icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
sandrus2
25. jan 2013

@jankapiknova a akú tabuľku máš na mysli? či si dáku svoju robíš?

sandrus2
25. jan 2013

inak dievčatá nedalo mi to tak som sa odvážila dnes síce som sa chcela až keď dokončím 2 level a -1kg jupí aj keď viem že som vravela že kg niesú najdôležitejšie ale tak to človeka nabudí že až takže do môjho prvého cieľu mi chýba ešte dať dole 2,5 kila potom mám ďalší ciel ale najpr jeden a potom druhý netreba to prehánať 🙂 tak nech sa darí aj vám dievčatá a nech kilečká alebo cm krásne klesajú 🙂

jankapiknova
25. jan 2013

@sandrus2 tu baby maju tabulku a každy tyžden v pondelok sa važime a pišeme vahu kolko sme dali dole... 😉

sandrus2
25. jan 2013

@jankapiknova tak to je super a nevieš ako by som sa tam dostala ?

jankapiknova
25. jan 2013

@sandrus2 jaannuusskkaa to ma v albumoch a cez nu treba 😉

sandrus2
25. jan 2013

@jankapiknova super ďakujem idem jej dáko napísať 🙂

sandrus2
25. jan 2013

@jaannuusskkaa ahoj mohla by som aj ja poprosiť pridať do tabulky ? ďakujem

komisakpd
25. jan 2013

baby prakticka otazka...cvicite ked mate menstruaciu? lebo ja si to neviem predstavit..dnes to na mna prislo a des

jankapiknova
25. jan 2013

@komisakpd ja som jeden den vynechala ale inak som cvičila... ale ten prvy den nehrozilo,potom to už ušlo 😉

jaannuusskkaa
autor
25. jan 2013

@sandrus2 ked mi das udaje tak pridam 🙂

komisakpd
25. jan 2013

@jankapiknova hej no ale pri tom skakani no neviem si to predstavit...ja mam prve 3 dni desnu mms

maca215
25. jan 2013

@komisakpd ja cvičím normálne aj ked som trochu viac "vyščavená" ale pohodička, skôr by som povedala že cvičenie pôsobí pozitívne, menej bolí bruško... 😝

katy2
25. jan 2013

Ahojte 🙂
Pridavam par dobrych tipov na receptiky 🙂
http://www.akv.sk/index.php?option=com_content&...

lenja01
25. jan 2013

baby a je tu medzi vami niektora, ktora cvicila aj predtym pravidelne a jillian jej pomohla schundut? Lebo ja cvicim 3x do tyzdna zumbu a aerobik, k tomu brusaky, rotana a tak, a napriek tomu mi vaha stoji a mam pocit, ze skor priberam ako chudnem. nutne potrebujem dat 10 kg dole, co mam este po porode , len neviem ako

iconka
25. jan 2013

@komisakpd hehe, neopakuj, aj mna dnes potesila, ale cvicit samozrejme budem 😉 zatial som si dala 6minut doobeda s Jill na brucho, ked uz som dnes doma, treba to vyuzit. Najako sa premoz. 😉

sandrus2
25. jan 2013

@jaannuusskkaa a čo tam presne potrebuješ?

jaannuusskkaa
autor
25. jan 2013

@sandrus2 vysku vahu a ked chces aj ciel kolko chces schudnut 🙂

sandrus2
25. jan 2013

@jaannuusskkaa tak mám 170cm a 67,5 kg a ja mám 2 ciele prvý je taký reálny to je 65 kg a potom mám ešte jeden a ten je 60 kg🙂 a ďakujem a potom si to kde pozriem? a ja sa aj meriam či to tam nieje ?

crystalskye
25. jan 2013

baby, ja by som chcela vedieť, či je medzi vami taká, ktorá cvičí s Jillian, avšak svoje stravovacie návyky nezmenila? ak áno, či sa podarilo aj tak tak schudnúť alebo aspoň spevniť telo? ja sa jedla totiž nevzdám, preto by som bola zvedavá, či má nejaký význam "iba" cvičiť? dakujem 🙂

sandrus2
25. jan 2013

@crystalskye no ja som nezmenila svoje stravovacie návyky a ide to 🙂 len záleží aj na tom čo a koľko papáš lebo ja jem veľa zeleniny lebo ja ju mám rada a musím ju mať skoro ku každému jedlu ale žiadne diéty nedržím iba cvičím každý deň 🙂 neviem či som ti pomohla 🙂

crystalskye
25. jan 2013

a môžem sa spýtať, koľko si schudla? a koľkokrát si už prešla ten 30 dnovy program? dakujem krásne 🙂
@sandrus2

jankapiknova
25. jan 2013

no baby,dnes som docvičila 2 level... a ide sa na treti....tešíííííím 😀

iconka
25. jan 2013

Tak som si dala druhy krat 6minut na brucho 😀

sandrus2
25. jan 2013

@crystalskye ahoj ja to teraz cvičím len prvý krát a som 2 level 5den a zatiaľ mám dole 2 kg ale cm išli viac a ja si dávam za každým keď odcvičím ešte ten No more trouble a obmienam podla toho čo chcem ale najčastejšie 2 🙂

iconka
25. jan 2013

7mi den z druheho levelu je za mnou 😀

snehulienka24
25. jan 2013

cauteee 🙂
ja idem od zajtra na trojku workout z BR :P tesim sa strasne, ze zmena 🙂 🙂

snehulienka24
25. jan 2013

inak cez kramy cv icim tiez, ale musia byt ok...keby ma bolelo brucho, co su niekedy fakt desne krce, tak nehrozi 😝

lucka1987
25. jan 2013

ahojte.. prosim vas kocky, mate presne linkdy odkial by sm si mohla jillian stiahnut ? stahovala som cez ulozto. ale normalne mi stiahlo len level 2. ten mam cely.. ale 1 a 3 mi stiahlo len nejakych 13 minut. a aj svagrinej t tak..
tak ak mate nejake overene adresy, tak mi ich prosim skopcite..
ja sice doma cvicim. vahu sm uz zhodila co som mala, ale chcem podla niecoho cvicit, lebo len tak " nasucho " ma to nebavi 😉 dakujem

maca215
25. jan 2013

@crystalskye ja jem vsetko na co mam chut a schudla som 😀 ale treba pravidelne aspon 5 x denne a vodicku pit pit pit 😀