icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
henrieta16
28. nov 2012

@sisanka včera som cvičila 30 DS a v pohode, svalovka žiadna, len trochu stehná, ale dobre mi to išlo 😉 dneska mienim pokračovať. Na obed robím kurací perkelt, ja si vyberiem iba mäso kuracie a k tomu trochu cestoviny + šalát nejaký, mala by som sa vopchať. Nedávno som mala desiatu, zjedla som jeden kúsok chleba vo vajíčku, čo ostalo po ránu 😀 no tak čo, učím sa 😀 inak nemáš nejaký recept na cukinu? Zapekanú a tak, niečo rýchle a zdravé? Na večeru by som chcela, alebo nejaký ľahký dezert? Dneska meniny oslavujem a prídu naši a sestra a oni si tiež všetko počítajú a tak som premýšľala, že čo im pripravím, tak chcem niečo s tou cukinou zapiecť + šalát urobim nejaký. 🙂
a tiež, škola, do piatku musím odovzdať prax a ešte k tomu 2 seminárky ☹ takže nestíham

sisanka
28. nov 2012

@henrieta16 cukinu by som zapiekla s paradajkami a syrom-mam v albume ale kedze by tam chybali sacharidy tak by som pridala zemiaky uvarene s supke a nakrajane na kolieska 😉 alebo len tak varene by som dala ako prilohu 😉
ved ja som na rano mala este tu cokoladovu donutku - no co lepsie ako na veceru 😀 😀 😀 super ze takto stihas este aj cvicit, ja by som tiez stihala keby sa mi chcelo 😠

henrieta16
28. nov 2012

@sisanka no to áno, lepšie ráno, ako večer 😉 kuknem do albumu, aj zemiaky si v šupke uvarím...to bude na večeru, určite sa potešia 😀 dakujem...

barcelona94901
28. nov 2012

čaute,no mám dole kilčo,može za to nemocničná strava,nestrava,kedže som nestíhala jesť ,čo ma ale štve,že nemožem a ani nemám kedy cvičiť,mojmu lemravemu telu to ale strašne chýba 😖 cítim to.. 😖 asi budem musieť potom začať cvičiť od znova,že?

zuzanat
28. nov 2012

ahojte, ja mam dnes taku svalovicu, ze mam problem sadnut si aj na wecko 😀 strasne nieco, hlavne nohy a ruky 😝 ale to prezijem! Ripeed in30 sa mi zda viac, ze je posilovanie, v 30DS sa viac skakalo,ale snad to bude mat svoj ucinok.
ja som mala na ranajky tiez chlebik vo vajicku 😀 na obed som mala trochu masa duseneho s ryzou a cviklu, teraz si dam hrusku, potom asi trolilinku francuzakov a na koniec asi polievku, tusim je toho jedla nejako vela, nie? 😀

barca127
28. nov 2012

Ahoj babule teda len pozeram ako vam to tu pekne ide s tym pocitanim kalorii 🙂 inac ja som dnes uz konecne po zakroku poviem am ze to teda nebolo nic prijemne ale uz je hotovo...zatial nemam nejake bolesti takze som rada horsie je ze si asi tak skoro nezacvicim teraz nemozem ani poriadne sedavat aby mi nenatrhlo stichy 🙂 tak neviem ci potom budem musiet cakat s cvicenim az na vybratie stehov alebo budem moct zacat aj skor?

zujka2
28. nov 2012

@barca127 ahoj, určite čakaj na vybratie stehov. ja som bola na rezanie na ruke a mi doktor dal jasný príkaz: Telesné šetrenie.

henrieta16
29. nov 2012

@zujka2 má pravdu, radšej počkaj, @barca127 myslím si, že to nie je dobré namáhať. No a mne to rátanie ide, keby že som to včera večer nedodžubkala 😀 mala som meninky a tak som si dala, aj šampanské, aj sladké...hanbím sa, lebo som sa taaaaaaaaaaaaak pokazila ☹ musím sa znova naštartovať, je to naozaj zlééé ☹

henrieta16
29. nov 2012

chudne tu ešte niekto? 😀

zuzanat
29. nov 2012

@henrieta16 no ja sa snazim chudnut, ale zatial nic 😀

estrella5
29. nov 2012

@henrieta16 chudne, chudne.. neboj nenecháme ťa v tom samú 😀 😅 mne už sa polepšilo tak po troch dňoch voľna chcem dnes znova začať... aspoň tak light... 🙂

henrieta16
29. nov 2012

@estrella5 ako i ja každý deň štartujem, ale vždy niekde zakopnem ☹ no dnes sa už snažím viac, až na tie bryndzové halušky, tie som chutnala 😀

henrieta16
29. nov 2012

@zuzanat no tak to sme dve 😀

estrella5
29. nov 2012

@henrieta16 čo sa týka stravy, aj ja občas behom dňa všeličo "chutnám" 😀 ale večer a navečer si dávam pozor na to čo jem...... ja tu obdivujem každú jednu čo začala s rátaním kalórii... nemala by som na to nervy... 😝 😅

barca127
29. nov 2012

@zujka2
@henrieta16 mno budem musiet asi pockat aby som to nejako nepokazila lenze stehy idem vyberat az 12teho ja necham preco ay tak dlho som myslela ye o tyzden sa vyberaju inac ja to velmi dobre poznam stym zakopabanim ved aj dnes som neodolala a dala si koko a teraz vecer toasty 🙂

