icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
jankapiknova
28. jan 2013

@b.janka @snehulienka24 ale ved pomalšie je lepšie,ked moc rychlo človek da dole kila,tak ich aj rychlo vačšinou nabere spat... ja sa tym tiež riadim 😀

b.janka
28. jan 2013

@jankapiknova váhovo ani neviem koľko chcem ísť dole... keď som začala cvičiť tak som vážila 64,8... za 7 dní som s váhou išla o 1,2kg dole... to sa vážim hneď ráno ešte pred raňajkami... pred druhým tehotenstvom som mala 62,5... tak min. na takúto váhu... ak sa podarí aj na 60kg... mne ide hlavne o cm... aby mi netrčala pneumatika... a som taká "huspeninová"... keď som sa spoznala s manželom pred 10 rokmi tak som bola "vymakaná"... ale to som bývala u našich a rodičia chovali dobytok... tak tým že som musela makať na roliach a doma tak som nepotrebovala ani cvičiť... len ako rôčky pribúdajú... človek už nerobí tak ako kedysi tak to telo zmľandravelo... a to ma štve najviac... preto mne ide o spevnenie tela a úbytok cm
@snehulienka24 aj ja by som bola radšej keby to pomalšie išlo dole... hlavne tá váha... lebo ako píšeš... bojím sa toho že to znova všetko naberiem späť alebo ešte aj viac... len myslím že mne tá váha išla tak dole lebo som sa v noci prestala prežierať... už som bola v takom štádiu že som o jedenástej večer tlačila klobásky a slaninu... teraz ma to vôôôôôôôôôôbec nenapadne... uvidím do kedy 😀

maca215
28. jan 2013

@snehulienka24 no presne 😀 tam som dnes uz odpadavala 😀 ale nakoniec som si bola este zaplavat 😵

barcabejby
28. jan 2013

@b.janka waaw, obdivujem ťa, že cvičíš tak neskoro 🙂

jankapiknova
29. jan 2013

@b.janka u mna je to presne rovnako... ide mi o cm a spravenie postavy,tiež som bola vždy vymakana a teraz telo zmlandravelo a ked sa pozriem hlavne na brucho,tak sa mi chce plakat 😒

snehulienka24
29. jan 2013

@b.janka jemine, co by som ja dala za kus slaninky a klobasky...ibaze tu prasiatka nejedia, tak mam smolu 😀 😀

libelluska
29. jan 2013

Ahojte dievcata, prispievam sem z ineho nicku..lenze z toho vam nemozem napisat, pretoze tu je jedna osoba, ktora doslova sleduje moje prispevky a pod..ked pridam foto mojho dietata tak si ho ihned stahuje a pod..no des, je to moja rodina..ale ine som sa chcela pytat..uz nejaky cas si s vami pisem, mozno aj budete vediet kto som..no chcem sa opytat aky mate nazor na silikonove prsia. mam z toho neskutocny komplex. po porode mam sice asi dvojky, no take nejake psie usi ci ako to volaju..nemozem si dat ziadne tricko s vacsim vystrihom a pod. peniazky na to odlozene mam,lebo uz asi rok rozmyslam o takejto uprave. no nemam stale tu spravnu hmotnost, pretoze ked uz mate prsia neodporuca sa chudnut nejako radikalne. takze este chcem schudnut a dat sa na to. aky mate na to nazor vy? uz som precitala mnozstvo diskusii...no vas uz trosku poznam, tak preto sa pytam. chapem ze je to mimo temy, a teda ak vas mozem poprosit o vas nazor do sukromnej spravy.rada. dakujem. prepacte ze vas s tym otravujem. no sestra mi povedala,ze chudnut cely zivot sa mi nebude chciet a co ked par kil priberiem a pod.ona je chuducka,ma 53kil takze jej to je jedno,nemala deti takze ma pekne pevne prsia..takze s nou sa nejako extra neda v tomto smere.nevie co je to dva roky kojit.

sandrus2
29. jan 2013

ahojte takže dnes som si namiesto 30dnovky dala 6week a k tomu ešte no more trouble 2 skoro som skapala ale dala som to 🙂 inak teraz ma mrzí že som sa neodfotila keď som začala cvičiť som si mohla porovnať :( no čo už dosť skoro ma to napadlo no či cvakla som sa teraz hhh držím vám palce nech vám idú cm pekne dole 🙂 inak kto tu cvičí na rotane koľko asi cvičíte daku pol hodku či viac treba?

agika1982
29. jan 2013

ahojte kocky..chcem vas velmi pekne poprosit o nejaky link,kde si mozem toto cvicenie stiahnut....naj slovensky ci cesky..dakujem

iconka
29. jan 2013

@sandrus2 Ja si davam na rotane 5-6minut pred Jill a 5-6minut po Jill. Niekde som raz citala, ze vela rotovania na rotane nie je dobre na chrbticu, ale neviem, ci to je pravda, tak to radsej neprehanam. Lepsie je cviky viac striedat ako robit stale jeden.

iconka
29. jan 2013

@agika1982 http://ulozto.cz/xtj1nJz/jillian-michaels-30-da... tu mas prvy level, treba ho cvicit 10dni, potom si stiahni druhy a treti. Je to len v anglictine.

agika1982
29. jan 2013

@iconka dakujem krasne....

komisakpd
29. jan 2013

@iconka
@sandrus2 to je co ta rotana?

iconka
29. jan 2013
sandrus2
29. jan 2013

@komisakpd to je ten kruh na ktorom sa cvici brucho http://www.insportline.sk/1919/rotana-insportli...

komisakpd
29. jan 2013

@sandrus2
@iconka
aj som si myslela podla nazvu...ale myslela som ze sa to uz nepouziva...to sme mali doma ako deti ☹ teraz uz nie

iconka
29. jan 2013

V rychlosti som si presla treti level a vypada to dost narocne, tak o chvilu idem nan. 🙂

baby124
29. jan 2013

Kocky ako sa vola to cvicenie od jillian na boky stehna a zadok?

sandrus2
29. jan 2013

@baby124 ahoj asi myslíš toto Killer Buns & Thighs len ja to nikde neviem nájsť ak nájdeš kde sa to dá stiahnúť tak daj vedieť 🙂

iconka
29. jan 2013

1den z 3.levelu odviceny, zvladla som to len tak tak, ale dva-tri dni to spravia 😀 ..podla mna je tazsi ako dvojka

baby124
29. jan 2013

@iconka prave som to sem isla posielat :D

sandrus2
29. jan 2013

@iconka dáva mi to stále eror :( budem skúšať daľej 🙂

iconka
29. jan 2013

@sandrus2 ja som to neskusala stiahnut, lebo momentalne stahujem daco ine, potom to skusim a dam info, ci mi to islo, este som nasla 3 zamknute subory 😒

sandrus2
29. jan 2013

@iconka no tie zamknuté som aj ja našla , ok tak potom daj vediť či ti to išlo 🙂

iconka
29. jan 2013

@sandrus2 no nejde to ani mne, sorry za link

sandrus2
29. jan 2013

@iconka v pohode 🙂

iconka
29. jan 2013

A rippen in 30 week 2 link mate? Ja som nasla na ulozto.cz, ale nejde mi stiahnut

zulfizar
29. jan 2013

@sandrus2
@iconka
@baby124
@daniette Tak toto vyzerá na iný zabiják...ak to budete mať...tak mi to, prosím posuňte...