Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
Ja budem asi namiesto toho cviklového šalátu robiť takýto....neviem, ako chutí, ale snáď dobre. A ide tam surová cvikla, tak snáď to nevadí.
http://varecha.pravda.sk/recepty/sviezi-salat-z...
@emanka no sojove mlieko ako som kupila, tak som vyhodila... 😅 a to som si kupila ochutene s vanilkou, aby to zjemnilo...ja nemozem... 😖
bielka najlepsie s cherry rajcinami a salat uhorkou. mnaaam. no dnes som zacala krasne, dva cokoladove donuty 😝 ale obed je cvikla a paradaj polievka 😝
Tak baby ja mam dnes vypadok,moje dvojky mi dali riadne zabrat,som velmi z nich vycerpana a mala som dnes tazky den,tak aj moj jedalnicek tak vypadal.....od zajtra sa budem snazit nabehnut a pokracovat,dnes som sa musela dobre nazrat 😅
@katussska24 ja som tie bielka jedla aj so cherry paradajkami a ani to mi nechutilo 😝
@veverina a čo dobrého si dnes jedla? Ja by som si tiež dala niečo poriadne. A pri dvojčatách sa ti ani nečudujem, ja by som to nezvládla 😅
@emanka 4 fasirky 😅 ryza,kompot,keksik 😔 no ale je mi zle 😢 vobec mi to nesadlo a stale sa mi grga,je mi tazko od zaludka,aspon viem aky to je sairajt 😅 lebo predtym by mi nebolo zle..no povedz nie som ja sprosta..to ta psychika,ked baby boli urevane a predstav si to dvojmo,ja som myslela,ze ma odvezu,uplne nervy som mala,do placu mi bolo aj po riti dostali..no ale uz spia konecne.
@veverina no pekne a to ktory den sa moze toto jest??? :D ale podla mna je aj dobre, ze si si dala, aspon si doplnila energiu, aj ja sa vzdy prejem, ked uz nevladzem, ked je na mna toho vela... potom mam sice vycitky, ale v tej chvili sa citim dobre, takze v konecnom dosledku mi to pomoze, potom sa znovu snazim o to viac 😉 inak priznam sa, dnes som sa merala 😀 a uz vidim ubytky v cm 😵 😵 😵 parada 😵 ty si sa nemerala?
ahojte kocky,
dlho som tu nebola, no nestihacky... ako vam to ide? ja uz mam 6kg dole, uz obleciem veci, co som nosila pred svadbou, tak sa tesiiiim! 😉
@mucilienka
@veverina
@katussska24 babulky moje prosim vas poraddte mi.....ked mi ta ovarana brokolica absolutne nechuti, myslite, ze by som si ju mohla dat surovu a len syr k tomu?Tak ju zjem....akonahle som ju ovarila, tak ma brutalne napinalo ☹ a zjedla som len asi polovicku z toho, co som si nachystala...hm?
že by som aj ja skúsila? Ja sa len bojím, že nebudem mať dostatok času a hlavne síl. Ako to zvládate, keď popri vašom zdravom jedle varíte rodinke dobrôtky? Neláka vás to zjesť radšej to?
@kathrin17 ja nie som odborník na varenú a surovú zeleninu, ale myslím, že by si mohla aj tú surovú jesť. Aspoň nejakú, keď už varenú nemôžeš, no nie? Skús si vygoogliť, aký je v nich rozdiel, možno surová je ešte zdravšia 😉
@zutom78 skús, neoľutuješ 😉 Ja som teda ešte nikdy nijakú diétu nedržala, ale neverila som, že by som mohla za takú krátku dobu tak pekne schudnúť. Ja mám minimálne o jednu konfekčnú veľkosť menej, ak nie viac a to behom dvoch týždňov 🙂
Ja mužovi varím veľmi málo, cca 2x za týždeň. Malá sa stravuje v škôlke. Včera som napríklad urobila mužovi cestoviny so špenátom, to som jedla druhý týždeň a chutilo mu to, tak som mu to urobila, len viac dochutila. A polievku jedol moju - zeleninovú. Boršč napr. tiež jedáva môj. Takže pohoda. Ale najdôležitejšie je, variť rodine najedená! Keď som hladná, zjedla by som aj vola, ale keď som najedená, tak mi to nič nerobí. Občas mám hriešne myšlienky, ale keď sa pozriem na seba, tak ma to prejde a vydržím.
@kathrin17 a neovras si ju moc? ja ju iba trochu prejdem varom, co sa opat rozvari voda.. potom si dal olej na panvicu, cesnak, posolim to, trosku orestujem a supnem tam tu ovarenu brokolicu... mne to takto chuti...
