icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
winzy
31. aug 2012

@katus83 ved ho necvič každý deň daj si každý druhý 🙂 nič nie je dobré robiť na silu 🙂 ja mávam takéto dni pred jahdou alebo počas 😀 vtedy by som len spala

estrella5
31. aug 2012

ach kočky .. keby neodchádzam na budúci týždeň na zájazd tak by som cvičila s vami ... ☹ keď prídem sa určite do toho pustím! 😝 raz som si odcvičila prvý level len tak na skúšku a bola to bomba... síce makačka, ale to čo ona cvičí má logiku a myslím, že by sa po tomto mali dostaviť účinky... už sa teším keď začnem s touto 30 dňovkou... 🙂 a vám všetkým držím palce v cvičení, zhadzovaní a spevňovaní 😅

monkab
31. aug 2012

Kocky,prosim vas kolko ste dali dole po tomto cviceni o mesiac a pol ideme na svadbu a tak sak to poznate dnes som cvicila druhy den . 😕

zuzu188
31. aug 2012

bože...ja sa pred ms cítim ako také tučné jelito ☹ ..v pondelok sa radšej ani vážiť nebudem

jaannuusskkaa
autor
31. aug 2012

@zuzu188 ale musis musis hehe.....nemozes to vzdat 😉

zuzu188
31. aug 2012

@jaannuusskkaa budem mať minimálne 2 kg naviac ☹...už teraz mi ide podbrušie urvať a chute mám jak tehotná 😒..dnes som mala iba obed a večeru a po večery celý sáčok sušeného ovocia..aaach

jaannuusskkaa
autor
31. aug 2012

@zuzu188 nevadi ja som dnes zhresila s mcdonaldom :D tied do mna dnes ide ako do srotovnika......ale cvicenie urcite nevynecham...mozno budem mat stastie a bud ostanem na vahe akej som alebo schudnem :D:D:D ale dufam aspon v tu prvu moznost

zuzu188
31. aug 2012

@jaannuusskkaa 😀..ja budem mať 3-tiu možnosť 😒...cvičiť cvičím,to ma baví 🙂..ja by som brala to schudnutie 😀

jaannuusskkaa
autor
31. aug 2012

@zuzu188 to jasneeee ja mam tiez niekedy chvile kedy by som zacvicila aj 2x do dna :D ale to sa asi nestane :D ved uvidime.....ako dopadneme......zajtra si napr.mozes dat iba pitny den 🙂 a mozno to pomoze.....

zuzu188
31. aug 2012

@jaannuusskkaa veď si aj idem dať mliečny deň..hádam pomôže

jaannuusskkaa
autor
31. aug 2012

@zuzu188 urcite ja som isty cas drzala mliecnu dietu a za 4 dni isli dole 2 kila ale ani nehovorim ako som bola hladna :(

henrieta16
31. aug 2012

@jasmika juj tak my sme včera už takmer všetko presťahovali, ale nejde nám tam ešte elektrina, makačka to bola teda poriadna. Nič nestíham, manžel ide v pondelok ráno preč na 6 týždne, ☹ všetko na mne, ani nestíhame navrtať, lebo nejde prúd. Nervozna som preto. No teším sa ked to dam do poriadku, ani na nete moc nie som, lebo tam nemáme a len u svokry, kde teraz bývame, kym to tak nezapoja.

zuzu188
31. aug 2012

@jaannuusskkaa ja som si počas dukanovky robila mliečne dni..tá mliečna diéta nie je náhodou 13-dňová,ak hej,tak tú som držala a už nikdy v živote

jaannuusskkaa
autor
31. aug 2012

@zuzu188 presne ta....hrozne nieco....na pohlad sa zddala v pohode ale druhy treti stvrty den som skoro az plakala od hladu :D:D:D ale zhodila som 2 kila :D:D:D ale kedze som nemala pohyb necvicila som tak sa to vratilo....

