Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

ja tiez uz cvicim v botaskach, bolo mi to prijemnejsie 🙂
inakdnes som cvicila 4 workout a dobre cviky 😀 😀 😀 a vcera trojka, to taky tak, len sa vzdy zasmejem a potom skusam a skusam 🙂 totiz teraz spaja vela cvikov s udrzanim rovnovahy a je to k popuku 😝
@lucijag ano okolo polhodiny jedno..a ak myslis kolko sa da schudnut kil, to je velmi rozne..ja som dala za dva tyzdne "len" kilo a pol...ale podla mna sa to viac odzrkadluje na cm 🙂
kočky, dnes som odcvičila po prvý krát week 4 z ripped in 30 🙂 síce som ako vždy na poprvé nezvládala odcvičiť všetko tak ako by som si želala, ale cítim sa skvele.. 🙂 dúfam, že nabudúce mi to pôjde lepšejšie a už pomaly začínam rozmýšľať čo pôjdem cvičiť potom 🙂 ale mám teraz časovo náročné dni, tak by mi vyhovovalo niečo tiež okolo 30 min. od jillian....... nejaké odporúčania? 🙂
@maca215 @miskap2111 @iconka @ervenka baby ďakujem vám veľmi pekne... asi ten problém bude v tom že cvičím na boso... tak dnes to odcvičím v botaskách
len sme mali návštevu... a neodolala som tomu čo bolo na stole... tak som dopitá a dojedená "somarinami"... teraz mám aj výčitky... celý týždeň čo som začala cvičiť som sa snažila krotiť... obmedzovať sladké a jesť zdravo... teda na 100% som to nedodržiavala ale snažila som sa... a teraz toto... asi zakážem návštevám chodiť k nám a ani ja nikam nebudem chodiť 😀 😀 😀 ... lebo mám slabú vôľu
@b.janka - ja som na tom podobne, minulý víkend bola u nás návšteva, tiež bolo vela jedla, 2 torty....ja mám na toto taktiež slabú vôľu, milujem sladkostííííííí, pomooooc, no potom som si povedala, že to vycvičím, ale nie, prišla na mňa akási únava, alebo viróza, netuším, takže tento týždneň som cvičila len 2 x 😕 ,....a obávam sa zajtrajšieho váženia.
baby, tie čo cvičíte 2. level, nešmýka sa vám v teniskách , napr. pri tých skákačkách v polohe v kliku ? Mňa to strašne znerrvózňuje to šmýkanie, neviem či mám dobré tenisky, cvičím na kachličkách v kuchyni.
Baby, ja som tu uz tak dlho nebola,,,,vidim, ze aj mena sa tu uz prestriedali, tak asi vsetky kocky co chudli v tom case asi schudli 😀 Ja som vas len chcela povzbudit. Cvicit som zacala v septembri a do vianoc som dala dole 7kg, 6-7cm na stehnach a bokoch. Teraz uz necvicim (sa mi nechce, ani novorocny zavazok nepomohol) ale asi mi to nejak nastartovalo metabolizmus, lebo chudnem dalej. Len svaly, co som mala z cvicenia mi uz omlandraveli ☹ drzte sa!
no a vikend sa odzrkadlil, 0,5kg spat.... 😠 😠 😠
@snehulienka24 ahoj 🙂 mile od teba ze si mi napisala 🙂 nejako nic nestiham.. Uz sa neviem dočkať leta ked príde domov manžel... Bo som uz vysťavená z toho všetkého :( ani cvičiť nestiham pravidelne..minuly týždeň som to flakala trochu. Necitala som ani jej blog, tak čaká babo?? To je super 🙂 čítam, ze máte nejaku súkromnú tému?? Co tam preberate?? Ak teda chcete a môžem hodte ma tam 🙂 vďaka 🙂
ahojte... tak po týždni cvičenia level 1 som sa dnes ráno vážila a merala... ako bola som v šoku... za ten týždeň som išla na váhe 1,2 kg dole... čo sa mi zdá veľa... a to ma štve... ale obmedzila som sladké a úplne som prestala s nočným prežieraním sa... ale tie cm ☹ ... stehno 0,5cm... boky 0,5cm a ak to vôbec... pás 2,5cm... najviac ma štvú tie boky 😠 ... z tej pneumatiky čo mám kol do kola by som potrebovala najviac zhodiť...
