Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Hallloooooo baby zatial ste len dve to sa mi ani tabulku neoplati robit.....hlasi sa este niekto??? 😝 😝 😝
@monnika poprosim ta vysku vahu a ciel 🙂
@katy2 ahoj mam ta dat do svojej tabulky alebo uz si v inej???
@jaannuusskkaa 162,5 cm,...momentálne 57,5 kg... a cieľ 52 (chcela by som 50,ale to sa asi nebude dať😀) a preto, aby som sa cítila lepšie...teraz som dosť pribratá a chcem sa cítiť, ako keď som mala menej kilo a samoška, v lete do plaviek😀DDD teda neviem, či je to dobrý motív, ale mne to úplne vyhovuje...a pôjdem si tvrdo za tým..
jaannuusskkaa mam vysku 160cm, terajsia vaha 58kg a chcem asi tiez 52, ale hlavne vytvarovaaaaaaaat 🙂 staci takto?
baby a kde najdem a co o tom mirovi veselom? 🙂)) ci google? 🙂
@jaannuusskkaa ja sa hlasim, mam 170 vysku, 75.5 vahu a chcem mat 65 😀 aj obvody?
@jaannuusskkaa mozes ma pridat... vdaka 🙂
@jaannuusskkaa - tak sa pridávam aj ja do tabuľky- pôvodná váha pred cvičením: 70 kg , výška 174 cm, cieľ 60 kg.
Ja som už odcvičila 8 x z 1. levelu, dúfam, že to nevadí .
@jaannuusskkaa aj ja chcem do tabulky 🙂 vyska 167 baha 72 ciel 60 pekny vecer
no ja chcem tiež schudnut 7-8 kilov a prvy krat vas čitam a zaujalo ma to cvičenie,pozerala som to na youtube,tak idem dnes na prve cvičenie 😀 aj by som sa dala do tabulky,keby možem a trošku vysvetlite 😀
@jankapiknova tabulka bude vzdy v mojom albume chudnes ako chces 🙂 cvicenie diety pravidelna strava ako je tebe lepsie...tabulku zavadzame preto lebo je to perfektna motivacia mne sa zatial podarilo zhodit 6kg aj vdaka tabulke 🙂 a ked tak ta poprosim vysku vahu a ciel
vyška 164 vaha 62 a ciel povodnych zlatych 54kg 😉
ja som teraz citala par clankov o dietach a nasla som tuto dietu, dost drasticka http://www.trask.sk/phprs/view.php?cisloclanku=... ale neviem ci skusit ju alebo radsej 90dnovku, chcela by som cim skor dat dole tie moje kila, tak neviem co od "radosti" 😅
ahojte kocky,
mozem sa k vam pridat? 🙂
baby nieco na pobavenie a povzbudenie
https://www.youtube.com/watch?v=yPVSVXde9SY@jaannuusskkaa ok tak sa pridavam..musim si este kupti do DVD na cvicenie..co vsetko obnasa tato metoda chudnutia?
@komisakpd nemusis to kupovat staci si to stiahnut na internete (zadarmo) ale v tom ti neporadim stahoval mi to manzel ja som v tom uplny idiot :D a mas 3 levely kazdy cvicis 10 dni mala by si potom pekne chudnut samozrejme ked cvicis pravidelne 😀 je to len 30 minut denne nic narocne
@jaannuusskkaa a nevies mi dat link
alebo presne ako sa to vla,aby som si to stiahla...a ty to cvicis tiez?
baby ked ste mali svalovku jak das, cvicili ste aj tak ci ste preskocili den na regeneraciu?:D lebo po dvoch dnoch aj sadnut na zachod je problem:D
aky to to sposob cicenie...fitnes..alebo aj neka ina kombinaciaa?
@komisakpd jaa ked som to nemala este stiahnute cvicila som podla
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8
Tak baby ak chcete pokracovat v tabulke hlaste sa zaciname klasika vyska vaha a ciel 🙂 vahu budeme hlasit postarom vzdy v pondelok.... 🙂 od pondelka zaciname :P