Chudneme s A. Macingovou - apríl 2014
Mile baby,
zacala som detox s Macingovou,vcera prvy den.Pridajte sa do skupiny nech sa navzajom podporujeme
a diskutujeme o vsetkom co sa tyka tejto temy.
Tesim sa na Vas 🙂
Baby a to co.. ja tiez koncim prvy tyzden a mam len neake 2 kila dole ☹
dievcata aky syr kupujete? ja neviem najst nizkotucny...bola som zatial len v dvoch obchodoch...kolko % by mal mat nizkotucny syr? dakujem za odpovede...dnes mam za sebou 3 den.. mrkvovy perkelt bol fajny, ale ten cviklovy salat mi velmi nechuti...drzim nam vsetkym palce 😉
ahojte kočky tak ako vám to ide ja som na 8.dni a zatiaľ sa celkom držím 😀
večer idem dať ten boršč, len sa mi zdá podľa toho receptu že toho bude strašne veľa 😅 jedli ste to všetko ???
ahoje baby prosim vas neviem zohnat tu knihu nemate nahodou niektora navyse alebo vytlaceny ten detox alebo napisany v pocitaci ten program na chudnutie rada by som to skusila len neviem ako zacat 🙂 🙂 🙂
Baby prosím vás, držíte to aj keď kojíte? lebo mne treba dat dolu 15 kg a mám strach či nepôjdu toxíny do mliečka
Ahojte,
vie mi niekto poradiť čo je to v prvom týždni v sobotu na obed tá cuketová príloha?
Baby viete mi poradit aky jogurt pouzivat? Pisu ze bio ale je to nizkotucny ci normal smotanovy? Da sa niecim podobnym nahrdit cvikla? Vcera som zacal detox, prvy den bol fajn, dneska druhy den som nejaka rozbita, zla noc no nazbieram silu a pokracujem aj dnes... fazulkove lusky su za mnou 😉
@soniatko tiež som veľa o tom čítala,ale našla som aj príspevok na mamile, kde sa mamička pýta na detox od mačingovej počas kojenia a bol je vrelo odporúčaný, ževraj sa robili testy na prechod nežiadúcich látok do mm a nič nezistili, jaaaj a tak by mi pomohol, lebo nie a nie dať dole 10 kg 😒 7 odišlo a zbytok nič...no neviem či sa odhodlám, predsa tam je nejaká obava aby som neuškodila bambulke, to by som si neodpustila 😕
@jakubik ja co viem, tak pocas kojenia sa celkovo neodporuca nejake dietovanie. okrem toho, pri tomto detoxe sa je dost potravim, kt. naduvaju a neviem si predstavit, co to spravi s babom. ja mam tento detox za sebou a velmi mi nepomohol. schudla som nejake 3- 4 kila. bola som dost sklamana a to som ho fakt ze dodrziavala. podla mna to bola doteraz moja druha najdrastickejsia dieta. ale tak kazdemu vyhovuje nieco ine. ja som napr. skusala aj Neera detox a to bol v mojom pripade total prepadak. miesto chudnutia som priberala a vdaka senne, kt. sa vtedy pije som hnackovala tak, ze isla zo mna krv a vyse tyzdna sa moje telo nevedelo dat dokopy. dakujem, neprosim. nikdy viac. aj keby mi miliony k tomu ponukali.
chvilu som sa stravovala podla tohto: http://www.stobklub.cz/sebekoucink/ to je asi najidealnejsie. zasa chcem s tym zacat. 😉
od dnes zacinam tak som zvedava potrebujem dat dole min.5kg 🙂
Noo dievčata a ja :((( končim druhý týždeň a ja som dala len 1 kg dole:(((( a to sa mi zda že mam ešte aj nohy nejake naliate.... 😒
dievčatá vy čo sa trápite pre váhu - čítali ste knihu? Kolkokrát tam bolo napísané, že sa nemáte stále vážiť - lebo to demotivuje 🙂 🙂 🙂 ? Berte to tak že si čistíte organizmus od hnusobstva a že nejaké to kilo dole poteší 🙂 🙂 Ja som asi v polovici a cítim sa fajn, aj sa mi zdá že mám krajšiu postavu a určite mi nejaké strašné kilá neišli dole 🙂 🙂 Rada by som tiež dala dole 5kg ale asi nemôžem čakať že to pôjde tak rýchlo - však sa ma držia už 6 rokov...Veľa záleží aj od toho ako ste sa stravovali predtým - lebo prvý týžden sa hlavne zbavíte obsahu čriev a preto sú tam velké úbytky 🙂 🙂 No a každý má v tých črevách niečo iné že 🙂 🙂 ? Aspoň ja si to tak myslím...
@kattika24
@ivka1992
Jej, ja som dnes zacala, ale mne nejde o chudnutie, ale o detoxikaciu, aby som sa lepsie citila... Ale ked zhodim kilo dve, prezijem to...
@lola11 vieš čo neuveríš skončila som prave detox a posledne dni ani neviem kedy... to zo mňa spadlo ale 4 kila dole..... citim sa lepšie síce som skončila v nemocnici lebo v 3.tt mi prestalo chutiť jesť piť naťahovalo ma ...... tak som skoro odkvecla muž ma zobral do nemocnice zobrali mi krv, zistili že som chudokrvna inak vvšetko ok.... začala som brať železo a citim sa zase fajn... ešte aj ľahšia🙂 ale v stravovani pokračujem teraz ten semafor.. a ta stava mi fakt vyhovuje....
zacina niekto s detoxom? 😉
Ja koncim druhy tyzden 🙂

Ahojte. Ja uz koncim zajtra prvy tyzden a mam 6kg dole. Ale tento tyzden mi najviac robi problem ta brokolica no snazim sa to nejak zjest. 🙂