icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
jankapiknova
31. jan 2013

inak sledujem že jill ma tych cvičeni dost vela... 🙂 už budem mat v tom chaos 😀

lucka1987
31. jan 2013

@jankapiknova no aj ja kuka, ze ich ma vela.. dnes idem odcvicit 5 den 1 levelu.. ale to si dam az poobede, teraz idem na prechadzku a cosi spratat.. mne sa zdalo malo dat si len 27 mihut denne toho DS , a samotne posilnovacie som nechela zatial.. tak som si nasla cardio 1 a cardio 2. vzdy ich cvicim zvlast.. 27 minut zvlast toho levelu a potom zas o par hdin na to, vecer si pcvicim samotne cardio. ale teraz by som to chcela spojit do 60 minutoveho cvicenia vsetko..
a to cardio 2 mi pride zlozitejsie, na to nabehnem trosku neskor, mozno o dva- tri dni, ked budem viac pocvicena..
kukala som aj ten kickbox, mam to uz stiahnute, ale nejako sa mi to nepacilo apson nie nateraz. to uz ked budem mat odcviceny DS. tak sa na to dam

jankapiknova
31. jan 2013

@lucka1987 ved to , ja dnes 4 den 3 levelu a k tomu dam tiež cardio.... 🙂 uvidim ako to zmaknem 😀

silvia74
31. jan 2013

@jankapiknova dakujem

sandrus2
31. jan 2013

Ahojte takže dnes 1den 3 level ale kapem , už som len čakala kedy skončí 🙂 tak to sa mi ešte nestalo hhh hádam to zajtra bude lepšie , inak ako som začala cvičiť v teniskách tak ma strašne bolia nohy aj vám sa to stalo či iba mne? 😀

jankapiknova
31. jan 2013

@sandrus2 zajtra bude už lepšie, to preto asi že tie posledne cviky su tie skakania...v tedy aj ja už čakam koniec 😀

sandrus2
31. jan 2013

@jankapiknova veru a dupem tu ako slon ešte že bývame na prvom poschodí inak neviem čo by si susedia pomysleli 😀

jankapiknova
31. jan 2013

@sandrus2 ja tiež dupem jak kon... my sme na 2posch. a pod nami dochodci,dobre nepočuju,nevadi im ani ked mali beha skače a ani toto,nikdy sa nesatžovali ešte 😀

iconka
31. jan 2013

@jankapiknova
@sandrus2 aj ja dupem ako kon, ale som na prizemi 😀 a mne praveze tenisky pomohli, na zaciatku, ked som bola bosa, tak som citila bolest chrbtice na konci cvicenia, teraz uz nie. A veru 1.den z tretieho som mala aj ja dost, vcera to uz bolo lepsie.

sandrus2
31. jan 2013

@iconka no som zvedavá aké to bude zajtra 😀

iconka
31. jan 2013

3.den z 3.levelu + 6minut brucho + 6minut kardio + 12minut rotana + svihadlo...som happy 😀

zuzanat
31. jan 2013

@lucka1987 obdivujem ta, ze stihas cvicit dva krat denne 😉 Ja obcas nemam kedy ani len na jedno cvicenie. Muz ked je v obyvke, deti v detskej, tak fakt nemam kde...ja mozem len vecer cvicit, cez den som v praci.

@iconka teda ty si tiez sikovna, sa hanbim ☹

lucka1987
31. jan 2013

@zuzanat no moj chodi na kamione na 3-7 dni prec, takze som povacsinu sama doma s drobcom, takze ked h ulozim spat na obed o 12 tej a vecer o 20 tej tak stale mi ostava dost casu .. dnes som spojila dve cvicenia do jedneho hodinoveho, na obed.. rozmyslam, ak sa trsku preberiem, ze si este dam pol hodinku .. okolo 22 ma prist mm, tak ench som prebrata k zivotu 😀 zajtra este budem mat kedy ale cez viked neviem ci budem mat cas na dve.. ale to jedno zakladne DS si urcite dam

sandrus2
31. jan 2013

@iconka tak ty si aká dobrá 🙂 normálne závidím a ešte keď si predstavím ako som dnes fučala ako jeleň tak mi je až smiešne a ty takto skvelo klobúk dole 🙂

iconka
31. jan 2013

@sandrus2 dakujem, ale aj ja fucim, obcas zurim, ci nadavam, tiez to nie je pre mna lahke, niekedy vladzem viac, inokedy menej

zulfizar
31. jan 2013

Mne sa dnes nechce cvičiť...☹(( čo mám robiť...

