icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
zuzu188
30. aug 2012

@monnika držím palce 🙂...manžel bude milo prekvapený 🙂

kingstonka
30. aug 2012

@jaannuusskkaa nie nebojim-ma protismykovy spodok-inak by mi tu aj deti lietali 🙂

monnika
30. aug 2012

@zuzu188 ďakujem, prave som to preklikala, aby som vedela čo ma večer čaká keď deti pospia..no nevyzerá to byť nejaké ťažké, ale počítam, že pre mňa, čo som necvičila riadne 3 roky, tak to bude drina..Ale nevadí, teším sa. Písalo sa tu o nejakej tabuľke a výsledkoch..to si robíte prehlad kto koľko? 🙂

henrieta16
30. aug 2012

joj, babule, ja ešte nestihla zacvičiť, lebo makám ako fredka! Všetko balím, je toho taaaak veľa... Všade naskladané veci, bordel a to ešte len balíme, proste zaprataný celý byt.. ☹ Budem to mesiac vybaľovať! 😒 ale určite si večer zacvičím! Som povedala, nevynechám ani jedno cvičenie, ale asi až o polnoci, ale i tak. 😀

kingstonka
30. aug 2012

neviem ci som to uz pisala, ale vcera som si vytiahla yo skrine 2 rifle- jedne budem skusat o mesiac ( do tych vojdem ale vyzrem ako spekacka) a druhe neskor-tie ani nezapnem- tak take motivacne rifle. 🙂

zuzu188
30. aug 2012

@monnika nezdá sa to,ale je to dosť náročné...ale čo neurobíme pre super postavu 😀...máme tabuľku,tam si značíme váhu..stačí napísať jaannuusskkaa

zuzanat
30. aug 2012

@monnika ja som tiez dlho necvicila, chodila som pred pol rokom na zumbu, ale zacalo ma boliet koleno a sme sa prestahovali, takze pohyb ziadny,len prechadzky s detmi.
@henrieta16 my sme sa stahovali pred 4 mes., tiez som mala pocit, ze to budem vybalovat mesiace, ale po tyzdni som mala vsetko vybalene, vdaka segram. ale bola to riadna drina 😝

mimka
30. aug 2012

len sa chcem opytat, cvici niekto aj 2x za den? ci to radsej neprehanat? :D 😅 hehe rok bez pohybu a teraz za tyzden by som chcela dat dole vsetko :D vrrrr

jasmika
30. aug 2012

@kingstonka vidím že niesom sama kto si vytvára motiváciu rifľami... 😀
@henrieta16 nezaregistrovala som prečo sa balíš.. uf... ale tak som si vysnívala... kedy sa už my konečne budeme sťahovať..do svojho 😒 😒 😒 už sa toho neviem dočkať.. ale tipujem že minimálne ešte pol roka..rok... a to iba v tom prípade ak by manžel neprišiel o prácu ktorú teraz má...

kattulienka
30. aug 2012

Tak a uz mam za sebou Jillian 6x 😀

roberta31
30. aug 2012

@mimka ja budem,ale jeden krat jillian a druhý krat si dam len brusaky

roberta31
30. aug 2012

takže 1 krat odcvicena 🙂.Dievcata,ja som presne u nas chodila na taketo cvicenia pravidelne,len sa to volalo kondicne cvicenie.Ale poviem vam,uspech zarucený!!! Ale teraz citit,že po roku a pol tehotenstva nic nevladzem! 😠

zuzu188
30. aug 2012

dnes som to posrala ☹..moja večera bolo len sladké a slané..ach..som ja ale sprostá 😒

mimka
30. aug 2012

@roberta31 tak ja som si dala dnes 2x a asi posledný krát, lebo este nic a uz mam svalovku... u nas sa cvici bodyforming len mne osobne sa velmi zle cvici ked nas je vela zien 😖
@zuzu188 nevadi, stale lepsie ako by si len večerala a necvicila... ziaden stres 😉

jaannuusskkaa
autor
30. aug 2012

baby ak dnes vynecham cvicenie a zajtra zacvicim 2x bude sa mi to pocitat za dnesok????ci???

