Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@henrieta16 ahoj. Ja zacinam od pondelku 30DS lebo cely december som necvicila takze telo si znovu potrebuje trosku zvyknut. Ale planujem tak 4x do tyzdna. Takze mi to vydrzi na dva mesiace. Ako sa citis dnes po odcviceni BR po dlhsom case? Pocitila si to na kondicke moc ci ani nie. Prajem krasny vikend. 😀
@jaannuusskkaa takže váha 83, cieľ - ked sa mi na 70 budem neskutočne šťastná 😀
@ankaevka tak sme už tri ... ja som chcela začať cez týždeň, len máme teraz cez víkend oslavu, tak som to nechala tak ... tak zajtra do mňa drgnite aj s @lucky14 😉
ja cvičim Jillien @henrieta16
@petraslov mne teraz vyšlo doobeda ale tiež ked sa mi nebude dat tak budem aj navečer 🙂
@komisakpd tu sú tie isté činky, ale o vyše eura lacnejšie: http://www.laubrsport.sk/cinka-vinyl.93.74.phtm... 😵
tak tretí deň za mnou, decká zabavila svokra na polhoďku, tak som to chytro využila a večer mám pokoj, môžem sa venovať ďalšej obľúbenej činnosti - hačkovaniu 😉
baby, tak som dnes dala stvrty z DS 🙂 pocujte, co je to ten BR co tu spominate? :D 😎
@snehulienka24 BR je body revolution od Jilian, ešte väčšia makačka než DS
@snehulienka24 na ten si raz možno tiež niekedy trúfnem 😝
@lucky14 @ankaevka @vladulik2 @sisanka
ja tiež začínam od pondelka 😀 Po Vianociach a pôrode by sa zišlo. No dúfam, že to moja kondička zvládne 😝 Dúfam, že o mesiac (ideme na ples) aspoň nebudem lapať po dychu po každom kole na parkate - toť môj cieľ a nejaký ten cm dole okolo bruška by nebol na zahodenie. Tak snáď vydržím.
pre dnešok odcvičenééé 😉
@jaannuusskkaa tak dam 170cm po sviatkoch 80kg a ciel 70kg.
baby..tak dnes bolo moje druhe cviienie..po vcerajsku mam svalovicu tak dnes som ju musela rozhybat takze to bolo tazsie ale slo to...verim, ze kezdym dnom to bude lepsie...
@petraslov dakujem 🙂 ja si to musim najprv postahovat a kuknut vo co go 🙂)))) z toho ulozto sa da len jedno video denne,ci ako?
@snehulienka24 dá sa viac súborov denne stiahnuť, len ako neregistrovanému užívateľovi to hrozne dlho trvá 😝
poslušne hlasim 3 den odcvičeny 😀
Dievčatá, nám včera nešiel net, takže som cvičila kickbox od Jill. Idem si pre istotu stiahnuť tú Jill...Inak mala som mať odcvičené už 7 a zas som len na 6tom☹
No baby, ako tak pozeram tabulku...tak som na tom najhorsie.. ☹ ☹ 😠 ale tak snad sa mi to s vami podari a cez leto sa budem moct hrdo nosit v kratkych nohaviciach a tricku na ramienka 🙂
@henrieta16 ty teraz cvicis BR, myslis ze by som to mohla aj ja? lebo nejako 30DS ma nebavi, normalne ze obcas sa musim tak velmi nutit..a pritom uz ked zacnem..no uz som to raz odcvicila, no vselijako, ale dala som to..ty si uz v tomto trochu viac "rozkukaná" ako ja 🙂 tak ak mozes porad 🙂 alebo aj ine baby co maju skusenost 🙂 Vdakaaa
ja mám už odcvičený 1. level, ale ešte skúsim budúci týždeň znova aj s 2 kg činkami, lebo vačšinou som cvičila len s 0,5 a neskôr 1 kg závažím / fľašky s vodou /, no a diéta nebola žiadna , len pečivo vynechané
inak včera ma celkom rozosmial tento článok 🙂
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/289353-diety-...
Ahojte babenky, aj ja by som sa rada k vám pridala. Dnes som si stiahla 30DS a od zajtra chcem začať. Snáď sa mi s vami podarí zhodiť nejaké to kilečko, spevnieť postavu a získať kondičku.
@jaannuusskkaa Aj ja by som poprosila pridať do tabuľky, údaje výška 163 cm, váha 70 kg, cieľ 55 kg. Ď.
Ahojte chcem sa spýtať kde to sťahujete? A dajú sa stiahnuť všetky 3 levely naraz? Ja som včera pozerala na ulozto a že doba sťahovania 4 hodiny a len jeden level, tak som sa na to vyflákla...
@jaannuusskkaa - veľká vďaka za tabuľku, určite to bude pre nás všetky super motivácia.
ja hlásim dnešnú váhu: 69,7 kg. No na to, že som sa cz sviatky nstrážila a jdla som všetko možné, to nie je až taká katastrofa, oproti pôvodným 70 kg som teda aj trošku schudla.
Inak môžem povdať, že po 10. dňoch cvičenia sa cítim lepšie, zdravšie, mám lepšiu náladu / žeby endorfínmi ? / 🙂
Dobre rano 🙂
Tak dnesna vaha 76.7 kg... Za 4 dni je to -3.3 kg 😎 Tesim sa.... Zatial to ide rychlo dole, lebo boli pocetne zasoby slaninky 😀 Ale neskor to pojde pomalsie... Ale mam radost 🙂
@katy2 fiiha 🙂 ty si blesk ") ja mam stale rovnako :D
@jaannuusskkaa moja je dnes teda 75,5 :D

bbay tak ja po vcerajsom prvom cviceni mam svalovicu..ale taku prijemnu..vsade..stehna, prsia , ruky...vsade...tak sa tesim na dbesne cvocenie