - 4,3kg, boky - 6m, pas - 11 cm!! a prsia- co comment (este vacsie nic ako predtym), stehno-2cm. manzela som nemerala, lebo som rano isla do prace a on na to kaslal. On schudol takmer 8 kg .
Motivovali sme vela ludi a kazdemu vrelo odporucam a drzim palce 🙂)))
Ahojte, ako ste si pripravili to varené pšeno? Zajtra by som ho mala mať na raňajky. Ďakujem kráááááásne. 🙂
Ahojte kocky, chcem sa k vam pridat,dnes som na tomto detoxe deviaty den, no mne sa zda ze som pribrala, nestretli ste sa s tym niekto?? Nevazim sa ani nemeriam no dnes som si musela na opasku povolit jednu dierku lebo mi bol tesny , celkom ma to frustrovalo pretoze tento sposob stravovania sa mi velmi paci...dodrziavam ho bez akychkolvek prehreskov pridrziavam sa aj pitneho rezimu tak naozaj neviem kde je chyba ☹ Ak by ste reagovali pripadne mi vedeli pomoct vlastnou skusenostou budem velmi vdacna 😉
@ivettka74 ahoj..a nepijes vela tekutin? tiez nie je dobre ked sa pije viac ako 3-4l lebo potom sa odplavuju aj vitaminy a vyzivne latky, skus pani Macingovej napisat spravu na fb a poradit sa s nou. Ja som detox drzala do januara a po detoxe som bola dolu -7 kg 🙂 a odvtedy sa stravujem delenou stravou ale niekedy aj tak ze 5 dni v tyzdni DS a 2 dni mix - ale ked to velmi pomixujem tak potom mi je zle od zaludka..takze radsej dodrziavam DS. Vahu som si zatial udrzala a som spokojna. 🙂
@kozorozec27 ja by som sa drzala receptov v knihe..a potom ked skoncis detox tak si znovu davaj ten grep..urcite by som to nemiešala dokopy. namiesto grepu si daj mandle alebo vlasske orechy..alebo susene slivky..to sa moze. 🙂
@zgurkaa veď toto že mne sa zdá že som z toho poriadne nafúknutá a navyše som dostala ms čiže ešte aj z toho...no uvidím vďaka za reakciu
@luciana30 praveze vodu pre presne podľa pokynov 3,5 až 4 líže viac určite nie..inak krasne si schudla to ja 7 kg nedám dole ani keby neviem ako chcem ale keby sa mi aspoň tie 4 podarili s tým že chcem sa stravovať takto uz stále nakoľko mi to dosť vyhovuje samozrejme sprehreskami niekedy... 😅 každopádne ďakujem za reakciu...pomohlo mi to nestratiť motiváciu 😉
@ivettka74 len sa hned nevaz a nemeraj prvy tyzden 🙂 hehe to neodporucam. Ja som si napr.aj nejake recepty upravila..nechutil mi mrkvovy perkelt..to korenie v tom..tak som si len nakrajala a podusila mrkvu na oleji a zjedla so syrom..nedavala som tam ani sojovku ani to korenie. a ani to z bryndze jedlo som nejedla 🙂 nenabrala som na to odvahu 🙂 ja som si napr.pisala s p.macingovou ak som potrebovala radu alebo nieco prediskutovat..bola vzdy ochotna.
@luciana30 nie nie radsej sa fakt nevazim a nemeriam iba hovorim ze teda ten opasok ma zarazil...Ja by som jej aj napisala ale teraz davala na FCB odkaz ze bude mimo do nejakeho 19.5. Vies co z tych receptov mne chuti vsetko tak ako je uvadzane v knihe az na ten borsc teda zjedla som aj ten ale nejaka pochutka to zasa nebola...ja si recepty neupravujem lebo ako hovorim vsetko mi vyhovuje asi je to tym ze ja v jedle vobec niesom vyberava...este sa chcem opytat ty si mala nejaku vacsiu nadvahu pred detoxom alebo tak nejak normalne??? Lebo ja nemam nejaku extremnu nadvahu ale takych 5-6kg by mi poohlo velmi...Tak teda ma zaujima ze ci sa chudne dobre aj ked niesi nejak velmi pri tele... 🙂
@ivettka74 nemala som velku nadvahu..prave tolko kolko som potrebovala som schudla..som bola po porode a mala som cca 64-65 kg a teraz mam 57,5 kg 🙂 , aj ked sama som bola prekvapena ze to tak slo dole. Ja som uz predtym davnejsie drzala DS a schudla som cca 5kg len to islo pomalsie..ten detox je rychlejsi..a hlavne to ze doda telu vitaminy..lebo sa je vela zeleniny a hlavne cvikly 🙂 Po detoxe som mala: -1 cm zo stehna, -3 cm boky, -5 cm pod prsiami, -4 cm prsia a teraz pozeram ze som si zabudla napisat kolko islo dole z brucha..no ale urcite uz nemam taku pneumatiku som mala 🙂

@caly8 syr Boryna 20% v Bille