icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

rachel978
31. máj 2013

Ja som tiež skončila 28-dňový detox, priznám, že v posledný týždeň som si prispôsobovala jedálníček, lebo mi nevychádzalo to a to variť. Ale kg -3 kg, pás -5 cm, boky -2 cm, prsia som nemerala, kedže tam nechcem schudnúť ani jeden cm, lebo aj tak sú malé. 🙂

Ešte by som chcela schudnúť tak 4 kg a budem spokojná, kedže mám výšku 174 cm a teraz 64 kg a menej ako 60 kg vyzerá na mne už dobre.

engie35
31. máj 2013

Ahojte, chcem sa opýtať, keď sa stravujete podľa semaforu, je tam recept na falošný zemiakový šalát zo zeleru, akú smotanu ste do ňho dali? Sojovú alebo na varenie? 😒

zuzkaben
31. máj 2013

Ahojte, tu su recepty, lahke, rychle a s FOTO POSTUPOM na zdrave jedla, ak potrebuje inspiraciu 🙂 su jednoduche, z malo ingrediencii ale zato vyzivnych: www.fitrecepty.com

https://www.facebook.com/pages/Fitrecepty/30276...

noemka2006
8. jún 2013

zeny..drzala som to ten posledny tyzden..som trooosicku flakala🙂..schudla som 6kg..za 28dni..ale plus som kazdy den behavala...hodku🙂

kika112
9. jún 2013

@noemka2006 mozem len gratulovat 🙂 Ja som dala dole 1 cm a 1 kg, ziadna fyzicka aktvita kedze som bola po operacii ☹

Baby ako to robite za ste sa zbavili tolkych kg a cm?

miskanasa
9. jún 2013

je to niečo užSNE....vlastne nie dieta ale životný štýl.....prvý mesiac je najhorsí a potom papas vsetko, len mmussis davat pozor, čo s čím....moj SKORO CELáá RODINA na tomto funguje a je to super....po porode zacnem aj ja....a vsetci isli výrazné kilá dole

noemka2006
9. jún 2013

@kika112 vies co moja..ja som to uplne zrala...bavila ma ta dieta..a stale mam cosi z nej..papam obediky..ktore som si robievala,ked som ju dodrziavala...citila som sa bohovsky..🙂

mrka2
9. jún 2013

baby, ja som vydrzala len jeden den. ked som si predstavila ten cviklovy salat,ze mam jeste este dalsie dva dni,tak mi prislo tak zle,ze som to vzdala. 🙄 radsej delenka ako toto. nemam na to odhodlanie a tak som velmi chcela,ale ked mi to vobec nechuti 😝 kebyze si to pomenim,tak isto by som zjedla. napr. tu mrkvovo hraskovu zmes by som veru nedala 🙄 tak ma nafuklo,ze koniec. 🙄

noemka2006
9. jún 2013

@mrka2 vies..mne islo hore krkom..vies co??jablcko,mrkva,atd tie ranajky...boha ja uz mala dost🙂niekedy aj vynechala a nejdela vobec ranajky🙂 😀

mrka2
9. jún 2013

@noemka2006 no ja som si to urobila a ze hmmm, ake fajne, s tym nebudem mat problem,ale po 5 tich lyzickach som mala dost.. 🙄 😝 blee a ked som citala dalej tie recepty,tak veru nic ma nenadchlo a ja ked sa poriadne nenajem,tak som nervooozna ako pes. a v ten den som veru bola a deti si to odskakali, chudence 😔 lebo pre ne a pre muza som robila masko. mnam 😅 a ja len brokolicu 😀 tak som si povedala,ze to skusim neskor,ale neviem,ci sa niekedy este dokopem 😅 😅 😅

kika112
9. jún 2013

@noemka2006 ved aj ja, preto nechapem... Este aj teraz sa podla toho stravujem, brokolica, fazula, cvikla, jogurty, orechy, jablka, mrkva, zeler... Som myslela ze do dovolenky dam dole viac... no co uz?

noemka2006
9. jún 2013

@kika112
@mrka2 baby mame to my zeny tazke... 😀 😀 😀

mrka2
9. jún 2013

@noemka2006 no joo 😀 ale ja osobne som si vsimla,ze chlapom sa pacia trosku take oblejsie zeny, to len my chceme byt pekne stihle 😕 😀

noemka2006
9. jún 2013

@mrka2 ved ja krv a mlieko.. 😀 😀 😀 😀 😀

mrka2
9. jún 2013

@noemka2006 nooo, ja tiez 😀 tak mozme byt spokojne, nie??? 😉

noemka2006
9. jún 2013

@mrka2 ked ja furt nie som 😝 😝

veverina
9. jún 2013

@kika112 a doslova si sa prepchavala tym ? Lebo ja ano,napriklad ranajky som si robila za velku misu,aj 3 jablka,velku mrkvu a tak isto aj ine jedla od nej...ja som nesla az z tak vysokej vahy-okolo 65 kg a schudla som 4,5 kg a krasne cm 🙂 ale teda viac si to uz nedam,tie jedla mi nechutia...neviem ako som to vtedy dokazala tak dzgat do seba 😀

