Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
Aký je prosím link na pani Mačingovú?
Ahojte,mozem sa k vam pridat. v sobotu som zacala s detoxom a vydrzala som den. Bolela ma hlava hned od ranajok, stale som bola hladna, nafuknuta a ani som sa tak dobre nevyprazdnila.ten cviklovy salat to dorazil, tak som to vzdala, ale dnes zacinam znovu boj a dufam, ze to zvladnem.
@jennyfer25 tu pár strán dozadu možno dve tri?sme písali o tom cviklovom šaláte,skús si ho vylepšiť..........pokukaj.mňa z neho napínalo,ale po vyhodení hrašku a pridaní čerstvej,nie zavaranej mrkvy sa celkom dal 🙂
Dnes som robila tie kuracie karbonatky ..tak to bola riaadna fajnota ! Este som to trochen vylepsila medvedim cesnakom a bolo to famoozne 🙂 mne tie recepty vsetky chutia ..ta cvikla mi tiež až tak nesmakuje, rozmýšľala som čo tak pridať do nej balsamico alebo jablcny ocot ..čo vy na to baby?
baby kde zoženiem to pesto? dakujem
@lucula73 viem, čítala som ....určite to vyskúšam. 😉 ja som čítala, ze jedna holka si to rozn´mixovala a mala z toho polievku a bolo to jedlé. ja som ho robila z cerstvej mrkvy a mrazeného domáceho hrásku a mne nechutil...ja si praveze myslím, ze bude lepsie chutit z toho sladkokyslého nalevu... 🙂 no uvudíme.
baby a ten mrkvovy perkelt ten vám ako chutil??
@jennyfer25 mám rada mrkvový perkelt - je super 🙂
no tak to som zvedava....uz sa tesím nan. dnes som mala struky a v pohode, ale bez syru by mi to asi nesmakovalo. a prosím vas aký je nizkotučný syr, ktorý mate odskušaný??
baby,že akú som mala krízu???teraz už mám 3tí týždeň,dala som dole 4 kg,ale zrovna včera som dostala menzes a to čo sa dialo so mnou 2 dni pred,bolo strašné.Ja som nevedela čo zožrať.Ale odolala som a radšej som si dala za lyžicu medu a urobila pohár sojového mlieka 😕
Inak boršč je riadny humus,nikdy viac,mám ho ešte budúci týždeň,ale radšej si urobím zeleninovej polievky.A karbonátky som si tiež nerobila...radšej som si ugrilovala plátky zeleru a jedno kur.prso.Ale zajtra sa teším na vločky na raňajky 😀 a aj pšeno bolo fajné 😝
@juditkak
https://www.google.sk/search?q=pesto+genovese+r...
takto nejak to vyzerá....pesto genovese je tam napísané 😉
@zgurkaa ja ta normalne obdivujem,ja uz som sa niekolko krat pokusala ten detox zopakovat a po par dnoch vzdy skoncim,nedokazem to,tak by som potrebovala schudnut,ale pre ma su tieto jedla hotove utrpenie,ja milujem klasiku,skoro vsetko nezdrave :-/ aj ked mi pri tom detoxe bolo dobre,citila som sa lahko,aj tak nedokazem tomu co momentalne jem povedat nie 😒
@veverina nic si z toho nerob, ked som detox opakovala ja, tiez mi to islo tazke ako prvy krat a dost som to porusovala 😒 ak ti to nevyhovuje skus sa stravovat 5-krat denne ale mensie porcie kazde 3 h. Da sa tym pekne schudnut aj ked to ide pomalsie. Je tu aj taka tema ze zdrave chudnutie. Drzim palce 😉 🙂
@silvia74 ano nesmu sa kombinovat jedla cervene so zelenymi v ramci jedneho jedla, po 3 h mozes zmenit na druhu skupinu. Ja sa snazim sacharidy jest doobeda max do 14.00 a potom uz len bielkoviny. Jedine co teraz porusujem su ranajky, tam si doprajem kombinaciu oboch skupin. U mna vyzera jedalnicek asi takto:
ranajky: celozrnna zemla 2 ks, kuracia salama, syr a zelenina
desiata: banan, 2 jablcka, med, orechy hrozienka a skorica
obed: maso, vacsinou kuracie s velkou porciou zeleninoveho salatu
olovrant: biely jogurt s medom, alebo polievka, alebo acidko
Vecera: vajcia 2 ks, kuracia sunka, syr tvrdy, alebo mozarella s rajcinami, alebo to iste co na obed.
Samozrejme ze nejem stale to iste na ranajky, desiatu, obed......ako som uviedla. Takto sa stravujem 5 dni a 2 dni jem co chcem, ale aj tam sa snazim sladkosti a ine nezdrave veci posunut do prvej polovice dna ak sa to da 🙂
@zgurkaa dakujem,ja uz v tej teme tusim aj som,vsetky teorie ovladam,ale furt porusujem,teraz mal manzel narodky a kazdy den jem tortu,vidim,ze najlepsie fakt nic doma nemat,lebo ja potom neustale na to myslim a nemam pokoja kym to nezjem a ked to zjem zas nemam pokoja ze som to zjedla ☹ zda sa mi to tak tazke..potrebujem dat dole 8 kg...obdivujem kazdeho kto schudne,lebo vidim,ze to vobec nie je sranda
ja som sa tiež na to dala... som pri 7 dni a nič sa u mňa nepohlo... je pravda, že nemám chuť na sladké ale váha ani o gram dole... centimetre tiež nič...

@ivettka74 ja som nechudla z vysokej vahy, zacinala som na 61 kg a zamesiac mi to zislo na 58 kg, potom pocas semaforu este isli dole 2 kg.