Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@jaannuusskkaa tak moja dnesna vaha 56,3kg.O 0,1 kg viac ako min.týžden 😀 .Už mi to nejak nejde dole 😠 .Alebo aj ide,len pomalsie...
@jaannuusskkaa vaha 71,5
@jaannuusskkaa hlasim vahu- 78.2 😉
@jaannuusskkaa tak dneska 72 kg. trosku sa to pohlo,nie moc ale lepsie ako nic alebo viac ako minuli tyzden. 🙂
@jaannuusskkaa ahojte babule, dnesna vaha 54,9 kg, ale prave som dopiekla mufiny 😝 mnam 🙂
Pekne som si zacvicila,aj ked sa mi moc nechcelo.no ale som si povedala ze bez toho vaha dole nepojde tak som isla.a som rada.citim sa dobre a viem ze som nieco pre seba spravila.pekny vecer vam vsetkym prajem
Co je svami baby?ziadne nove prispevky 🙂 tak aj dneska som si pekne zacvicila a citim sa uuuuuuuuzasne
no ja dnes na vode 😔 ...včera som to prehnala s jedlom a stúpla váha o kilečko 😠 ....proste mm je doma a už to nejde tak ako by malo, o cvičení ani nehovorím...od zajtra zase nastupuje tvrdý režim v stravovaní
kočky, nie ste samé komu to posledné dni nejde... 😠 ☹ ... mala som narodeniny.. a to ste mali vidieť... torta aj o 22ej večer, cestoviny o 5 ráno 😅 no hrozná strava... cvičenie som vynechala dva dni... 😖 a merala som sa a síce som polku 30 DS odcvičila ani pol cm dole zo stehna.... hrúza 😖
ako napísala @ankaevka od zajtra nastupuje tvrdý režim... stravovanie také aké má byť a cvičenie každý deň! .. tuky traste sa
a rozmýšľam, že aj ja si dám zajtra deň na vode.... nepridá sa niekto? 😉
ahojte, ja cvicim uz len ten kardio kickbox, bavi ma to viac, ako Ripped, ktory som cvicila len 1 level. Ale necvicim kazdy den, minuly tyzden som cvicila 3x... snazim sa stravovat 5x za den, aj ked asi by som mala viac davat pozor na to co jem 😅 😅
@iljanka @roberta31 vy co cvicite? aj mate nejako upravenu stravu? lebo vidim, ze mate podobnu vahu, teda ja mam 58kg, ale chcela by som do dotiahnut na 53kg, len to moc nejde ...
pekny den!
ahojte, tak sa k vam pridavam, nasla som si na youtube videa, stiahla do usb, pustila na velkej telke a isla som.. no po styroch rokoch priberania a necvicenia som sa zadychala uz po 10minutach. normalne sa mi hlava zatocila. :D fuuha toto ked cvicite poctivo tak klobuk dole pred vami 🙂 pokusim sa teda aj ja, ale pomaly 🙂 ja mam 86 kil, presne 30 kil navyse od tehotenstva,ale uz su tomu skoro 4 roky, tak uz sa nemozem vyhovarat :D dala som si motivacnu fotku na FB idem do toho.drzte mi palce 🙂
cauteee 🙂 heh, dnes som si dala prve cvicenie jillian a teda fakt makacka :P
doteraz som chodila na kadejake cvicenia v spolocnosti, ale nic nepomahalo, obavam sa ze budem musiet tu stravu zmenit 😝 a to sa mi teda nechce, lebo mne chutiii 🙂)) mam 74,5 a dufam ze budem mat raz o 10 menej jak kedysi 🙂)))
@zuzanat ja som zacinala s vami doma Jillian,ale potom mi už doma drbkalo 😅 a potrebovala som aj niekde vypadnut.Tak som to zmenila a chodim 3 x do týždna do posilky.No stravu som tiež upravila,jem 4-5 krat za den v mensich poriach,ale ked pride piatok-nedela to su same navstevy,tak neodolam a napchavam sa ja vecer 😅 .Snažim sa jest zdravsie,vela zeleniny a neprepchavam sa pečenm masoa knedlou 🙂.Vaha mi sla pekne dolu,tak 2 kg za mesiac,ale teraz to už ide strasne pomalicky...za mesiac 1 kg cca.Aj ja mam ciel ist na 54kg,dufam že sa k tomu aj dopracujem 🙂
@zuzanat ja som tiez zacinala jillian 30 day, a teraz to cvicim uz druhykrat, ale trva mi to aj 60 dni 🙂)) Stravu som upravila - prestala som jest keksiky a cokoladu vecer... Veceru mam najneskor o siestej. Inak moc diety nemozem mat, lebo este kojim. Zacala som chodit aj na plavaren, ale to tak raz do tyzdna stiham... Lenze teraz, ked idu vianoce, tak peciem a samozrejme ochutnavam. V januari ideme na ples, tak hadam nepriberiem 😀
Ahojte 🙂 Mozem sa pridat?
