Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
Ahojte,mozem sa k vam pridat. v sobotu som zacala s detoxom a vydrzala som den. Bolela ma hlava hned od ranajok, stale som bola hladna, nafuknuta a ani som sa tak dobre nevyprazdnila.ten cviklovy salat to dorazil, tak som to vzdala, ale dnes zacinam znovu boj a dufam, ze to zvladnem.
@jennyfer25 tu pár strán dozadu možno dve tri?sme písali o tom cviklovom šaláte,skús si ho vylepšiť..........pokukaj.mňa z neho napínalo,ale po vyhodení hrašku a pridaní čerstvej,nie zavaranej mrkvy sa celkom dal 🙂
Dnes som robila tie kuracie karbonatky ..tak to bola riaadna fajnota ! Este som to trochen vylepsila medvedim cesnakom a bolo to famoozne 🙂 mne tie recepty vsetky chutia ..ta cvikla mi tiež až tak nesmakuje, rozmýšľala som čo tak pridať do nej balsamico alebo jablcny ocot ..čo vy na to baby?
@lucula73 viem, čítala som ....určite to vyskúšam. 😉 ja som čítala, ze jedna holka si to rozn´mixovala a mala z toho polievku a bolo to jedlé. ja som ho robila z cerstvej mrkvy a mrazeného domáceho hrásku a mne nechutil...ja si praveze myslím, ze bude lepsie chutit z toho sladkokyslého nalevu... 🙂 no uvudíme.
baby a ten mrkvovy perkelt ten vám ako chutil??
no tak to som zvedava....uz sa tesím nan. dnes som mala struky a v pohode, ale bez syru by mi to asi nesmakovalo. a prosím vas aký je nizkotučný syr, ktorý mate odskušaný??
baby,že akú som mala krízu???teraz už mám 3tí týždeň,dala som dole 4 kg,ale zrovna včera som dostala menzes a to čo sa dialo so mnou 2 dni pred,bolo strašné.Ja som nevedela čo zožrať.Ale odolala som a radšej som si dala za lyžicu medu a urobila pohár sojového mlieka 😕
Inak boršč je riadny humus,nikdy viac,mám ho ešte budúci týždeň,ale radšej si urobím zeleninovej polievky.A karbonátky som si tiež nerobila...radšej som si ugrilovala plátky zeleru a jedno kur.prso.Ale zajtra sa teším na vločky na raňajky 😀 a aj pšeno bolo fajné 😝
@juditkak
https://www.google.sk/search?q=pesto+genovese+r...
takto nejak to vyzerá....pesto genovese je tam napísané 😉
@zgurkaa ja ta normalne obdivujem,ja uz som sa niekolko krat pokusala ten detox zopakovat a po par dnoch vzdy skoncim,nedokazem to,tak by som potrebovala schudnut,ale pre ma su tieto jedla hotove utrpenie,ja milujem klasiku,skoro vsetko nezdrave :-/ aj ked mi pri tom detoxe bolo dobre,citila som sa lahko,aj tak nedokazem tomu co momentalne jem povedat nie 😒
@veverina nic si z toho nerob, ked som detox opakovala ja, tiez mi to islo tazke ako prvy krat a dost som to porusovala 😒 ak ti to nevyhovuje skus sa stravovat 5-krat denne ale mensie porcie kazde 3 h. Da sa tym pekne schudnut aj ked to ide pomalsie. Je tu aj taka tema ze zdrave chudnutie. Drzim palce 😉 🙂
@silvia74 ano nesmu sa kombinovat jedla cervene so zelenymi v ramci jedneho jedla, po 3 h mozes zmenit na druhu skupinu. Ja sa snazim sacharidy jest doobeda max do 14.00 a potom uz len bielkoviny. Jedine co teraz porusujem su ranajky, tam si doprajem kombinaciu oboch skupin. U mna vyzera jedalnicek asi takto:
ranajky: celozrnna zemla 2 ks, kuracia salama, syr a zelenina
desiata: banan, 2 jablcka, med, orechy hrozienka a skorica
obed: maso, vacsinou kuracie s velkou porciou zeleninoveho salatu
olovrant: biely jogurt s medom, alebo polievka, alebo acidko
Vecera: vajcia 2 ks, kuracia sunka, syr tvrdy, alebo mozarella s rajcinami, alebo to iste co na obed.
Samozrejme ze nejem stale to iste na ranajky, desiatu, obed......ako som uviedla. Takto sa stravujem 5 dni a 2 dni jem co chcem, ale aj tam sa snazim sladkosti a ine nezdrave veci posunut do prvej polovice dna ak sa to da 🙂
@zgurkaa dakujem,ja uz v tej teme tusim aj som,vsetky teorie ovladam,ale furt porusujem,teraz mal manzel narodky a kazdy den jem tortu,vidim,ze najlepsie fakt nic doma nemat,lebo ja potom neustale na to myslim a nemam pokoja kym to nezjem a ked to zjem zas nemam pokoja ze som to zjedla ☹ zda sa mi to tak tazke..potrebujem dat dole 8 kg...obdivujem kazdeho kto schudne,lebo vidim,ze to vobec nie je sranda
ja som sa tiež na to dala... som pri 7 dni a nič sa u mňa nepohlo... je pravda, že nemám chuť na sladké ale váha ani o gram dole... centimetre tiež nič...

@ivettka74 ja som nechudla z vysokej vahy, zacinala som na 61 kg a zamesiac mi to zislo na 58 kg, potom pocas semaforu este isli dole 2 kg.