Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@komisakpd jj len cvicenie..ja som si dala 90 dnovu dietu..lebo sa tam pouzivaju zakladne potraviny, ktore tu kupim a na kazdy den je recept tak nemusim mysliet http://www.nova-90-dnova-rozlisovacia-dieta.php...
@jaannuusskkaa
@lucinocka no ja by som chvela dat dole len 6kg
a ako mam vediet ktory level kolko civict..nechapem tej postupnosti...
@komisakpd level 1- 10 dni
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8Level 2- 10 dni
https://www.youtube.com/watch?v=QKdJ9jJv594Level 3- 10 dni
https://www.youtube.com/watch?v=QMN4g3D4ODE@jaannuusskkaa aj si dietovala? moja kondicka po roku necvicenia je totalne v prdeli, ja to zajtra asi neodcvicim ☹(((
@lucinocka
@jaannuusskkaa a kedy zacinate cvicit?
@monnika tak na vodu som si dávala pozor aby som vypila aspoň 2 litre denne..1,5 jemne perlivej sódy, 2 kávy, polievka a ešte k tomu čaj...takže jemne perlivá soda je dobrá, mne určite nerobila problémy...inak som na sebe zistila, že keď tej vody nevypijem denne toľko, tak ide váha hore
@komisakpd - ja dnes začianm 1 level-1den....tak kludne sa pridaj 😉
@adelaine @komisakpd ahojte, všetky sme začínali s 30 days shared, je to 30 minútové cvičenie...má to 3 levely (videá) a každý level sa cvičí 10 dní postupne od jednotky až po trojku...je to celkom dobré lebo nemusíš nikde chodiť, zapneš si to doma a nie je to ani nejaké dlhé, 30 min zbehne celkom rýchlo a je to zamerané na každú partiu tela nie len na jednu..začnite cvičiť s nami a uvidíte..veľa báb sa po cvičení cítilo lepšie, ak aj niektoré veľa neschudli ale centimetre išli dole, takže sa aj odmerajte a zapíšte si to aby ste vedeli koľko z čoho išlo dole..zdar cvičeniu 😀
Aj ja zacinam oddnes, tak ak sa chce niekto pridat kludneee 😉 dik za radu odmeriat sa ankaevka, dobry napad 🙂
Ahojte babule takze ja po vianociach plus dva kila :( tak teraz mam co robit aby som to napravila.....dufam ze sa mi podari nabehnut na normalnu stravu co najskor cvicit este neveim co presne budem ale neviem ktora z vas tu pisalo io tom kixboxe tak si asi skusim pozriet to a davat to aspon trikrat do tyzdna planujem aj nejaky ocistny den v najblizsiej dobe aby som sa nastartoaval.....
@jaannuusskkaa moja vaha teraz 67,2 :( a ciel ostava 60
@ankaevka ja tie videa poznam, mam ich zhliadnute, ale este som ich necvicila, ale chcem zacat, preto sa hlasim k vam do skupiny, kde nas bude viac s rovnakym cielom...
v tehu som pribrala 20 kil, zacinala som ako 60 kg, rodila som s 80 kilami...teraz mam zase 60-59 kg ale chcem dat dole viac, chcem spevniet, mam vysku 164 cm, tak by sa mi hodilo dat dole 4-5 kileciek 🙂 🙂 🙂
@ jaannusskkaa. Tak do tabuľky presne údaje z dnešného rana - 175cm, 99kg, cieľ ( do 10.6.2013) mať 73kg a menej 🙂.... Aj kvôli stávke s manželom, ktorý tiež začal chudnúť 🙂
Baby, mna nejako boli chrbát... To môžem byt aj z toho cvičenia?
ja mam prvy den odcvičeny...skoro som vyplula dušu,nakolko už nemam žiadnu kondičku 😀 aale zmaknem a za par dni už budem lavou zadnou 🙂
@adelaine Tak to máš super váhu 60 na výšku 164...ja mám tiež výšku 164 a pri výpočte bmi by som mala mať ideal váhu tých 59 takže nemusíš tie kilečká až tak dávať dole...ale na spevnenie tela je cvičenie s Jill super..tak sa pridaj a určite ti to pekne pôjde dole buď kg alebo cm 😉
@jankapiknova
@adelaine
@babulica
@lucinocka
oki baby ktore dnes zaciname..normalne som zvedava ci vydrzim na 1x...vecer sa normalne odvazim aj pomeriam..ja by som mala mat nejakych 60kg a 164cm..a cnem na 55kg..ale hlavne mi ide o brucho po porodoch..llebo ja som sice nabrala pri poslednom tehu len 9kg ale po druhom porode, ktory bol cisarskym mi zostalo vela...veeeelke brucho...pri spontannom porode mi odsilo vsetko pekne samo...
tak udividme ako to pojde...a mam aj slabu kondickulebo som cele tehu prelezala...mam ochabnute svalstvo..tak pretol..
cize jedine co mam mat, su flase plne vody, namiesto ciniek, a nic viac?
@komisakpd ja som dnes zbadala ako som zle na tom s kondičkou,kedysi som neustale športovala,v podstate od malička ale po porode nič,a to som teraz videla....katastrofa,ale bavi ma to cvičenie,už sa tešim na zajtra,na dalšie 😀
@jankapiknova tak som zvedava ako dopadnem ja...
@jaannuusskkaa aj ja sa hlasim.... ale mam otazku- do kedy bude tato nova tabulka? Aby som vedela dat aj spravny ciel...

@komisakpd a cvicila som teraz som to uz zanedbala a prestala ale vdaka tomu som dala dole 6kg