čo na to poviete?... máte toho už viac odcvičeného... myslíte že mi pôjdu tie cm viac dole?... alebo zle cvičím a niekde robím chybu keď mi to z tých bokov nejde dole... ďakujem
@b.janka ved to maš super...bodaj by som ja išla tak dole každy týžden 😀
takže na dnes odcvičené 🙂 ešte večer by som dáke posilovačky na brucho chcela si dať nemáte dáky dobrý tip?
@maca215 tak den som si dala aj Boba Harpera to 12 min celkom dobré len makačka keď si to dáš ako ja hneď po Jillien no nič nabudúce aspon 5 min pauza lebo som nevládala ale dala som to 🙂 trochu zvláštne sú tie cviky 🙂
@maca215 @iconka @iconka ja som vďačná aj za to čo zatiaľ išlo dole... len keď som videla tie čísla na bloku nikky čo sa jej podarilo dať dole tak mne sa až toľko nepodarí dať dole...a teraz som si uvedomila že som sa nemerala cez pupok... ja som si dala pás ako nad pupkom nad pavnou... ako tam kde som najchudšia 😀
@monnaa presne, cvicim teraz Level2 a smyka sa mi ako slak, resp. nie ze smyka ale sa mi vyzuvaju tenisky.. ide ma z toho porazit.. lebo neviem ako to mam spravne urobit, aj som ich pevnejsie zaviazala ale nepomohlo.. och.. a to mam dobre tenisky.. inac zacala som v piatok l2 ale cez vikend som to akosi nestihala /to je moj naj problem/ takze dnes som cvicila len druhy raz l2, je to teda fuska ale bala som sa ze tam tych klikov bude viac.. nastastie toto sa da.. teda nieze by som sla podla cernosky :D to si este chvilu pockame..
Druhy level docviceny, som strasne zvedava zajtra na ten treti 😀
@iconka ďakujem... to dúfam... hádam budem mať toľko pevnej vôle sa každý deň dokopať k cvičeniu
inak ja cvičím až po 22:00 ... niekedy aj o 23:30... keď už spia deti a aj muž... vtedy mám kľud a pokoj... a nejako som si zvykla že bez toho nejdem spať... aj keď som unavená ale predsa si zacvičím... asi nie je dobre tak neskoro... ale aj to sa ráta 🙂
@b.janka ved to maaas skveleee 🙂 ja cvicim uz stvrty tyzden a za cely cas som nedala zo stehna nic, zo zadku dva cm a z brucha 1,5 cm.... 😀 😀 cize bud stastna 😝
@maca215 to je dobra drina, co? ale lubim ho aj tak 😀 ten cvik co si na jednej nohe pokrcenej, druha vyadu a mam dat ruky dohora, jak pozdrav slnku...no amen, nejde to 😀
ahojte, ja som dnes opat po dlhej pauze zacala, vidim, ze sa tu uplne zmenila zostava cviciacich 😕 Ja cvicim cario kicbox, bavi ma to najviac, dufam, ze sa mi podari cvicit aspon 3x za tyzden...
@snehulienka24 super... tak si ma potešila... lebo sa mi to zdalo byť málo... tak som bola z toho trošku smutná.. a držím ti päste aby ti to išlo rýchlejšie dole... a určite aj pôjde
@b.janka tak mne staci aj to malo, ved doteraz som priberala a teraz to ide dole....je mi jedno ako dlho to bude trvat 🙂
a kolko chces dat dole?

baby včera som mala začat 3 level... mali sme oslavu,niejak som sa k tomu nedostala 😒 a večer maly spal u mami a ja s MM sme išli von a neskoro išli spat a niečo aj popili,čiže dnes som kaput , normalne mam nervy sama na seba že som 2 dni vynechala... ale od zajtra makam dalej,len a obavam važenia 😀