Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

ahojte kocky, aj ja sa ku vam pridavam, som 3 mesiace po porode takze cas zacat, kukla som si level 1 a zda sa mi to genialne tak od pondelka zacnem moc sa tesim!
No ja som dneska poriadne zhresila,jeden keksik lenia a dva maslove croasandy. 😖 ale za hodinku to idem vyskakat pri jillian,dufam, ze to spalim aspon s casti 😉
Mam odcvice 7x.uz sa neviem dockat 2 levelu 🙂
@jasmika hej, sviečky, v pondelok to už dúfam spustia 😉 dneska som spravila takmer celý byt, unavená som ☹
@ankaevka aj ja som 2. deň bez cvičenia, lebo nie je kedy, to sťahovanie, upratovanie, to je strašná drina. Od pondelka začnem 2. level, lebo fakt, nedá sa. Ale veľmi mi to chýba ☹
babule moje, sa priznám, 2. deň bez Jill. Chýba mi to, ale dostanem sa k tomu až v pondelok, sťahovanie je drina, tak aspoň niečo spálim pri tom upratovaní a ešte mi aj manželik ide preč na dlhšie, ☹ tak ho pobaliť... no kým najdem v tom bordeli všetko, tak už bude nedeľa večer. Ale smutná som, ešte ani raz sme na 2 mesiace od seba neboli, ani len na víkend. ☹ ☹ ☹ No nejako to zvládnem, i ked sama s detičkami v novom, všetko mi tam porobil, už takmer uprataný byt a poctivo 2. level začnem. 😀 držte mi palce!
ahoj baby tak ja som dnes súhla odcvicit len polovicu kdeže mala spala poobede veľmi krátko, mal to byť posledný deň 1 levelu ale asi si ho zajtra ešte dám a na dvojku prejdem až v pondelok. Ináč úplne sa bojím váženia mám pocit že som pribrala.
@henrieta16 nič sa neboj ono to zahne a ani sa nenazdas a manžel bude doma,my sme boli bez tatika niečo cez mesiac keď mala mala tri mesiace ale to som sla radšej k naším aby som nebola sama.
😀 😀 😀 😀 😀 😀 no dievky... ja sa priznám... dnes som mala kritický deň.. zjedla som veľa zmrzliny... a to všetko iba preto, že som si kúpila minule dva melony... teda sestra mi kúpila... a oba boli skysnuté 😠 😠 😠 😠 no ja viem že aký zvuk má skysnutý melon.. to som si už zistila..a mám to odskúšané... ale tak zabudla som s tým sestru oboznámiť.. 😒 😒 😒 moja vina... no ide o to že oba išli do hája 😖 😖 😖 a ja som teda musela jesť zmrzlinu 😀 😀 😀 😀 asi sa budem hanbiť v pondelok ráno udávať svoju váhu 😀 😀 😀 😀 ale tak ja sa zas nejako dám dokopy... len dúfam že čo najskôr sa nastavím na chudnucí režim...
joj a ešte som dnes neodolala...a kúpila som si v obchode hermelín... no ale bol perfektný 😀 😀 😀 milujem plesnivé syry typu camembert 😅
@henrieta16 Tak ja už som bez mm..môj robí už od začiatku v zahraničí, takže som si už zvykla na to byť sama dlhšie len s deťmi..a mám už aký taký poriadok a miesto na cvičenie..dnes ho už hádam dám, ale až večer 😉 .
baby kde si zapisujete tie miery a vahu ,,,,???Vedsinu z vas sa mi zda, ze ste aj tak dost chuducke.........
Baby tak ja sa vám musím pochváliť dnes som si dala Jogu z Jillian a ešte som si pridala Body Revolution 1 faza. A som hotová 😀. ale tak šťastne.
