icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
katus83
3. sep 2012

tiež sa pripájam - 2.level odcvičený 😉, ale lialo zo mňa statočne 😀 Inak kočky spomínali ste bolesti kolien, mňa zasa neuveriteľne bolia členky ... zasa musím byť in 😝

zuzanat
3. sep 2012

ja som pred chvilou docvicila, svalovica konecne ustupuje, ale teda tiez sa riadne spotim., Pozrela som si aj level 2 a 3 a teda dufam, ze to zmaknem 😕

zuzu188
3. sep 2012

ja som ešte necvičila,budem až večer..už sa teším 🙂

zuzanat
3. sep 2012

ja sa snazim cvicit, ked mladsi spi, lebo vecer uz moc nie je kedy...

henrieta16
3. sep 2012

ja som dnes taká nahnevaná, že až 😠 cítim sa ako bezdomovec, raz som u svokrovcov, teraz u našich, bez manžela a náš bytík bez energie, plynu a vody. Dnes to mali dať spraviť a nič. Zajtra nestránkový deň. Psychiatria! ☹ Dneska si budem snažiť zacvičiť tu u našich, ale neviem, či sa mi to podarí, nikto nevie, že cvičím a chudnem, okrem manželika a sestry. Nemám rada tie vysvetľovačky...a kecy....a pohľady 😒 som smutná, lebo nič mi nevychádza, ešte som sa i dnes vymkla, tak som myslela, že ma trafí šľak 😢 jediné, čo ma dnes potešilo bola váha a to som si včera namiesto večere dala jablkový koláč .... 😀

sisanka
3. sep 2012

baby moja mama bola dnes u kadernicky a u nej robi jedna kocka co schudla za 3mesiace 30kg...videla som ju, bola vazne dost silna....a to ja som ju videla ked bola asi v polovici chudnutia a moja mama z nej nemohla spustit oci tak samozrejme sa jej popytala co robila....takze hlavne zmenila stravu, pohyb - len prechadzky...vobec neje ovocie, ziadne...ked ma chut na sladke tak si uvari puding s nizkotucnym mliekom a hnedym cukrom, vylucila pecivo...neje vysmazane, ani pecene...len varene, dusene a grilovane a k vsetkemu veeeela, veeeela zeleniny...vela masa, a ryby...
tak jej vravim ze presne ani nie cvicenie ale zmena stravy najlepsie vplyva na chudnutie...lebo ja uz ako dlho cvicim a stale nechudnem...teda aspon nie na vahe lebo vidiet na mne vidno ze som schudla ale zatial to nie je nic prevartne 😠 ale baby moja mama ide zajtra na 3tyzdne do kupelov tak som sa rozhodla ze ju prekvapim a teraz sa posnazim aj stravou schudnut!!!
dakujem tej kocke co mi poslala mailom ten jedalnicek, idem si aj z toho nieco vziat a hlavne idem jest strasne vela zeleniny....a uz ziadne vyjedanie cukrikov, cokolad a chipsov....aj keby neviemc o sa dialo...ved predsa nie som male dieta co sa nevie ovladat, no nie?? 😠 😠 😠 😀 😀 😀

monkab
3. sep 2012

@sisanka ja som uz raz schudla 18 kg a nedrzala som dietu len som mala pravidelnu stravu bez rozkov s viac ovocim a zeleninou a pohybom potom som zostala tehotna na porod som sla s takou vahou ako som mala predtym ako som schudla teraz mi zostalo tych 8 az 9 kg a nemozem sa toho zbavit

sisanka
3. sep 2012

@monkab po porode to uz ide tazko...ja osm predtym tiez dokazala dost lahko schudnut, bez vecere 😉 a teraz mi to nejde...

monnika
3. sep 2012

@sisanka drzim prstekyyyy, nech sa darii 🙂 Ja som si dala rovnaky zaväzok- prekvapit manžela 🙂

zuzu188
3. sep 2012

ach ☹ ..dnes som nestihla Jillian...mala som upratovací deň

monnika
3. sep 2012

@zuzu188 Ved aj pri upratovani palis kalorie, ber to z tej lepsej stranky 😉

henrieta16
3. sep 2012

@monnika aj ja som si dala, ale neviem ako dlho to vydržím, nie chudnutie, ale tú samotu bez neho ☹ na koľko ti odišiel?

zuzu188
3. sep 2012

@monnika viem..len neviem,či ju zajtra stihnem..poobede asi pôjdeme zemiaky vykopávať 😝

monnika
3. sep 2012

@zuzu188 ved to mas dalsiu makacku 😉 ale tak ked prides, tak aspon par brusakov daj pred sprchov...vzdy sa na vsetko pozeraj len z tej lepsej stranky..skus to, uvidis ze sa budes lepsie citit 😉

zuzu188
3. sep 2012

@monnika musím zajtra aj Jill stihnúť 😀..aby som sa riadne vyšťavila a aj čosi schudla 😀

monnika
3. sep 2012

@henrieta16 aj tebe odisiel manzel? neboj vydrzime, verim v to..musime, uz len kvoli nasim detickam. Moj odisiel na 9 mesiacov 😢

monnika
3. sep 2012

@zuzu188 len aby si to neprehnala vela..neviem ci som spominala, mam kamaratku co cvici fitness tak riadne, a pisala mi aj par rad, a ona mi tiez povedala, ze ked chcem mozem cvicit aj toto, ale najlepsie je najskor si urobit taku rutinu pre telo aby nemalo sok hned z tolkej namahy a ani den pauzy..Tak ze radsej 4 krat do tyzdna eliptical co mam doma a potom to mozem rozbehnut naplno..ale zacinat od 15min az postupne pridavat do hodinky. To je akurat cvicenie. Lebo ze vraj telo spaluje az po pol hodine cvicenia..