@zutom78 neboj, nestoji to ani vela penaizi, ani vela casu - je to skor ako akykolvek iny obed!
baby, ja uz hresim uplne v pohode - napr. v nedelu som mala kolac a dnes som sa vazila a mam zasa menej... ono to chce iba nastartovat to telo a zacat inak rozmyslat... vcera som napr. ochutnala viedensky parok a skoro som sa povracala, co mi to tak smrdelo, uz mi toto telo vobec neberie...
@mucilienka nie neovaram si ju dlho, len chvilocku....ale skratka mi to vadi ☹ a hrozne smrdi....ja si totiz pripravujem obed vecer, pretoze, v praci sa mi neda ....tak skusim dat surovu na ten osoleny olej s cesnakom, to hadam nebude vadit.....
@veverina , prosím ťa, mala si dnes na obed strúhanú cviklu s cibuľou a s tuniakom? Tá cibuľa mala byť čerstvá? Lebo ja som si takú dala, no ale zdá sa mi čudné, že na obed mám jesť cibuľu 😒 Aj som rozmýšľala, že si ju orestujem, no ale obedovala som až o troch, bola som u zubára a nemohla som jesť, tak som bola hladná jak vlčák, tak som rýchlo iba nakrájala a vyslovene žrala.
A nemám na dnes večer morčacie prsia, ale len kuracie, snáď to nevadí.
ahojte baby, ja akurat zujem cviklovy salat 🙂 Dnes som si aj veceru doniesla do roboty, kedze to vyzera na dlho ☹ Zajtra mam tu brundzu, ako ste si ju pripravovali, dalo sa to?
Baby tak ja som dnes mala uplne inu stravu,lebo muz isiel sluzobne do Ba a zobral ma,nech si oddychnem 🙂 deti sme dali strazit a ja som bola v ikei a tak po obchodoch...snazila som sa jest zdravsie ako vcera 😀 mala som hovadzie masko a k tomu varenu zeleninu....co bolo dost lahke jedlo a veceru cestovinku so spenatom,no ale mala som aj jahody so slahackou 😅 a kuuuuuusocek mandlovej torty 😅 doooobre,dooobre ja uz sa polepsim a zajtra uz fakt nabieham,lebo uz mam vsetko potrebne pokupene a uz som doma,tak pokracujem.Ale viete co ma najviac potesilo ? Skusala som si v Orsay kostym a oblekla som v pohode 36 ziadne faldy,uplne krasne mi sedel a v kabinke mi konecne zo seba nebolo zle,ked som sa videla v tych velkych zrkadlach zo vsetkych stran 😀 uz som ako lan stihla 😀
@emanka ja som ten recept pozerala iba a tiez som si tam planovala dat surovu cibulku....ani neviem co je zajtra musim pozriet,neviem ci nie kuracie,no my mame nakupene kopec morcacieho,lebo mne aj tak podla krvnej sk.kura nesedi,tak ja budem len morku...
@veverina teeeda, ty sa máš, aké fajnovučké jedlá máš 🙂 No čo, ale aspoň si si oddýchla od detí, to je na nezaplatenie 🙂
Zajtra je treska, ale ja si to vymením a urobím dusené kur. stehná (tie majú byť v sobotu) a tresku si dám v sobotu. Mám rozmrazené mäso, tak to miniem zajtra.
A práve žujem tie prsia obalované v orechoch, mňaaaam, to chutí ako normálny trojobal, ešte lepšie. A namiesto cviklového šalátu od Mečingovej som si urobila ten, čo som dala hore link a je vynikajúci 🙂 Už budem len takýto robiť.
Ale vies co nie je dobre ze som to porusila,aj teraz som si dala celozrnnu zemlu a trocha syru,uz vidiet ze som sa rozozrala 😔 a malo som pila,kedze som behala po obchodoch 😒 fakt od zajtra idem na tvrdo a na rybku sa tesiiim.Ten salat skusim a to mam nastruhat fakt surovu cviklu ????
@emanka
Tak zajtra musíš nabehnúť a dodržiavať to, už iba niečo vyše týždňa a potom už to bude lepšie. Ale neviem si predstaviť, že by som musela stále variť dvojmo (aj keď mužovi moc nevarím), ale aj tak. Snáď bude jesť so mnou. A takéto mäso a aj to minulajšie, so zelerom budem už stále robiť. Je to dobré a zdravé.
Ono je to také klamlivé, vidíš, že si schudla, tak si povieš, nič sa nestane, ak to poruším. Ale je ozaj dobré dodržať to tých 28 dní, nech sa prečistíme poriadne.

@katussska24 a s čím jedávaš tie bielka? ja s uhorkou, rajčinu ako A nemôžem. Ale aj tak nič moc a vôbec sa z toho nenajem 😒 Na chvíľu.
Dnes som mala pšeno a to je celkom dobré, tie pohánkové vločky so sojovým mliekom, či ako to je, tak neviem - neviem. V živote som nepila sojové mlieko a netuším ako to chutí. Ak mi to nebude chutiť, tak si to urobím bez toho mlieka.