zujka2
29. nov 2012

@barca127 nieee, 10 - 14 dní máš stehy. len nech sa to fajne hojí! 🙂

baby124
29. nov 2012

kocky idem sa vam postazovat ☹ vcera 4 dc vina potom bageta vecer okolo pol 10 chipsi a kola a dnes to iste ani sa nechcem na tu vahu postavit aj to cvicenie je nic moc cvicim tak 3x krat do tyzdna aj to sa musim premahat...kocky pomooooc ☹

henrieta16
29. nov 2012

@baby124 no tu pomoc potrebujem i ja, chce to niečo nové, nejakú motivacion 😀 už mam nervy na seba a neviem sa naštartovať ☹

lucky14
29. nov 2012

Ahojte kocky. No tak na mna si zasadla pani lenora...uz dva dni som necvicila...ale absolutne sa mi nechcelo. Normalne sa nepoznavam. Dufam ze dnes v noci uz presadne na nejaku susedu a hned zajtra rano si pojdem zacvicit. Myslim ze nam to teraz ide trosku tazsie lebo vonku je chladno dni su kratke a energie ubuda. A hlavne kocky uz to tahame od augusta takze aj tak sme dobre!!!! Prajem vsetkym krasny vecer!!! 😀 😀 😀

kattulienka
29. nov 2012

Ahojte baby.takze normalne sa netesim na zajtrajsie vazenie.cez vikend som mala meniny.Vtedy sa zacalo moje maskrtenie a trva to aj cez tyzden.ktomu cakam mrchu, tak si viete predstavit ako sa asi sravujem. ☹ ale cvicenie je v pohode.uvidime zajtra ci ma nevykoti ked sa postavim na tu vahu 😠

ervenka
29. nov 2012

Asi sa siri netom nejaky vyrus- mozno nieco v ramci skupiny 😉 . Poslusne hlasim, ze zajtra volam zubarovi aby mi dal termin ASAP, na lavo ma bolia zuby. Az mi trpne sanka. Sice sme 18.12. objednani s mm na preventivku, ale to nevydrzim, a 23.12. uz letime na SVK, blomba musi byt dobre usadena pred letom... Stale cvicim, lebo pri tom myslim na nieco ine ako na zubky a modre oci mojho zubara. Inak ste si vsimli, ze zubari maju celkom pekne oci? Vacsinou schovane za zubarskymi okuliarmi... A nas dr. je celkom fesak mladsi brat Richarda Gere. aj by bola radost k nemu chodit, keby to tak nebolelo. 😎

roberta31
30. nov 2012

@jaannuusskkaa januska,hlasim vahu 56,2 kg.dakujeeeeeeeeeeem

henrieta16
30. nov 2012

@jaannuusskkaa hlásim váhu 73,3 😠 ale to preto že som lenivá, raz som zabehala, raz zacvičila, no aspon stravu si vážim, tak som zvedava 😀

barca127
30. nov 2012

@jaannuusskkaa ahoj tak ja som dnes rano utekala na prevez na chiru a tak som sa nejako zabudla povazit takze nahlasim vahu az zajtra 🙂

ervenka
30. nov 2012

@jaannuusskkaa hlasim 78,9kg ;)

ankaevka
30. nov 2012

@jaannuusskkaa hlásim váhu 79,1kg

ankaevka
30. nov 2012

@ervenka no tak toto som si nevšimla, ja mám zubára, ktorý už je dávno na dôchodku a radšej sa mu nechcem pozerať do očí 😀
@barca127 skoré uzdravenie 😉 , radšej necvič, vydrž to
@lucky14 tej lenivosti sme prepadli asi viaceré, ja už neviem čo by ma dokázalo naštartovať 😠
@henrieta16 keď ju nájdeš, daj vedieť a pošleš z nej trochu aj mne (motiváciu myslím) bo ja som ju ešte nenašla, sa schovala potvora 😵

lucky14
30. nov 2012

Kockyyyyyyyy!!!! Ja som dnes cvicila....bolo to tazsie sa dokopat do toho ale som si povedala ze ak si nezacvicim ani dnes tak to uz je ozaj hrozne so mnou. Ved som zdrava tak nemam dovod. A pravdu povediac ja ked necvicim mam neskutocne vycitky svedomia. Takze som dala dalsi den 30DS druheho levelu. A veru ma to riadne nakoplo. Aj mam uz cely byt upratany. Prajem vsetkym krasny vikend!!! 😀
@barca127 ahoj. Ak sa da skus vydrzat aspon tie 2 tyzdne...a potom budes taka nabudena na cvicenie a uz zdravucka urcite Ti to pojde lahsie. Nech Ta drahy obskakuje ... 😉 zatial. Drzkaj sa a liec sa.
@ankaevka Teba sa tie kila asi boja moja....ide Ti to jedna radost!!! super!!!
@henrieta16 najlepsia motivacia je premoct sa a zacat cvicit a potom to uz pride. Ten skvely pocit ze si pre seba nieco urobila. 🙂

kattulienka
30. nov 2012

@jaannuusskkaa je mi stoho smutno,ale to je to moje maskrtenie tento tyzden.takze vaha 73kg ☹

baby124
30. nov 2012

@henrieta16 aj ja uz mam na seba nervy hovorim si dievca chces schudnut?treba preto aj nieco robit nie len tlacit do hlavy...uz 2 dni po sebe som cvicila nech to tak vydrzi stale