henrieta16
3. sep 2012

@monnika čo? Na 9? Mne na 2 a ešte len dnes ráno. A už teraz ľutujem, že som ho pustila, strašne mi chýba, detičky sa pýtajú, kde je tata, som z toho zúfalá. Nikdy sme od seba neboli dlhšie ako na 2 dni. Odkedy sa poznáme, vkuse sme spolu. Ale na 9 mesiacov, to je strašne ☹

monnika
3. sep 2012

@henrieta16 pisem ti IP, lebo toto nepatri sem do temy 😉

monnika
3. sep 2012

Kocky, co zajtra varite?? Ja rozmyslam ze si urobim na pare kuracie masko a ryzu a k tomu zelenu fazulku, to maju aj deti radi 🙂 ak mate nejake osvedcene recepty na zdravsie jedlá tak sup sem s nimi.

sisanka
3. sep 2012

@monnika no ale tak ty mas na to 9mesiacov a ja len 3tyzdne 😀 😀 😀 ale to je jedno..inak ta obdivujem ze vydrzis tak dlho bez manzela...mne stacilo ked bol 5dni na skoleni a uz som sa nemohla dockat kedy sa vrati... 😀
a co sa tyka zdravych receptov, to by zaujimalo aj mna 😉 zatial som nepremyslala co budeme zajtra papat....

monnika
3. sep 2012

@sisanka sisanka a co mam ine robit, ked sa inak neda..vies, co som ho mala sputat doma a niekam do komory zatvorit? Nevies aki su chlapi? Stale si potrebuju dokazovat akí su hrdinovia a pod..ale tak slubil ze je to posledna misia..
A ja aj potrebujem viac casu, s mojou vahou mi to vychadza tak tristvrte roka chudnut zdravo, pomaly. Tak ty sa za tri tyzdne nastartujes, nacvicis si pevnu volu a potom to pojde ako po masle.. 😀 😀

jaannuusskkaa
autor
3. sep 2012

tak babyyy dnes prvykrat odcviceny level 2.....ina makacka hlavne s bolavim kolenom 😖 😖 😖

kaul
3. sep 2012

uz mate niektora centimetrove vysledky tohto civcenia? prosim, prosim ... pochvalte sa kolko cm ste dali dole a za aky cas

sisanka
4. sep 2012

@monnika nieeee, ved jasne ze ho nezavries do komory 😉 niekedy by som aj ja toho mojho poslala kdesi prec robit, aspon na mesiac 😀 😀 😀 alebo aj tyzdnovky by stacili, asi by sme si bol vzacnejsi potom 😉
a co sa tyka chudnutia, jasne ze nechcem schudnut radikalne a rychlo, to by som si mohla nastavit aj dietu...ale myslim ze za ten necely mesiac bude badat vysledky.... 🙂 vcera som konecne nic "zakazane" nezjedla, sa vytesujem 😵 😵 😵

monnika
4. sep 2012

kocky, ja som sa dnes zo zvedavosti postavila rano na vahu..mam ju vedla umyvadla polozenu na zemi, tak mi to nedalo..a dalsie 0,5kg doluuuu 😎 😎 😎 Ta strava robi zazraky 😎 Drzim aj vam prsteky, nech sa dari!
@sisanka jasne, ak budes poctivo papat 5x denne a k vsetkemu vela zeleninky, tak budu vidiet vysledky 🙂 Tak sa odfot teraz, a potom..Ja som to tak urobila. Vcera som sa odfotila, odfotim sa o mesiac a pekne takto sa budem fotit, aby som videla i ja vysledky, ako vyzeram na foto 😀 😀

sisanka
4. sep 2012

@monnika ved rozmyslam nad tym ze sa odfotim ale musim tie foto ukryt pred cudzimi ocami 😀

monnika
4. sep 2012

@sisanka 😀 😀 😀 neboj, potom ich budes hrdo ukazovat, ze aka zmena nastala v tvojom zivote..akurat pocitam ten jedalnicek resp.pripravujem si co budem varit - na tyzden, aby som si vedela nakupit a pripravit. Napr. ja som dnes na ranajky vobec nehladovala - cerealne pecivo - 70g, eidam 30g, hyd.sunka 30g, a rajciny, papriku a uhorky. Taka som syta ze az 🙂 😀 O chvilku si dam desiatu, pretoze som ranajkovala o siedmej. A to mam pripraveny jogurt s ovsenymi vlockami a k tomu jablcka. A potom idem s detmi von. Nasla som tu stranku chudnutie-ako.sk a to je velmi rozumna stranka. Ziadne diety, ale pekne postupne chdunutie. A ked som si pozrela vysledky niektorych co tam dali foto, tak som mala usta otvorene, ze wooow...a aky si si vlastne dala ciel, teda myslim kolko kil chces dat dolu ale dokedy.

kingstonka
4. sep 2012

ahojte- tak mam dnesne cvicenie za sebou- dnes sa zo mna lialo riadne-cely den nebudem doma-mam toho viac vybavit dnes,tak som zvedava ako so stravou...

zuzanat
4. sep 2012

ahojte, ja som dnes cvicila rano, lebo ideme teraz von... som sa s nadejou rano vazila, stve ma ta vaha, lebo mi vzdy ukazuje inak, kam ju postavim, tam je ina vaha, takze netusim co je spravne ☹ ale cm sa nepohli, ved co by som cakala po 6dnoch cvicenia vsak 😀 ja som mala vcera na veceru varene vajco s kopou zeleniny. nemam nejako specialne upravenu stravu, ale snazim sa jest kazde 3hod, aj ked je to tazke a jest menej. snad sa mi to podari. mne staci dat dole max 5kg, ale s centimetrami je to horsie, na bruchu mi ostalo velmi vela po porode 😔