@henrieta16 nic si z toho nerob, ja som necvicila 5dni...a tiez mi to dost chybalo....dnes dam este poslednykrat level 1 a v pondelok idem uz tiez na druhy a dufam ze teraz bez prestavky 😉
@barca127 tak super, sme tu viacere co zacnu v pondelok druhy level 🙂
inak baby svokor prisiel vcera z roboty a doniesol detom plne vrecko gumennych cukrikov a kedze deti uz spali tak som sa na ne vrhla ja 😠 😠 😠 😠 ale ked tie cierne pelendreky su take fajne 😀 😀 😀
@winzy pošli správu @jaannuusskkaa , že sa chceš pridať a ona ťa dopíše. Tabuľka je v jej fotoalbume 😉 .
dneska odcviene 9x,este hadam vecer si to zopakujem.
@ankaevka no ešte sa snažím schudnúť... ešte 5 kg chcem... ono sa to tak zdá že som chudá... ale tak naozaj naživo... mi trčia fajne špeky na bokoch...a ja strašne ľahko priberám do tváre... mám susedku čo je dosť pri sebe...ale na tvári je úplne štíhlunká.. no a ja zaraz priberám na tvári... 😒
Baby dá sa k Vám ešte pridat, a včom spočíva to chudnutie? Dakujem
dnes polovica 2 levelu 😀...a vlastne aj celého cvičenia 😀
Ahojte, tak odcvicene 30.,31.8.,1.a 2.9. teda 4 x 1.level a k tomu upraveny jedalnicek a kilecko dolu 🙂 🙂 Super tesim sa, dufam, ze to pojde takto dalej. Potom aj lepsie spim, ked som taka unavena 😀 😀 cvicim vecer, ked deti zaspia...tak aj vam prajem nech sa vam len dariiii 🙂
@sisanka Ahoj, ja som s tymto mala tiez najvacsi problem, ale teraz ked mi odisiel manzel prec na misiu, tak si varim len pre seba a detom to vzdy nejako upravim, ak treba. Hlavne, co je moj najvacsi problem - jest pravidelne. Kamaratka co cvici fitness mi poradila aby som si to rozpocitala na 6x za den, ale najneskor 2 hodiny pred spankom. Takze teraz mi kazdu chvilu zvoni budik - nastavila som si na mobile 20minut pred jedlom, aby som si napr.desiatu stihla pripravit...Sranda, ale funguje to.A vsimla som si, ze aj deti so mnou pekne jedia, vies, dovtedy len vymyslali. A teraz im so mnou chuti 😀 😀 😀
Je toho viac, lebo to mi radila aj ta kamaratka co robi ten fitness, tak ak chces, mozem ti to poslat do mailu. Ona mi to tiez vypracovala tak. Len je treba zvazit vysku a vahu. Ona ma pomerala, odvazila. Lebo inak sa stravuje clovek co je na materskej a ma sice pohyb, ale tak nie taky, ako nejaka zena co robi manualne osem hodin.
@sisanka Ale tak v skratke - je to taka normalna strava, akurat tam treba znizit pocet sacharidov - vylucila mi pecivo biele, mozem len cerealne. A ku vsetkemu kopce zeleniny..Tak aj ked si dam na obed ryzu a dusene kuracie prsia s olivovym olejom, tak k tomu musim zjest za vacsiu misku zeleniny. A doporucila mi jest ovocie len doobeda...ale v skratke zo vsetkeho trosku - aj maso, aj pecivo - ale slanina podla nej nie je maso, a rozok tiez nie je pecivo 😀 😀
@monnika biele pecivo - hm asi budem musiet zacat piect celozrnne 😀 uz dlshie si vravim ze vylucim a stale sa k tomu nemam...a mohla by si mi to teda poslat na mail?aspon by som kukla...pre inspiraciu 😉 simona.comorkova@gmail.com..dakujem 🙂
inak jedavam pravidelne, kazde 3hodky....a snazim sa aj vela zeleniny a to ovocie som uz pocula ze doobeda...asi budem musiet trosku striktnejsie sa k tomu postavit, kedze potrebujem/chcem dat dole 20kg 🙂

mala som na obed vyprážaný syr s hranolkami a domácim kečupom..ešte som necvičila..pôjdem drhnúť kúpeľňu,umyť okná a večer si zacvičím..inak okrem obeda som zatiaľ len mlieko pila,tak v tom pokračujem do večera