zuzanat
31. jan 2013

@lucka1987 tak to sa potom da. ja rano utekam do skolky, prace, potom z prace do skolky, domov a vecer ak sa mi este chce, tak cvicim, ak je teda kde. obcas aj v obyvacke pred manzelom, ale nemam rada, ked sa na mna niekto pozera. napr deti ked vidia, ze cvicim, tak sa mi motaju pod nohami a cvicia somnou 😀

iconka
31. jan 2013

@zulfizar
@zulfizar akoze neda?

zulfizar
31. jan 2013

@iconka Nie nechcelo do slova a do písmena, ale nakoniec som sa prekonala a zacvičila som...ale ako lajdák...bez činiek😀DD

iconka
31. jan 2013

@zulfizar hlavne je, ze si sa premohla 🙂

sileon
31. jan 2013

ahojte ako tak na to vsetko pozeram mam vtom zmetok s tych levelov ma to byt tak ze 10 dni 1 level potom dalsich 10 dni 2 level a tak dalej? a kde najdem to kardio? lebo na jednej stranke som nasla ze vorkount1, vorkount 2 atd. to prosim co znamena dakovala🙂

crystalskye
31. jan 2013

@sandrus2 ahoj Sandrus, môžem sa spýtať, koľko kg, resp cm si dala dole po docvičení 1. a 2. levelu? ja som včera docvičila 1.level, dnes som mala prvé cvičenie z 2.levelu, ale kilá tie isté, akurát mi ubudli zo stehna 2cm, ale pás a boky nič, tak som z toho dosť nešťastná, či to celé má vôbec zmysel, hlavne brucho by som potrebovala zmenšiť po pôrode :(

crystalskye
31. jan 2013

@maca215 ahoj, práve som písala Sandre, že docvičila som 1.level, ale vôbec zo mna neubudlo, ani kg, ani cm-okrem stehna, tam -2cm, ale to je nič moc :(

mirka285
31. jan 2013

@crystalskye nebud smutna,ja som odcvcila cele tri leveli a tiez ani kilo dolu..ma to stvalo najprv,ale vsimla som si,ze sa mi zlepsila celulitida a aj postavu mam akusi krajsiu...neboj,urcite ti pojdu dole aj cm ked maju z coho 😉

tinika
31. jan 2013

treba cvičit pravidelne a vysledok sa dostavi :D

maca215
1. feb 2013

@crystalskye ja ked som cvicila prvy krat 30 days shred tak som videla na sebe vysledky po mesiaci a pol a potom to islo rychlo 🙂 neboj ono sa to rozbehne aj na ostatnych partiach.... teraz cvicim body revolution 3 tyzden a mam - 3 cm 😀 takze je to individualne 😵

jankapiknova
1. feb 2013

@iconka prosim ta bola by si taka dobra a dala mi sem link na to ripped in 30 ale nie na stiahnutie(totiž to neda sa mi stiahnut a ani neviem :D ) ale na youtube , nech si to len pustim? dakujeeeeem
a to ma tiež viac levelov alebo ako to tam funguje? 😉

iconka
1. feb 2013

@jankapiknova http://www.dailymotion.com/video/xm7ypx_jillian...
ja som to este necvicila, je to na 4 tyzdne, kazdy tyzden novy level

jankapiknova
1. feb 2013

@iconka dakujeeeem

sandrus2
1. feb 2013

@crystalskye ahoj tak ani mne sa dlho váha nehýbala ale potom som sa prestala stále vážiť a k 30 ds som pridala ešte no more trouble na brucho je to 6min cvičenie a po 2 leveloch mám dole 2 kg , z prs mi išlo dole -5 cm , brucho -4cm ,zadok -4cm a zo stehna 2 cm ale teraz sa mi váha zastavila ale je pravda že som sa naučila ranajkovať a snažím sa jesť 5x denne 🙂 uvidím po 3 levely aké to bude , chudnutie je beh na dlhé trate ale zober si že je to pol hodka denne a nieje to také strašné a uvidíš výsledky určite len niekto skôr a niekto neskôr 🙂 tak držím palce nech ti to ide 🙂