@babulica uz si zacvicila? 🙂) ja dnes druhykrat :P som zvedava dokedy to pojde :D a kedy budem mat vysledky :P
ahooojte, dakujem za zaradenie, ja cvicim az ked deti spia...to je tak okolo 21tej 🙂
Vecer sa pomeriam a napisem zaciatocne miery, vaha je 58kg.....a vpodstate mi staci dat dole 5kg, ale ako hovori starsi syn, ze mam zele na bruchu 😀 takze potrebujem vsetko zpevnit
ahojte, ja som dnes mala take kardio, hned z rana, ako som isla so synmi do skolky, trepat sa cez ten sneh, to bola parada, spotena som bola ako mys 😝 😝
tiez som zo zaciatku cvicila poctivo, potom nastali urcite problemy, zacala som chodit do roboty a neviem sa nastartovat na cvicenie kazdy den. tak cvicim aspon 3x tyzdenne. vecer sa mi zle cvici, ked su deti doma, tak chcu tiez cvicit, motaju sa pod nohami, a ked spia, mladsi az po 21h, tak to uz muz pozerat tv a ja nemam kde cvicit.
tiez som na tom ako babulica s vahou, tych 5-6kg keby dam dole, tak super, ale akosi neviem ako na to 😔
Ahoj Zuzanat, ja cvicim muzovi pred telkou 😀 obcas ako skacem na Jillian tak odskakujem nabok ked moc frfle, ale inac nenamieta a aj tak vtej telke nic poriadne nejde
celkom zaujímavé video od Jillian
https://www.youtube.com/watch?v=IySExdeROOI🙂
ahojte, ja som vcera doma necvicila, ale prihlasila som sa k synovi na treningy karate a poviem Vam po pol hodine som bola cervena, mokra a udychana, prisla som domov a isla som spat s detmi o 20.30 ..... na treningu kto nesplnil spravne ulohu alebo ju nezvladol tak bud klikoval, robil drepy alebo brusaky...hadajte kto exceloval???? 🙂
halo halo, nejako nam to tu upada? ze by nas preslo nadsenie z cvicenia? 😔
ja mam odcvicene dnes, prvy krat tento tyzden, ale co uz. da mi zabrat aj denno dednne chodenie s kocarom do skolky, to je narocnejsie ako cvicenie, v tomto pocasi.
Ja som dnes rano bola plavat, paradicka a teraz sa mi moc nechce cvicit, tak uvidim, ci ma to prejde a dam este polhodku alebo kaslem na to. 🙂 Poobede som bola aj nakupovat, konecne sa mi podarilo vyhrabat od deti do mesta. Darceky takmer kupene, uz len nejake drobnosti a potraviny a mozu prist Vianoce. 🙂

ahojte, dnešná váha 78,0kg..dnes prišiel mm domov po mesiaci a pol a pochválil ma len dúfam, že sa teraz pri ňom nerozjem a tie 2 kilečká dám dole ešte do vianoc (aby som neprešla cez 80 keby som náhodou trochu pribrala) @jaannuusskkaa