kingstonka
31. aug 2012

dobre ranko- ja dnesok zacinam mierne demotivovana-som sa postavila na vahu a pol kg hore! a to sa so stravou celkom drzim-no nie je to idealne ale uz lepsie ako pred tyzdnim... myslite, ze to je tym intezivnejsim cvicenim? ze sa tuk meni na svaly? uvidim , co ukaze meranie-ale to najskor v pondelok. pekny den vsetkym

sisanka
31. aug 2012

@kingstonka nevaz sa...ja som zistila ze za mesiac som schudla cca kilo...ale aj to je vzdy hore dole...cize vahu neriesim...v pase mam 4cm dole a citim sa ovela lepsie, dokonca sa mi zda ze aj z bokov mam dole ale nejako sa nechcem stale merat 😉 a to kilo moze byt hore ak mas dostat svoje dni alebo aj tou svalovou hmotou...

sisanka
31. aug 2012

@zuzu188 ja som sa vcera konecne drzala 😀 😀 😀 lebo tiez som mala na vselico chut a vsetko som pojedla a teraz ma nema co lakat 😉

zuzu188
31. aug 2012

@kingstonka ja som sa vážila včera a +0,7 kg a to som sa až do včera držala..mám týždeň pred ms 😒...na nete som čítala,že pri tomto cvičení priberieš a po pár dňoch môžeš mať aj vyše kila dole

zuzu188
31. aug 2012

@sisanka 😀..to si dobre vyriešila 😀

sisanka
31. aug 2012

@zuzu188 no ved to je u nas tak - predsa nenecham tie chipsy obschnut 😀 😀 😀 ...mm bol vcera v lidli a tam vacsinou pokupi tycinky a chrumky, chipsy tak som mu volala ze nech sa opovazi nieco kupovat lebo konecne doma nic nemame a mna nema co lakat 😀

kingstonka
31. aug 2012

@zuzu188 som prave po ms , tak tym to nebude- budem pokracovat dalej-- davat pozor na stravu - nestresovat a uvidime... ( prave varim rodine kuracie stroganov ale ja si dam zapekanu cuketu na obed )

zuzu188
31. aug 2012

@sisanka my máme doma stále čosi 😒

zuzu188
31. aug 2012

@kingstonka tak asi si ten druhý prípad-naberáš svalovú hmotu 🙂

jaannuusskkaa
autor
31. aug 2012

Tak vcera som sa o 23:00 nakoniec odhodlala a zacvicila si Jill....inak ma strasne zacali boliet kolena :(

sisanka
31. aug 2012

@jaannuusskkaa ja s tym bojujem uz tyzden..ale nemienim sa vzdat...idem vyskusat bandaz a mastin si ich liotonom 😉 uvidime ci to prejde...inak klacat na nich nemozem...

kingstonka
31. aug 2012

taaak a skoncila som s levelom 1 🙂 - prave stahujem dvojku. no uvidime , ci sa v nedelu nevratim k jednotke 🙂

zuzu188
31. aug 2012

3. deň 2.levelu odcvičený 🙂..dnes sa mi 2. level dokonca zdal ťažší ako v 1. deň 😀..na obed som robila zelérovú omáčku so zemiakovou kašou...idem prasknúť 😝

winzy
31. aug 2012

Asi začnem slovami Milujem túto ženu 🙂)). Mám doma drahé stroje na ktoré padá prach ale až ona ma nakopla 😀. Prvé cvičenie som jej nadávala keď som ledvaj dýchala a teraz by som ju cvičila ráno aj večer 😀. Mna práve drži Joga s ňou. Lebo mám veľké bolesti chrbta. A musím povedať že pomaha. Dokonca mám lepšie držanie tela stále sa narovnávam. Našla som na uložto aj nejaké knihy od nej z jedálničkom len ja ubožiatko neviem po angliš nemáte to náhodou niekto preložené ???

katus83
31. aug 2012

ahojte, dnes 1 level 8-krát zacvičený a prvýkrát ma to vôbec nebavilo 😒 už som mala na mále, že to vypnem ... Nejako mi dnes chýbala motivácia.