icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

veverina
9. máj 2013

@rachel978 ano nafukuje ta zelenina a precistuje ta,to je super..neboj koniec 2 tyzdna,sa krasne splasnes 🙂 veru,asi touto cestou musim ist,ciel ideme k moru a ja mam brusko ako v 4 mesiaci 🙂

rachel978
9. máj 2013

@veverina uvidím kde to dopracujem ja... tiež výdrž nie je moja silná stránka ale snažím sa so zaťatými zubami... musím lebo sa nevyzlečiem ani do plaviek...

kika112
9. máj 2013

Ahojte kočky, pridávam sa k vám. Som na 8. dni a tlačím do seba boršč 😀 Začala som netradične vo štvrtok, nevedela som sa dočkať pondelka. 🙂 Zatiaľ mi to ide, síce musím deťom chystať raňajky, večere... obed majú v škole. Problém je pre mňa môj obed, musím si to pripraviť večer a ráno zobrať do práce. Ďalší problémik je cez víkend keď sa treba venovať obedu pre deti, ale to mi pomohla mama. Deťom chutí aj moja strava, vyjedajú mi z toho 😀 Som zvedavá na môj výsledok, mám 170cm, 76kg.

juditkak
9. máj 2013

@lucula73 vdaka

ivettka74
10. máj 2013

@rachel978 ahoj ja som na tom úplne rovnako, ale som uz 12 ty deň na tom a pred pár dňami som tu riešila že som si normálne musela povoliť dierku na opasku čo ma poriadne frustrovalo ☹ ale tak baby hovoria že musím počkať tak čakam, Nooo dnes ráno sa mi zdá že uz nemám také nafúknuté bruško, tak snáď sa to pohne..moja mama to drží spolu somnou a dala dole uz 4kg, no len ona dosť pri sebe takže jej to asi ide preto rýchlejšie...držím ti palce

jennyfer25
10. máj 2013

@kika12 aj ja som zacala netradične v stredu 😀 dnes mam uspesne cviklový šalat na obed za sebou- a to som velmi rada. som zvedavá na ten mrkvový perkelt. @ivettka74 a ty si uz aj niečo zhodila??

ivettka74
10. máj 2013

@jennyfer25 veď praveze neviem nechcem sa vážiť lebo ako hovorím od začiatku detoxu som strašne nafúknutá naliata vodou a do toho ešte ms...Cize s nevážim nemeriam ako sa uvádza v knihe 🙂 ty si sa na to dala teraz v stredu? Ako to zatiaľ zvládaš?

jennyfer25
10. máj 2013

no tak zatial v pohode. ja som pôvodne zacala v sobotu, vydrzala som jeden den, lebo som mala hrozne stavy, bolest hlavy, hlad, unava....no ale potom som sa znovu odhodlala a dufam, že to vydržím. zatial v pohode a som prekvapená, že mi nechutí maso, salamy, sunka....to je moje najoblubenejsie jedlo....tak uvidím a dufam, ze si nespravím hanbu a ze to zvladnem..... 🙂

ivettka74
10. máj 2013

@jennyfer25 držím ti palce...podľa mňa ten prvý týždeň je taký najhorší druhý čosi lepší a tretí štvrtý úplne že pohoda...ja mám od svokry posmešky že ako sa stravujem ale kašlem na ňu mm ma poriadne podporuje tak uz len kvôli tomu som odhodlaná to zvládnuť inak kdesi som čítala že bolesť hlavy je znakom toho že detox funguje tak ako ma...ja mám dnes vianoce na obed cestoviny a večera milovaná hrachová hh to je sviatok 😀

lucula73
10. máj 2013

@ivettka74 neváž sa,ja som bola na to tak isto,nafučané brucho,ešte aj opasok som si musela povoliť o jednu dierku 🙂 ,som myslela,že ma šľáčik trafí...ale koneic druheho a tretí týždeň už bol úplne super.........treba vydržať 😉

rachel978
10. máj 2013

@ivettka74
no uvidím ako sa to rozbehne... lebo podľa stravy sa to musí rozbehnúť, veď tam nie je žiadna sladkosť, žiadne pečivo ani prílohy, však to musí isť dole...ja len pevne verím a dúfam, lebo keď sa toľko trápime tak to za niečo musí stáť...

jennyfer25
10. máj 2013

baby a prosím Vás zvladate vypit 3,5 l vody minimalne?? aku vodu pijete? tak ako sa píse v knizke prevarenu?? ja vypijem tak 2-2,5 l. kavu niektorá aj pijete počas detoxu?? ja som A krvná skupina a to sa mi zda, ze ja mozem.....len neviem či aj počas detoxu....neviem či to zvladnem bez nej

klingacicka
10. máj 2013

Dievčatá ja tie jedlá nevládzem zjesť celé. Mmôžem to dať zamraziť?

jennyfer25
10. máj 2013

jasné, ved ty nemusís spapat vsetko....ja som mala včera na večeru cviklu a tu porciu som si rozdelila na polovicu, zostola aj dnes na obed....niektoré kocky varia vo velkom a mrazia to na týžden.

daniette
10. máj 2013

@jennyfer25 Nepijem vodu prevarenú, nepríde mi to na rozum. Ja si dám čistú vodu z vodovodu do 1,5 l fľaše a dala som si ju na také miesto, že keď idem okolo tak sa napijem. Dve fľaše určite vypijem. Kávu pijem stále - aj nescafé🙂.

