icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

mercymay
19. feb 2014

@schiantii ono s kilami sa ide asi tazsie dole, ale z obvodu si musela zhodit, nie? Necitis na oblecku ze je ti volnejsie?

schiantii
19. feb 2014

@mercymay vobec nie, ani trochu 😖 a po troch tyzdnoch som to vzdala a som spat u 90DD. Ja som ani nebola hladna, len mi to jedlo, co som mala jest, nechutilo 🙄 , tak som sem tam vynechala jedlo, co nie je spravne, tak som si povedala, ze toto asi nie je ta moja cesta...

mercymay
19. feb 2014

@schiantii jasne, ved kazdemu pasuje nieco ine. Drzim palce.🙂

martinka1981
4. mar 2014

Ahojte...ja som začala včera....je tu ešte niekto kto začal?? 🙂

sliac
4. mar 2014

@martinka1981 ja som začala včera a ta cvikla mi ide už hore krkom. 🙂

martinka1981
5. mar 2014

@sliac no mne nie...celkom mi chuti...len dnes na obed a včera na večeru asi už budem mať dosť 😀
prvy krat detoxujes? ja už asi 3x

sliac
5. mar 2014

@martinka1981 druhý ale nedokončila som to.teraz som odhodlaná vydržať.

martinka1981
6. mar 2014

@sliac spolu to dobojujeme 😉 😎

sliac
6. mar 2014

@martinka1981 ideš podla knihy?mne sa zatial darí dodržovať presne postup.aj som odolala pokušeniu dať si haruľu.dnes konečne nie cvikla 🙂 mrkvový perkelt fajn.to by som mohla jesť stále. jasné že dobojujeme veď leto sa blíži 😎 tak že zajtrá fazuľa a tekvica mňam 😉

martinka1981
7. mar 2014

@sliac ano snažim sa dodržiavať...ale taka som hladnaaa 😀...a pečivo a chlieb ako mi chyyyyba 😝
rano sa nestiham najesť tak až ked deti obriadim a odvezem do školky tak potom pridem a dam si ranajky...no ale dovtedy by som aj klince zjedla 😝 tak sa musim premahať aby som s tym nepraštila 😀 😀
veru leto a my aj na svadbu ideme....tak nech som pjeknaaa 😀 😎

sliac
7. mar 2014

@martinka1981 vlčí hlad ráno zaháňam pohárom teda politrákom 🙂 letnej vody s citronom.až potom ranný zhon.teda ja ho až taký hrozný nemám pri drobcovi ale aj tak voda ako prvá. na silu to zvládam na dva krát. 🙂 a celé menu na ďalší deň si robím večer.takže potom to len vytiahnem s chladničky..........................mne momentálne najviac chýba mäso.ale aj chlebík hlavne keď s ním kŕmim malého..........................neviem či si robím veľké porcie ale celkom mi to stačí .najem sa.

fatia
8. mar 2014

Ahojte kocky. Tiež by som veeelmi rada zhodila cca 10kg. Cítim sa hrozne a hlavne brucho. Chcem sa opýtať, ako dlho sa drží ta dieta? Ked sa skončí začínate sa stravovať, ako predtým? Nepriberie sa potom naspäť? Na svete je tolko diét, ale ktorú dodržiavať, ked hladná dlho nevydržím byt:( poraďte Dakujem

fatia
8. mar 2014

Takze som sa rozhodla, ze sa k vam pridám🙂 este s som mala otázku, kde sa da kupit kniha. Predpokladám, ze ju potrebujem. Dakujem

kamilkak
8. mar 2014

@fatia -prikladám ti link, knihu nemusíš kupovať

fatia
8. mar 2014

Chcem sa este opýtať, to je viac druhov kníh? Chcela by som tu s receptami. Viete mi poradiť ktorá to je? Dakujem

fatia
8. mar 2014

@kamilkak ďakujem ti 😉

fatia
8. mar 2014

@kamilkak prosím ta, pozerám si tie recepty.... Brokolica s cesnakom. To je varena, pecena alebo ako si ju mam upraviť? ☹ prekladana cuketa... Čím prekladana, to je zase pecena, ci? 😒 plus možem si nieco dobat medzi tym? A co sa týka množstva, možem toho jesť kolko chcem? Dakujem

fatia
8. mar 2014

@kamilkak teraz som si všimla dole recepty. Som na teda🙂

fatia
12. mar 2014

Dnes prvý den. Tak bude to dlhaaaaaa cesta 😒 po raňajkách by som zjedla aj klince a obed som do seba hodila. Predstava, ze tie raňajky su skoro stale, brrrrrrr

fatia
12. mar 2014

Dnes som začala a aj skončila:(((( neskutočná bolesť žalúdka, behanie na wc. A predstava, ze mam zjesť brokolicu alebo nieco iné, to hodím sablu.

sliac
13. mar 2014

@fatia no toto je nie pre všetkých.ja idem druhý tyždeň a v pohode zvládam a dokonca mi chutí

mexsi
14. mar 2014

Ahojte baby, ja som začala od pondelka a celkom v pohode :P keď sa bliži jedlo, tak sa teším :DDD zatial chutí

martinka1981
15. mar 2014

@mexsi no ja ako
@sliac ide druhy tyžden....v pohode sa to da 😉 ja mam dole už 2kg a brucho splaslo neskutočne 😵 tak sa tešiiiim...

matkama
16. mar 2014

Ahojte dievcatá, ja v v tom idem s vami 🙂 Zajtra mam 8. den a vobec nehladujem. Zeleninu vsetkeho druhu som jedavala stale ako prilohu, takze mi vobec neprekaza. Len moj muzicek, ktory sa rozhodol ist z lasky ku mne do toho so mnou, mi to trosku komplikuje fnukanim :D kolegine sa mu smeju, ked vyhryza fazulku, ale zatial je udatny :DD Ten veru nie je ziadny zeleninozrut, ale motivujem ho, ze len sedem dni a bude aj masko 🙂) Ja mam za tyzden dole 2,5 kg ale vobec to na sebe necitim....

dada1252
16. mar 2014

ahojte,, tak aj ja som začala a a teraz som už v polovici tretieho týždňa, vôbec nehladujem, zjem koľko chcem a to je na tom to super. Mám dole už 4 kg a rozmýšľam, že si ju ešte raz zopakujem. Mám rada skoro všetko, len bryndza s bielkom mi akosi nezapasovala, tak si dávam len vajíčka so zeleninou 😉

martinka1981
16. mar 2014

@dada1252 no presne....bryndza s bielkami ani u mna nepochodila...inak všetko v pohode zjem 😉
dnes mam neskutočnu chuť na nedelny zakusok 😀 😀 😀

matkama
16. mar 2014

@martinka1981
ta brindza ani mne velmi nepasuje, nikdy som ju totiz nemala rada, tak uz teraz rozmyslam, cim by som ju mohla nahdradit. Nemáte nejaké tipy? 🙂

martinka1981
16. mar 2014

@matkama ja bryndzu mam rada len s tymi bielkami je to pre mna nejedle 😀
ja si dam miesto toho hocičo ine 😉 aj teraz som si to všelijako pomenila. Kedže som mala boršču plny hrnec jedla som ho 3x za sebou 😀 😀 takže si myslim že ked si daš hocičo z tych jedal čo su tam nič sa nestane 😉