icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

jennyfer25
11. jún 2013

Ahojte, ja som dala 5 kg dolu a 6 cm na obvode. velmi ma to potešilo a to som si posledný týžden nevarila tak poctivo podla knihy. @engie35 a ked sa stravujes podla semaforu nepribrala si naspat??? toho sa velmi bojím.... brrrr 🙄

engie35
11. jún 2013

@jennyfer25 Ahoj, nie nepribrala som naspäť. Myslím, že som ešte niečo schudla, lebo na rifliach som musela ubrať ďalšiu dierku na pase. A pridala som aj cvičenie. V stredu sa budem vážiť, tak uvidím koľko išlo dole z váhy aj v cm. 😉 Stravujem sa presne podľa semaforu, párkrát som si síce dála kúsok sladkého malý koláčik alebo jednu čistú malú palacinku, keď som ich robila deťom. Desiatu a olovrant vôbec nemám. Nepotrebujem to. Pijem stále veľa vody. 😉 Tak zajtra uvdím aké budú výsledky. 🙂

pikino
11. jún 2013

ahojte ja som tiež od januara držala mačingovú dala som dole 7 kil, ale asi kilo sompribrala ked som prestala davať pozor čo jem. čiže poučenie pre mňa keď raz začnem delenu stravu treba v tom pokračovať.

jennyfer25
11. jún 2013

@engie ja sa toho strasne bojim.a stravujes sa podla receptov zo semaforu? Ja si varim podla seba,co chladnicka da.
Ja by som este potrebovala takych 6kileckov

jennyfer25
12. jún 2013

@pikino ahoj.... tak to si dala super 7 kg dolu. teraz papas hocičo??? mne sa zda ze som uz pribrala naspat, ale to si asi namyslam, lebo okolie vraví, ze nie.....tak to je super, ked si pribrala len kilo a papaš všetko....🙂

pikino
13. jún 2013

väčšinou to robím tak že na ranajky si dám na čo mám chuť a obedy a večere mám delenu stravu. recepty hladám medzi veganskymi receptami na nete, alebo sa hrabem v knižkách kucharskych a upravujem si to podla sama. na večeru väčšinou varím polievku, ale stále si neviem odpustiť sladkosti asi preto to kilečko hore sladkosti a pečivo. Tak ale ked mám chuť no nezabijem sa 😀 chodím 2x cvičiť ale nič hrozne brušne tance a taichi a teraz som si pridala badminton, proste športy kde sa nemusím namáhať vo fitku lebo to neznášam.

jennyfer25
13. jún 2013

@pikino ja chodím na crossfit, ale mam problemy s krízami teraz, tak som polavila. no dufam, ze nepriberiem. mne vyhovuje po -pi delena strava, to si pripravím den vopred do práce a cez víkend čo príde. bude delenu, alebo si dam normalne masko s ryzou. neskusali ste niektorá dajmetomu kur. masko s psenom???

pikino
13. jún 2013

@jennyfer25 podla mna je pšeno obilovina takže sanesmie kombinovať ja ho varím ako prílohu napríklad k tofu. ale ona písala že dva dni v týždni možeš jesť ako sceš tak to nie je problém dť si pšeno s maskom 🙂
Mne teraz cez prázdniny končia kurzy tak tiež neviem ako sa budem hýbať. Kríže ma tiež strašne bolievali ale odkedy cvičím taichi som zrazu zistila že bolesť je fuč, predtým som sa ani v lahu nevedela obrátiť na druhý bok.

jennyfer25
13. jún 2013

@pikino ja som cvicila crossfit a kríže ma tiez prestali boliet, no ale teraz ma znovu zacali. či som prechladla tak, ze ma to drzí uz 2 týždne, tak to neviem. včera ma uz neboleli a bola som cvicit a som tam kde som bola... 😔

pikino
14. jún 2013

@jennyfer25 aj ja mám také obodbi to može byť vela veci, aj prechladnutím aj hormonmi, zmenou počasia, zlým spaním milion vecí.

