icon

Chudneme s A. Macingovou - apríl 2014

libusa57
2. apr 2014

Mile baby,
zacala som detox s Macingovou,vcera prvy den.Pridajte sa do skupiny nech sa navzajom podporujeme
a diskutujeme o vsetkom co sa tyka tejto temy.
Tesim sa na Vas 🙂

Strana
z4
bronia13
17. sep 2014

dievcata toto je uz 3 tema ohadom Macingovej tu na MK tak neviem ktora je aktualna meomentalne??? poradte, kamos nam poslal po bratovi do USA jeho knizku, sestre ju poradila jedna Ceska maserka/liecitelka ze vraj super, tak sestra od dneska je na nej, ja si ju tiez poziciam a mrknem sa na to, ja aj cvicim a nic, ale to ze doniesol plnu taku sladkosti zo SK tiez asi nepomoze 😀 😎 musim povedat mm nech to skrije 😵

zuzka2501
17. sep 2014

@libusa57 prosim ta mozes mi poslat link na skupinu macingovej? dakujem 🙂

bambulka68
25. sep 2014

ahojte dievčatá,aj ja by som chcela zhodiť nejakých 10kg..chcela by som začať od 1.októbra,nechce sa niektorá pridať???? 🙂 spou nám to pôjde lepšie :D

slavna28
18. feb 2015

tiez som pocula o tejto diete resp. detoxe, a preto by som sa chcela opytat ci ste niektora zacali len podla skrateneho jedalnicka alebo az po precitani knihy. ak by ju niekto mal v elektro. podobe tak by som bola rada. na uloz.to su ale su zaheslovane. dakujem vopred

certiskom
23. feb 2015

Tiez som si vsimla, ze sa uz neda stiahnut. Ja som sice z nej nieco aj precitala, ale kym ju najdes, staci podla mna, ked pojdes podla receptov. Ja zacinam od zajtra a uz sa tesim. Tie jedla su fajn a ziadna chut na sladke, co je u mna zazrak 🙂

katrina25
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4