jasmika
31. aug 2012

@henrieta16 no tak z jednej strany..máš veľa práce teraz.. ale už sa môžeš tešíť na vlastné bývanie... a my to máme ešte v nedohľadne 😖 😖 😖 😖 a ked tak nakúp sviečky a sťahuj sa 😀 😀

sisanka
31. aug 2012

baby u mna by to chcelo si dat jeden den len cisto vodu, alebo ovocie a zeleninu - na precistenie...ale nejako nemam odvahu na to....a zistila som ze ma uz nebavi ten prvy level od Jillian...dokopy som uz odcvicila 10dni, len prerusovano, asi este potiahnem 2 a idem na 2. level...uz s aneviem dockat 😀 😀 😀

jaannuusskkaa
autor
31. aug 2012

Babyyyy straasne ma boli kolena :( vcera som uz poriadne nemohla skakat :( fnuk...dnes to bude podobne aby som si to este nezhorsila....

ankaevka
31. aug 2012

Ahojte babenky, tak ja už druhý deň bez Jill ☹ . Včera sme boli na splave Dunajca, vrátili sme sa dosť neskoro a kým som uložila malú, tak som bola hotová. Dnes sme pokračovali v pokladaní podlahy, nábytok ešte stále neuložený na svojom mieste..no proste bordel 😖 ..ale dnes ráno váha o 0,5kg nižšia, takže asi to cvičenie nahrádzam pohybom 😀 ..no ale zajtra ju už určite dám 🙂 .

zuzu188
31. aug 2012

@jaannuusskkaa to bol iný humus..

winzy
1. sep 2012

@monkab Ahoj tak ja som za týždeň cvičenia dala dole kilo a v páse jeden cm. Ale len o cvičení to nie je musíš si upraviť aj stravu. 😠.

zuzanat
1. sep 2012

ahojte, ja som dnes cvicila treti krat, celkom ma to bavi, ale mam neskutocnu svalovicu, vcera som sa ledva postavila z postele, cele telo ma boli 😔

winzy
1. sep 2012

Baby neviete mi poradiť kolko dní sa cvičia Body Revolution for Phase 1. Sú tam 4 cvičenia. Neviem či mám každý deň prejsť na ine cvičenia či ako to je?? ďakujem za rady :-*

majulosa
1. sep 2012

Ahojte baby možem sa aj ja ku vám púridat?? Takže mám íst na uložto.sk??

monkab
1. sep 2012

@winzy stravu som si upravila jem pravidelne viac zeleniny a ovocia a biele pecivo nejedavam uz davno a dakujem

kingstonka
1. sep 2012

ahojte- tak ja by som dnes mala prejst na dvojku-chut by bola, ale neviem ci to nenecham na zajtra- jeden den prestavka. mam totiz hroznu bolest v krizoch- na pravej nohe mi vyzaruje smerom dole- uz som na paralene- neviem ci to treba "rozchodit"-ci prave naopak-trochu pokoj ☹ . na pondelkove vazenie sa netesim-no uvidime o dalsi tyzden.pekny den vsetkym

kingstonka
1. sep 2012

@majulosa ahoj- vitaj-na ulozto.sk alebo na youtube si to mozes priamo spustit

katus83
1. sep 2012

Tak dnešná Jill zvládnutá 🙂 čím ďalej, tým viac neznášam "two minutes cardio" 😀

sisanka
1. sep 2012

baby dajte si 😀 😀 piekla som pre deti a mm..zatial som odhodlana neochutnat, no uvidime ci vydrzim 😀

kingstonka
1. sep 2012

@sisanka ja som piekla vcera- odolavala som dlho dlho.... az do 21.00 😠 -mensia skoda by bola keby som si dala hned poobede ako som dopiekla 😒

kingstonka
1. sep 2012

prave som skoncila 1. den 2.levelu- no dala dom to tak na 50-60 %. nemam dobry pocit z tej bolesti krizov a noh-tak uvidim, co to spravi, ale mozno je to len svalovica- ked ma uz na celom tele presla , tak sa konecne dostala , tam kde mam najviac tuku-zadok a stehna