engie35
14. jún 2013

@jennyfer25 Ahoj, varila som si presne podľa jej vzorového jedálnička čo má uvedený v tabuľke na štyri týždne pri stravovaní podľa semaforu. Nemala som však desiatu a olovrant. Pijem veľa čistej prevarenej vody. Dva dni som síce na obed varila niečo iné, lebo som nemala suroviny. 😉 V nedeľu ukončím celý mesiac stravovania podľa jej vzorového jednálnička. Cvičenie som ukončila včera. Takže v nedeľu sa odvážim a pomerám, koľko som dala dole počas mesačného stravovania podľa semaforu a 15 dňového každodenného cvičenia. No za tento mesiac som ale aj spapkala dve palacinky, dva koláčiky, tabličku čokoládky a 3 buchtičky 😀 😀 . Tak som zvedavá na pondelok keď sa budem opäť merať. 🙂

engie35
29. jún 2013

Tak, zajtra ukončím druhý týždeň druhého mesiaca stravovania sa podľa semaforu. A mám dole 3,5kg, z pásu 4 cm a bokov 3cm. A pritom som si dopriala aj palacinku, koláčik, kúsok čokoládky, horké fidorky. To je úžasnééééééééé. Normálne sa teším ako malé decko. 😀

katussska24
9. sep 2013

Baby nejak to tu stichlo...rozmyslam nad polovicnym detoxom alebo aj detoxom....ci ist do toho znova...

susanax
11. sep 2013

@katussska24 u mňa je to dnes prvy deň, tak hadam to vydrzim... dal sa na to aj manzel, tak sa mozno budeme tahat 🙂

katussska24
11. sep 2013

@susanax fiha...to by so mala spolubojovnika! 😀 tak ja som este nezacala....1.detox dopadol super, ale stale vaham. asi idem oprasit knihu, nastudovat suroviny, ale prvy tyzden je len cvikla, brokolica fazule tusim 🙂 mega nenarocne 😉 len tie ranajky sa mi nechce struhat kazdy den 😖 to ma odradza...

susanax
11. sep 2013

@katussska24 tak my vcera s drahym podctivo ku kuchynskej linke a kuchtili sme tak ako davno nie 🙂 tak pod toho, lebo ten moj dlho nevydrzi 🙂

katussska24
12. sep 2013

@susanax tak ja asi od zajtra idem nato a uvidim...povedala som si, ze tyzden a uvidim 🙂 lebo ja do seba nedostanem kalerabove cestoviny, pseno, borsc ani tie vlocky, blee...ja uz to mam odskusane 😀 😀 😀 minule som borsc jedla iba 1x, cestoviny s oliv.olejom a kyslou kapustou, alebo len s olejom 😀

katussska24
13. sep 2013

Tak definitvne, start je zajtra -sobota. Dnes som uz zacala taku odlahcenu stravu, na obed tekvica s platkom kur.masa + dezert: jabko. olovrant mam biely jogurt s vlockami alebo grep a veceru mam fazulove struky s cesnakom ala macingova. Ide do toho somnou aj moja mama, ona poskytne suroviny, ja varim, takze super dohoda 😀
Uvidime vysledky, ja sa hlavne potrebujem nadopovat a skludnit travenie, lebo po case sa ta horda sladkosti, kt som pozrala hlasi.... 🙄 😖
som zvedava ci schudnem , dake 2kg a par cm by mohli ist dole, ale vahu mam v pohodicke teraz. Skor potrebujem spevnit postavu, snazim sa este vtesnat do denneho rezimu zuzku light - cvicenie, ale zatial to realne nevidim, kedze nam ide zuuubok 😎

@susanax

susanax
13. sep 2013

@katussska24 hehehej paradzina 🙂 ja idem pomaly varit ten perkelt mrkvovy som zvedava ako bude chutit, lebo zatial mam riadny problem s tymi orechmi co sa davaju do mrkvy a jablk na ranajky ale inac to zvladam v pohode 🙂 a najviac mi chuti ten salat z cervenej repy, mnamka to je 🙂, a kedy sa jedia tie bielka s bryndzou? nejako to neviem vylustit 🙂 ale som rada, ze niekto ide do toho so mnou, lebo drahy to uz dlho nezvladne, inac 3 den :D

bonaquaba
13. sep 2013

idem sa pridat ku vam zajtra aj ja zacinam, dufam,ze to zvladnem

katussska24
13. sep 2013

@susanax mrkvovy perkelt milujeeeem 😝

@bonaquaba vitaj 🙂 hned mam motivaciu ked je nas viac 😀

veverka24
13. sep 2013

Zaciname od nedele aj s priatelom🙂 tesim sa, zajtra ideme na nakupy🙂 a pridaju sa aj 3 kolegynky v praci... Nepotrebujem velmi schudnut, ale nejaky centrimetrik z bruska neublizi... Skor ale ako detox

