icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
daniette
29. jan 2013

@iconka Ahoj, myslíš toto?

https://vimeo.com/54281135
iconka
29. jan 2013

@daniette hej to, nasla som to na ulozto, ale nejde mi to stiahnut, ked tak, tak stiahnem toto, dik

daniette
29. jan 2013

@iconka nemáš zač, so sandrus2 ste hľadali toto? Killer Buns & Thighs

https://www.youtube.com/watch?v=jmDFer-LrVI
baby124
29. jan 2013

ja som to kocky stiahla ale nejde mi to otvorit

iconka
29. jan 2013

@daniette o chcela @baby124, ale nie len video, ale na stiahnutie subor

iconka
29. jan 2013

@baby124
@baby124 si dobra, nam to nejde ani stiahnut 😀

baby124
29. jan 2013

@iconka a nieco comu by sa to podobalo nemusi to byt jillian len chcem dat dole zadok stehna a boky

zuzanat
29. jan 2013

ahojte, tak ja mam opat za sebou kardio a teda fucim ako lokomotiva, ale konecne som sa nekopla a zacala cvicit. Dufam, ze mi to aj vydrzi 😅 😀

fanny3
29. jan 2013

Ahojte, no tak dnes som cvicila 2 level SH30 ale je to pre mna zaberak normalne som uz nemohla posilovanie ruk v polosede sa mi zahmlievalo pred ocami... 😝 😝 😝 😝 Zajtra to skusim znova ale dnesok bol velmi slaby...Ako vam ide ten level2?

maca215
30. jan 2013

@zuzanat len tak dalej držím palce 😵

iconka
30. jan 2013

@fanny3 asi tri dni som pritom mala nervy, ze to nedam a potom to uz slo lepsie, posledny den som uz pekne cele vsetko v tazsej obtiaznosti odcvicila. Proste mysli len na to, ze to das a snaz sa, ked aj spravis menej cvikov, ale rob ich poriadne a radsej menej. Kazdym dnom ti to pojde lepsie, neboj sa.

jankapiknova
30. jan 2013

@iconka prosim ta nemožeš mi sem dat link 3 levelu( 30days) na stiahnutie? dakujem 🙂

fanny3
30. jan 2013

@iconka Dakujem presne taketo nieco som potrebovala pocut, 🙂 ved ide o 2 level tak asi musi byt narocnejsi, len to nevzdat.

komisakpd
30. jan 2013

baby tak ja som vcera necvicila.lebo predtym som cvicila ale vcera ma brutalne bolel rez po cisarskom, tak som sa zlakla..taka svalovica na spodnom bruchu ze az...

barcelona94901
30. jan 2013

baby a čo je so Sisankou? Sisanka kde si? 😕

sandrus2
30. jan 2013

Ahojte takže dnes 2level docvičený 🙂 konečne uvidím aký bude 3 🙂 zajtra sa odvážim a pomeriam som zvedavá aký bude výsledok po 20 dňoch 🙂 večer ak my malý dovolí tak si dám ešte tú rotanu a možno dáky cvik na brucho lebo to je des keď sa kuknem do zrkadla nič iné ma nehnevá iba to brucho :(

iconka
30. jan 2013

@sandrus2 ty si jeden den vynechala? Pytam sa, lebo sme boli narovnako a ja som 3.level zacala uz vcera. 🙂

barcabejby
30. jan 2013

@sandrus2 aj ja mám najväčší problém s bruchom 😒 Inak tretí level je podľa mňa lepší a neviem prečo, ale stále mi strašne rýchlo prejde 🙂 tak keď ešte malá spí, tak si dám do plusu nejaké cviky na brucho...

sandrus2
30. jan 2013

@iconka áno jeden deň som necvičila lebo som mala malého chorého a nič sme nespali tak som nevládala nič 🙂 a čo vravíš na 3 level?

sandrus2
30. jan 2013

@barcabejby no ja som zvedavá zajtra aký bude 🙂 najviac sa bojím že keď schudnem z brucha tak mi tá koža tam ostane a neprispôsobí sa :(

jankapiknova
30. jan 2013

@sandrus2 ja mam odcvičene 3 dni 3 levelu a je v pohode , celkom sa mi lubi... ale stale neviem čo pojdem cvičit dalšie... ty a
@iconka viete?

barcabejby
30. jan 2013

@jankapiknova prepáč, že sa zapájam do debaty...ale ani ja som nevedela čo cvičiť ďalej, ale už som sa rozhodla...bude to ripped in 30. Rozhodla som sa po prečítaní tohoto... http://mojetelo.blogspot.cz/2012/06/den-59-hodn...

iconka
30. jan 2013

@sandrus2 Podla mna je treti najtazsi,aspon po prvom dni sa mi tak javi, ale mozno o dva-tri dni zmenim nazor. 😉 Dost v polohe klikov a s tym mam problem.

barcabejby
30. jan 2013

@sandrus2 Inak, mne sa ten tretí level zdá ľahší ako druhý...a neboj, koža je strašne flexibilná, takže sa prispôsobí...

iconka
30. jan 2013

@jankapiknova Ja sa sa uz rozhodla, ze pojdem na to Ripped in 30. Uz som si stiahla 2 weeks a este dnes stiahnem dva zvysne, tam sa to meni po tyzdni.

sandrus2
30. jan 2013

@jankapiknova no ani ja som nevedela dlho som rozmýšlala ale asi pôjdem na ripped vyzerá celkom dobre 🙂 tak je fajn že sa ti páči a ty nad čím rozmýšlaš ze pôjdeš dalej cvičit?

sandrus2
30. jan 2013

@barcabejby no tak v to dúfam lebo už teraz mám s tým problém že keď si sadnem tak sa mi tá koža nazbiera no a kypý cez gate :( či ako to povedať keď stojím je to v pohode najhoršie je to v sede 🙂

monnaa
30. jan 2013

@fanny3 - ahojky, aj mne sa zdá 2. level ťažký, tiež som zo začiatku nevládala tie cviky ku koncu , čo sa dvíhajú činky a jedna noha, tiež mi robí problém poloha v kliku a to skákanie, ale postupne ako sa kondička zlepšuje, tak to aj celé odcvičím a pomaly sa chystám na 3. level. Takže treba len vydržať 🙂

sandrus2
30. jan 2013

@iconka a aké máš zatial výsledky ? ja tiež idem na ten ripped vyzerá dobre tiež ho už mám stiahnutý 🙂