mrka2
9. jún 2013

@noemka2006 a ktora to ze si ty na tej foto Depeche? vlavo ci v pravo? 😀 ale obe vyzerate vyyyborne. nic netreba davat dole uz 😉

noemka2006
9. jún 2013

@mrka2 vpravo..ta cierna🙂brcana..🙂 😀

syla
9. jún 2013

Mám za sebou 3 týždeň detoxu a mne tie jedlá naozaj chutia, teda okrem cukety, tú teda nemusím, ale mrkva, brokolica, cvikla, struky mňam, idem sa objesť nimi. Popri tom aj cvičím, takže idú dole aj kg aj cm.
Keďže ešte kojím, tak som pravidelne jedla aj desiatu aj olovrant, tak ako odporúča Mačingová, prestávky medzi jedlami som mala tak 2-3 hodiny.
Mne tento detox maximálne vyhovuje, presný rozpis, jedlá sú jednoduché na prípravu.

kika112
9. jún 2013

@veverina presne tak, prepchavala som sa kolko som vladala a este trochu navyse. 3 jablka sice nie, ale inak stale vela vela... Chcela som aspon tych 6 kg dat dole. Isla som do toho s nadsenim, ked som citala tolko uspechov okolo toho. Ale nakoniec...bola som rada ze som nepribrala 😀 ☹

veverina
9. jún 2013

@kika112 zaujimave... 🙂

engie35
10. jún 2013

@kika112 skús napísať pani Mačingovej uvidíš čo Ti odpíše. Ja som po detoxe dala dole 6 kg. Počas detoxu som vôbec necvičila. A teraz sa už štvrtý týždeň stravujem podľa semaforu a od 30.6. som sa ešte prihlásila na cvičenie. Cvičím každý deň 45 min., v stredu mám na cvičení váženie a meranie. Tak uvidím koľko som dala dole. 😉

mrka2
10. jún 2013

@noemka2006 no tak to si jaka caja.. co ty chces??? kebyze som chlap no neviem nevieeem 😀 😀 😀

noemka2006
10. jún 2013

@mrka2 jaaaj ty kozicka🙂 😀 ..chcela by som mat 60kg..,ale to uz nikdy nedocielim☹..mala som 60,ked som otehotnela..s poslednou dcerkou...a tie kg..sa drzia boze do dnes..a to uz mala 6r..nikdy som pred tym roblem s vahou nemala....nikdy..fakt..

kika112
10. jún 2013

@engie35 bola tu jedna kocka na predchadzajucej strane, ivettka74, s rovnakym problemom. A. Macingova jej napisala ze ak predtym drzala nejake diety, metaboliznus je spomaleny, tak nech si da hned dalsiu detoxikacnu kuru. Ja od toho potrebujem prestavku. Momentalne som v stave ked neviem co mam jest, lebo mi nic nechuti, strava z detoxu mi prave dnes nejde na chut a v inej strave na vsetkom najdem chybu... Predpokladala som ze ked 5 rokov denne beham a potom prestanem /kvoli vycerpanosti a unave/, ze pomaly priberiem, ale ze sa to bude na mne takto drzat... Ja som mala problemy s vahou od puberty ☹

mrka2
10. jún 2013

@noemka2006 ja som praveze mala s vahou problem vzdy, teraz som uz mimoriadna caja. ja cakam,ze klesnem pod 60, robim pre to vsetko a fuuurt nic! mam 61-62 a tak dookola. ale ja som zase malinka, mam len 158 cm 😝 tak som chcela toto skusit,ale no.. neprekonam sa ja veru uz 😝

noemka2006
10. jún 2013

@mrka2 ty cajocka..sa maaas🙂 😀

mrka2
10. jún 2013

@noemka2006 a ty ked mas deti, ako si toto varila? sebe extra aj im extra? lebo 6 kg je velmi dobra inpiracia.. to uz by som bola bohyna 😀 😀 😀 😀 jaaaj 😀 😀 😝 tak vies, ja z vychodu, tu su čaje a čajočky 🙂

noemka2006
10. jún 2013

@mrka2 cicka...robim v rakusku..a akurat som tu bola 17dni vtedy...a tych 11..potom uz doma,ale ano varila som vsetko zvlast..len ako pisem tie ranajky aj vynechavala..lebo to jabko s mrkvou a medom..min slo hore krkom🙂 😀 😀 😀