veverka24
13. sep 2013

Ale borsc nedam... A cviklovy salat bude v prevedeni ako odstavena cvikla a salat mrkva hrasok..pripadne ina zeleninka pripadne pecena cvikla... Inak to nedam:(

susanax
16. sep 2013

@bonaquaba
@katussska24
@veverka24 tak zeny hlasim den 6. Drahy to vcera vzdal, na obed si dal kacku, ale aspon prilohu si dal cuketu a perkelt mrkvovy 🙂 Ja to zvladam v pohode, dokonca aj na oslave som odolala zemiakovemu salatu 😉 ale zhresila som kuskom cokolady 😒 mrkvu a jablko uz jem osobitne a bez orechov, tie nejak nemozem do seba dostat, este sa pokusim si ich uprazit, potom to hadam dam, ale na miesto nich jem mandle s medom a to je ina mnamka 🙂 a vy ste ako na tom? 🙂

katussska24
16. sep 2013

@susanax no u nas sa stala chyba systemu 😅 navsteva svokry zrusila moj detox,a le mam nakupene, 1den som absolvovala,a le vcera som musela porusit....ale inak ficim dalej...povedala som si , ze proste pokracujem. ja aj tak absolvujem taku "light" verziu,. ze nebudem uplne extremne striktna v pocte vypitych litrov atd....ale ficim dalej, nevzdavam to !!! 😉 uz krajam cviklu, na veceru cvikla salata !

veverka24
17. sep 2013

Dnes varim mrkvov perkelt.. Uz sa tesim lebo ostatne bolo blee:( a skor som hladna:( akurat ranajk mi chutia..
Ateda mam dost problem s naduvanim... Brusko mam fajn vypukle, vyzeram ako tehotna🙂

lucijja
20. sep 2013

Čaute baby, idem vás trochu povzbudiť...Ja som mačingovú držala a super, išlo dole dosť, naozaj nie na kg, ale hlavne na cm...🙂 šalát z cvikle som jedla len cviklu, uhorku, hrach a ol.olej - tá mrkva mi tam nechutila a viac mi chutil, ked som si ho posypala syrom a dala trolinku zohriať...studený mi nešiel... 🙂 Mrkvový perkelt som nezvládla...fuuuj, to som radšej len surovú mrkvu jedla. 😀 inak všetko mňam, struky jem doteraz, polievky sú super, zelerové hranolky prekvapivo výborné a najlepšie sú zelerovo-kuracie fašírky... 🙂 Akurat raňajky boli pre ˇmna problémové, po pár dňoch som hrozienka musela vylúčiť, lebo sa mi z nich dvíhalo a jedla som mrkvu s jablkom pomiešanú a bokom som si dala na tanier pár orechov a tie som pokvapkala medom, spolu by som to nedala... 😀 A veru uvažujem aj o druhom kole... 🙂

lucijja
20. sep 2013

Jo a brucho mi splaslo tak druhy tyzden... 😀

susanax
20. sep 2013

@lucijja hehe, dakujeme za povzbudenie 🙂 ja mam dnes 10 den
@katussska24
@veverka24 a akurat vcera som sa kazdemu chvastala ze mi nechyba ani cokolada ani mäsko a dneees proste des, som pernamentne hladnaa, vsetko by som zožrala 😀 a obvzlast mam taku brutalnu chut na keksik alebo len taku cokoladku a ked vidim tie palacinky co su dnes na obeed... ach, ale musim to vydrzat, som silna 😀 a vy ste ako na tom?

katussska24
20. sep 2013

@veverka24 no ja som si prvy detox veselo pisala s pani macingovou, tak ti mozem poradit 😀 ak mas problem s naduvanim, tak mozno v tom bude aj konzumacia/nekonzumacia tych bielych jogurtov? mas jogurty kazdy den? a taktiez aku znacku? niektore su totiz 0bodov...a este skus pit tu prevarenu vodu so skoricou - mne to teda nechutilo, ale mleta skorica robi zazraky 😉 daj si trosku viac aj do ranajok a do toho jogurtu, hlavne ak nezvladas tu skoricovu vodu, ja som zvladla tak max 2dc tej vody 😝