ivettka74
10. máj 2013

@lucula73 presne to som aj ja riešila že opasok o dierku inak teraz nosím radšej leginy a voľne tričko lebo s takým bruchom niekam isť..a veru na váhu ma ani nepotiahne viem že by to bolo to iste alebo možno aj viac...hh tak držím držím teda 😀

ivettka74
10. máj 2013

@rachel978 Nooo však práve..ako recepty typu prekladaná cuketa a mrkvový perkelt síce chutia ale idú uz dosť krkom 😖 ale stále sa to dá zvládnuť...som uz takmer dva týždne nemala žiadnu sladkosť čo je úplne že Wau to som ešte nezazila 😀uz teda zotrváme no nie?

rachel978
10. máj 2013

@ivettka74
mne osobne lezie na nervy cvikla, toľko cvikly som nepojedla ani nepamätám... tiež mám dni keď mi tie jedlá lezú už na nervy.... dneska na večeru som mala boršč, ako celkom fajn ale zasa cvikla... ☹

no musíme zotrvať, keď sme sa na to dali...ani napadnúť nás nesmie, že by sme to vzdali... už sme tomu dali pár dni, zbytok určite zvládneme...

kika112
10. máj 2013

Mňa najviac prekvapil /svojim množstvom/ boršč. Hneď som si odložila na ďalšie týždne keď je v rozpise 🙂 Za 9 dní som spotrebovala asi 1 kg orechov a skoro toľko isto medu 😀 čo sa týka bieleho jogurtu, ani netuším. Ale deti majú veľa nových obľúbených jedál. Sme silné a úžasné a zvládneme to 😉

ivettka74
10. máj 2013

@rachel978 Vsak prave, koniec koncov uz by mi bolo luto aj tych investovanych penazi lebo ked si to tak vezmes nieje to prave najlacnejsia zalezitost...jasne ine by bolo keby takto papa cela rodina ale ked ma clovek varit pre seba a druhe pre rodinu nieje to bohvieco..aj ked dnes som mojimi spenatovymi cestovinami nakrmila aj maleho a vyzeral ze si pochutnal a to teda nieje velky jedak...hm a s tou cviklou ti nezavidim, hlavne preto ze autorka uvadza ze cvikla je nenahraditelna...takze asi nieje moc na vyber...ale verim ze to das... 😉

ivettka74
10. máj 2013

@kika112 Ahoj borsc si zamrazila??? Mne po nom bolo inak celkom dost tazko akoby som dala 4klobasy...zajtra ho mam zasa ach vobec netesim 😢 ale tak co uz clovek(resp.zena) neurobi pre par kg dole ze? 😀

kika112
10. máj 2013

@ivettka74 áno, dala som si do dvoch misiek a šup s ním do mrazničky. Ešte mi aj zostalo a to som si dala dnes na večeru namiesto hrachovej polievky. Nemala som problém s trávením. Uvidím ako to bude chutiť rozmrazené. Váha mi zatiaľ stojí, objemovo možno len maličká zmena, takže bojujem ďalej 😉

zuzkakach
11. máj 2013

baby prosim vas dodrziavate presne ten jedalnicek? Myslim v tom, ked su napriklad na obed fazulove struky a a veceru cuketa, ci to aj tak jedavate. Mne potom ostava vela jedla takze som si dala aj a obed aj na veceru fazulove struky

simona26
11. máj 2013

@zuzkakach jedálniček v detoxe som dodržiavala uplne presne. Tie porcie sú fakt ako pre "koňa". Zo začiatku aj mne ostávalo veľa jedla a to sme boli na to dvaja - ja a môj muž. Neskôr zistíš, že stačí menej toho variť. Ale to zloženie jedálnička je dôležité dodržať, aby detox správne fungoval.

lucula73
11. máj 2013

@zuzkakach no ja som to tak niekedy robila..........buď som si nechala na druhý deň,alebo zjedla na večeru,ak toho bolo veľa........

zuzkakach
11. máj 2013

@simona26 no asi si budem musiet kupit knihu :( kedze ja mam iba par stran z knihy prekopirovane ( mam len ten harmonogram a recepty) nic ine 🙂 a budem musiet asi zacat nanovo a to uz mam skoro tyzdne ukonceny :( asi si treba kupit aj suroviny dopredu, lebo tiez sa mi stalo, ze napr. nemali fazulove struky, tak som ich nahradila brokolicou :( ach jaj mala som sti to lepsie nastudovat!

engie35
11. máj 2013

@juditkak V lidli ho majú pri kečupe. 😉

engie35
11. máj 2013

Dievčence, mám otázku k zelerovým karbonátkam. Tú masu čo máte pripravenú na tvarovanie a upečenie karbonátkok dali ste si tiež zmraziť keď sa Vám zdalo, že je veľa? 😒

lucula73
12. máj 2013

@engie35 ahoj,ja som si zamrazila už hotové karbonátky,mala som toho kopec a potom som si vybrala už hotový obed🙂

jennyfer25
12. máj 2013

Pri karbonatkach este nie som🙂 ja som vcera zhresila.mali sme rodinnu oslavu u nas aj so spolocnym obedom a papkala som kuriatko a slep.polievku. Normalne mi z tohto obedu bolo tazko. Na veceru som si robila cuketu a ja truba som ju neosupala (ja lubim tie supky) a bola nejedla.horka ako bront. Aj dnessom mala mat cuketu na obed, ale fakt sa nedala papkat...dnes vecer uz pokracujem dalej